KERESÉS search-close

Para-Kovács Imre

70 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Para-Kovács Imre"

Heti Hetes: így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Heti Hetes egyik adásában az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Majdnem gyilkosság történt a Heti Hetes stúdiójában?

Papp Réka Kinga nem tett egyebet öt évvel ezelőtt, csak annyit, hogy felmerte hívni Para-Kovács Imrét, akinek a telefonját végül a felesége vette fel. A két nő beszélgetéséből végül egy óriási félreértés adódott, amit majdnem Imre szenvedett el.

Gábor Zsazsa nyomába sem érhetnek a mai celebek!

A 99 éves korában elhunyt magyar származású Gábor Zsazsáról emlékezett meg az asztaltársaság, velős szállóigéit kielemezve. Az eredmény vegyes lett, van, aki szerint a színésznő megrögzött hazudozó, mások szerint inkább a konzervativizmus ékes példája.

Mi köze a japánok elhízásának Teddy hiányzó

Ceglédi Zoltán és Para-Kovács Imre egy nemzet túlsúlyosságának kérdését oldotta meg az útóbbi újságíró szokásos jeleneteit is belekeverve a témába.

Para-Kovács Imre:

Az I. kerületi polgármester lakás jutattási mizériájáhról az egész asztaltársaságnak megvolt a maga véleménye. Köztük is a kritikus és Hajdu Steve érezte a legfelháborítóbbnak a dolgot.

Gálvölgyi János:

A művész elárulta, szerinte mi a legfontosabb az Erzsébet-utalványok kapcsán, illetve, hogy mit is gondol az azokat kísérő levelekről, mindezt persze Teddy sem hagyhatta szó nélkül.

A több szex jobb memóriát eredményez?

Egy tanulmány szerint a gyakori együttlétek segítik a nőket az absztrakt szavak megjegyzésében. A Heti Hetes asztaltársasága ennek a hírnek a hallatán rögtön elkezdte hiányolni Ceglédi Zoltánt, aki ezúttal sajnos távol maradt. Majd Heilig Gábor és Teddy összetűzésén mulattak.

 

Kuncze Gábor eldobná a cella kulcsát?

Egy Sopron közeli kolostorban tartotta meg két napos kihelyezett országgyűlését a kormány, aminek kapcsán a volt belügyminiszter is elmesélte érzéseit a hellyel kapcsolatban és felvázolta, milyen szűk egyszemélyes cellákban alhatnak ott a képviselők.

Hajdu Steve:

Kósa Lajos elárulta, miért nem a posta kézbesíti az ajándék utalványokat a nyugdíjasok számára. Ez a nyilatkozat Hajdu Steve-et és Gálvölgyi Jánost is annyira megihlette, hogy egy jelenetben mutatták be Para-Kovács Imrének és a többeiknek, hogyan is fest, amikor a nyugdíjas megkapja az Erzsébet-utalványt.

Ceglédi Zoltán örülne, ha tudná, merre járnak a politikusok

Az újságíró elárulta, hisz abban, hogy a közeljövőben bizonyos technikai okokból kifolyólag pontosan megfogják tudni mondani, hogy melyik politikus hol tartózkodik, így pedig sokkal könnyebb lesz őket megkörnyékezni, ha az ember azt szeretné, hogy csurranjon-cseppenjen neki is valami.

Para-Kovács Imre elárulta, milyen az eredeti Water Willy!

A vízes-vb kabalaállatainak neveit nagy vita övezte a hetekben, így a műsor asztaltársasága is megvitatta, ki mit gondol Water Willy-ről, illetve Lily-ről, akiknek nevét végül a félreértések elkerülése végett magyarosították. Nemcsak Parának, de Hajdu Steve-nek is megvolt a véleménye, ahogyan Ceglédi Zoltán sem rejtette véka alá, ki okolható szerinte az egész ügy miatt.

Ceglédi:

Az újságíró és Para-Kovács Imre megfejtette, miért is olyan praktikus a miniszterelnök futball iránti szeretete, sőt Ceglédi odáig jutott, ebben a megvilágításban ő is ezt a hobbit választaná!

Kuncze Gábor találkozása Kádárral

Miután egy autós blog összegyűjtötte, mi az, amit semmiképp se mondjunk egy rendőri igazoltatás esetén, az egykori belügyminiszter ennek kapcsán elmesélt egy történetet, egy fiatal politikusról, aki egy átmulatott este után összefutott a szocializmus nagy alakjával...

