KERESÉS search-close

Pimaszúr

78 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pimaszúr"

Piamszúr Trap kapitánynál járt!

Egy évvel ezelőtt Papp Gergő ismét átcuccolt, és ezúttal igazán szürreális élményben volt része. Akkori vendéglátója ugyanis egy zöld arcú idegen volt egy távoli bolygóról, vagyis maga Trap kapitány. A Tha Shudras zenekarának frontembere, aki a keresztségben a Molnár Tibor nevet kapta, a beszélgetés folyamán végül levetette álarcát, és életének legintimebb részéről is mesélt a kamerák előtt: például Tóth Gabiról, aki előbb a mentora, aztán a partnere, végül a jó barátja lett.

Újra átcuccol Pimaszúr?


szerző:
2018.10.03. 06:00
Újra átcuccol Pimaszúr?

Pimaszúr újra átcuccol az RTLII-re – jelentettük be pontosan egy évvel ezelőtt. Az új széria első adása Gergely Robiékkal indult, de rajtuk kívül Anger Zsolt, Trapp Kapitány, Gergely Róbert és felesége is vendégül látta Papp Gergőt és feleségét.

Környezettudatos fesztiválozás Pimaszúrral

Önök tudják, hogy milyen a környezettudatos fesztiválozás? A Reggeli házigazdájával, Papp Gergellyel járt utána a Story Extra stábja, hogy miért is fontos, hogy bulizás közben is odafigyeljünk a környezetünkre.

RENDHAGYÓ: így zenél Lukács Miki és Pimaszúr

Két Lukács egy csárdában egy Pappal kiegészülve – ilyen címet kaphatna ez a kis videó, amelyben Lukács Laci hallgatta meg a Reggeli két műsorvezetőjének, Lukács Mikit és Papp Gergőnek a rendhagyó produkcióját.

Klippremier! Marge - Most


szerző:
2018.04.27. 09:08
Klippremier! Marge - Most

Marge elhozta hozzánk legújabb klipjét, Most címmel - utána pedig az énekesnővel beszélgettünk!

Ki hallott már hidegen áztatott kávéról?

Az igazán jó kávé titkába avat be minket az idei év barista versenyének győztese, aki a kávék nagy rajongója és ismerője. Vendégünk Török Ádám!

Mi a jó párkapcsolat titka Hevesi Kriszta szerint?

Ha valaki, akkor Hevesi Kriszta szexuálpszichológus tudja a választ!

Mi számít megcsalásnak Kabát Peti szerint?

Kabát Petivel, a Celeb vagyok, ments ki innen! győztesével, és Hajdu Steve-vel nehéz témát boncolgattunk...

Mi a titka Bódi Guszti és Margó örök szerelmének?

Bódi Guszti és Margó elárulták nekünk a hosszú párkapcsolat titkát!

Így lehet kockahasad pár perc alatt!

Murányi Orsolya testfestő és sminkmester nem ismer lehetetlent, amit be is bizonyított a stúdióban!

Milyen együtt dolgozni a párunkkal?

A kérdésre Simon Kornél, Lukács Miki és Papp Gergely keresi a választ!

A Tanár Nyelves doktora a Reggeliben!

Simon Kornél, A Tanár sármos szereplője érkezett hozzánk vendégségbe, aki mesélt a sorozat forgatásáról, karrierjéről, és magánéletéről is!

Nyári Dia a mozgássérülteket segítő Tündér-projektben!

Egy hazai magazin a Tündér-projekt keretében szeretné felhívni a figyelmet a Segítőkutya Egyesület munkájára. Magyarországon 270 000 mozgássérültre csupán 22 kutya jut...

Hétvégén WTCR a Hungaroringen - Az egyik versenyautóban ültünk!

Hétvégén túraautó-világbajnokság lesz a Hungaroringen - a jeles alkalomból Nagy Norberttel beszélgettünk, aki nem csak megmutatta versenyautóját, hanem azt is megengedte, hogy Pimaszúr beleüljön!

Kivert kutyák országa vagyunk?


szerző:
2018.04.25. 08:40
Kivert kutyák országa vagyunk?

Több millió kóbor kutya és macska él Magyarországon éhezésnek, betegségeknek, baleseteknek kitéve, ráadásul a befogott állatok nagy részét még a mai napig elpusztítják. Mi lehet a megoldás? 

14 évesen iskolázta le a felnőtteket a magyar golfzseni!

