KERESÉS search-close

Papadimitriu Athina

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Papadimitriu Athina"

Papadimitriu Athina családját egyszerre érte díjeső

Athina Jászai Mari-díjat kapott nemrég, de nagylányai édesapja, Trokán Péter és lánya, Trokán Nóra is részesült komoly elismerésben. A színésznő azt is elárulta, hogy soha semmilyen fáradtságot nem érez, meg is mutatta, hogy miért.

Íme, a Válogató hét utolsó 10 versenyzője!

A Válogató negyedik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit szeretnének elérni a versenyben, és mitől tartanak a legjobban.

Papadimitriu Athina tudni akarja, tud-e még főzni!

A színésznő nagyon szeret főzni, de ritkán van ideje, és ha fakanalat ragad, akkor általában rögtön 40 főre készít ételt.

Papadimitriu Athina


szerző:
2018.11.06. 07:00
Papadimitriu Athina

A színésznő nagyon szeret főzni, de ritkán van ideje, és ha fakanalat ragad, akkor általában rögtön 40 főre készít ételt.

Miért sírták el magukat a Reggeli vendégei?

Hogy miért sírta el magát Nyertes Zsuzsa, Vándor Éva és Papadimitriu Athina? Most kiderül!

Papadimitriu Athina lányairól mesélt!

Papadimitriu Athina tehetséges lányairól mesélt nekünk, és pár régi emléket is felidézett Rozina édesanyjával, Kánya Katával!

Boldog születésnapot Athina!


szerző:
2018.07.19. 08:53
Boldog születésnapot Athina!

A karrierük kitárgyalása és a finom falatok után, Márkék meglepetéssel készültek Papadimitriu Athiának, hiszen nagy nap a mai...

Karrierkörképet rajzoltunk a Trokán családban

Papadimitriu Athina és lánya, Trokán Anna meséltek családjukról és a színészi pálya csábításáról. Vajon a Trokán családban folyton a szakma a téma?

Kinek a lánya? Meglepő tények Trokán Annáról és Wossala Rozináról!

Vajon Trokán Annára vagy Wossala Rozinára igazak a következő állítások? Kánya Kata és Papadimitriu Athina válaszol!

Milyen nagymama Papadimitriu Athina? Trokán Anna válaszol!

2017-ben született meg Károly, Trokán Anna kisfia. A szerdai Reggeliben Trokán Anna mesélt a névválasztásról, a közelgő anyák napja alkalmából pedig Papadimitriu Athina mesélt az anyaságról és a nagymamaságról.

28 év után újra lotyótündér

Papadimitriu Athina ugyanazt a szerepet játssza, mint 28 éve. Az Oscar Wilde klasszikus regényéből készült magyar musicalt, a Dorian Gray-t ismét a színpadra viszik. A színésznő akkor is most is a Lotyótündért játsszotta. A Rock Színház egykori sikerdarabjából több színész is feltűnik az új musicalben, amit ezúttal az Operettszínházban láthat a közönség.színésznő

 

Szabó Magda próba elé állította Somogyi Szilárdot!

Papadimitriu Athina és Somogyi Szilárd voltak ma a Kifőzde vendégei. Athina mesélt nekünk friss nagyszülői élményeiről, Szilárd pedig megosztotta velünk, hogy a híres írónő, Szabó Magda, miként tesztelte le őt.

Mennyire hasonlítanak édesanyjukra a lányaik?

Mennyire hasonlítanak, és egyáltalán mennyire szeretnének hasonlítani édesanyjukra a lányaik? Hámori Ildikó Szinetár Dórával, Papadimitriu Athina Trokán Nórával, és Kánya Kata Wossala Rozinával mesél miért is különlegesek a kapcsolataik.

Máté Kriszta rövidfilmet készített Anyamonológok címmel!

A megható alkotás cukormáz nélküli képet ad az anyaság kihívásairól, és annak valós szépségeiről, tizenhárom édesanya, valamint egy olyan anyuka szemszögéből is, aki riporterként is funkcionál.

Peller Anna:

Ezúttal Papadimitriu Athina főzött ebédet, Heiszler Olivér Michelin csillagos séf alapanyagaiból. A színésznő otthonosan mozgott a konyhában, szinte percek alatt varázsolt egy fogást, ám hiába a ráolvasás és az ügyes kezek a színésznő már nem kóstolhatta meg a végeredményt! Vajon mi történhetett?

Story Extra 2016-05-23


szerző:
2016.05.23. 16:55
Papadimitriu Athinát lakásfelújítás közben leptük meg

A színésznő elárulta, hogy egy görög embert a hazugsággal nagyon ki lehet hozni a sodrából, de kiderült az is, hogy bár jelenleg nincs hol főznie a felújítás miatt, imád a konyhában tevékenykedni.

Mi az örök fiatalság titka?


szerző:
2016.03.23. 17:15
Mi az örök fiatalság titka?

Nem csak a hollywoodi sztárok között találunk olyan ismert hölgyeket, akik 50 vagy 60 év felett is remekül néznek ki. Utánajártunk, hogy mi a titka a magyar sztárhölgyeknek.

Papadimitriu Athina balesete után újra lóra ülne

A 61 éves színésznő három hete szenvedett lovasbalesetet, de már nagyon várja, hogy újra nyeregbe ülhessen. A lányai nem bánnák, ha édesanyjuk egy kicsit jobban vigyázna magára és visszafogna a tempóból, de teljes mértékben megértik, hisz ők is gyermekkoruk óta lovagolnak.

