KERESÉS search-close

Peller károly

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Peller károly"

Peller Annát a színpadon lepték meg

Peller Annát a színpadon lepték meg. A színésznőt, az Operettszínház, Mágnás Miska című előadásában tréfálta meg kollégája, Peller Károly – akivel egyébként csak névrokonok – amikor egy szerelmi civódós jelenet szövegébe rögtönözve beleszőtte a Nyerő Párost.

Letelt a gyászidőszak: egy év után ismét Mágnás Miska

Egy évvel Bajor Imre halála után tűzi ismét műsorra az Operettszínház a Mágnás Miska című darabot. Az operettet Verebes István állította színpadra, még 2002-ben, most azonban egy régi-új változat próbái zajlanak, ugyanis a teátrum az idei évadban felújítva, új beállókkal tűzi műsorára a darabot. Ennek kapcsán érkeztek most hozzánk: Verebes István, a darab rendezője, valamint a Bajor Imre alakításában megismert szerep új megformálója, Peller Károlyt.

Forradalmi eljárás a rákgyógyításban

Forradalmian új eljárás a rákgyógyításban az immunonkológia, holnap mindent megbeszélünk róla. Molnár Andival és Vásáry Andréval megbeszéljük, hogyan találhatunk magunknak újabb és újabb kihívást a munkában. Egy év után újra Mágnás Miska, várjuk a rendezőt Verebes Istvánt és Bajor Imre utódját, Peller Károlyt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való