KERESÉS search-close

Oláh Gergő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Oláh Gergő"

Így buliztak a sztárok a Balaton Soundon

Három éve mutattuk be: a Balaton Sound egyik legjobban várt sztárfellépője Chris Brown volt, akinek hírességeink sem tudtak ellenállni. A hazai sztárok közül a legtöbben már rutinos fesztiválozónak mondhatják magukat, Oláh Gergő kivételével, akinek ez volt az első fesztiválja.

Családi titkokról meséltek Sebestyén Balázsék!

Ha már az édesanyákat ünnepeljük, akkor az apák is megérdemlik, hogy legyen olyan nap az évben, amikor ők a legfontosabbak. A Fókusz stábja olyan édesapákat kérdezett meg, akik ritkán mesélnek a családi dolgaikról, de egy évvel ezelőtt pontosan ezen a napon kivételt tettek.

Ki hordja a nadrágot: a férfi vagy a nő?

Zámbó Krisztiánék nyolc éve igyekeznek egyensúlyban tartani kapcsolatukat, Oláh Gergőéknek már egy nagycsalád életét kell közösen szervezniük, és Sánta Laciéknál sem mindig az irányít, aki azt hiszi! Riportunkból kiderül, hogy kinél hogyan működik a párkapcsolati mérleghinta!

Sztárok, akik egészen mással foglalkoztak a hírnév előtt!

„Semmilyen munka nem ciki! Ha az embernek pénzből kell élnie, és pénzre van szüksége, akkor dolgoznia kell!” - nyilatkozta Nagy Alexandra, aki korábban egy bárban dolgozott. Azonban nem ő az egyetlen sztár, aki mielőtt híres lett, egészen más területen tevékenykedett. Olyan külföldi és magyar hírességeket gyűjtöttünk össze, akik a hírnév előtt teljesen hétköznapi munkát végeztek.

Sztárok élete a hírnév előtt - kinek, mi volt a foglalkozása?

Több magyar sztár vállalja büszkén, hogy mielőtt beindult a szekér, különféle módon keresték a betevőt. Nagy Alexandra, Dombóvári István, Oláh Gergő, Kocsis Tibor és Péter Szabó Szilvi voltak interjúalanyaink. Megtudhatod, ki volt koktélkeverő, húsiparos vagy közmunkás.

Harmadik gyermeke megváltoztatott valamit az X-Faktor egykori győztesében

Három éve mutattuk be: harmadik gyerekének érkezése új fejezetet nyitott Oláh Gergő életében, pedig már az X-Faktor alatt kiderült, hogy érzékeny, gondoskodó apa és felelősen gondolkodó családfő.

Apás szülés: pro és kontra érvekről sztárapukákat kérdeztünk

Mindig is foglalkoztatta párokat az a döntés, vajon az apukáknak is bent a helye a szülőszobában? Valakiknek egyértelmű, hogy igen. Van viszont, aki több okból is ódzkodik ettől. A pro és kontra érvekről sztárapukákat is kérdeztünk. Sőt azt is megtudtuk, az apás szülés már az ősidők óta természetes jelenség.

Kütyüzseni ovisok, hol a határ?

Négy éve mutatta be a Fókusz: manapság már az ovisok is tudják, hogy mi is az a szelfi! Nincs min csodálkozni, a mai modern gyerekek egészen kicsi kortól használják már a számítógépet, a mobilt és a tabletet. De vajon mire?

Oláh Gergő megdöbbentő titkot árult el a magánéletéről!

Az X-Faktor harmadik szériájának győztese megható dolgot mesélt el az RTL Klub Reggeli műsorában.

Papp Gergő kinyomozta, ki Dér Heni szerelme?

A műsorvezetők arról faggatták a Reggeli sztárvendégeit, hogy hogyan képzelik el a jövőjüket pár év múlva. Oláh Gergő szimpatizál az örökbefogadással, Dér Heni és Panyik Anita arról mesélt, miért fontos védeni a magánéletet?