Reflektor 2015-10-12


szerző:
2015.10.13. 01:20
Lányai ápolják Papadimitriu Athinát

Ijesztő hírről számoltak be két héttel ezelőtt: Papadimitriu Athina súlyos lovasbalesetet szenvedett és nílt lábszártöréssel vitték kórházba. A mindig vidám és energikus színésznő azonban nem adja meg magát ilyen könnyen és szerencsére már sokkal jobban érzi magát, habár úgy hallottuk az orvosi utasításokat nem minden esetben tartja be....

Trokán Anna és Nóra sosem rivalizáltak egymással

Nóra és Anna igazi színészpalánták, édesanyjuk Papadimitriu Athina, édesapjuk Trokán Péter színművész. Hogy milyen testvérek ők, mennyire vannak jelen egymás életében és volt-e köztük valaha rivalizálás, azt elmesélték.

Dévényi Tibi bácsi fogyózik

A népszerű retro DJ elégedetlen volt súlyával, ezért úgy döntött, hogy életmódot vált. Erről mesélt nekünk. Papadimitriu Athina színésznőt pedig sok szülő dilemmájáról kérdeztük: „elengedjem fesztiválozni a gyerekem, vagy sem”? S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Első bál helyett első fesztivál

Ma már nem az első bálozás jelenti a felnőtté válás kezdeteit egy tinédzser életében, hanem az első nyári fesztivál. Hogyan legyünk úrrá az engedjem-ne-engedjem dilemmán? Papadimitriu Athina és Páli Judit klinikus szakpszichológus véleményét kérdeztük a témáról.

Mit szól Papadimitriu Athina, hogy gyereke fesztiválozik?

A színésznő sok szülővel együtt most szembesül azzal, hogy fesztiválra megy gyereke. Erről beszélgetünk vele. Állítólag félremért az új trafipax, egy közlekedési szakjogász elmondja, mit tehetünk, ha vitatjuk a bírságot. A helytelen fogmosás betegségeket okoz, de hogyan kell jól fogat mosni? Holnap reggel ez is kiderül.

Újra összeállt a Shygys!

A kilencvenes évek fiúcsapatával a döntésük hátteréről, és a velük történt változásokról beszélgettünk. Vendégünk volt még Papadimitriu Athina, Dombovári Vanda és Rezes Judit is, s hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül!

Papadimitriu Athina bomba formában van!

Sok színésznő titkolja a korát, ám ő azt mondja, nem csinál ebből ügyet, sőt. Bár a hatodik x-et is betöltötte, korát meghazudtoló tempót diktál. Hogy mi tartja őt fiatalon, azt most elárulta nekünk.

Papadimitriu Athina fiatalságának titka

Hétfő reggel itt lesznek a Shygys fiúk, és Barát Péter is, aki hónapokig volt kómában. Élet-halál közt lebegett, ma pedig már maratont fut.

Szerelmétől és a Villától is búcsúznia kellett Edinának

Vendégünk volt a ValóVilág7 tegnapi kiesője, VV Edina, de itt volt velünk hétfő reggel a 8:08-ban Nádai Anikó is, aki kisbabát vár! Kocsis Tibor és Dér Heni pedig megosztották velünk időgazdálkodási tippjeiket. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Attól, hogy szültem, még nő maradok!

A családok életében nagyon nagy változás a kisgyerek születése, különösen, ha az első gyerekről van szó. Sok nő életében vezet ez a helyzet azonban krízishez: az anyák elszigetelődnek, elmagányosodnak, sokszor teljesen a kisbaba és a háztartási teendők ellátására szűkülnek be. 

Miben kérjük ki a gyerekek véleményét?

Van olyan szülő, aki szerint csak a felnőttek tudnak mindent a világról, van, aki óvni szeretné a gyermekét, van, akinek pedig egyszerűen nem jut eszébe - ezért nem kérik ki sokan a gyerkőc véleményét, nem csupán az egész családot, hanem a csemetét magát érintő kérdésekben. Mi a helyes megoldás? Erről kérdeztük Papadimitriu Athinát és Kálloy Molnár Pétert.

Reggeli - Csak csajok 12-01-05

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Csak csajok 11-09-09


szerző:
2011.09.09. 09:05
Csak csajok 11-09-09

Papadimitriu Athina élete során sok mindenen keresztülment már. De vajon a lányai megfogadják-e a tanácsait és tanulnak-e édesanyjuk hibáiból? Erről beszélgettünk a mai adásban Athinával és lányával, Nórával.

Csak csajok 11-08-02


szerző:
2011.08.02. 09:05
Csak csajok 11-08-02

Csak csajok: Valóban megnő a nők önbizalma egy retusált fotótól? Kiderül a keddi Csak csajokból.

Csak csajok 11-05-26


szerző:
2011.05.26. 09:05
Csak csajok 11-05-26

Csak csajok Keleti Andreával, Papadimitriu Athinával és Somával. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Csak csajok 10-10-11


szerző:
2010.10.11. 09:05
Csak csajok 10-10-11

Csak csajok: Mindenkinek van néhány titkos és sikeres módszere, amellyel házilag szépíti magát. Papadimitriu Athina és Gór Nagy Mária a hétfői Csak csajokban elárulta, hogy ő mivel őrzi meg a fiatalosságát.

Papadimitriu Athina utálja az édességet

A görög származású színésznő hétfőtől újra a Vacsoracsatában látható, eredeti görög ételekkel nyűgözi le vendégeit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való