KERESÉS search-close

Nyertes Zsuzsa

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nyertes Zsuzsa"

Nyertes Zsuzsa lesz a plasztikai infonap háziasszonya

A Plasztika Esztétika Infonap és Expo Magyarország legrangosabb plasztika esztétika rendezvénye azoknak szól, akik plasztikai beavatkozásra készülnek, de előtte szeretnének informálódni.

Elsőként köszöntöttük kerek születésnapján Nyertes Zsuzsát

Holnap lesz a születésnapja, de mi már most tortával ünnepeltük Nyertes Zsuzsát, aki még mindig tele van tervekkel, de nem olyanokkal, amire elsőre gondolnánk.

Miért sírták el magukat a Reggeli vendégei?

Hogy miért sírta el magát Nyertes Zsuzsa, Vándor Éva és Papadimitriu Athina? Most kiderül!

Nyertes Zsuzsa imád lányos anyuka lenni!

Nyertes Zsuzsa nemcsak vércukrot mért, hanem családjáról és karrierjéről is mesélt nekünk!

A vércukormérés csak pár pillanat, de életeket ment!

Az elmúlt hét során közös együttműködést indítottunk el az Alma Gyógyszertárral - az elkövetkezendő hetekben kiemelten foglalkozunk a hazánkban is népbetegségnek számító cukorbetegséggel!

Nyertes Zsuzsával emlékezünk Marilyn Monroe-ra

Június elsején lett volna 92 éves. Marilyn Monroe magyar alteregóját kérdeztük. Megéri-e szenvedni a szépségért?

 

Dévényi Tibi bácsi és Nyertes Zsuzsa titka

Egész életüket a színpadon töltötték, mégis a mai napig ugyan azzal a lendülettel állnak a közönség elé. Mi a titkuk, mivel tartják formában magukat, és hogy lehet, hogy nem veszítettek lelkesedésükből, és formájukból?

Nyertes Zsuzsa nem bírta ki könnyek nélkül

Anikó olyannyira imádja Nyertes Zsuzsát, hogy minden egyes magazint eltesz, amiben a színésznő szerepel. Most egy saját írású verssel készült neki, amibe Zsuzsa bele is könnyezett…

Az Anikó #show összehozza a sztárokat és legnagyobb rajongóikat!

Ismét legnagyobb kedvenceikkel találkozhatnak az Anikó #show vendégei. Kameránk ott volt a felvétel előtt, Koholák Alexa, Nyertes Zsuzsa, Czutor Zoli és Didi L’amour pedig elárulták, hogy miben változott meg az életük az ismertség miatt, és hogy milyen ajándékokkal szokták elhalmozni őket a rajongóik.

 

Édesanyja egészsége miatt aggódik Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa édesanyjára súlyos műtét vár, a színésznő mindennapjait pedig beárnyékolja a nyugtalankodás. A csigolyáit kell műteni a 80 éves asszonynak.

GYÁSZ: Lorán Lenkére emlékeznek színésztársai

Kilencven éves korában hunyt el Lorán Lenke, színművésznő. A művésznőről Csonka András és Nyertes Zsuzsa emlékezett meg az RTL kamerája előtt.

Óriási gálával ünnepel a Vidám Színpad!

65 évvel ezelőtt egy kabaréműsorral nyitotta meg kapuit a Vidám Színpad. Pont emiatt, ma este egy nagyszabású gálaműsorral ünneplik meg a születésnapot. Az est izgalmairól és a készülődésről Nyertes Zsuzsa és Straub Dezső meséltek egy kicsit.

Öregedés leállító programmal a fiatalság megőrzéséért

Nyertes Zsuzsa problémájára is gyógyírrel szolgált Kecskeméti-Tóth Lajos, aki 30 évig küzdött gyógyíthatatlan betegségével. Azóta nemcsak sajátjától szabadult meg, de másoknak is segít módszereivel.

Égető emlék!


szerző:
2017.01.31. 17:25
Égető emlék!

