KERESÉS search-close

Országgyűlési Őrség

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Országgyűlési Őrség"

Csaknem százzal több őr lehet a Parlamentben

Két őr jut majd minden egyes képviselőre a Palamentben.  Kilencvennyolc taggal bővítik jövőre az Országgyűlési Őrséget - legalábbis egy kormánypárti javaslat szerint. Ezt az utolsó pillanatban adták be a költségvetés módosításához. A létszám felduzzasztása 850 millió forintjába kerülhet az adófizetőknek. A Költségvetési Bizottság szocialista elnöke szerint érthetetlen, hirtelen miért kell ennyi őr a Parlamentbe.

Parlamenti raktáros lehetett a tolvaj

10 millió forint értékben loptak ki számítógépeket a Parlamentből és a Képviselői Irodaházból az Átlátszó.hu birtokába került nyomozati iratok szerint tavaly október óta. A két épület a legszigorúbban őrzött létesítmények közé tartozik, biztonságára az éves szinten több milliárd forintból fenntartott Országgyűlési Őrség vigyáz. A rendőrség két embert gyanúsít, az egyikük a Parlament raktárában dolgozik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való