KERESÉS search-close

Pintér Tibor

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pintér Tibor"

Pintér Tibor rettegett engedélyt kérni Demjén Rózsitól

Élete egyik legfontosabb projektjébe vágott bele Tenya. Az Edda és a Jimmy musical után most színpadra állítja a Szabadság vándorai című musicalt, ami Demjén Rózsi dalaira épül.

Alfahímek csatája a Gyertek át! műsorában

Akik azt hitték Sebestyén Balázsnál már mindent láttak, tévedtek. Ma két nagyágyú jön, akik saját mellkasukat és arcukat is céltáblaként hordják. Pintér Tibor és Németh Kristóf csapatai már a Fókuszban kóstolgatják egymást! Ráadásul úgy tűnik, hogy a lovasszínház hadvezérének még saját csapattagjaival is meggyűlik a baja.

Pintér Tibor csapata (Kilencedik adás)

Az alfahímek ringbe szálltak egymással. Íme Pintér Tibor csapata!
 

Nem mindenki értékeli Pintér Tibor műfajváltásait

Tavaly ezen a napon mutatt be a Fókusz: Tenya sokak szerint túllőtt a határon, amikor elszavalta Zámbó Jimmy után szabadon, hogy „Egy jó asszony mindent megbocsájt!”. A legizmosabb magyar színész most a nemzeti ünnepre készül, és lóháton szavalt a Fókusz kamerája előtt.

Kitört a háború a celebek között!

Egy évvel ezelőtt félidejéhez érkezett a Celeb vagyok, ments ki innen! Valakinek el kellett hagynia a dzsungelt, ahol egyre élesedett a küzdelem. Addig nagy volt a szeretet és az összetartás a táborban, de bátran kijelenthettük: ennek vége.

Pintér Tenya lovas balesetet szenvedett!

Tenya épp a Kincsemet dolgozza fel, a címszerepet alakító paripa viszont túl jól játszotta szerepét!

Pintér Tenya fia lett az ország legszebbje!

Pintér Tibor kisfia elindult élete első szépségversenyén - és meg is nyerte!

Tenya kisfia ugyanolyan magabiztosan csajozik, mint apukája?

Ebben egy percig se kételkedjünk: igen! Máté ráadásul egy meglepő vallomással is készült édesapjának a közös interjújuk közben.

Mi a helyzet Pintér Tenyával és fiatal barátnőjével?

Pintér Tenya nemcsak Rozinával közös dzsungelbeli kalandjairól, hanem fiatal barátnőjéről és édesanyjáról is mesélt nekünk!

Pintér Tenya új külsővel érkezett a Reggelibe!

Pintér Tenya teljesen új külsővel érkezett hozzánk - de mi állhat az új stílus mögött? Most kiderül!

Pintér Tibor is bebiztosította testét

Jennifer Lopez pedig 82 milliárd forintra biztosította a fenekét, Christiano Ronaldo pedig 39 milliárd forintra biztosította be lábait. A mindenesetre felkészülő világsztárok példáját követve Pintér Tibor is bebiztosította testét.

 

TENYA: Ez van, amikor elszöknek a lovak

Hogy, miért lenne fontos a lovak biztosítása? Azt Pintér Tibor árulta el  a Fókusz stábjának, amit egy nem mindennapi történettel spékelt meg!

 

Sáfrány Emese és Pintér Tibor szerelmei

A magyar sztárok sem felejtik el első szerelmüket. Sáfrány Emese és Pintér Tibor szerelmei, Csernus Imre elemzésével.

Sztárpasik ˝nemváltoztatás után˝

Régóta és sokakat foglalkoztat a gondolat, hogy mit tennének, ha egy napra a másik nem csapatához tartoznánk. Hazai sztárok árulták el, ők mit tennének, ha egy napra átváltozhatnának.

Édesanyjuk előtt tisztelegnek a hírességek

Sztárok köszöntik anyukájukat május első vasárnapján. A Peller nővérek, Puskás Peti és Nyári Dia is ünnepel. Pintér Tenya pedig verssel élteti az édesanyákat.

