KERESÉS search-close

Pars Krisztián

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pars Krisztián"

Kokainnal bukott le Pars Krisztián

Kokainnal bukott le az ellenőrzésen Pars Krisztián még tavaly, ezért tiltották el másfél évre.

 

Dopping miatt tiltották el

Doppingvétség miatt első fokon másfél évre eltiltották Pars Krisztián olimpiai aranyérmes kalapácsvetőt. A 36 éves sportoló szervezetében egy januári verseny alatt találtak tiltólistás anyagot, ami a doppingbizottság vezetője szerint nem versenyidőszakban került a szervezetébe és nem is teljesítmény-fokozó céllal.

Janics kabalája a gyermeke párnája

Janics Natasa gyermeke párnáját vitte magával a riói olimpiára. Pars Krisztián kalapácsvető pedig az utolsó pillanatig edzett. A sportolók minderről szerda hajnalban meséltek az RTL Híradónak. Hajnali négy órakor újabb húsz sportoló indult el Brazíliába. A kajak-kenusok, birkózók, öttusázók és a súlyemelők magyar idő szerint estére érnek Rióba. Leghamarabb a kajak-kenusok versenyeznek, hétfőn már a nők és a férfiak is vízre szállnak.

Reflektor 14-11-07


szerző:
2014.11.07. 23:25
Reflektor 14-11-07

Reflektor: Hazaért a Celeb vagyok első két kiesője. Jótékonykodtak a bytheway-es fiúk.

Hazaért a Celeb vagyok ments ki innen! első két kiesője

A Celeb vagyok, ments ki innen! idei második szériájának első két kiesője, Hevesi Kriszta és Pars Krisztián csütörtök délután ért haza Budapestre. Az olimpiai bajnok nem lepődött meg, hogy neki kellett másodikként elhagynia a tábort, és mint mondja, egy kicsit meg is könnyebbült, a koplalást ugyanis nagyon nehezen bírta, és már alig várta, hogy találkozzon a szerelmével.
 

A Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesői

Először Hevesi Krisztától, majd Pars Krisztiántól vettek búcsút a nézők. Krisztiánt arról faggattuk, hogy miként élte meg a kint töltött napokat, mi volt a legnehezebb és mi hiányzott neki a legjobban.

Aleska péppé verte Évát, majd legjobb barik lettek

Megvan az új közellenség, Molnár Andi 10 csillagos bátorságpróbájával vívta ki Aleska és Éva ellenszenvét. A két lány napközben még püfölte egymást, estére viszont összecimbiztek. Nyertes Zsuzsa fellélegezhetett, ő távozott ma a dzsungelből.

Éva és Aleska összecimbizett, megvan az új közellenség!

Mit gondoltok, sokáig fog tartani Éva és Aleska barátsága?

Molnár Andi 10 percig bírta élve eltemetve

Molnár Andi 10 csillagot szerzett az egyik legdurvább bátorságpróbán. Szerintetek a féregevés vagy az élve eltemetés a rosszabb?

Így sikálta egymást Pityu és Krisztián

Szerintetek Aleska és Molnár Andi fürdése volt a szexibb vagy a fiúké?

Éva kiakadt, hogy Aleska jobban gyűrte a 3 menetet

Éva szerint nem volt korrekt Aleskától, hogy az arcát is ütötte. Ti igazat adtok Évának?

Összecsapott a békéscsabai cséphadaró és a komlói üstökös

Aleska és Éva végre levezethette a feszültséget, csépelték egymást rendesen. Szerintetek is Aleska volt a jobb?

Nyertes Zsuzsának Pityu ágyában sem volt jó

Zsuzsa az éhezést bírja, az éjszakáktól viszont retteg az eső miatt. Szerintetek is ez a legrosszabb dolog a dzsungelben?

Peti egyre nehezebben bírja a szerelme nélkül

A kóla után a mai adásban a kávé és a csoki jelentősége értékelődött fel. De volt szerelmi vívódás, újra lecsapott a celebciklon és végül valaki megint hazament.

Majdnem tettlegességig fajult a legdurvább balhé

A dzsungelben minden apróság felértékelődik. A Celeb vagyok eddigi legdurvább balhéja például egy korty kóla miatt robbant ki. Még le sem nyugodtak a kedélyek, jött az újabb hidegzuhany: már ma el kellett hagyni valakinek a dzsungelt.
 

Portré 14-11-02


szerző:
2014.11.03. 01:50
Portré 14-11-02

Portré: 16 éves korától sportol, azt mondja, nem túl fényes körülmények között, de mindig volt kitartása. Amikor életében először vetett kalapácsot egy versenyen, azt mondták, ilyen tehetséget ritkán látni. A Portré stúdiójában Pars Krisztiánnal beszélgettünk.

Pákó miatt éheznek a dzsungellakók

Pákó minden lyukban kígyót lát, ez a fóbia odáig vezetett, hogy üres maradt mindenki gyomra, a Didikirály pedig közellenséggé vált.