Hátrányos helyzetű fiatalokat mentorál Oláh Gergő

Az UNICEF legújabb kampányában, a Rajtad Áll a jövőd!-ben hátrányos helyzetű fiatalok egyes csoportjait vonja be közös gondolkodásba, amelynek során maguk azonosítják az őket leginkább érintő és foglalkoztató társadalmi problémákat, majd kreatív helyi megoldásokat dolgoznak ki ezek megoldására. Ebben a folyamatban szakértők és mentorok segítik őket.

A sztárok is minden évben megfogadják

Két éve mutatta be a Fókusz: Évről évre eljön szilveszter este, amikor fogadalmat teszünk arról, hogy ezentúl változtatunk valamit az életünkön. A Fókusz stábja Oláh Gergőt, Peller Annát és férjét, Lukács Mikit, Sebestyén Balázst és Dombóvári István kérdezte a beteljesült és beteljesületlen év végi fogalmakról.

Oláh Gergő nemcsak énekelni jár a Mikulásgyárba

Az énekes maga is tudja, milyen a nélkülözés, ezért fontosnak tartja, hogy segítsen a rászorulókon. És erre a gyerekeit is megtanítja.

Minden évben segít Oláh Gergő

Oláh Gergő nem csak énekelni jár a Mikulásgyárba: minden karácsony előtt elhozza gyerekeit, és igyekszik a többi hónapban sem megfeledkezni azokról, akik nélkülözni kényszerülnek. Természetesen idén sem maradhatott ki a látogatás, A Story Extra stábja pedig elkísérte az énekest és gyerekeit.

Oláh Gergő idén sem hagyta ki a jótékonykodást

Az énekes negyedik éve vesz részt a Mikulásgyár rendezvényein.

Mikulásgyárban Oláh Gergővel

Oláh Gergő minden évben ott van, hogy segíthessen. Neki is volt olyan időszak az életében, amikor bizonyos dolgokat nélkülözni kényszerült, így még inkább fontosnak tartja, hogy figyelmet fordítson az ilyen kezdeményezésekre.

Oláh Gergő ismét megházasodott

Aggodalomra semmi ok, gyermekei édesanyjával továbbra is egy párt alkotnak, az új lagzival „csupán” egy régi álmukat váltották valóra.

Oláh Gergő először mutatta meg legkisebb gyermekét!

Oláh Gergő kimondta a boldogító igent! Na, nem most, hanem 10 évvel ezelőtt. Akkor viszont nem tudták lagzival megünnepelni a nagy eseményt, most viszont mindent bepótoltak! Ráadásul az énekes legkisebb lányát, Annát is most mutatta meg először a nagy közönségnek! Az esküvő legszebb pillanatait megnézheti: ITT!

Az X-Faktor eddigi nyertesei adtak tanácsokat az új versenyzőknek

Több ezer jelentkező közül jutottak be az élő show-ba, és élték át azt az izgalmat, amit az X-Faktor idei szériájának versenyzői most érezhetnek. A sikerig vezető, sírással és nevetéssel teli útról mesélnek a tehetségkutató eddigi győztesei.

A zsűrit meghatotta Gabi és Gergő hihetetlen tehetsége!

Alföldi Róbert szinte már megkönnyezte, ahogyan túlszárnyalták egymást Gergőék. Követelte: azonnal készítsenek egy közös lemezt! Valóra válhat a kérése?

Tóth Gabi és Oláh Gergő leénekelték egymást a színpadról

Gabi és Gergő egymást túlénekelve adták át magukat a közös produkciójuknak. A No Diggity és a Shout című slágerek most találtak igazán egymásra?

Győzzön a jobb énekes!

Tóth Gabi és Oláh Gergő izgatottan készültek az énekpárbajukra, hiszen mindketten tudták: az ország legjobb női és férfi énekese ellen ragadnak mikrofont.

Lali minden mozdulata lenyűgőzte a zsűrit?