Pintér Tenya verssel élteti az édesanyákat

Nagy László Rege a tűzről és jácintról című versének egy részletét adja elő Tenya, hogy így tisztelegjen az anyukák és persze saját édesanyja előtt is.

Tenya érettségire készül, vagyis felkészíti 18 éves barátnőjét

Pintér Tibor újabb kihívás előtt áll. Túlélte a dzsungelt, megrendezte musicalét, most viszont a barátnője érettségije a tét. Szorgalmasan készülnek a vizsgákra, Tenya kérdez, Frida pedig próbál mindenre jól válaszolni. A hajdúnánási oktatás azonban gyakran romantikázásba fullad.

Férfiak, akik nem tudtak ellenállni a szépségiparnak

Pár évvel ezelőtt szinte elképzelhetetlen lett volna, mostanra viszont már a férfiak is egymásnak adják a kilincset a plasztikai sebésznél. A vágyott alak vagy éppen arc elérése mára csupán pénz, - na és persze ízlés kérdésévé vált.

Szoros kapcsolat!


szerző:
2018.05.02. 16:15
Szoros kapcsolat!

A mai napig nagyon közel áll édesanyjához Pintér Tibor - erről egy interjúban mesélt. A színészre állítólag gyakran főz édesanyja, ahogy az is előfordul, hogy mos és vasal rá. A 80 éves néni egészsége már nem az igazi, de boldoggá teszi, hogy hasznosnak érezheti magát ezekkel a teendőkkel.

Csak úgy hemzsegtek a hírességek az új Bosszúállók film premierjén

Világszerte bemutatták az év egyik legjobban várt, szuperlátványos filmjét, a Bosszúállókat. A Végtelen háború alcímet viselő epizód magyar premierje ezúttal egybeesett az amerikaival – mindkettőn rengeteg híresség jelent meg. Budapesten az állapotos Nyári Dia és Kiss Ramóna színesítette a sztárvendégek listáját, de ott volt a Thorra hajazó Pintér Tibor is.

Pintér Tenya szó szerint nehéz fába vágta a fejszéjét

Tenya ezúttal a rókahegyi kőfejtőben találkozott edzőjével, ahol nemcsak fát vágtak. Hogy, mit csináltak még, és miért? Kiderül a videóból! Ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan szaval Tenya azt ITT, ha pedig arra, hogy minek köszönheti sportos alkatát a színész, azt pedig ITT nézheted meg!

A Fókusz legemlékezetesebb szavalói

A magyar költészet napja alkalmából megmutatjuk a Fókusz legnagyobb verselőit: a lóháton szavaló Pintér Tenyától kezdve egészen azokig a Magyarországon élő külföldiekig, akik még nem tudják tökéletesen a nyelvet.

 

A walesi bárdok Pintér Tibor előadásában

A magyar költészet napja alkalmából Pintor Tibor lóháton szavalta el a Fókusz nézőinek Arany János egyik klasszikusát, A walesi bárdokat.

MEGHATÓ: így szavalja Tenya a Mamát

József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját, így nem csoda, hogy Pintér Tibor sem hagyhatta ki a költő klasszikus versét ünnepi előadásából.

Rosszul sikerült Pintér Tibor szépészeti beavatkozása!

Nem sikerült jól Pintér Tibor legutóbbi szépészeti beavatkozása, ezért újra tű alá kell feküdnie. A Celeb vagyok, ments ki innen! megpróbáltatásai közben fogant meg benne a gondolat: feltölteti a ráncokat szeme környékén, két hete pedig át is esett a műtéten. A töltőanyag nem a várt módon oszlott el arcán ezért meg kell ismételni a kezelést.

Pintér Tenyát nem lehet pénzért megvenni egy éjszakára sem?

