KERESÉS search-close

Pesterzsébet

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pesterzsébet"

Halállal végződött a verekedés késő este Pesterzsébeten

Halállal végződött a verekedés késő este Pesterzsébeten. Mire a mentők megérkeztek, az áldozaton már nem tudtak segíteni. A gyilkosság gyanúsítottját azonban a rendőrök a helyszínen elfogták. Őrizetbe vették, úgy tudjuk, egyelőre nem tett vallomást.

Felfüggesztették a pedagógust


szerző:
2015.08.26. 18:30
Felfüggesztették a pedagógust

A deportálással viccelődött és Hitler portréit osztotta meg közösségi oldalán egy pesterzsébeti általános iskolai tanár. A gyűlölködő tartalmakról a 444.hu írt először. A Köznevelésért Felelős Államtitkárság vizsgálatot rendelt el, a tanárt erre az időre felmentették.

Mindenüket ki kellett dobni a szennyvíz miatt

Szinte semmije nem maradt annak a pesterzsébeti családnak, amelynek a múlt hét hétfői özönvíz elmosta a lakását. A négy gyerek most rokonoknál lakik, a szülőkkel csak négynaponta tudnak találkozni.

Már a meccs előtt rosszul voltak


szerző:
2015.01.07. 18:40
Már a meccs előtt rosszul voltak

A gyerekek már a szombati jégkorong meccs előtt is rosszul voltak a szénmonoxidtól, mégis lejátszatták velük a mérkőzést a pesterzsébeti jégcsarnokban. Felvételeket kaptunk arról, ahogy a gyerekek fekszenek a jégen, elhagyják magukat.
 

40 gyerek szenvedett CO-mérgezést

40 gyerek szenvedett szén-monoxid mérgezést szombaton a pesterzsébeti jégcsarnokban. Éppen bajnoki hokimeccs volt, amikor sokan rosszul lettek. A mérőműszer jelezte, hogy gond van, a csarnokot mégsem ürítették ki, pedig a mérgező gáz értéke a megengedett ötszöröse volt.

Előzetes: 40 gyerek szenvedett szén-monoxid mérgezést

Éppen bajnoki hokimeccs volt a pesterzsébeti jégcsarnokban, amikor sokan rosszul lettek, többen alig álltak a lábukon. Hogy ki lehet a felelős a mérgezésért, kiderül 6-kor az RTL Híradóban!

Vitatkozás közben meglőttek egy nőt

Gázpisztollyal, gumilövedékkel sebesítettek meg egy nőt hétfő este Budapesten. A XX. kerületben vitatkozott össze két társaság, törtek, zúztak, a vita hevében egy az utcában parkoló autót is összetörtek.

ELFOGÁS: Így csaptak le az ámokfutóra

 A rendőrök három férfit fogtak el, egyiküket hajnalban, otthonról vitték el a kommandósok. Egyelőre annyit tudni, hogy korábbi sérelmek miatt kezdődött a vita, ami ámokfutássá vált.

Nem gyújtogatás okozta a áruháztüzet

Valószínűleg elektromos hiba miatt gyulladt ki hétfőn hajnalban Pesterzsébeten a CBA áruházlánc egyik üzlete.

Körözik, mert halálra rugdalt egy férfit

Sztojka Csabát a Pesterzsébeten elkövetett brutális gyilkosság miatt körözik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való