KERESÉS search-close

Oszter Sándor

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Oszter Sándor"

Azt állítja: milliókkal tartozik neki Oszter Sándor!

Oszter Sándor színművész állítólag milliókkal tartozik annak a munkásnak, aki rengeteget dolgozott neki, hogy tavai lehessenek a birtokán. A Fókusz stábja megpróbálta összehozni a vitás feleket!

Top 7 - Oszter Sándor mindig visszakeveredik a bíróságra

Nagyon úgy tűnik, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész benne maradt a kérlelhetetlen, kemény betyár szerepében, mert az utóbbi években már csak botrányaitól hangos a sajtó. Ittas vezetés, környezetkárosítás, befolyással üzérkedés - bűntettek, melyekkel Oszter Sándort meggyanúsították.

Oszter Sándor hajléktalanként élt

A színész egészen hihetetlen részleteket osztott meg fiatalkoráról. Elmesélte, hogy egy családi vita miatt két éven át az erdőben lakott.

Oszter Sándor és felesége külön utakon folytatják?

Feleségével mégis külön utakon folytatják. Legalábbis nyár végéig. A Kossuth és Jászai Mari díjas művész felesége egy a Blikknek adott interjújában elárulta, legközelebb ősszel él majd ismét egy háztartásban férjével, hiszen ő a vakációt közös balatoni házukban tölti.

Az egész Oszter-család fellélegezhetett!

Oszter Sándort tegnap felmentette a bíróság. A befolyással való üzérkedés vádjában tehát ártatlan a színművész, így minden okuk megvan az ünneplésre.

Felmentették Oszter Sándort

A színészt befolyással üzérkedéssel vádolták. Az ügyészség szerint vádlott társaival megpróbálták elsimítani egy vállalkozó adócsalási ügyét. Az ítélet nem jogerős.

Patakból nem lehet tó Diósjenőn

Nem lehet felduzzasztani az Oszter Sándor háza mellett folyó patakot Diósjenőn. A Blikk tudta meg, hogy a katasztrófavédelem úgy döntött biztosítani kell a víz szabad átfolyását. A színész háza mellé épült mesterségesen létrehozott tavak miatt hónapok óta vita van a helyiek és a művész között.

Oszter Sándor tavainak végleg befellegzett?

A Katasztrófavédelem szerint jelenlegi formájukban nem maradhatnak fenn Oszter Sándor tavai. A színművész a birtokán fekvő tavak miatt többször került összetűzésbe a diósjenői polgárokkal. Rövid időn belül kétszer is gátszakadás történt, az áradás pedig tucatnyi helyi birtokát veszélyezteti.

 

Már évek óta nem lovag Oszter Sándor

A Máltai Lovagrend állítólag közös megegyezéssel zárta ki soraiból, több részletet viszont nem árult el a vezetőség. Érdekesség azonban, hogy állítólag szóba sem kerülhet, hogy a jövőben újra felvegyék tagnak: ezt az utóbbi években feltornyosult botrányai akadályozzák meg.

Előzetesben az ismert ügyvéd

Előzetes letartóztatásba került egy ismert budapesti ügyvéd. A férfi az Oszter Sándor színművész és társai ellen indult vesztegetési ügy miatt került harminc napra börtönbe. Az ügyészség szerint nemrég rávette egyik vádlott társát arra, hogy vonja vissza korábban tett beismerő vallomását.

 

Áradás fenyegette a diósjenői telkeket

Speciális búvárokat kellett hívni Oszter Sándor diósjenői mesterséges tavához, mert a színész eltorlaszolta a tó zsilipjét. A gát megrepedt, és félő volt, hogy a szomszédos telkeket elönti a víz. A búvárok egy órát dolgoztak a víz alatt, mire elhárították a veszélyt.

Csőstül jön a baj!


szerző:
2018.03.14. 16:50
Csőstül jön a baj!

A fővárosban bírósági tárgyalása folyik, otthonát pedig természeti katasztrófa sújtja Oszter Sándornak. A színészlegenda pere a napokban folytatódott, de messze még a vége: a befolyással való üzérkedéssel és vesztegetéssel kapcsolatban továbbra is tagadja a vádakat Oszter.

 

Oszter Sándor hisz az ártatlanságában!

Oszter Sándor nem tudja elképzelni, hogy börtönbüntetést szabna ki rá a bíróság. Befolyással üzérkedéssel vádolják a színészt, pere hónapok óta húzódik, ő viszont nem adja fel a reményt.