Szerelmes levél Rogán Antalhoz


szerző:
2016.11.20. 23:30
Szerelmes levél Rogán Antalhoz

Egy hír szerint a miniszterelnököt kérdezték kabinetfőnőke tevékenységei és kijelentései kapcsán, aminek az lett az eredménye, hogy Orbán Viktor megvédte politikusát. Ez pedig különös módon ihlette meg Ceglédi Zoltánt!

Ceglédi Zoltán:

Az RTL Klub Híradójából megtudhattuk, van olyan, hogy a politikusoknak halaszthatatlan dolguk akad. Erre hivatkozva kérte a frakcióvezető az újságírókat is, hogy ne zaklassák a képviselőket. Ceglédi Zoltán szerint a politikus ezzel a kérésével ezt árulta el: a miniszterek hazudnak!

Így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Ceglédi Zoltán:

A Heti Hetes asztaltársaságának arról is meg volt a véleménye, hogy egy angol újságírónő - tanórai keretek között - pornó vetítést javasolt, ugyanis a hölgy szerint a diákok hasznára vállna, ha a tanárok segítségével elemeznék ki azokat.

Kósa Lajost elrabolták az UFO-k?

A Heti Hetes asztaltársasága szerint a politikus egy intelligens és tiszteletet érdemlő ember volt, majd történt vele valami…

Mi köze van Bokros Lajosnak Chewbaccához?

Para-Kovács Imre megtalálta a választ, amiben Czeglédi Zoltán kutyája is a segítségére volt.

Para-Kovács Imre felesége meg akarta ölni Papp Réka Kingát?

Az újságírónő telefonon kereste Parát, aki helyett a felesége vette fel a telefont. A téma kapcsán az is kidreült, hogy Ceglédi Zoltán barátnője is féltékeny típus.

Csapatépítő csókok a magyar politikában

A Heti Hetes asztaltársasága megvitatta annak a kínai férfinak az esetét, akinek női alkalmazottjai kénytelenek csókot adni minden nap. Kuncze Gábornak pedig sikerült párhuzamot vonnia az ottani helyzet és a kormányunk között...

Ez Ceglédi Zoltán kampányterve az októberi népszavazáshoz

Az újságíró nem éretette a miniszterelnök kijelentését, miszerint lehetett volna még hatásosabban kampányolni a népszavazás kapcsán. Ennek ellenére Ceglédi Zoltánnak is támadt egy-két ötlete...

Mi a közös Orbán Viktorban és Hugh Jackmanben?

Ceglédi Zoltánnak sikerült párhuzamot vonni miniszterelnökünk és a hollywoodi sztár között. Vajon miről lehet szó? Előljáróban csak annyit, hogy köze van hozzá a gardróbjaiknak is...

Rogán Antal a legjobb start up-ot választotta?

Szóba került a helikopterezés, betegszállítás, de még a főzés is. Végül mégis valami teljesen más tényezőnek tulajdonítják a kabinetfőnök sikerének titkát.

Így csajozik az interneten Kuncze Gábor!

Az egykori belügyminiszter különösképpen próbált levenni egy fiatal lányt a lábáról. Nem mást használt fel hozzá, mint az alaptörvényt!

Mi a közös Varnus Xavérban és a NAV-ban?

Nos, azt elárulhatjuk, hogy Gálvölgyi János ugyanolyan érzéseket táplál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal iránt, mint Ceglédi Zoltán Xavér iránt, ha nem engedi befejezni mondandóját. Verekedés a stúdióban?

Farkasházy Tivadar kabalaállatnak állt?

Teddy már sok mindent kipróbálhatott az élete során, ahogyan azt is, milyen érzés lehet egy futball csapat kabalaállatának bőrébe bújni. Ezzel kapcsolatban csak egy kérdés merült fel benne: hogy lehet, hogy még a jelmezben is felismerték?

Ceglédi Zoltán esete a szendvicses lánnyal

A buli utáni másnap írt sms-ek minden baráti társaság poénforrását képezik, lássuk, milyen tapasztalatai vannak a témában Ceglédi Zoltánnak, Para-Kovács Imrének, illetve Jáksó Lászlónak így negyven felett.

