KERESÉS search-close

Pető Intézet

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pető Intézet"

SEGÍTSÉG: Még mindig albérletet keres a mozgássérült ikerlányokat nevelő anyuka

Még mindig bajban a mozgáskorlátozott ikerpárt nevelő édesanya. A családot két hónapja mutattuk be az RTL Híradóban. Hónapok óta hiába keresnek, nem találnak új albérletet, mert az anya szerint alig van akadálymentes albérlet Budapesten. Az ikrek kilenc éve csak azért költöztek ide édesanyjukkal, hogy a Pető Intézetbe járhassanak. Ha segíteni szeretne a családnak, az rtlhirek@rtl.hu emailcímre írva megteheti.  

 

 

 

Távoztak, most visszahívták őket

Visszahívta a Pető Intézet azokat a konduktorokat, akik néhány hete kényszerből távoztak, mert nem akarták aláírni az új munkaszerződésüket. Többet kellett volna dolgozniuk, kevesebb fizetésért. A felnőtt kezeléseket végző, hét mozgásfejlesztő szakember közül négyen azonnal felmondtak, és ezzel veszélybe került a gyógyítás. Információink szerint már hétfőtől mindannyian munkába állhatnak újra és a szerződésük sem változik.

Sztárok viszik el egy körre a gyerekeket

A Nemzetközi Pető Intézetben tanuló, mozgásukban korlátozott gyerekekkel motoroznak közismert emberek szeptember 5-én Budapesten.

Fél Kettő 11-08-17


szerző:
2011.08.17. 14:25
Fél Kettő 11-08-17

Fél Kettő: Különc duó - Hogyan lett a Pa-Dö-Döből országos siker? Vendégünk volt Lang Györgyi és Falusi Mariann. Egybekeltek - Megnősült Czutor Zoli, párja csaknem 20 évvel fiatalabb. Sikersztori - Héder Barna gyermekei a Pető Intézetbe jártak, de ma már behozták kortársaikat.

Kiscsillagok nagy szívvel


szerző:
2010.09.15. 03:00
Kiscsillagok nagy szívvel

A Csillag születik felfedezettjei a Pető Intézetbe látogattak, hogy megajándékozzák a gyerekeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való