Kellemetlen élménnyel zárult Nyertes Zsuzsa családi nyaralása: másodfokú égési sérülést szenvedett a tűző naptól. Nagylányával, utaztak Mexikóba: ez volt Zsuzsó diplomaajándéka. Az színésznő azt mondta, végig figyeltek arra, hogy a nap sugaraitól védjék magukat: napjában többször is használtak naptejet. Nyertes viszont figyelmetlen volt, a kézfejét kihagyhatta, így ott súlyosan megégett a bőre.

Story Extra 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 17:25

Nyertes Zsuzsa karácsonya


szerző:
2016.12.19. 17:05
Nyertes Zsuzsa karácsonya

Milyen ételekkel készül a művésznő. És mitől könnyezik jobban: a hagymaszeleteléstől vagy imádott lánya költözésétől?

Nyertes Zsuzsa a hatodik X-hez közeledve is bombaformában van!

Nyertes Zsuzsa levetkőzött. A színésznő a 6. X-hez közeledve sem fél megmutatni a testét, fehérneműben állt a kamerák elé. A művésznő színházi szerepeiben az évek alatt már megszokta a lenge öltözetet, ám állíthatjuk, bátorsága megalapozott. De ő maga nem volt mindig ennyire elégedett saját magával: régebben még a mellnagyobbításon is elgondolkodott.

Story Extra 2016-12-07


szerző:
2016.12.07. 17:25
Nyertes Zsuzsa élete egyik legnehezebb szakaszát élte át

Nyertes Zsuzsa élete eddigi legnehezebb időszakát élte át. Lánya elköltözött, édesapja hirtelen rosszul lett, majd az intenzívre került, ezek után pedig édesanyját is kórházba szállították. Kicsúszott a lába alól a talaj, mostanra azonban minden megoldódni látszik. Hogy hogyan sikerült újra talpra állni és mi is történt pontosan az elmúlt hónapokban, most ő maga meséli el.

Mi az, amit azért nem tehetsz meg, mert híres vagy?

Egy átmulatott éjszaka után smink nélkül bevásárló körutat tartani, hangosan beszélni a gyerekkel az utcán -aki ismert, annak kétszer is át kell gondolnia, megteheti-e ezeket, hiszen sokan felismerhetik. Mi az, amit azért nem tehetsz meg, mert híres vagy? Ez a nap kérdése.

Édesapjáért aggódik Nyertes Zsuzsa

A mindig vidám és energikus  színésznő nagyon nehéz időszakon megy most keresztül: eddig életerős, fiatalos életmódot folytató édesapját két héten át ápolták az intenzív osztályon egy hirtelen rosszullét miatt, de nem jöttek rá mi okozhatta a bajt.

Így él a magyar Marilyn Monroe, Nyertes Zsuzsa

Ki ne szeretne úgy ébredni, hogy elképesztő panoráma tárul a szeme elé? Aztán a kávéjával a kezében kiválasztja a megfelelő darabot a lélegzetelállító bundagyűjteményéből. Így él az, akit Marylin Monroe magyar hasonmásaként is emlegetnek. Nyertes Zsuzsa színésznő beengedett minket otthonába, ahol huszonegy kérdést is feltettünk neki.

Story Extra 2016-07-05


szerző:
2016.07.05. 17:25
Sztárok legemlékezetesebb karácsonyi pillanatai

Mint mindenkinek természetesen a sztároknak is vannak olyan vidám, meglepő, vagy éppen szomorú karácsonyi történetei, ami valami miatt még évek múltán is emlékezetesek maradtak. Hogy milyen emlékei vannak Zoltán Erikának, Roby D-nek, Nyertes Zsuzsának és lányának, illetve ők hogyan töltik az ünnepeket, erről faggattuk.

Hogyan legyek a gyerekem barátja?

Egy gyermek életében az első időszakban anya és apa jelenti a világot, de ahogy cseperedik, úgy alakít ki egyre több kapcsolatot. Dr. Fehér Pálma pszichológussal arról beszélgetünk, jó-e, ha a későbbiekben a szülő megpróbál a barátja lenni a gyermeknek, illetve, hogyan érdemes ezt a kapcsolatot kialakítani, Nyertes Zsuzsa és Pintácsi Viki pedig a saját tapasztalatairól számoltak be.