Tenya megint hódít! Nem elég, hogy félmeztelenül, tortából ugrott elő, még pénzt is ajánlanak neki a nők. Elárulta, hogy ő mit reagált a felajánlásra, mit tenne, ha Tóth Andiról lenne szó, illetve ki az, akinek nem biztos, hogy ellen tudna állni...

Újra összeálltak a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai

Három hónappal ezelőtt három teljes hetet töltött együtt 12 celeb a Dél-afrikai dzsungelben. Szinte teljesen „idegenek” voltak egymás számára, de az a rengeteg megpróbáltatás, kihívás és kaland, amit közösen éltek át, összekovácsolta a csapatot.

Pintér Tibort nem érdekli a kritika

Tenya sokak szerint túllőtt a határon, amikor elszavalta Zámbó Jimmy után szabadon, hogy „Egy jó asszony mindent megbocsájt!”. A legizmosabb magyar színész most a nemzeti ünnepre készül, és lóháton szavalt a Fókusz kamerája előtt.

 

PINTÉR TIBOR: Psalmus Hungaricus


szerző:
2018.03.14. 18:35
PINTÉR TIBOR: Psalmus Hungaricus

Pintér Tibor egyik kedvencét Dsida Jenőtől a Psalmus Hungaricus című verset szavalta el a Fókusz stábjának, március 15-e alkalmából.

 TENYA: Egy jó asszony mindent megbocsájt

Pintér Tibor versben mondja el: nőnap alkalmával a színész Jimmy egyik leghíresebb számát dolgozta fel az Egy jó asszony mindent megbocsájt című dalt. Hogy, miért pont erre esett a választása? Kiderül a videóból!

Jimmy: még mindig teltház előtt szólnak a dalai

17 évvel a halála után is megtölti nevével a Csepeli munkásotthont. A Jimmy gálán ezúttal ráadásul egy élő legenda is fellépett. Zalatnay Cini már akkor az ország kedvence volt, amikor Jimmy még csak kis klubokban énekelt. Mutatjuk hogyan fogadták a gálán Pintér Tenyával és a Zámbó banddel együtt.

JIMMY 60 - Cini és Tenya emlékeznek

A hagyományos Jimmy gálán vendégszerepelt Cini és Tenya. Mindketten meséltek nekünk arról, mit szerettek benne. Zámbó Jimmy most lenne 60 éves.

Tenya a lovaival él


szerző:
2018.02.26. 16:45
Tenya a lovaival él

Régi álmát valósította meg Pintér Tibor mintegy másfél évvel ezelőtt, amikor úgy döntött: lovai mellé költözik. Ez első hallomásra ugyan furcsán hangzik, de a színész úgy érzi, ennél jobb helyen nem is lehetne…

Hol keresik a sztárok a szerelmet?

Már csak négyet kell aludni és indul az Anikó Show következő évada! Az adás felvételei már elkezdődtek, mi pedig ott voltunk és Valentin nap alkalmából az ismerkedési szokásaikról faggattuk a celebeket. Vajon mernek regisztrálni ismerkedős oldalakra?

SZENT A BÉKE: Tenya Fridával jelent meg a Story gálán

Összeöltözve, teljes összhangban érkezett a hétvégi Story gálára Pintér Tibor és barátnője, Frida. Igaz, a belépőjük ezúttal sem volt mindennapi.
 

Írta, rendezte és a címszerepet játssza: Pintér Tibor Tenya

Elkészült, összeállt, és arra vár, hogy a közönség befogadja. Ez a Jimmy-musical, ami már akkor vihart kavart, amikor még el sem kezdték a próbákat. Írta, rendezte és a címszerepet játssza: Pintér Tibor Tenya. Nem tartja magát olyan kiváló színpadi szerzőnek, de ő ismeri a legjobban a társulatot, akikre írta a darabot.

Tenyával készült beszélgetést hosszabban ide kattintva nézhet.

PINTÉR TENYA:

Tenya tudja, hogy musicalével megosztja majd a közönséget, és sok kritikusa is lesz. Mindez őt csak spannolja, imádja olvasni a kritikus véleményeket, szereti, ha foglalkoznak vele, bármilyen összefüggésben.