Ha tehetség nem is, de valami biztosan lappang Laliban a zsűri szerint. Ráskó Eszter viszont nevetve kommentelte, hogy a táncpárbaj után érti, miért nem pontoznak ma este.

Oláh Gergő és Lali riszaviadalon feszültek egymásnak

Vajon ki tekeri jobban a csípőjét? Gergő vagy Lali? Egyetlen stílust sem hagytak ki a táncpárbajon: Michal Jacksontól a Flashdance-en át, mindenben villantottak.

Győzzön a jobb táncos: Lali kontra Gergő!

ÉNB Lali és Oláh Gergő keményen készültek, hogy letáncolják egymást a színpadon. De vajon milyen mozdulatokkal készültek fel erre a próbateremben?

Bizony így kell elindítani egy showműsort!

A Szenzációs Négyes versenyzői párba álltak, és megmutatták, hogyan kell felrobbantani a színpadot.

A Szenzációs Négyes színpadán semmi sem biztos?

A versenyzők már nagyon izgatottan várták ezt a közös produkciót, amire rendkívül sokat készültek...

A zsűri imádta, a 30+-osok pedig lopták volna Oláh Gergőt

A 20+-osok közül a hatodik adásban Oláh Gergő mutathatta meg magát egy szóló produkcióban. A Roma Soullal közösen átdolgozott daltól mindenkinek elakadt a szava.

Így varázsolt Oláh Gergő és a Roma Soul!

A 20+-os csapatot most Oláh Gergő képviselte a szóló produkciójával, amiben Kökény Attila Rád gondolok című dalát gondolta újra a saját stílusában, ráadásul a Roma Soul közreműködésével.

Oláh Gergő nem bízta a véletlenre szóló fellépését

Gergő újra zenész énjét engedte szabadjára a szóló produkciójában. Az egyik kedvenc dalát választotta Kökény Attilától, de nem maradt egyedül az újragondolásban.

Jöjjön a Szenzációs Négyes nagy táncpárbaja!

Szabó Zsófi és Oláh Gergő a 20+-os, Lali és Nagy Alexandra a 30+-os, Fésűs Nelly és Hajdu Steve pedig a 40+-os csapatot képviselték a látványos táncprodukcióban.

Közös táncpara uralkodott a csapatokon?

A Szenzációs Négyes hatodik adása is egy különleges közös produkcióval indult, azonban a felkészülésnek nem mindenki ment neki ugyanúgy... 

Látnod kell: Oláh Gergő így verte át az X-Faktor zsűritagjait

A Fókusz Plusz úgy döntött, hogy idén megvicceli az X-Faktor ítészeit: felkérték Oláh Gergőt, hogy ismét szálljon versenybe a válogatáson, előtte viszont profi sminkes és maszkmester változtatta el az énekes külsejét.

Tóth Gabi ujjait bedarálta a bűvészkedés

Az énekesnő szoros barátságot ápol Oláh Gergővel, akinek a dalait előadta a legutóbbi Szenzációs Négyesben. Gabi arról is beszélt, milyen érzés neki, amikor tőle távol álló produkciót adnak elő.

(20+): „Ez egy harcos produkció lesz”

A legfiatalabb generáció tagjai már gőzerővel készülnek a Szenzációs Négyes következő adására. A fiúk szerint ez lesz az egyik legmenőbb produkció.

Alföldi Róbert: „Csodálatos volt!”

A zsűri nem értett egyet Gergővel, aki szerint még nem elég professzionális az előadása, ugyanis egyöntetűen úgy gondoltá, hogy az énekes tökéleteset alkotott ma este.

Nézd vissza Oláh Gergő egyéni produkcióját!

Szabó Zsófi elsírta magát Oláh Gergő előadásán

Az énekes nagyon izgult az előadás előtt, pedig egyáltalán nem volt rá oka, hiszen mindenkit elvarázsolt a produkciója.

Oláh Gergő megvalósíthatja álmát?

Az énekes nagy kihívásnak élte meg a felkészülést, de mindennél jobban vágyott már arra, hogy színpadra állhasson ezzel a produkcióval.