Nyertes Zsuzsa és Straub Dezső évtizedek óta barátok

Azt hiszem nem túlzás, ha azt állítjuk: Nyertes Zsuzsa és Straub Dezső barátsága, már mindent megélt. gyakorlatilag nincs olyan emberi viszony, amit ők ketten még ne játszottak volna el, betéve ismerik egymás rezdüléseit, ennek ellenére a mai napig jót mosolyognak, ha valami nem úgy sül el a színpadon, ahogy eltervezték. de, hogyan is indult az ő kapcsolatuk? Erről meséltek reggel.

Bakancslista


szerző:
2015.08.10. 10:00
Bakancslista

Nyertes Zsuzsa, Lehoczky Gyuri és Szabó Dávid elárulták, hogy milyen kimondott vagy kimondatlan vágyai vannak, azaz mik szerepelnek azon a bizonyos bakancslistán. Hevesi Krisztát arról kérdeztük, hogy miről árulkodnak alváspózaink, és azt is megtudhattuk, hogy mit tegyünk, ha válogatós a gyerekünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Sztárok bakancslistái

Már gyerekkorunkban is vannak álmaink, amelyeket meg szeretnénk valósítani és ahogy növünk, annál több célunk lesz. Ezeknek a céloknak az összegyűjtésére született meg a bakancslista. Hogy milyen kimondott vagy kimondatlan vágyai vannak sztárjainknak, azt ők mesélték el nekünk.

Nyertes Zsuzsa és Nagy Ricsi bakancslistája

Azt tudták, hogy a munkáltatójuktól akár iskolakezdési támogatást is kaphatnak?Holnap mindent elárulunk erről. Bemutatunk egy fiút is, aki fél évig volt kómában , de ma már önmagát is képes ellátni. Valamint bepillantunk Nyertes Zsuzsa és Nagy Ricsi bakancslistájába is, és azt is megtudjuk, hogy milyen ásványok illenek a személyiségünkhöz.

Kémkedő szülők nyomában


szerző:
2015.05.04. 17:05
Kémkedő szülők nyomában

Szülők mobiltelefonra letölthető kémprogramokkal blokkolhatnak internetes oldalakat. Monitoron figyelhetik, merre járnak csemetéik vagy kézhez kaphatják a teljes sms-, és híváslistájukat egy kis böngészésre.

Szülők, akik tökélyre fejlesztették a kémkedést

Apák és anyák, akik beleolvasnak gyerekeik levelezéseibe, megnézik a telefonjukat, moziba vagy a szórakozóhelyekre is követik őket. De ez a folyamatos ellenőrzés tényleg megakadályozza, hogy csemetéjük rossz társaságba kerüljön és szörnyűség történjen vele? Meddig mehet el a túlzottan aggódó szülő? Gál Petra és Lukács Gabriella riportja.

NYERTES ZSUZSA: „Én nagyon jó anyós leszek”

A színésznő nem tartja magát szigorú anyának, ez azonban lánya érdeme is, hiszen szüleinek soha nem adott aggódásra okot.

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!

A jövő héten kezdődő érettségi vizsgák kapcsán beszélgettünk Boros Lajossal és Hajdu Steve-vel, akik bizonyítványukat is megmutatták. A Magyar Posta Zrt. szóvivőjétő megtudhattuk, hogy mikor hozza a postás a devizahiteles értesítőt, a Napi Doktorban pedig megtudhattuk, hogy milyen tippek vannak izzadás ellen. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Hogyan ünneplik az anyák napját a sztárok?

Ezen a héten különleges vasárnap elé nézünk, ugyanis május első vasárnapja, anyák napja. Mint mindenki, így sztárvendégeink is minden évben megünneplik ezt a jeles napot. A legemlékezetesebb, legmeghatóbb anyák napi történteikről faggattuk Nyertes Zsuzsát.

Drogot keverhettek Danics Dóra italába!

Vendégünk volt a 2013-as X-Faktor győztese, aki megosztotta velünk elképesztő történetét, de itt volt még Puskás Peti is, aki úgy tűnik megtalálta az igazit. S hogy milyen témáink voltak még a hétfői 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül.