Tolvaj vagy áldozat Pintér Tenya?

Pintér Tenya elárulta, mi igaz a Jimmy musicallel kapcsolatos híresztelésekből, valamint arra is kitért, hogy újra szingli-e vagy sem.

 

Story Extra 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 16:15
Idősek otthonába kerül Pintér Tenya édesanyja?

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója nem bírja tovább egyedül! Pintér Tibor sajnos munkái miatt egyre nehezebben tudja ellátni betegeskedő édesanyját. 

Nem bírja egyedül édesanyja ápolását Tenya

Munkái miatt egyre nehezebben látja el betegeskedő édesanyját Pintér Tibor. A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor izompacsirtája hetente egyszer látogatja meg 80 éves, vesebetegséggel küzdő anyukáját, és bár lánya is besegít olykor, állandó felügyeletet igényelne állapota.

 

Tenya újra bepróbálkozott Tóth Andinál?

A Celeb vagyok, ments ki innen! szerelmi vallomása óta újabb adok-kapok alakult ki Andi és Tenya között. Az üzengetést és az újabb találkozót egy közös musical esélye pattintotta ki.

Meglepetés: mit szeretne Tóth Anditól Tenya?

Az izomkolosszus színész, Pintér Tenya gyönyörű virágcsokorral érkezett Tóth Andihoz. Az X-Faktor egykori győztese, azóta nem beszélt vele, amióta elhagyták a dzsungelt. Tenya természetesen nem csak egy ölelést akart a lánytól, hanem egy különleges szerepre is felkérte.

Fókusz 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 18:55
TENYA ÉS TÓTH ANDI: Jobb az őszinteség!

Pintér Tibornak, azaz Tenyának és Tóth Andinak viharosan indult a kapcsolata a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása alatt. A két híresség az afrikai kaland óta nem is találkozott egymással. Tenya úgy gondolta, hogy egy virágcsokorral kér bocsánatot Anditól, ráadásul a lányt egy nem mindennapi szerepre is felkérte.

Darálóba kerültek a Golden Globe-díjátadó ruhái

Mi más lehetne aktuálisabb a ruhákat illetően, mint a 75. Golden Globe-díjátadó! Az idei gála színe a fekete volt, mely szimbolikus jelentőséggel bírt. A résztvevők a 2017-es hollywoodi szexuális visszaélések elleni fellépésüknek adtak hangot a fekete öltözetükkel.

Tenya kiakadt Tóth Andira?


szerző:
2018.01.11. 09:06
Tenya kiakadt Tóth Andira?

A napokban arról cikkeztek, hogy Pintér Tibornak elege lett Tóth Andiból, miután Andi itt a Reggeliben elmondta véleményét arról a lehetőségről, melyet - a hírek szerint - Tenya már felajánlott neki.

Tenya a lovaival él együtt

A "Celeb vagyok ments ki innen" 40-es macsóját Zámbó Jimmy indította el a zenés pályán. Ezt Pintér Tibor mesélte el nekünk, amikor otthonában fogadta a Fókuszt. Ez is elég meglepő információ volt, ahogy az is, hogy Tenya -szó szerint- a lovaival él együtt.

TENYA: Hivatástudat és fiatal lányok

Pintér Tibor őszintén mesélt a Fókusznak hivatásáról, a színészetről, celebségéről és arról, mit szeret a fiatal lányokban.

TENYA ÚJÉVI FOGADALMA: nem fog edzeni éjszaka

A Celeb vagyok izomkolosszusa, Tenya nem csak újévkor, de év közben is tesz fogadalmakat. Társulatával például egy táblára írják fel a közös célokat, amiket teljesíteniük kell. De egyéni tervei is vannak.

Eseménydúsra sikerült az év vége Pintér Tenya számára

Pintér Tibor Dél-Afrikában történt közeledése Tóth Andihoz súlyos következményt vont maga után. Kedvese szakított vele, most mégis úgy tűnik, enyhül a harag. Mi jöhet ezután?

