KERESÉS search-close

Pintácsi Viktória

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pintácsi Viktória"

Néha kell egy kis egyedüllét!

Vajon Valkó Eszter és Boros Lajos mivel tölti magányos óráikat? Elmesélték nekünk. De Pintácsi Viki is érkezett hozzánk, aki a hétvégén férjhez ment. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Pintácsi Viki férjhez ment a hétvégén

Az újdonsült feleség szinte sugárzik a boldogságtól. Elmesélte, hogyan zajlott a nap és azt is, hogy miért döntöttek úgy párjával, hogy összekötik az életüket.

Alföldi Róbert egykori mentoráltjai összetartanak

Borbély Ricsit, Nagy Ricsit és Szabó Ricsit faggatuk arról, hogy mi a helyzet velük X-Faktor és mik a közös terveik a jövőben. Majd Dombóvári Vandától és Pintácsi Vikitől igyekeztünk megtudni mik az anyai lét leghezebb kérdései. Vajon az oroszok felelősök a malajziai utasaszállító lezuhanásáért? Ezt is kiderítettük! S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Vajon elég jó anya vagyok?

Sokszor felmerülő kérdés, ami nem hagyja nyugodni az édesanyákat: vajon elég jó anya vagyok? És, ha egy anyuka megdorgálja a gyermekét, akkor miért lesz bűntudata-pláne ha még jogos is volt? Erre kerestük a válaszokat Dombóvári Vandával és Pintácsi Vikivel.

Mennyit bír el egy párkapcsolat?

Fontos kérdés, amit Lolával és Czutor Zolival igyekeztünk tisztázni a pénteki 8:08-ban. Vendégünk volt még Pintér Tibor is, akire rá sem ismertünk, s olyan témákról is beszélgettünk, mint a bárányhimlőjárvány, vagy az útdíjrendszer. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Gyógyító mesék?


szerző:
2015.01.06. 08:30
Gyógyító mesék?

A meséknek varázserejük van, segítenek elaludni a kicsiknek, megnyugtatják őket és örömmel hallgatják és élik bele magukat a királyfi a lovag vagy a királykisasszony szerepébe. Pintácsi Viki elmesélte milyen meséket követeltek náluk a csemeték, valamint egy mese-tréner megosztotta velünk, hogyan segíthetnek a felnőtteknek is akár a mesék a lelki problémák leküzdésében.

Reggeli - Csak csajok 12-08-08

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-02-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való