Napi Doktor: Nyertes Zsuzsa nőiessége mit sem csorbul a változókorral

A legtöbb nő nem a klimax tüneteitől fél, hanem attól, hogy elveszíti nőiségét. Pedig ez elkerülhető, főleg akkor, ha a menopauza időszaka könnyen kezelhetővé válik. Nyertes Zsuzsa is hosszú hónapokon át küzdött a klimax tüneteivel, mire rátalált a gyötrelmekből kivezető útra.

ValóVilág finalisták a cél közelében

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. Edinával, Anettel és Young G-vel az esélyekről beszélgettünk, no meg arról, hogy ki lehet a VV7 befutója. De vendégünk volt még a pénteki 8:08-ban Nyertes Zsuzsa és Pásztor Tibor is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül!

Nyertes Zsuzsa férjhez megy!

A színésznő egyelőre nem lányát adja férjhez, hanem maga áll majd oltár elé és mondja ki a boldogító igent annak a férfinak, akivel már negyven éve élnek együtt. Hogy miért pont most, és hogyan képzeli el a nagy napot, azt most elmesélte nekünk.

Nyertes Zsuzsa házasodni készül

A színésznő negyven éve alkot egy párt a szerelmével, Attilával, mindeddig azonban nem mondták ki a boldogító igent. Mint mondják, kapcsolatuknak az elmúlt évtizedekben több próbatételt is ki kellett állnia, az idő azonban őket igazolta.

Reflektor 15-01-16


szerző:
2015.01.17. 01:50
Reflektor 15-01-16

Reflektor: Nyertes Zsuzsa házasodni készül. Dr. Tóth Nagy Feróval síelt.

Mitől különleges az anya-lánya kapcsolat?

Anya és lánya legtöbbször vagy legjobb barátnők, vagy pedig folyamatosan rivalizálnak egymással. Hogy miért alakult ez így, és mi az a különleges kötelék, ami köztük létezik, erről beszélgettünk Nyertes Zsuzsával és lányával, Zsuzsóval.

Nyertes Zsuzsa rajongásig imádja a lányát

A színésznő nemcsak odaadó szeretetével veszi körül a lányát, Zsuzsót, de arra is gondot fordít, hogy megtanítsa arra, hogyan őrizheti meg az egészségét.

Reflektor 14-12-05


szerző:
2014.12.06. 00:20
Reflektor 14-12-05

Reflektor: Voksán Virág újra szingli. Nyertes Zsuzsa rajongásig imádja a lányát.

A szőke nők tényleg hűtlenebbek?

Mikozben Magyarországon csak az emberek nagyjából 25-30 százaléka szőke, a hűtlenkedő között pontosan kétszer ennyi az arányuk, ezt az eredményt hozta egy hazai társkereső oldal felmérése. Nyertes Zsuzsát és Kálloy Molnár Pétert faggattuk a témáról.

Nyertes Zsuzsa és Bárdos András hazatért a dzsungelből

A színésznő és a híradós mindent megtett, hogy helytálljon a bátorságpróbákon, a nézők mégis úgy döntöttek, hogy az elsők között hagyják el a tábort. Zsuzsa és András életre szóló élményekkel és néhány kisebb sérüléssel gazdagodva szombaton haza is ért Dél-Afrikából.
 

Reflektor 14-11-10


szerző:
2014.11.10. 23:20
Reflektor 14-11-10

Reflektor: Ricsi bácsi sírva búcsúzott az X-Faktortól. Nyertes Zsuzsa és Bárdos András hazatért a dzsungelből.

Újabb celebeknek kellett elhagyniuk a dzsungelt

Már csak öt lakója van a dzsungel tábornak. Múlt hét szerdán Nyertes Zsuzsától, míg csütörtökön Bárdos Andrástól vettek búcsút a nézők. A műsor első kiesője pedig Hevesi Kriszta.  Hogy miként élték meg a kint töltött napokat, mi volt a legnehezebb és mi hiányzott nekik a legjobban, elmesélik.
 

