KERESÉS search-close

Pintácsi Viki

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pintácsi Viki"

Pintácsi Viki családja dúskál a tehetségekben

Viki három gyermeke Anka, Viktor és Zolna hozzá hasonlóan egytől egyig kiváló zenészek, énekesek, sőt még a fotózás iránt is érdeklődnek! A több lábon álló büszke anyuka pedig törekszik is rá, hogy a csemeték sok mindenben kipróbálják magukat és kibontakoztassák tehetségüket.

Story Extra 2016-02-04


szerző:
2016.02.04. 17:25
Mi változik a második gyerek után?

Amikor az ember megtervezi az életét, általában megvan a fejében, hogy hány gyerkőcöt szeretne, aztán vagy teljesíti a tervet, vagy nem, de tény, hogy az első gyerek okozta izgalmak a második, harmadik gyerkőc érkezésével azért alábbhagynak, sok minden jön rutinból, de azért így is rengeteg változást hoz egy új gyerek érkezése egy család életébe…Czutor Zoli és Pintácsi Viki volt a vendégünk.

Hogyan legyek a gyerekem barátja?

Egy gyermek életében az első időszakban anya és apa jelenti a világot, de ahogy cseperedik, úgy alakít ki egyre több kapcsolatot. Dr. Fehér Pálma pszichológussal arról beszélgetünk, jó-e, ha a későbbiekben a szülő megpróbál a barátja lenni a gyermeknek, illetve, hogyan érdemes ezt a kapcsolatot kialakítani, Nyertes Zsuzsa és Pintácsi Viki pedig a saját tapasztalatairól számoltak be.

Képes Lukáts Andor egyszerre elhallgattatni egy világot?

Lukáts Andor, Kossuth-díjas színművész azt szeretné, ha évente legalább csak egy órára, de elnémulna a világ és csak a csendre figyelnénk. Honnan jött neki ez a nem mindennapi ötlet, és mit szól ehhez a családja, erről mesélt reggel. Mátrai Vanda, önismereti trénert és Pintácsi Vikit a családi nyaralások legnagyobb vitáiról kérdeztük és azt is megtudhattuk hogyan vegyük rá a gyereket a kötelező irodalom elolvasására. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Családi veszekedések a nyaralás alatt

Itt a nyár és mindenki már csak a nyaralásra tud gondolni. Vannak azonban pillanatok, amikor azt kívánjuk bárcsak el sem jöttünk volna. Pintácsi Viki és Nagy Ricsi elmesélték legrosszabb nyaralós, családi perpatvaros élményeiket, míg Mátrai Vanda mediátor tanácsot adott arra, hogy találjuk meg az összhangot a vakáció idején is.

Pintácsi Viki harmadszor is kimondta a boldogító igent

Pintácsi Viki és szerelme, Iván több mint két éve él alkot egy párt, de csak most látták elérkezettnek az időt arra, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak. Az idei nyarat így már férj és feleségként töltik, először édes kettesben Korfun, majd a négy gyerekkel.

Reflektor 15-06-26


szerző:
2015.06.27. 01:20
Reflektor 15-06-26

Reflektor: Pintácsi Viki újra kimondta a boldogító igent. Szexire gyúrta magát az Éjjel-Nappal Budapest sztárja.

ByTheWay a második randiról

Vészjósló jelekről faggattuk a ByTheWay tagjait, melyek után ők úgy döntöttek, hogy nem mennek el a második randira. Vendégünk volt még Erdei Zsolt és Pintácsi Viki is a keddi 8:08-ban, s hogy milyen témákról beszélgettünk, az tovább olvasva kiderül!

Hogyan magyarázzuk el a gyereknek, hogy nem kaphat meg mindent?

Sok szülő szembesül azzal, hogy gyermekének a vágyait bizony nem minden esetben tudja teljesíteni. Egy esetleges hiszti elkerüléséhez nem árt gyermekünkkel tisztázni, hogy a pénz bizony nem játék. De hogyan magyarázzuk el a gyereknek, hogy valamit nem kaphat meg?

Milyen megaláztatásokkal kell szembenéznie a gyerekeknek?

Nem csak otthon, de az oviban, suliban is számos megaláztatásban részesülnek a gyerekek, akár társaik miatt is. Szakértőnk elárulta, hogyan hatnak ezek a megaláztatások rájuk, Pintácsi Viki pedig azt, hogy ő mennyire vette észre ezeket a momentumokat saját gyerekeinél.

Miért hazudik a kisgyerek?