Gálvölgyi János és a különös toalett használat

Para-Kovács Imre jelenete egy igazán izgalmas témához vezetett. Valahogy Csonka András neve is felmerült, ám a végeredmény egy bizar befejezés lett. Gálvölgyi János után Ábel Anita is mesélt az illemhelyiségekben szerzett élményeiről.

Csonka Andrásnak üzenete érkezett az Antarktiszról?

A Déli-sarkvidéken felvételt hirdetnek postás munkakörbe. A magas bérezés érdekes gondolatokat eredményezett, de hogy került a képbe Csonka András? A videóból minden kiderül... 

Ezt csinálják titokban adás közben a Heti Hetes tagjai!

Ceglédi Zoltán kezdte a töredelmes vallomást egy nézői észrevétel miatt. Végül azonban nem csak ő ismerte be szokatlan cselekedetét, melyet minden adás elején elkövetnek...

Állati szerelemre derült fény a Heti Hetes műsorában

Ábel Anita különös információkkal szolgált asztaltársaságának. Többen hitetlenkedve fogadták a hírt, miszerint egy nőt egy delfinhez kötnek gyengéd érzelmek, de a részletek igencsak meggyőzőek...

Hajdu Steve meggondolatlan jelzővel illette feleségét?

Egy bírósági eljárás kapcsán ragadta a szót magához Hajdu Steve, aki házasságával indokolta a témában való jártasságát. A Heti Hetes asztaltársasága megdöbbent a merész kijelentésen...

Farkasházy Tivadar zavarba hozta Ábel Anitát?

Ezúttal a hideg ihlette meg a Heti Hetes asztaltársaságát. A különös beszélgetés akkor vált még viccesebbé, amikor kiderült, Heilig Gábor úgy nevetett, hogy nem is hallotta a poénokat...

Ennél viccesebbet biztos nem hallottál az internet rejtelmeiről!

Kern András - saját bevallása szerint - nem éppen a 21. századi technika ördöge, ám sorstársairól és az ellentáborba tartozókról kiforrott véleménye van, amit meg is osztott a Heti Hetes asztaltársaságával.

Hajós András dalban cáfolta a Mikulás létezését

A neves ünnepek szimbolikus alakjainak létezése - mint például a Mikulás vagy a húsvéti nyuszi - örök dilemma. Hajós András gitárt ragadott, hogy zenei kísérettel énekelje el saját álláspontját a témával kapcsolatban.

Pénz vs. szerelem - beszélgetés a fiatal nők házasodási szokásairól

Divatba jött a fekete menyasszonyi ruha. Ez a téma pedig remek táptalaja volt egy jó kis beszélgetésnek. Csak sztereotípia, vagy van némi valóságalapja annak a felvetésnek, miszerint a fiatal nők csupán érdekekből házasodnak össze idősebb férfiakkal?

Durva dolgokat felejtettek a szállodában!

Egy majdnem két mázsás sertést veszített el valaki, de ennek köszönhetően azt is megtudhattuk, hogy milyen extrém dolgokat felejtettek már emberek a hotel szobájukban. Annyit elárulunk, nem csak a nagymama található a lista élén...

Kiszel Tünde köszönti fel Jáksó Lászlót?

Ha valaki személyes ajándékkal szeretné meglepni ismerősét, választhatja Kiszel Tündét... Vajon így lesz ez Hajdu Steve-vel is?

Farkasházy Tivadar felesége végig sikoltozta a nászutat

Egy indiai férfi a túl sok szex miatt adta be a válókeresetet. A téma kapcsán felmerült, hogy a férfiak vagy a nők kérik inkább az intim együttlétet. Farkasházy Tivadar elárulta, hogy ő erre már nem emlékszik, viszont van, amire igen...

Papp Réka Kinga a segédeszközök használatának nehézségeiről...

A 80-as években csúnya baleset ért egy pornószínésznőt, ezért Ceglédi Zoltán jól összefoglalta a lényeget: aminek az egyik felét emberbe dugjuk, annak a másik felét nem dugjuk a konektorba! Míg Papp Réka Kinga a segédeszközök rendeltetésszerű működtetésének nehézségeiről mesélt, addig Ábel Anita azon csodálkozott, hogy a kezek használata már retro?!
 