Svéd kutatók szerint 5 évvel tovább élnek azok, akik golfoznak. A mindössze 14 éves Kötél Bence nem csak golfütőt fogott már, hanem a 2017-es Magyar Kupán a teljes felnőtt mezőny előtt végzett!

Hogyan házimunkáznak a sztárok?


szerző:
2018.04.25. 08:40
Hogyan házimunkáznak a sztárok?

Egy kutatás szerint a háztartási feladatok közül a mosogatáson vitatkoznak legtöbbet a párok. Ez jelentősen befolyásolhatja a kapcsolat élettartamát, hogy a férj és a feleség miként osztja meg egymás között a házimunkát. Mi a helyzet Tücsiéknél és Cooky-éknál?

Színesbőrűként Magyarországon - Mit tapasztalt Tücsi?

Kiábrándító és megdöbbentő élményben volt része Csepregi János írónak, aki egy buszon utazott a fővárosban és egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy barna bőrű lányt hangosan szidalmaztak... Tücsi pedig gyermekkorából emlékezik hasonló történetekre. 

Bencze Blanka, a 19 éves író saját élményeit dolgozza fel

Bencze Blanka mindössze 19 éves, mégis több könyvet írt már saját tapaszatalatai alapján, melyek egyre népszerűbbek az olvasók köreiben. A részletekről ő mesél!

Nincs Reggeli Kevin nélkül - Íme Cooky kisfia!

Debóra és Cooky január óta boldogabbak, mint valaha: megszületett első közös gyermekük, Kevin! A picit pedig el is hozták hozzánk!

Pintér Tenya fia apja nyomdokaiba lép?

Pintér Tenya lóháton érkezett a Reggeli stúdiójába, ahol nemcsak őszintén vallott nagy port kavaró fotózásáról, hanem kisfiáról is elárult egy-két titkot!

2018 Lukács Laci és a Tankcsapda éve!

Februárban töltötte be 50. életévét Lukács László, a Tankcsapda frontembere. Ebből az apropóból a Tankcsapda Lukács fél évszázad címmel indítja útjára országos turnéját. A részletekről Laci mesélt nekünk!

15 éves a Punnany Massif!


szerző:
2018.04.24. 08:39
15 éves a Punnany Massif!

A Punnany Massif idén lett 15 éves, ebből az alkalomból jelentették meg új lemezüket, PMX címmel. Erről beszélgettünk a banda két tagjával: Felcser Mátéval és Meszes Balázzsal!

20 éves a Mystery Gang!


szerző:
2018.04.24. 08:15
20 éves a Mystery Gang!

Vendégünk a Mystery Gang dalszerzője és énekese, Egri Péter volt, aki nem csak az együttes jubileumáról, hanem a fiatal tehetségek gondozásáról is mesélt nekünk!

Visszatér az X-Faktoros MDC!


szerző:
2018.04.24. 08:04
Visszatér az X-Faktoros MDC!

Az MDC nevű fiúbanda 2013-ban tűnt fel az X- Faktorban. Azóta is voltak kiugró és emlékezetes dalaik, de az idei évre tervezik az igazi nagy visszatérést - ennek részleteiről meséltek nekünk!

25 éves az Anima Sound System!


szerző:
2018.04.24. 07:44
25 éves az Anima Sound System!

25 éves lett Magyarország egyik legmeghatározóbb elektronikus zenei formációja, az Anima Sound System. Vendégünk az együttes zeneszerzője és szövegírója: Prieger Zsolt!

Klippremier! Vince Aliz Liza - Pesten ért a tél

Nézzétek meg Vince Aliz Liza, az X-Faktor egykori versenyzőjének legújabb klipjét, ami után beszélgettünk is vele!

Új klippel jelentkezett Vince Aliz Liza!

Vince Aliz Liza, az X-Faktor egykori versenyzője új klippel érkezett a Reggelibe, előtte és utána pedig magánéletéről és karrierjéről mesélt! A klipet itt tudjátok megnézni.

Rami élő adásban vetkőztette le Pintér Tenyát!

Pintér Tenya lóháton érkezett, majd arról mesélt, hogy megbánta nemrég megjelent meztelen fotóját. Aztán ami ezután történt... 

Pintér Tenya megbánta meztelen fotóját

Pintér Tenya nem csak lóháton érkezett, hanem mesélt is magáról a Reggeliben: nemrég majdnem teljesen meztelen fotó jelent meg róla egy magazinban. Tenya megbánta a dolgot...

Pintér Tenya elvitte egy körre Ramit - lóháton!