Súlyos vádak Oszter Sándor ellen

Befolyással üzérkedés, ezzel vádolják Keserű Sándor producert, és Oszter Sándor színészt. Sándor most csak a Fókusznak adott interjút, amiben elmondja a saját igazát. Nem csak a bírósági ügyről, hanem a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészről is.

Fókusz 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 19:05
Börtönbe küldenék Oszter Sándort

A színészt és másik hat embert befolyással üzérkedéssel vádolják. Az ügyészség szerint azt ígérték egy adócsalással vádolt férfinak: elintézik, hogy enyhébb büntetést kapjon. Ezért cserébe több tízmillió forintot kértek tőle, de a pénzt eltették. Oszter Sándor állítja, nem érti, hogyan keveredett bele az ügybe.

Börtön fenyegeti Oszter Sándort!

Kis híján a kiszabható maximumot, azaz 4 év 7 hónap letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Oszter Sándorra. Társaival együtt befolyással üzérkedés a vád ellene  - a színész továbbra is állítja, teljesen ártatlan.

Szent a béke Oszteréknél


szerző:
2018.01.05. 16:45
Szent a béke Oszteréknél

Az Oszter család tagjai együtt töltötték a karácsonyt - ez azért nagy szó, mert korábban hónapokig szóba sem álltak egymással. Az elhidegülést az váltotta ki, hogy Oszter Alexandra új párját nem fogadták el szülei, ezért inkább minden kapcsolatot megszakítottak egymással.

Nyomozás Oszter tava miatt

Környezetkárosítás miatt nyomoz az ügyészség Oszter Sándor tavai ügyében. A színész a diósjenői otthona mellett alakított ki két halastavat, ami a helyiek szerint veszélyezteti az ingatlanokat és a diósjenői 27 hektáros tavat.

Oszter Sándor nem veszi komolyan a pert

Oszter Sándor több alkalommal késett el tárgyalásairól, vagy éppen szundikált el a teremben - ezért már figyelmeztetést is kapott a bírótól. Befolyással való üzérkedés ellene a vád, a pereskedés pedig még sokáig eltarthat - talán pont ezért kérte a Jászai-Mari díjas színész, hogy távol maradhasson a továbbiakban.

Nem akarják, hogy Oszter Sándor halastavakat építsen

Petícióval tiltakoznak a diósjenőiek, nem akarják, hogy Oszter Sándor megépíthesse a halastavait a birtokára. Attól tartanak, hogy kiszáradhat a diósjenői tó, és a környékbeli ingatlanok is veszélybe kerülnek. A szerdai falugyűlés után arra szólították fel az önkormányzatot, hogy vonják vissza az építési engedélyeket. A gyűlésre Oszter Sándor nem ment el, de korábban nyilatkozott a Fókusznak.

Halálos fenyegetés!


szerző:
2017.08.15. 18:00
Halálos fenyegetés!

Lassan erőszakig fajul az a vita, amely Oszter Sándor és a diójenői polgárok között feszül hetek óta. A színművész tórendszerének kialakításához a Jenő-patak megcsapolására volt szükség – ez azonban befolyásolta a közeli horgásztó vízszintjét is. Sok diósjenői felháborodott Oszter megoldásain – a színész viszont állítja, minden jogszerűen, engedélyekkel történt. A helyiek nem így gondolják – ezért már napi szinten történnek szóváltások. Egyik alkalommal állítólag  halálos fenyegetést kapott Oszter – ezért feljelentést is tett a rendőrségen. Ez alapján nem úgy tűnik, hogy a megoldás felé közelítene a nézeteltérés.

Oszter Sándor igazságot akar!

Oszter Sándort természetkárosítással vádolja a diósjenői horgászegyesület. A Kossuth-díjas színész azzal vívta ki végleg sokak haragját és nem tetszését településen, hogy tórendszert épít a birtokához. A horgászegyesület szerint, ha ezt a helyi patak vizével akarja tele engedni a színész, akkor a falué elapadhat, úgy gondolják, hogy a település patakja nem képes több tavat táplálni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-08-11


szerző:
2017.08.11. 19:00
EXKLUZÍV: Oszter Sándor reagált az őt ért vádakra

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, Oszter Sándor vízi életteret készül létrehozni birtokán, állítása szerint ehhez minden engedélye meg is van. Már csak a víz hiányzik. Nem csak neki, hanem a diósjenői horgászoknak is, akik azt állítják, Oszter munkálatai miatt apad a helyi tó.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Feljelentették Oszter Sándort!