Story Extra 2018-01-03


szerző:
2018.01.03. 16:20
Pintér Tiboréknál együtt pulzál majd az egész család

A kétszeresen elvált apuka, Tenya az ünnepek alatt folyamatos mozgásban lesz, hiszen mindegyik családjával ünnepel majd. Nem csoda ez a lelkesedés, hiszen a színész elmondta: számára kifejezetten fontosak azok a karácsonyi hagyományok, melyeket a szüleitől látott gyerekként, és eltökélt szándéka ezeket tovább is adni. De milyen meglepetésekkel készül még a szeretteinek?

Eltűnt Tenya és Andi!

Tenya és Andi eltűntek a tábor területéről, és ezzel óriási riadalmat keltettek a lányok körében. Nézd meg a videót, amiből kiderül, hogy előkerültek-e!

Ki lesz a dzsungel királya vagy királynője?

Hazatértek a Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesői. Herczeg Zoli, Pintér Tibor és Anger Zsolt a mindennapos bab és rizs helyett, mostantól újra élvezhetik az itthoni ízeket.

 

 

A kiesett celebek mondják...

Elegánsak és kisimultak voltak ma reggel a dzsungelből hazatért celebek. Herczeg Zoli nem titkolta, meglepte és fájt neki, hogy elsőként szavazták ki. Ahogy ő, úgy Anger Zsolt és Pintér Tibi is önvizsgálatként tekintett a játékra. Tenya azt mondja, megbánta a Tóth Andis liezont, ha még egyszer játszhatna, sok mindent másként tenne.

TENYA:

Pintér Tibor még mindig nagyon büszke, hogy mind a 12 csillagot sikerült megszerezniük a Celeb vagyok ments ki innen játékban.

Bréking! Pintér Tibor kibékült a barátnőjével

A Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesői érkeztek a stúdióba. Herczeg Zoli, Pintér Tibor és Anger Zsolt őszintén meséltek a dzsungelben átélt kalandjaikról, ráadásul a hosszú éhezés után Barabás Évi főztjét is megkóstolhatták. Sőt, Tenya azt is elárulta, hogy hanyadán állnak barátnőjével, Fridával.
 

Fókusz 2017-12-11


szerző:
2017.12.11. 17:20
Tenya távozása felszabadította Andit

Tóth Andi beismerte, hogy örül Pintér Tibor távozásának. Ha kíváncsi vagy, hogy miért érzi magát felszabadultnak a lány, nézd meg a videót!

Tenya barátnőjének a levele hatalmas vihart kavart a táborban

Mikor Tibor megtudta, hogy a barátnője már nem várja haza, lelkileg összetört. Az érzelmi sokk kihatott Gabóra is, aki azzal vádolta meg Andit, hogy a szakításról, és mindenről csak ő tehet.

Exkluzív: Tenya arra kéri a barátnőjét, bocsásson meg neki!

A Celeb vagyok, ments ki innen! második kiesőjének első dolga – a vacsorázás után – az volt, hogy felhívja kedvesét, és megkérje, bocsásson meg neki, hiszen valójában semmi rosszat nem tett a dzsungelben!

Extra videó: Tenya dalban mondott köszönetet a rajongóinak!

A Celeb vagyok, ments ki innen! második kiesője köszönetet mondott mindazoknak, akik azt szerették volna, hogy tovább maradjon a játékban - mindezt természetesen egy gyönyörű dalban mondta el!

Tenya énekelve köszönt el Ramiéktól

A színész büszkén távozott a dzsungelből, hiszen régi énjét fedezte fel újra magában. Hogy mennyire is volt valós, amit Andinak mondott? Mesélt egy-két dolgot Ramiéknak.

 Tenyának is búcsúznia kellett a dzsungeltől!