Ráskó Eszter: „Ez volt a legjobb produkciótok!”

A zsűri úgy vélte, hogy a csapat ma alakította a legjobbat, másképp szólva, lenyűgözőek voltak.

 

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

UFO-támadással kellett megküzdenie a 20+-osoknak!

Ki ne emlékezne a Men in Black és A Maszk című filmre? Most újra viszontláthatták a nézők a 20+-osok előadásában.

Oláh Gergő teljesen kiborult!

Szalay Bence csak poénkodni szeretett volna a csapatával, amit Gergő először nem nagyon értett...

A küzdelem egyre élesebb!

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. +20: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence + 30: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali +40: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila +50: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit három fős zsűri: Alföldi Róbert, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

(20+): Vajon milyen feladattal készült Szalay Bence a generációjának?

Most Bencén a sor, hogy csapatkapitányként kihozza a maximumot a 20+-osokból.

Oláh Gergő: ˝Soha nem csináltam még ilyet színpadon…˝

A Szenzációs Négyes 4. adásában Gergő szerez majd extra pontokat generációjának. A tét nem kicsi, hiszen most vasárnap az egyik csapat számára véget ér a „csata”.

A gyermekhangszerek csak a gyerekeket varázsolják el, a zsűrit nem?

A 20+-osok produkciója nem anyira varázsolta el a zsűri tagjait...

 

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

A 20+-osok új jelentést adtak a Tankcsapda nótájának!

A 20+-osok a „Fiúk ölébe a lányok” című örökzöldet dolgozták át, nem akármilyen stílusban!

Szabó Zsófiék bandát alapítanak!

Szabó Zsófi megmondta a tutit csapattársainak: alapítsanak zenekart! Na de milyet?!

Laza és kedves produkcióval készülnek a 20+-osok

Csoportos produkciójuk miatt ezen a héten nem izgulnak annyira a fiatalok, mint Michl Juli egyéni előadása miatt. De vajon mire számíthatnak a nézők a 3. adásban az első helyen álló generációtól?

Mit titkolnak Oláh Gergőék?

Oláh Gergő már az X-Faktorban megmutatta nekünk hatalmas szívét. Két gyerekes apukaként érzékeny tehetségével a szebb, biztosabb jövőért küzdött, hogy családját végre jólétben tudhassa, és soha többé ne kelljen nélkülözniük. Nem csoda hát, hogy három évvel ezelőtt a harmadik gyermekük érkezéséről olyan szépen beszélt, mint ahogyan csak nagyon ritkán hallani egy erős apukát.

(20+) A remegő lábak ellenére is 1. helyre kerültek a fiatalok

A 20+-osok elárulták, milyen körülmények között teljesítették eheti feladatukat. 

A 20 pluszosok produkciójában a NASA találkozott Hortobággyal

„Ez már egy nagyon más generáció!” – hangzott el a zsűri értékelésében. Ha kíváncsi vagy Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee véleményére a legfiatalabb generáció produkciója kapcsán, nézd meg a videót!

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

A 20 pluszosok hover táncától garantáltan eláll a lélegzeted

Michl Juli, Szabó Zsófi, Oláh Gergő és Szalay Bence hoverboarddal is tudnak táncolni! Nézd meg a 20 pluszosok modern produkcióját!

„Iszonyú nagy kockázata van ennek a produkciónak”

Amikor Michl Juli beállított egy hoverboarddal a próbára, a 20 pluszosok tudták, hogy nem lesz egyszerű dolguk... A legjobban Oláh Gergő félt az elektromos járgánytól!

Veszélyes produkcióval készülnek a 20+-osok

A csapat Michl Juli feladatát oldja meg ezen a héten a Szenzációs Négyes színpadán. A csapatkapitány bevallotta, fizikai épségüket is kockára teszik a siker érdekében.

20+: ˝Szavazzatok ránk!˝

Kire szavazzanak a nézők? Ez a következő adásban hamarosan kiderül, de a legfiatalabb generáció már most is tudja a választ...