Nővel kötött házasságot Papp Réka Kinga

Különös momentumokat árult el magánéletéről Papp Réka Kinga. A Heti Hetes asztaltársasága szerette volna, ha megismétli azt a bizonyos boldogító igent, amit a gyengébbik nem egyik képviselőjének mondott ki korábban.

Gálvölgyi Jánosnak megvolt Angelina Jolie?

Para-Kovács Imre és Gálvölgyi János kitalálták, hogy mit üzennének Brad Pittnek. Ám úgy tűnik, a színésznek mostanában nem esete a hollywoodi világsztár.

Feljelentették Kuncze Gábort


szerző:
2016.06.05. 23:00
Feljelentették Kuncze Gábort

A tanulmányai befejeztével különös dolgot művelt az egykori belügyminiszter, ami nem tarthatott sokáig, mivel már a Honvédségnek is szemet szúrt a tevékenyésge.

Rémtörténet borzolta a kedélyeket a stúdióban

Már-már vérfagyasztó emlékeit idézte fel asztaltársaságának Kuncze Gábor. Az biztos, hogy ez a történet nem egy átlagos munkanap volt az egykori belügyminiszter számára...

Hűtlenséggel vádolták Ceglédi Zoltánt?

Azok a házas emberek, akik szeretőt tartanak, hangosabbak a szeretőjük ágyában, mint otthon – állítja egy ezer fős vizsgálat. Jáksó László témafelvetése után Gálvölgyi János egyből Ceglédi Zoltánhoz fordult, aki gyorsan tisztázta a helyzetet az esetleges félreértések elkerülése végett.

Így állt bosszút zongaratanárán Kuncze Gábor

Miután zeneiskolai tanítója félrelökte, nem is gondolkodott sokáig, hogy milyen módon adja vissza a 'kölcsönt'. A revans nem csak az ő zongorai pályafutását döntötte romokba...

Gyilkosság a Heti Hetes stúdiójában?

Ceglédi Zoltán kénytelen volt félbeszakítani a beszélgetést, ugyanis váratlan és halaszthatatlan dolog történt a stúdióban...

Kuncze Gábor megfenyegette Parát

Para-Kovács Imre messzire ment viccnek szánt beszólásával? Kuncze Gábor röviden és lényegretörően reagált a poénos megjegyzésre...

Így próbálták feltörni Gálvölgyi János telefonját?

Beépített webkamera okozott kellemetlen pillanatokat egy párnak, akik még csak nem is sejtették, hogy mit tettek velük. A téma kapcsán Para beavatta Gálvölgyi Jánost a modern eszközök rejtelmeibe...

Ceglédi Zoltán heves reakcióján szórakozott Gálvölgyi János

Vannak olyan felmérések, melyek a szakáll létjogosultságát vitatják. Ceglédi Zoltán természetesen nem tudott elmenni szó nélkül az eredmények mellett.

Magyar György hasonmása visszaél az ügyvéd úr hírnevével?

Egy skót villanyszerelő 26 nőt csábított el egy hasonlóságnak köszönhetően. A Heti Hetes asztaltársaságának egyik tagja az eset kapcsán mesélte el saját élményét...

Kuncze Gábor a belügyminiszter közúti igazoltatásáról

Eddig csak elképzelni tudtuk, milyen lehet belügyminiszterként egy olyan élethelyzet, amikor rendőri intézkedés 'áldozatává' válik egy közúti ellenőrzés során.

Timberlake miatt 'kapott össze' Para és Hajdu Steve

Az előadóművészek létjogosultsága volt a vita tárgya. Az Eurovízió kapcsán felmerült az idei énekesünk eredménye, és Justin Timberlake szerepvállalásának fontossága is.

Ceglédi Zoltán koporsóval érkezett a Heti Hetes műsorába

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg Debrecenben a Temetők és Sírkertek 2016. „Jelen és Jövő” Szakkiállítást és Konferenciát. Ceglédi Zoltán a hír hallatán vette elő a különös tárgyakat.

Különös dologokat dobált Hajdu Steve

Az erkély nagyon csalogató látványosság tud lenni az emberek számára. Habár az alap történet teljesen más volt, Hajdu Steve furcsa emlékeiről mesélt a Heti Hetes asztaltársaságának.

Kuncze Gábor lesz a Heti Hetes legújabb vendége

A Heti Hetes 108. vendégével találkozhatnak a nézők vasárnap este 22 órától az RTLII-n.

