KERESÉS search-close

Pap Vera

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pap Vera"

Újabb lábnyomok a Halhatatlanok Sétányán

8 taggal bővült a Halhatatlanok Társulata. Az örökös tagságot olyan művészek, színészek, operaénekesek vagy táncosok kapják meg, akiket a közönség megszavaz. A Halhatatlanok Társulatának tagja lett a közelmúltban elhunyt Pap Vera színésznő, Kertesy Ingrid operaénekes, Fodor Tamás és Balázsovits Lajos színművészek. Lábnyomaik hamarosan láthatóak lesznek a Pesti Broadway-n, a Halhatatlanok Sétányán, Darvas Iváné és Tolnay Klárié mellett.

Nyári Dia profi edző lett!

A Barátok közt Hannája nem kis fába vágta a fejszéjét, ugyanis gyermekeknek szeretne fitneszedzést tartani. Hogy miért pont ezt a foglalkozást választotta, az kiderült a pénteki 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Elhunyt Pap Vera


szerző:
2015.04.10. 08:29
Elhunyt Pap Vera

59 évesen, méltósággal és türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt Pap Vera, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes és  Kiváló művész. A színésznőre pályatársával, Hegedűs D. Gézával emlékeztünk. 

59 éves korában meghalt Pap Vera


szerző:
2015.04.09. 18:29
59 éves korában meghalt Pap Vera

A Vígszínház színésznője egy ideje már beteg volt, de betegsége alatt is megszakítás nélkül játszott. Mindig azt mondta, hogy a színpadból és a játékból merít erőt. Pap Vera 36 éve, megszakítás nélkül a Vígszínház tagja volt. Pap Vera színészi munkáját Jászai- és Kossuth-díjjal is elismerték.

Reggeli 11-10-05


szerző:
2011.10.05. 08:35
Reggeli 11-10-05

A szerdai Reggeliben kiderítettük mivel töltötte az elmúlt hónapokat a Barátok közt Vandája, Szandival elkevert érettségijéről, Pap Verával pedig kétlaki életéről beszélgettünk.

Fél kettő 11-09-22


szerző:
2011.09.22. 14:15
Fél kettő 11-09-22

Fél kettő: Életveszélyes bérházak - Egy pesti házban leszakadt a konyha, 100 embert kellett kiköltöztetni. Meztelen igazság - Egy női fürdőben játszódik a Mikve című darab, vendégünk volt Pap Vera. "Az Illés szekerén" - Elkészült Bródy János hetedik szólóalbuma, vendégünk volt az énekes.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való