Feljelentették Oszter Sándort az épülő tórendszere miatt – sokan úgy tartják, szabálytalanságok övezik a beruházást. A színész 17 évvel ezelőtt vásárolta fel a diósjenői birtokot, a rajta elterülő tavakkal komoly tervei voltak: horgászparadicsomot szeretett volna létrehozni. Ehhez állítólag fákat vágott ki, patakot vezetett el, amivel a már meglévő tavakat csapolta meg. Bár elméletileg minden engedélyt beszerzett, a helyi horgászegyesület megelégelte a dolgot: szerintük Oszter tevékenysége tönkreteszi a környéket.

Oszter Sándor vadászházból alakította ki új otthonát

Az Oszter-családot körülvevő botrányoktól volt hangos a sajtó az utóbbi napokban. Ezzel egy időben Oszter Sándor eladta budai villáját és leköltözött a Börzsöny aljára, Diósjenőre, korábbi vadászkúriájába. A mostanában zaklatott életet élt művész itt háborítatlanul megpihenhet. Most megmutatta nekünk új otthonát, de persze kellemetlen témák is szóba kerültek.

Megdöbbent a menyasszony!


szerző:
2017.06.08. 18:00
Megdöbbent a menyasszony!

Oszter Alexandra kiborult: Facebook-üzenetben határolódott el sértődött édesapjától. A Story Extra is beszámolt róla, hogy Oszter Sándort nem érdekli lánya eljegyzése, mert későn avatták be a dologba.

Nem kérték meg Oszter Sándortól lánya kezét

Oszter Sándor az utolsók között tudta meg, hogy lánya esküvőre készül: egy családi ismerős újságolta el neki az örömhírt. A színésznek az is fáj, hogy tőle egyáltalán nem kérte meg leendő veje lánya kezét: pedig ő ebben a kérdésben régimódi álláspontot képvisel. Oszter Alexandra kezét múlt héten kérte meg Popovics Tamás korábbi profi ökölvivó egy gyémántgyűrűvel. Az esküvő időpontját egyelőre nem tűzték ki.

Fellélegezhet a színészlegenda!

Messze még a vége, de kicsit jobb helyzetből várja Oszter Sándor tárgyalása folytatását: a hatod rendű vádlott kizárta, hogy köze lenne a színésznek a feltételezett bűncselekményhez. A 70 milliós csalási ügyben az ügyészség azzal vádolja a Jászai Mari-díjas művészt társaival együtt, hogy 70 millió forintot csaltak ki egy szökésben lévő bűnözőtől.

Kastélyba költöznek!


szerző:
2017.04.24. 17:25
Kastélyba költöznek!

Oszter Sándor és felesége hetek óta azon dolgozik, hogy végleg diósjenői vadászkastélyukba tegyék át székhelyüket. Hatalmas az ingatlan és a hozzá tartozó birtok is: a kastély közel ötszáz négyzetméter alapterületű, ezt egészíti ki a medence, az állattelep és a harminc hektárnyi erdő.

Story Extra 2017-04-24


szerző:
2017.04.24. 16:55

Bajban az Oszter család!


szerző:
2017.04.20. 17:25
Bajban az Oszter család!

Decemberben Oszter Sándort vádolták meg csalással, a bírósági ügy azóta is tart, de a problémák csak sokasodnak a művészcsaládban: pár hete felesége jogosítványát vették el ittas vezetés miatt.

Story Extra 2016-10-13


szerző:
2016.10.13. 16:55
Oszter Sándor újra a bíróságon

A Kossuth-díjas színészt ezúttal azzal vádolják, hogy társaival együtt 50 millió forintot kért egy adócsalással gyanúsított szlovák vállalkozótól. Azt ígérték neki, hogy cserében elsimítják az ügyét. A színész azt állítja, ártatlan, sőt, őt magát is átverték. Az ügyész ennek ellenére letöltendő börtönbüntetést kér rá.

Vádat emeltek Oszter Sándor ellen

Vádat emeltek Oszter Sándor ellen, egy súlyos bűncselekményben való részvétel miatt. A színész és társai állítólag több tízmillió forintot csaltak ki egy szökésben lévő bűnözőtől, segítségnyújtásért cserébe. A férfit végül Szlovákiában fogta el a rendőrség, aki  Oszter Sándor ellen vallott. Több hónapos lehallgatás és házkutatás után a színésznél bizonyítékokat foglalt le a rendőrség. Tettéért akár 2-8 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

Börtönre ítélhetik Oszter Sándort

A színészt idén tavasszal 140 óra közmunkára ítélték ittas vezetés és baleset okozása miatt – most viszont sokkal súlyosabb ügyben merült fel a neve. Osztert befolyással való üzérkedéssel vádolják, és ha bebizonyosodik bűnössége, akár évekre börtönbe kerülhet.