Boros Lajos találmányával erekció versenyt indítana

Erotika park nyílik egy brazil városban, ahol vibráló székekkel, 7D mozival, nudista medencével, nemi szervet formáló dodzsemekkel, vágy villamossal, go-go táncosokkal, és szex múzeummal várják majd az érdeklődőket. A hír hallatán Boros Lajos azonnal beavatta közönségét saját találmányába...

A felcsúti kisvasút olyan, mint a Lánchíd?

„Cinizmusból nem épül semmi. Magyarországon van egy olyan jelenség, hogy ha valami épül, azt megpróbáljuk kikezdeni. Széchenyi sem járt jobban a Lánchíddal” – mondta a miniszterelnök a felcsúti kisvasút avatásán, ahonnan kizárták a sajtót.

Gálvölgyi vette át Hajdu Steve helyét

Para-Kovács Imre jelenetében először Steve alakította volna partnerét, ám mivel elrontotta egy soros szövegét, gyorsan változtatott a szereposztáson. Ez sült ki belőle!

Intim testrészéhez rejtette flaskáját Ceglédi Zoltán

A fesztiválozó fiatalok rendkívül találékonyak. Ceglédi Zoltán és Para-Kovács Imre is könnyen feltalálta magát, ha csemészésre került a sor, sőt a pontos részleteket is elárulták a nyilvánosság előtt.

Para együtt tépett Gálvölgyivel?

Addig nincs vége a műsornak, míg valaki nem tép Para mellett - saját bevallása szerint. Hajdu Steve azért kérdezett vissza, hogy megbizonyosodjon a konkrétumokról...

Biciklis incidens - Gálvölgyi János kifakadt

A színész több ízben is érzékeltette, mennyire bosszantja őt a kétkerekűek társadalma. Habár kicsit ingerülten avatta be a nagyérdeműt emlékeibe, a rekeszizmokat egyáltalán nem kímélte.

Törékeny hímtag helyett eltávolítható intim testrész

Felcsatolható péniszt kapott a francia Héraklész szobor, mivel a város vezetése megelégelte, hogy a vandálok rendereszen lelopják az intim testrészt a köztéren álló alkotásról. A sajnálatos esetek miatt csak ünnepnapokon láthatja viszont hímtagját.

Illetlen volt Farkasházy Tivadar Häkkinennel?

Kellemetlen, de mégis egy életre szóló emlékéről mesélt Teddy. Ebben a 'jelenetben' is Hajdu Steve volt a partner, aki ezúttal Mika Häkkinent játszhatta.

Magyar György a hűtlenségi lista élén áll hivatása miatt

Az Egyesült Államokban szakmák szerint vizsgálták, hogy kik azok, akik gyarkabban csalják meg a párjukat. A nők között első helyen állnak a titkárnők, őket követik a színésznők, harmadik helyen pedig a takarítónők végeztek. A férfiaknál a zenészek a legmegbízhatatlanabbak, a második helyet náluk is a színészek birtokolják, és a harmadik helyen a jogászok állnak.

Lebontják a tízemeletes panelek felső emeleteit?

Érdekes elképzelés ütötte fel a fejét. A tízemeletes panelházakat konkrétan derékba törnék a kellemesebb klíma reményében. A hatodiktól felfelé élőket pedig rendkívül hasznos tanáccsal látták el: költözzenek kertes házba!

Eltörlik a földrajz órákat?


szerző:
2016.04.24. 23:00
Eltörlik a földrajz órákat?

A Magyar Földrajzi Társaság kiáltványt fogalmazott meg, majd aláírásgyűjtésbe kezdett azért, hogy ne szűnjön meg a földrajzoktatás a szakgimnáziumokban. Nem mindegy, hogy röghegység vagy lánchegység?

Ilyen nő lenne Para-Kovács Imre

Újabb gyöngyszem került be a Heti Hetes történelmébe, ami Para jeleneteit illeti. Ezúttal női szerepet szánt magának, nem is akármilyen szöveggel.

Heilig Gábor verset írt egy aktuális helyzetről

Erdészek fizetését emelték meg brutális összegekkel. Ebből indult ki a beszélgetés, amelyet Heilig Gábor saját költeményével koronázott meg az eszmecsere végén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való