Eljött egy újabb nap, így Rami és Peti ismét bementek a táborba, hogy közöljék a celebekkel a következő kieső nevét. Pintér Tibor kapta a legkevesebb szavatot a nézőktől, így azonnal pakolnia kellett.

Bátorságpróba: Tarzan és Jane minden csillagot megszereztek?

Előző nap már láthattuk, hogyan teljesítette az extrém kvízt Alexa és Kabát Peti. Most Tóth Andin és Tenyán volt a sor, hogy csillagokat szerezzenek a csapatuknak. A kígyók simogatása és Puskás Peti elterelőhadműveletei vajon célt érnek?

Anger Zsolt: „Akkor hagyjatok békében!”

Mi történt Zsolttal? Ez volt a Világbéka csapat tagjainak, kiváltképp Rozi legfőbb kérdése. Próbálták kitalálni, hogy mi a baja, Zsolt viszont nem értette a gondot, amikor Herczeg Zoli elmondta neki a többiek aggodalmát. A csapatmegbeszélés nem lett éppen szerettetteljes, a végén Rozina inkább magányosan elvonult Zsolt reakcióját látva.

Szeretet és béke honolt a celebek közt, eddig!

Félidejéhez érkezett a Celeb vagyok, ments ki innen! Valakinek el kell hagynia a dzsungelt, ahol egyre élesedik a küzdelem. Eddig nagy volt a szeretet és az összetartás a táborban, de bátran kijelenthetjük: ennek vége.

Gabo röhögőgörcsöt tálalt a csapattársainak

A sikeres Bátorságpróba után óriási lakoma várt a csapatokra, azonban nem ugyanúgy élték meg a zabálást. Miközben a zöldek csöndesen várták, hogy elkészüljön a füstölt haluk, a kékeknél Gabo lett a kaja, és a hangulat felelőse is.

Kabát vs. Tenya: összecsaptak a dzsungel sziklái

Tenya Andit, Kabát Peti pedig Babettet próbálta minél hosszabb ideig a hátán egyensúlyozni, azonban egyre jöttek a nehezítések, és amikor már csak egy lábon tarthatták a csajokat, az egyik fiú nem bírta tovább. A csapata viszont teljes mellszélességgel a vesztes mellett állt!

„Megjöttetek csalók?”

Miután a párosok visszatértek a Bátorságpróbáról, Klaudia mindenkinek elmesélte, hogyan viselkedett Tenya az összecsapáson. Amikor Tenyáék is becsatlakoztak hozzájuk, a szőke Tarzan felvetette, hogy odaadhatnának egy csillagot a másik csapatnak, hogy jóvá tegye a viselkedését. Vajon ez elég volt a békéhez?

Bátorságpróba: ellenségek lettek a flamingó-harcosokból?

Tenya és Zoli küzdött meg Klaudia és Gabo párosával. Flamingóra pattantak, és kapálózva, a rájuk zúduló vízsugarakkal is megküzdve próbáltak minél több csillagot összegyűjteni. Egy gond volt csupán: Tenya hátrarántotta Klaudiáék madarát, ez viszont nem maradt vita nélkül...

Rémület a köbön? Tenya randira hívta Andit

Mielőtt Tenya megtette volna a nagy lépést, kikérte Gabo és Kabát véleményét a dologról, azonban a többi társa, köztük Andi is rémülten reagáltak az ötletére. Vajon mi sül ki a randiból? És mi lesz a vége a nagy vallomásnak?

Így bújócskáztak a dzsungelharcosok!

Miközben Rozináék a Bátorságpróbán gyűjtötték a csillagokat, a többiek extrém bújácskába kezdtek. Zsolt igazi Rambóra festette a srácokat, a lányoknak pedig az volt a dolguk, hogy megtalálják a susnyásban rejtőzködő dzsungelharcosokat.

˝Jézusisten!˝ - Tenya meghitt vacsorát szervez Andival

Tenya félrehívta Andit, hogy meghívja egy privát vacsorára. Vajon mit fognak szólni ehhez a többiek?

