KERESÉS search-close

Pallagi Melitta

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pallagi Melitta"

Pallagi Melitta tudja magát álcázni, ha akarja

Még nem találkozott őrült rajongóval a Drága örökösök Diája, de olyan volt már, hogy Diaként kezdtek el beszélgetni vele. Melittának van egy kiegészítője, amit ha felvesz, senkinek nem tűnik fel, hogy kicsoda.

Pénztárosként is dolgozott a Drága örökösök Diája

Pallagi Melitta szerint elengedhetetlen, hogy az ember újra és újra kimozduljon a komfortzónájából és kipróbálja magát ismeretlen helyzetekben. Szereti a nem kézenfekvő szerepeket, amikor akár a személyiségével teljesen inkompatibilis figurákat kell eljátszania.

Palágyi Dia


szerző:
2018.12.25. 14:28
Palágyi Dia

Dia Stefi (Kiss Anna Laura) legjobb barátnője, Józsi (Varga Balázs) párja, aki eladóként dolgozik a helyi kisboltban. Apja Sándor (Hajdu Steve), testvére Lajos (Bács Péter).

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való