Pintér Tenya nem hazudtolta meg önmagát: a Reggeli stúdiójába lóháton érkezett, és ha már ott volt, elvitte egy körre Ramit is!

Papp Gergő a Reggeli miatt él külön a családjától

Pimaszúr úgy érzi, hogy megfiatalítja őt a Reggeli, ugyanakkor nagyon hiányzik neki a családja. Papp Gergő ugyanis a műsor miatt kénytelen volt külön költözni a Balatonon élő feleségétől és kisfiától.

Pimaszúr a Reggeli stúdiójába cuccol!

Papp Gergő is csatlakozik a Reggeli stábjához, akárcsak Peller Mariann! Ez azonban komoly változást jelent Pimaszúr és családja életében.

Pimaszúr egészen Londonig kísérte a Tankcsapdát

Pimaszúr újra átcuccolt, és nem is akárhova, méghozzá Londonba. Pimasz úr, azaz Papp Gergő ezúttal a Tankcsapdához költözik be, vagyis kíséri el őket egy londoni koncertjükre.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Pimaszúr újra átcuccolt

Pimaszúr újra átcuccol az RTLII-re. Az új széria első adása Gergely Robiékkal indul, de rajtuk kívül Anger Zsolt, Trapp Kapitány, Gergely Róbert és felesége is vendégül látja Papp Gergőt és feleségét.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Hatalmas döntésre szánta el magát Stohl András!

A Válótársak sztárja élő adásban közölte a nagy lépést! Természetesen mindent megosztott a közönséggel a döntő pillanatban!

Pimaszúr átcuccol - Nagy Feró

A Pimaszúr átcuccol című műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. A ministáb a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával. Papp Gergő és felesége ezúttal színészek, énekesek, sportolók és közismert személyiségek mindennapjaiba enged majd betekintést a Pimaszúr átcuccol-ban - minden kedden és vasárnap az RTLII-n.

Így ünnepelték a sztárok a Valentin-napot!

Összegyűjtöttük, hogy melyik híresség mit kapott Valentin-napra a párjától, és milyen képet osztott meg a szerelmesek ünnepén a közösségi oldalán!

Pimaszúr a Kanári-szigetekre cuccolt!

Papp Gergő, alias Pimaszúr Judittal és Ábellel együtt egészen a Kanári-szigetekig menekült a mínuszok elől.

Pimaszúr Peller Annáéknál vendégeskedik

Pimasz Úr ezúttal a tavalyi ősz Nyerő Párosánál Peller Annánál és Mikikénél vendégeskedik, akikkel a játék óta tartják a kapcsolatot. Pilisvörösvári otthonukba nyerünk most bepillantást, ahol feltűnik kicsi lányuk is, aki még tánctudását is megcsillogatja.

Pimaszúr átcuccol 2015-11-17

A Pimaszúr átcuccol című műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. A ministáb a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával. Papp Gergő és felesége ezúttal színészek, énekesek, sportolók és közismert személyiségek mindennapjaiba enged majd betekintést a Pimaszúr átcuccol-ban - minden kedden és vasárnap az RTLII-n.

Pimaszúr Ganxsta Zolee-nál vendégeskedett

Az örök gyerek Ganxsta Zolee, aki néhány hónapja megtalálta a nagy szerelmet. Több mint húsz évvel fiatalabb párját eddig sehol nem mutatta meg a rapper, Pimaszúrral most kivételt tett.  Petrával együtt látták vendégül Papp Gergőt, közös otthonukban. A Pimaszúr adása ide kattintva visszanézhető!

Ezúttal Laár András látja vendégül Pimaszurat

Pimaszúrral benézhettünk már Nagy Feró, Aleska, SP, Kiss Ádám és Gönczi Gábor otthonába, ma este Laár Andráson a sor!

Fókusz 2015-09-22


szerző:
2015.09.22. 17:25
Fókusz 2015-09-22

Nagyapám, Piedone! - Bud Spencer unokája egy 21 éves nyíregyházi lánnyal jár! Megtaláltuk Vivient, akit már be is mutattak a híres pofonosztónak! Drogozik a gyerekem! - Zsuzsa tizenhárom éves fia drogfüggő lett. Mit tehet a szülő, aki későn veszi észre, hogy nagy a baj? Orvoshiány - Települések, ahol évek óta nincs állandó háziorvos. És Johnny doktor Nigériából, aki magánszorgalomból vizsgálja a borsodi betegeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való