20+: Teljesen őrültek vagyunk!

A Jacko produkció után Oláh Gergő csapata elárulta, mi tartja össze a generációjukat.

Alföldi Róbert: ˝Mind a négyen ugyanazon az úton mentek a zsákutcába˝

Sok-sok vidám percet okoztak a 20+-osok különleges produkciójukkal. Lássuk a pontokat!

 

Nézd meg a 20+-osok produkcióját!

Michael Jackson lett a 20+-os generációból

A fiataloknak és a maszkmestereknek köszönhetően nyomonkövethettük Jacko átalakulását. Ráadásul leghíresebb videoklipjei is megelevenedtek Zsófi, Juli, Bence és Gergő jóvoltából.

Oláh Gergő 20+-os csapata nagyon megcsinálja!

A csapatkapitány példaképe ihlette a generáció első produkcióját. Az biztos, hogy Gergő és Jacko ezzel feladta a leckét a 20+-osoknak...

Balatonon az egész család!


szerző:
2018.08.31. 16:20
Balatonon az egész család!

Oláh Gergő vasárnap beleveti magát a Szenzációs Négyes küzdelmeibe csapattársaival, de előtte még egy kicsit lazított a magyar tenger partján.

Oláh Gergő újra apuka lett!


szerző:
2018.08.31. 08:33
Oláh Gergő újra apuka lett!

Az énekes életében két Szenzációs Négyes is szerepel most, a hétvégén induló showműsor mellett ugyanis megszületett negyedik gyermeke is. Gergő mesélt az apaságról, és az RTL Klub legújabb műsoráról is.
 

A Szenzációs Négyes csapatai máris próbálnak!

Múlt héten derült ki, hogy szeptember második jön az RTL Klub sajátfejlesztésű showműsora, amiben négy csapat küzd meg egymással. A hírességek máris belevetették magukat a felkészülésbe.

Megszületett Oláh Gergő kislánya!

Az X-Faktor győztes immáron négyszeres édesapa, nagylánya és két kisfia után most újabb családtagot üdvözölhetnek otthonukban.

Oláh Gergő


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Nagyon jó kis csapat jött össze˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának középpontjában A generációk csatája áll. Oláh Gergő a 20+-osok csapatát erősíti Michl Juli, Szabó Zsófi és Szalay Bence mellett.

20+


szerző:
2018.08.14. 12:00
Új tehetségkutató indul az RTL Klubon?

Hogy mi a közös Kiss Ramónában, Trap kapitányban, Oláh Gergőben, Tóth Verában és Kovácsovics Fruzsinában? Elsőre talán semmi, de két évvel ezelőtt valami mégis összekötötte őket – ők lettek ugyanis az RTL Klubon - 2016 őszén - indult gyerek tehetségkutató műsor, a Kicsi Óriások csapatkapitányai.

Így buliztak a sztárok a Balaton Soundon!

Két éve a Balaton Sound egyik legjobban várt sztárfellépője Chris Brown volt, akinek hírességeink sem tudtak ellenállni. A hazai sztárok közül a legtöbben már rutinos fesztiválozónak mondhatják magukat, Oláh Gergő kivételével, akinek akkor volt az első fesztiválja.

Családi titkokról meséltek apák napján Sebestyén Balázsék

Ők is megérdemlik, hogy megköszönjük nekik mindazt, amit értünk tettek. A legtöbben a létezéséről sem tudnak, pedig van apák napja. Egy nap, amikor kifejezhetjük szeretetünket és hálánkat.

OLÁH GERGŐ: „Szeretem az apaságot minden nehézségével együtt!

Oláh Gergő és felesége, Niki negyedik gyermeküket várják, így az énekesnek már volt alkalma belerázódni az apa-szerepbe…

A sztárapukák és gyerekeik együtt ünnepeltek hétvégén

Vasárnap sztárokkal ünnepelhettek az ország apukái. A délután során kiderült, hogy mi a kedvenc gyerekes programja Sebestyén Balázsnak, Oláh Gergőnek, vagy épp Hajós Andrásnak. Ahogy ezt is megtudtuk, miért tartják fontosnak, hogy felhívják a figyelmet az apukák szerepére a gyereknevelésben.