Szavazz online! - Ki legyen a

A „Celebciklon” nevű bátorságpróbára az összes táborlakónak mennie kell, de döntsd el te, ki legyen az, akin áll vagy bukik a játék sikere! Dszungelkaraokézni Puskás Petit láthatjuk majd, így ő védettséget élvez.

 Pákó érkezésével szétszakadt a tábor

Pákó mint egy atombomba, úgy robbant be a dzsungelbe, és szépen mindent fel is forgatott, elkezdődött a klikkesedés. Volt még szerelmi vívódás, száműzetés és durcizás.

A Portréban elvetettük a sulykot!


szerző:
2014.10.31. 15:07
A Portréban elvetettük a sulykot!

Viccesen és persze nem a szó szoros értelmében, ezzel a magyar közmondással köszöntöttük a stúdióban Pars Krisztián olimpiai bajnokunkat.

Éva diktátort játszik, András a demokráciáért aggódik

Éva rémuralma tegnap még csak éppen elkezdődött, ma viszont már ereje teljében tündökölt. A többiek viszont egyre nehezebben viselik a hiszti-királynő diktátori attitűdjét. Különösen Aleskát borítja ki a parancsolgatás, de már a birkatürelmű Cooky is kijött a béketűréséből.
 

 Évát már idegesíti, hogy itt mindenki jóban van egymással

A harmadik nap sem telt el eseménytelenül: új lakók érkeztek a táborba, a bátorságpróbán csillagokért állatokat „simogattak”, Zsuzsa megint kiborult, Éva táborparancsnokságával pedig kezdetét vette a rémuralom.
 

A második széria legviccesebb mondatai

Összegyűjtöttük nektek a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának legdurvább elszólásait, legviccesebb párbeszédeit. Ha Ti találtok még poénos beszólásokat, írjátok meg nekünk kommentben!

Éva kiszemelte első áldozatát a dzsungelben

Nem, a ValóVilág egykori hősnője nem az éhségét akarja csillapítani egy vadállat elfogásával és megsütésével, pusztán csak nem tudja elviselni egyik lakótársát. A szerencsétlen kiválasztott Aleska, aki még mit sem sejt abból, hogy Éva ellene fordult.

Nyertes Zsuzsa mégsem olyan kemény csaj

Erre a megállapításra nagyjából két táborban töltött óra után jutott a színésznő, aki már az első sírásán is túl van, így valószínűleg ő lesz az, aki a legnehezebben fogja bírni a dzsungellétet az új csapatból.

Október 6-tól Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubon és az RTLII-n

Hosszú hetek óta találgatták a sajtó munkatársai, hogy kik lehetnek azok a celebek, akik Dél-Afrikába utaznak a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral. Most azonban lehullt a lepel és nemcsak a reality helyszínére, de a műsorban résztvevő celebek névsorára is fény derült.

Miben változott az olimpikonok élete?

Szilágyi Áron, Berki Krisztián, Risztov Éva, a Dombi-Kökény páros vagy éppen Kozák Danuta. Ők mind a londoni olimpia magyar bajnokai. A Fókusz végig ott volt velük Angliában. Lássuk megismerik-e még a bajnokokat egyáltalán, épp egy évvel az olimpia után.

Fókusz 12-08-07


szerző:
2012.08.07. 20:05
Fókusz 12-08-07

Fókusz: A diadal percei - Megható pillanatok. Együtt izgultuk végig az olimpiát Pars Krisztián családjával. És Londonban Berki Krisztiánnal is beszélgettünk. Sztárom a lányom - Milyen férfit képzelnek lányuk mellé a híres apukák? Dopeman Gyurta Danit tartja ideálisnak. Nagyágyúk – Legendák, ha találkoznak. Exkluzív beszámoló a Szigetről, ahol a magyar könnyűzene színe-java összegyűlt.

SIKERÜLT: Pars Krisztián aranyérmes!

A szombathelyi dobóatléta 80,59 méteres dobással megnyerte a férfi kalapácsvetés döntőjét a londoni olimpián!

Revans: Pars Krisztián elmaradt érméért küzd Londonban

A doppingbotrányok akkor kezdődtek, amikor ő még csak az első olimpiájára készülődött. Lassan az összes dobóatléta lemorzsolódott mellőle. Pars Krisztián az egyetlen, aki végül talpon maradt, és harcol a megtépázott magyarok hírnevéért a londoni olimpián.

Pars Krisztián második lett a vb-n

Pars Krisztián ezüstérmet szerzett a férfi kalapácsvetők döntőjében.

Tartoznak az olimpikonoknak


szerző:
2011.06.27. 18:50
Tartoznak az olimpikonoknak

Csaknem 150 millió forintnyi jutalomra várnak hónapok óta a londoni olimpiára készülő sportolók.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való