KERESÉS search-close

Operettszínház

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Operettszínház"

Peller Anna zokogva fogadta a vastapsot!

Most szombaton debütált az Apáca Show az Operettszínházban, és a siker tagadhatatlan volt.

KERO-t elbocsájtották


szerző:
2018.04.26. 18:29
KERO-t elbocsájtották

Rendkívüli felmondással elbocsájtotta az Operettszínház a tavaly zaklatási botrányba kevert Kerényi Miklós Gábort.

Felmentés után kirúgták KERO-t

Kerényi Miklós Gábortól végleg megvált az Operettszínház. A Kossuth- és Erkel díjas művész az utóbbi hetekben Facebook oldalán kommentálta a korábbi zaklatási botrányt, ezzel - a színház szerint - rossz színben tüntette fel munkahelyét. 

Visszatért Kero az Operettszínházba

Kerényi Miklós 150 nap után először jelent meg az Operettszínházban. Felesége és fia alakítását nézte meg a színpadon. Most nézőként érkezett az állásából egykori igazgató.

 

Lincshangulat az ELTE-n a zaklatás-ügy miatt

Minden apró gesztusra oda kell figyelnie egy vezetőnek, mert félreérthetik - ezt mondta Híradónknak Mikonya György, az ELTE szexuális zaklatási ügye miatt menesztett dékánja. Tegnap a Magyar Nemzetnek szólalt meg először, azt mondta, lincshangulat alakult ki körülötte, miután nyilvánosságra hozták az egyetem etikai vizsgálatának eredményét. Belső vizsgálatra készül az Operettszínház vezetése is.

Fókusz 2017-11-10


szerző:
2017.11.10. 17:20
Exkluzív: Etikai vizsgálat az Operettben

Lőrinczy György, az Operettszínház főigazgatója exkluzív interjút adott az RTL-nek Kerényi Miklós Gábor zaklatási botrányáról. Ebben elmondta, tudta, hogy a művészeti vezető néha minősíthetetlenül viselkedett a színházban. De azt nem, hogy a rendező zárt ajtók mögött bántalmazott színészeket.

HOSSZABBAN: Az Operettszínház főigazgatója a Kero-ügyről

Lőrinczy György, az Operettszínház főigazgatója jó barátja volt Kerényi Miklós Gábornak, a színház volt művészeti vezetőjének. Arról, hogy mit gondol a zaklatási ügyről, és hogyan nyugdíjazta Kerot, részletesen mesélt a Híradónak. A Híradó riportját nézze meg itt!

Fókusz 2017-11-09


szerző:
2017.11.09. 17:20
EXKLUZÍV: A Kero-ügyről az Operettszínház igazgatója

Nyilatkozott Híradónknak Lőrinczy György, az Operettszínház főigazgatója, a volt barát, Kerényi Miklós Gábor ügyéről.

„A fenekelés hétköznapi dolog”

Az ő generációjának természetes volt, hogy a fenekére kapott egyet - ezt mondta ma Híradónknak Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház volt művészeti vezetője, akit azonnal hatállyal elbocsájtottak, miután kiderült, hogy vállfával fenekelte el egyik színészét.

Elbocsájtotta az Operettszínház Kerényi Miklós Gábort

Elbocsájtotta az Operettszínház Kerényi Miklós Gábor művészeti vezetőt, akit most már többen szexuális zaklatással vádolnak. A teátrum volt igazgatója a Facebookon mindenkitől bocsánatot kért, és állítja, mindent a művészi szabadság és művészi érzékenység miatt tett. Két nappal korábban még visszautasította a vádakat. Az ATV-ben azonban tegnap megszólalt Maros Ákos színész, táncos, aki részletesen beszélt a vele történtekről és megnevezte a rendezőt.

Régi helyén az Operettszínház

Visszakapta régi épületét a Budapesti Operettszínház. A Moulin Rouge néven ismert rész ugyanis 100 évvel ezelőtt a díszes palotaépülethez tartozott. A Somossy Orfeum kora legnépszerűbb szórakozóhelye volt. Most mindent próbáltak úgy helyreállítani, mint ahogyan a nyitásnál volt.

Letelt a gyászidőszak: egy év után ismét Mágnás Miska

Egy évvel Bajor Imre halála után tűzi ismét műsorra az Operettszínház a Mágnás Miska című darabot. Az operettet Verebes István állította színpadra, még 2002-ben, most azonban egy régi-új változat próbái zajlanak, ugyanis a teátrum az idei évadban felújítva, új beállókkal tűzi műsorára a darabot. Ennek kapcsán érkeztek most hozzánk: Verebes István, a darab rendezője, valamint a Bajor Imre alakításában megismert szerep új megformálója, Peller Károlyt.

Kocsis Dénes elájult a színházi próbán

A Fame című musical egyik próbáján az Operettszínház színésze, Kocsis Dénes eszméletét vesztette. Szerencsére partnernője, Gubik Petra egyből a színész segítségére sietett. Hogy mi történt pontosan, azt ők maguk mondták el.

Újabb nyolc művész a Halhatatlanok között

Újabb színészek, táncművészek és operaénekesek lábnyomát avatták fel a Budapesti Broadway-n. Nyolc taggal bővült a Halhatatlanok Társulata idén az Operettszínház előtt. Az örökös tagságot azok kaphatják, akiket a közönség megszavaz.

Reflektor 14-07-30


szerző:
2014.07.31. 00:00
Reflektor 14-07-30

Reflektor: Muri Enikő újra szerelmes. Nagy Feró imádja a menyjelöltjét.

Reflektor 14-06-03


szerző:
2014.06.04. 00:50
Reflektor 14-06-03

Reflektor: Mautner Zsófi az Operettszínház sztárjával lépett színpadra. Babáznak a Compact Disco tagjai. Beyoncé félrelépett. David Beckham fia ráhajtott Chloe Grace Moretz-re.

Fókusz 12-09-17


szerző:
2012.09.17. 20:50
Fókusz 12-09-17

Fókusz: Hatalmas ováció fogadta az X-Faktorban induló színész továbbjutását egy szabadtéri koncerten. János eddig nem hitt az ufókban, de most tanácstalanul állt a lefilmezett repülő tárgy előtt. Mikor és miért változtatják hajszínüket és hajhosszukat a nők? Mi történt VV Dyával?

Havazin 11-12-26


szerző:
2011.12.26. 11:35
Havazin 11-12-26

Havazin: Mészáros Árpád Zsolt a Havazinnal tanult meg snowboardozni. Pitztal és Kaprun gleccserein tanította a téli sportra Molnár Andi. „Az első nap után kegyetlenül fájt a tomporom!” - mondta MÁZS, aki amúgy három óra alatt elsajátította a snowboardozás alapjait. Az Operettszínház musicalsztárja egyedül a felvonókon érezte magát kellemetlenül.

3 milliót „gáláztak össze”

A szombat délutáni műsor bevételét az árvíz sújtotta település javára ajánlották fel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való