Tenya és Tóth Andi romantikus randira mennek?

Rami és Peti bekukkantottak, hogy mi zajlik most éppen a táborban, és legnagyobb meglepetésükre Tenya és Andi jelentek meg a képernyőjükön, ráadásul randi közben. Tenya legalábbis mindent megtett, hogy befűzze az énekesnőt.

Gabo zabálása miatt mindenki éhezett

Gabo bűnös zabálásának meglett az eredménye: egyetlen adag ételt sem kaptak, hiába szereztek Tenyáék 12 csillagot a Bátorságpróbán. Ki is tört a vita a táborlakók között, a kérdés már csak az volt: hogyan reagál Zsolt és Tenya?

Bátorságpróba: Anger Zsolt és Tenya megverte volna Puskás Petit

Tenya végül Anger Zsolttal ment a nagy kihívásra. Köteleken kapaszkodva kellett átmászniuk egy óriási szakadék felett. Ámde, voltak részek a kötélen, ahova nem léphettek. A zuhanás félelme mellett nemcsak dalok harsantak fel belőlük, de fenyegetések is, hiszen Puskás Peti kommentárjai kikészítették őket.

Tenya: „Milyen szépek vagytok most így csajok”

Celebjeink a patakparton pancsoltak, amikor Tenya szörfdeszkaként használva saját testét, belibbent a képbe, majd jöhetett egy kis vízi balett is. Később a lányok megviccelték a csődört masszírozás közben, ámde hiába, Tenya minden pillanatát élvezte.

Szegény Tenya, ezt az átverést is bevette!

Gabo és Peti újabb ötlete, miszerint a színművésszel elhitetik, hogy Tóth Andi odáig van érte, úgy tűnik, teljesen célba ért.

Tenya Andinak: ˝Milyen szexi vagy, ahogy itt fekszel...˝

Pintér Tibor egyértelműen közeledik a fiatal énekesnőhöz, bár minden csajozós mondata után kijelenti, hogy ő nem azért mondja... Azonban amikor már testi kontaktusba kerültek egymással, Klaudia úgy döntött, felvilágosítja Andit.

Kincsvadászat: Tenya ezúttal az izmos balerina szerepét töltötte be

Fellógatva, bebörgetve, csukott szemmel küzdöttek a celebek a vágyott kincsért. Pintér Tibor nem mindennapi látványt nyújtott társainak és a nézőknek egyaránt.

Pintér Tibor a magyar Herkules

Pumped Gabo szerette volna kivenni a részét a dzsungel közösségi életből, méghozzá egy kis favágással. Mivel többszöri próbálkozásra sem sikerült neki ez a feladat, Tenya odasétált, és puszta kézzel szétfeszítette a makacs husángot.

Tenya és Kabát: Ki a legjobb csaj a dzsungelben?

Pintér Tibor számára az első helyen egyértelműen Klaudia áll, és valószínűleg nincs ezzel másként Kabát sem. De az is kiderült, hogy mit gondolnak Andiról, Rozináról, Alexáról, sőt még Babettről is a fiúk.

˝Klaudia Kabátja˝ - Valami alakul Peti és a lány között?

Költemények születtek a dzsungelben a celebek tollából: Klaudia sokkot kapott Tenya és Cicciolina versétől, amit meg is vitatott a sráccal, ugyanis nem szeretné, ha hozzátartozóik találgatnának...

Tenya ledobta a textilt a Kincsvadászathoz

Pintér Tibor félmeztelenül állt neki a feladatnak, majd egy rögtönzött saját szerzeménnyel motiválta a hanyatt fekvő Alexát, hogy ő is tartson ki a Kincsvadászat végéig.

Ki fog a legjobban hiányozni Pintér Tibinek a dzsungelben?

Pintér Tibort hétfő óta már a Celeb vagyok, ments ki innen! adásaiban láthatják. Indulása előtt azonban még meglátogattuk, hogy megmutathassa nekünk és a Story Extra nézőinek azokat, akik a legjobban fognak neki hiányozni.