Oláh Gergő lett a Múzeumok Éjszakájának arca!

Oláh Gergőt nemcsak hangjáért imádjuk, hanem azért is, mert csodálatos apa. Sőt! Most ő lesz a Múzeumok Éjszakájának arca is, a részleteket ő árulja el!

Felejthetetlen koncertet adott a Seven!

A Story Extra többször beszámolt már a Seven formációról. Figyelemmel kísértük az aranytorkú énekesek felkészülését és próbáit, most pedig megmutatjuk, hogy milyen hangulatot tudtak teremteni a zene és az ének erejével a tízezres tömegben.

Negyedszer is apuka lesz Oláh Gergő!

Az X-Faktor harmadik szériájának győztese 2012 óta sikert sikerre halmoz. Ám Gergőt nem csak karrierje teszi boldoggá. Az énekes magánélete miatt is nagyon szerencsés.

Oláh Gergő életének legfontosabb turnéja:

Oláh Gergő élete legfontosabb turnéjának elején jár. És bármily meglepő, ezen a turnén az éneklés háttérbe szorul, inkább saját magáról és eddigi élete élményeiről mesél hátrányos helyzetű gyerekeknek. Ha egy üzenete lehetne ennek a turnénak, az az lenne, hogy „Törj ki a csendből!”

Seven: nagyágyúk a nagykoncerten

Gáspár Laci, Takács Nikolas, Kökény Attila, Freddie, Emilio, Nagy Laci és Oláh Gergő. Ők heten, - hét nagyon különböző férfi előadóművész - együtt zenének majd, egyetlen alkalommal egy szuperkoncerten!

Összeállt a Roma Soul és Tha Shudras

Oláh Gergő és Molnár Tibi több projekten is együtt dolgozott már, sőt a jövőre nézve is rengeteg közös tervük van, ezekről azonban még csak titokzatosan meséltek. Népszerű zenekaraiknak azonban nemrég egy közös videoklipje is megjelent. De hogyan készült ez a dal és maga a klip?

Peller Anna rappelve konferálta fel Oláh Gergőéket!

A Reggeli házigazdája újra bebizonyította, hogy bármire képes. Miközben Oláh Gergő és Molnár Tibi kanalakkal ütötték a ritmust, Anna laza rapet nyomott.

A SE7EN énekesei is szavaztak a kedvencükre a Cometen!

A SEVEN egyik énekese, Freddie is jelölt az idei Cometen a legjobb férfi előadó kategóriában, így nem is volt kérdés, hogy kire szavaznak Kökény Attiláék.

A SE7EN énekesei is szavaztak a kedvencükre a Cometen!

A SEVEN egyik énekese, Freddie is jelölt az idei Cometen a legjobb férfi előadó kategóriában, így nem is volt kérdés, hogy kire szavaznak Kökény Attiláék.

7 férfi, 1 szuperkoncert!


szerző:
2017.11.29. 09:10
7 férfi, 1 szuperkoncert!

Magyarország 7 különlegesen sikeres férfi énekese egyszerre, egy produkcióban áll színpadra 2018-ban az Arénában. A Reggeliben Oláh Gergő, Takács Nikolas, Kökény Attila és Nagy Laci Gitano meséltek a közös zenélésről.

Jelentkezz az X-Faktorba, és valósítsd meg az álmaid!

2017-ben is folytatódik az utóbbi évek legsikeresebb tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbi után valakinek ismét esélye lesz arra hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. Ehhez nem kell mást tenned, csak legyőzni a félelmeidet, jelentkezni a műsorba, és megmutatni, mekkora tehetség lakozik benned!

Elkészült Oláh Gergő legújabb videoklipje!