A hazugság nem csak egy tünet, hanem egy jelzés is egyben a szülők felé. Vannak ártatmatlan füllentések, és ha rajta kapjuk a gyereket, el kell magyarázni neki, hogy ez miért nem helyes. Ada és Pintácsi Viki meséltek gyerekkori élményeikről. Pintácsi Viki nem volt füllentős gyerek, Ada viszont sokat hazudozott kiskorában. A műsorvezető legnagyobb  hazugsága az volt, hogy kistestvére született. Az anyukája egy szülői értekezleten szembesült a hazugsággal, amikor az osztályfőnök a nem létező testvér után érdeklődött.  Ada iker fiai kis szélhámosok, és sok esetben segítik is egymást a füllentésben.

Kell-e együtt tanulni a gyerekkel?

Szentpéteri Csilla, Pintácsi Viki és Hajas László azt vallják, hogy ahány gyerek, annyiféle felfogás. Egy kamasz gyerekkel már nem egyszerű együtt tanulni, de kisebb korban sem mindig célravezető a kikérdezés, inkább játékosan érdemes rávezetni a gyereket a tanulásra.
 

Pintácsi Viki újra boldog


szerző:
2014.08.09. 00:20
Pintácsi Viki újra boldog

Az énekesnő nehéz időszakon van túl, most azonban úgy érzi, újra sínen van az élete. Válása és kisfia betegsége ellenére mindig pozitív tudott maradni és bebizonyította, máshogy ezt nem is lehet csinálni.

Reflektor 14-08-08


szerző:
2014.08.09. 00:20
Reflektor 14-08-08

Reflektor: Pintácsi Viki újra boldog. Batánovics Lili újra szerelmes.

10 dolog, amit nem mondanak el szülés előtt

A szülés olyan, mint a foci. Mindenki ért hozzá, és mindenkinek megvannak a maga tanácsai. Azonban mégis vannak olyan dolgok, amiket elfelejtenek közölni a barátok, családtagok, orvosok vagy éppen teljesen máshogyan történik a beígérthez képest.

Semmittevés kontra tettek

Láblógatás, pihenés, miközben sok a dolgunk. Miért választjuk mégis a semmittevést? Lustaság, félelem, vagy a maximalizmus is lehet az oka annak, hogy csak görgetjük magunk előtt a teendőinket. További okokat, tapasztalatokat, és halogatás elleni stratégiákat is megosztott velünk Farkas Lívia, életmódblogger, Pintácsi Viki és Müller Attila.

Pintácsi Viki kisfia meggyógyult

Komoly megpróbáltatáson vannak túl Vikiék. Kisfiánál, Viktornál több, mint két éve diagnosztizáltak leukémiát, de pár napja kezelő orvosai teljesen gyógyultnak nyilvánították.

Pintácsi Viki kisfia legyőzte a rákot

A most tizenegyéves Viktornál bő másfél évvel ezelőtt diagnosztizáltak leukémiát, amelyet követően az egész család nagyon nehéz időszakon ment keresztül.

Reflektor 13-07-25


szerző:
2013.07.26. 00:55
Reflektor 13-07-25

Reflektor: Nabiha csak a szerelemnek és a zenének él. Pintácsi Viki kisfia legyőzte a rákot. A most tizenegy éves Viktornál bő másfél évvel ezelőtt diagnosztizáltak leukémiát, amelyet követően az egész család nagyon nehéz időszakon ment keresztül.

Nem hagyják a nők, hogy férfiak legyenek a férfiak?

Kánya Kata párkapcsolati szakértő azt mondja, a bajok akkor kezdődnek, ha a nő maga kezdi megcsinálni a férfias feladatokat. Vajon ez tényleg igaz? Erről faggattuk Kánya Katát és sztárvendégeinket.

Reggeli - Csak csajok 12-12-20

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

A sztárokat sem kímélik a rablók

Nem vagyunk biztonságban sem az utcán, sem a lépcsőházunkban, sőt még a saját házunkban sem. A sors furcsán rendezte az elmúlt napokat: két hét alatt három hírességet, vagy annak rokonát bántalmazták, illetve fosztották ki.

Reggeli - Csak csajok 12-09-17

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-05-14

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-02-09


szerző:
2012.02.09. 19:57
Fókusz 12-02-09

Fókusz: Az utolsó börtöninterjú - Pár nappal szabadulása előtt bevallotta, mitől fél. Exkluzív interjú a Viszkissel! Friderikusz a fedélzeten - Szakácsot, edzőt is fogadott, és 15 kilót fogyott, mielőtt visszatért az RTL-be. Egy őrült nap Fridivel. Szuperszexi feltörekvők - 2012-ben biztosan megőrjítik a világot. Újgenerációs ikonok Selena Gomeztől Palvin Barbaráig.

Csak csajok 11-06-07


szerző:
2011.06.07. 09:05
Csak csajok 11-06-07

Csak csajok Liluval, Szandival és Pintácsi Vikivel. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való