 

Story Extra 2017-11-28


szerző:
2017.11.28. 15:40
Na, ki csinált elsőként tüzet a celebek közül?

Míg Gabóék próbáltak tüzet csiholni, addig Kabát letolt gatyával kezelgette az újonnan szerzett sérülését. Közben az oroszlánok közül valaki életre keltette a lángokat.

Celebek vs. vízesés

Először a magasba, majd onnan a mélybe kerültek a celebek. Volt, aki nem vette könnyen az akadályokat...

SOKK! Ezek voltak a celebek első dzsungelélményei

Pintér Tibornak egy békával, a celeb hölgyeknek pedig Pumped Gabóval kellett szembenézniük már most. Sőt, egy ismerős arc is feltűnt a múltból, aki nem más, mint Frank!

Pumped Gabo: ˝Amerikaaa!˝

Lehet, hogy eltévedt a fiatal izompacsirta? Szerencsére csak fejben! Az biztos, hogy csajozási szándékát egyáltalán nem befolyásolja tartózkodási helye. Landolás után kézrátétellel ellenőrizte le Klaudia hátsóját...

Tudják-e a celebek, hogy melyik állat okozza a legtöbb ember halálát?

Talán te se gondolnád, hogy melyik is az az állat, amelyik a legtöbb emberáldozatot követelte Dél-Afrikában. Nézd meg, hogy a celebek közül kinek sikerült eltalálnia!

Celeb vagyok EXTRA: Fel tudnak-e a celebek sorolni afrikai országokat?

Egy-két celebnek komoly fejtörést okoztak a kontinens országai. Neked sikerült volna? 

Indulás előtt: így készültek a celebek a dzsungelbe!

Vajon ki lesz az, aki először fog könyörögni, hogy Celeb vagyok, ments ki innen? Hétfőn elstartol az RTL kultikus műsorának ötödik szériája. Az indulás előtt meglátogattuk a hírességeket. Hogy megnézzük, ki hogyan készül élete legnagyobb kalandjára.

ÚTRA KELTEK: Még a dzsungel előtt kifaggattuk a celebeket!

Volt, akinek már a bepakolás is nehezen ment, Gabo az autóját szerette volna a legjobban magával hozni, Alexának pedig a telefonja és a hajvasalója fog a legjobban hiányozni. De van olyan is, aki kifejezetten örül, hogy kimarad az idei karácsonyi őrületből.

Pintér Tibor: „Magányosnak fogom magam érezni”

A színész mindig is irtózott a békáktól, és mivel ezt többször is hangoztatta, tart tőle, hogy egy feladat során varangyok közé keveredik majd. Félelmei ellenére mégis megdobogtatja a szívét a gondolat, hogy hozzá közel álló emberekkel kell majd együtt élnie, de sajnos nem biztos benne, hogy feledtetni tudják vele szerettei hiányát.

Pintér Tibor


szerző:
2017.11.17. 11:00
 Pintér Tibor a krumplit pucoló Herkules!

A mai Kifőzdében a Nemzeti Lovasszínház igazgatója, Pintér Tibor érkezett Annáékhoz, aki egy paprikás krumplit rittyentett össze a műsorvezetőpárosnak. A színész közelgő előadásairól mesélt a nézőknek, és azt is elárulta, milyen kapcsolata van Herkulessel és Zorroval...

 

SZÍNFALAK MÖGÖTT: Istenes Bence így készült a lovas bevonulásra

Az X-Faktor történelmében talán még soha senki nem vonult be annyira látványosan, mint ahogy azt Istenes Bence tette a tehetségkutató fináléjában. A műsorvezetőnek a nagy show előtt például olyan apróságokat is be kellett gyakorolnia, mint a lóról való leszállást. Szerencsére a ló gazdája, Pintér Tibor mindenben a segítségére volt. Roberto, a hét éves csődör nagyon jól tűrte a reflektorfényt, így a bevonulás parádésra sikerült.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való