Az énekes négy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon kitört a csendből és megvalósította az egyik legnagyobb álmát. A Fókusz mutathatta be először az X-Faktorban elhangzott Győztes dalnak videoklipjét, melynek szövegét már szinte egy ország fújt kívülről.

Oláh Gergő egy dallal lepte meg női rajongóit!

Az X-Faktor harmadik szériájának győztese egy kis meglepetéssel készült nőnap alkalmából.

A Kicsi Óriások Larájának egy álma teljesült!

A műsor győztes csapatának, a Fenegyerekeknek a fiatal énekesnője nemrég egy teljesen új dologban próbálhatta ki magát, amiben az egykori csapatkapitánya, Oláh Gergő is támogatta!

Valóra vált Oláh Gergő nagy álma!

Az X-Faktor egykori győztese és a Kicsi Óriások ex-csapatkapitánya régóta dédelgetett álma volt egy utazás, ami most végre összejött. Kíváncsi vagy, hova repültek feleségével, Nikivel az énekes?

Sztárok és az újévi fogadalmak

Beköszöntött az újesztendő, így eljött a fogadalmak ideje. Kedvenceink is megtették ígéreteiket, ám sokan bajban vannak, ha a betartásukról van szó! Na de lássuk, ki mit tervez az elkövetkező időszakra.

Erre a duettre mindenki emlékezni fog – X-Faktor!

Már négy éve, hogy két nagyon tehetséges énekest kértek fel arra, hogy egy színpadon, párban daloljanak. Kiderült, Oláh Gergő, a 2012-es X-Faktor egyik legtehetségesebb versenyzője Takács Nikolast kapta maga mellé a duett feladatban. A könnyek nem maradtak el…

Napi cuki - Így ünnepelnek Oláh Gergőék!

Az X-Faktor egykori győztesének különleges nap jött el az életében, ugyanis legkisebb csemetéjének ma van az első születésnapja, aminek persze meg is kell adni a módját! Mutatjuk!

Oláh Gergő könnyekig hatódott

Három évvel ezelőtt hatalmas buliban volt része az énekesnek. Oláh Gergő valószínűleg sosem felejti el azt a szülinapját, ahol családja és barátai a legnagyobb titokban, egy hónapon keresztül szervezték az énekes meglepetés buliját, aminek hangulatát egy gospel kórus is emelte.

Divattippek öt szuperszexi sztártól!

Az ősz beköszöntével hírességeink is új ruhákba bújtak, és megmutatták, mit viseljünk a hidegebb napokon, amik nem csak divatosak, de dögösek is! Lássuk, kedvenc macsóink milyen outfitekben feszítenek!

A 2016-os Comet díjátadó legjobb férfi előadó kategóriájának egyik jelöltje Oláh Gergő, aki négy éve nyerte meg az X-Faktort, és azóta az álmait éli, ráadásul a szólókarrierje mellett belevágott a Roma Soul zenekar építgetésébe is, amiben zeneileg mindennél jobban hisz.

Oláh Gergő:

A 2012-es X-Faktor győztese az elmúlt négy évről, a Roma Soulról és szólókarrierjének jövőjéről mesélt interjúnkban.

Tarolt a Roma Soul koncertje!

Ígéretes jövő előtt áll Oláh Gergő formációja, hiszen a modern köntösbe bújtatott cigányzene teljesen levette a lábáról a közönséget. A Comet-díjra jelölt frontembert egyébként egyáltalán nem változtatta meg a hírnév, sőt, ismertségét igyekszik a számára értékes dolgok javára fordítani.

Story Extra 2016-11-17


szerző:
2016.11.17. 17:25
Oláh Gergő a Kicsi Óriásokkal lép színpadra a Roma Soul koncertjén

Oláh Gergő tavaly októberben alakította meg Roma Soul nevű zenekarát. Az új formáció egy teljesen egyedülálló stílust képvisel, az ősi autentikus roma zenét ötvözik a legmodernebb hangzással. November 12-én pedig a a Kicsi Óriásokkal adnak koncertet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való