 

Oszter Sándort elítélte a bíróság

Megszületett az elsőfokú ítélet: ittas vezetésért bevonják jogosítványát és közmunk is vár rá a kiszabott büntetés szerint. Azt még nem lehet tudni, hogy vajon fellebbez-e a későbbiekben.

Vádat emeltek Oszter Sándor ellen


szerző:
2015.05.14. 18:40
Vádat emeltek Oszter Sándor ellen

Több mint egy év elteltével a rendőrség lezárta a nyomozást, az aktákat pedig vádemelési javaslattal továbbküldték az illetékes ügyészségnek. Ásványi Eszter riportja.

Tovább folytatódik Oszter Sándor rejtélyes ügye

Több mint egy év elteltével a rendőrség lezárta a nyomozást, az aktákat pedig vádemelési javaslattal továbbküldték az illetékes ügyészségnek. Ásványi Eszter riportja.

Argo 2 – Kulka nindzsa lerúgta az auránkat

Az Argo folytatása ugyanazt adja, mint elődje, csak még megszorozza tízzel, megfejeli egy Kulka „Fekete Lótusz” Jánossal, tankon lovagló, aknavetőkkel támadó ellenfelekkel, lehetetlen akciókkal, és rengeteg abszurd humorral.

Fókusz 14-09-09


szerző:
2014.09.09. 18:00
Fókusz 14-09-09

Fókusz: Váratlan fordulat! - Lefoglalták a mobilját, mert leírta, hogy Oszter Sándor ittas volt, amikor elkaszált egy oszlopot. Az újságírót rendőrök motozták meg. Nem bírják tovább - Nem csak a négyes metró végállomásán elviselhetetlen a zaj. Riportunk után újraindult a panaszáradat. Férfiak a kifutón - Magyar fiatalok a világ leghíresebb kifutóin. Megéri az állandó utazás?

Fókusz 14-03-07


szerző:
2014.03.07. 18:30
Fókusz 14-03-07

Fókusz: Alattomos ellenfél - Mindenkit megdöbbentett a hír: Balzsay Károly nyirokmirigyrákban szenved. A bokszoló bízik a gyógyulásban. Mindent cáfol - Oszter Sándor nem érti, miért vették el a jogosítványát, azt mondja, ő nem ivott vezetés közben. Újra a bíró előtt - Kiengedték a házi őrizetből, Geréb Ágnes exkluzív interjút adott a Fókusznak.

Megszólalt és mindent cáfol Oszter Sándor

„Rendőrök vitték el Oszter Sándort”. Ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg az elmúlt hetekben Oszter Sándorral kapcsolatban. A Kossuth-és Jászai Mari-díjas színész egészen idáig hallgatott az ügyről, de a Fókusszal most kivételt tett.

Fókusz 14-03-04


szerző:
2014.03.04. 18:30
Fókusz 14-03-04

Fókusz: Célkeresztben - Bombanő, de a férfias dolgokat szereti. Miért lövöldözik Kristófra az Éjjel-Nappal Budapest Dorinája? Hidegvérrel - Késsel gyilkolták meg a 18 éves lányt. A lakók nem lepődtek meg, a botrányok mindennaposak a környéken. Erőt gyűjt - Stadler Józsefet megviselte a börtön, de betegsége ellenére a jövő vállalkozását tervezi.

Oszter Sándor Bruce Willisszel forgat

A 63 éves színészt beválogatták a Die Hard 5 szereplői közé, így hamarosan a hollywoodi szupersztár oldalán láthatjuk majd a filmvásznon. Előtte azonban a Reflektorban mesél világhírű kollegáiról és persze önmagáról.

Reflektor 12-04-20


szerző:
2012.04.21. 00:55
Reflektor 12-04-20

Reflektor: Székre állították Barabás Évit. Oszter Sándor világsztárokkal forgat.

Apa és lánya egy színpadon


szerző:
2011.07.21. 07:50
Apa és lánya egy színpadon

Oszter Alexandra és Oszter Sándor egy számukra igen fontos darabban játszanak együtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való