Fókusz 14-11-06


szerző:
2014.11.06. 18:00
Fókusz 14-11-06

Fókusz: Szembesítés - Nyertes Zsuzsa könnyei elapadtak, Hevesi Krisztát pedig nem zavarja, hogy pikáns képek jelentek meg róla. Kétségbeesés - Az édesapa hónapok óta nem látta a lányát, pedig a bíróság neki ítélte. Mindenhol őt keresi. X-trém tréning - Alföldi Róbert sajátos módszerrel segít mentoráltjain, Tóth Gabi pedig fegyverrel száll szembe velük.

Aleska péppé verte Évát, majd legjobb barik lettek

Megvan az új közellenség, Molnár Andi 10 csillagos bátorságpróbájával vívta ki Aleska és Éva ellenszenvét. A két lány napközben még püfölte egymást, estére viszont összecimbiztek. Nyertes Zsuzsa fellélegezhetett, ő távozott ma a dzsungelből.

Éva és Aleska összecimbizett, megvan az új közellenség!

Mit gondoltok, sokáig fog tartani Éva és Aleska barátsága?

Molnár Andi 10 percig bírta élve eltemetve

Molnár Andi 10 csillagot szerzett az egyik legdurvább bátorságpróbán. Szerintetek a féregevés vagy az élve eltemetés a rosszabb?

Így sikálta egymást Pityu és Krisztián

Szerintetek Aleska és Molnár Andi fürdése volt a szexibb vagy a fiúké?

Éva kiakadt, hogy Aleska jobban gyűrte a 3 menetet

Éva szerint nem volt korrekt Aleskától, hogy az arcát is ütötte. Ti igazat adtok Évának?

Összecsapott a békéscsabai cséphadaró és a komlói üstökös

Aleska és Éva végre levezethette a feszültséget, csépelték egymást rendesen. Szerintetek is Aleska volt a jobb?

Nyertes Zsuzsának Pityu ágyában sem volt jó

Zsuzsa az éhezést bírja, az éjszakáktól viszont retteg az eső miatt. Szerintetek is ez a legrosszabb dolog a dzsungelben?

Peti egyre nehezebben bírja a szerelme nélkül

A kóla után a mai adásban a kávé és a csoki jelentősége értékelődött fel. De volt szerelmi vívódás, újra lecsapott a celebciklon és végül valaki megint hazament.

Majdnem tettlegességig fajult a legdurvább balhé

A dzsungelben minden apróság felértékelődik. A Celeb vagyok eddigi legdurvább balhéja például egy korty kóla miatt robbant ki. Még le sem nyugodtak a kedélyek, jött az újabb hidegzuhany: már ma el kellett hagyni valakinek a dzsungelt.
 

Hogy bírják a dzsungelt a celebek?

Jó pár napja újabb tíz híresség utazott Dél-Afrikába, de vajon hogy érzik magukat? Úgy viselkednek, ahogy a való életben is? Baukó Éva, Nyertes Zsuzsa és Aleska Diamond ismerőseivel kibeszéljük a hétvégi eseményeket.

Pákó miatt éheznek a dzsungellakók

Pákó minden lyukban kígyót lát, ez a fóbia odáig vezetett, hogy üres maradt mindenki gyomra, a Didikirály pedig közellenséggé vált.

Szavazz online! - Ki legyen a

A „Celebciklon” nevű bátorságpróbára az összes táborlakónak mennie kell, de döntsd el te, ki legyen az, akin áll vagy bukik a játék sikere! Dszungelkaraokézni Puskás Petit láthatjuk majd, így ő védettséget élvez.

 Pákó érkezésével szétszakadt a tábor

Pákó mint egy atombomba, úgy robbant be a dzsungelbe, és szépen mindent fel is forgatott, elkezdődött a klikkesedés. Volt még szerelmi vívódás, száműzetés és durcizás.

Bréking: Újabb celeb érkezett a dzsungelbe!

Nincs unalom a dzsungelben és nyugalom sem. És nem csak azért, mert ezt Éva nem hagyná. A táborlakóknak olyan meglepetésben volt részük, amire álmukban sem gondoltak volna. Van, aki még rémálmában sem.
 

Éva diktátort játszik, András a demokráciáért aggódik

Éva rémuralma tegnap még csak éppen elkezdődött, ma viszont már ereje teljében tündökölt. A többiek viszont egyre nehezebben viselik a hiszti-királynő diktátori attitűdjét. Különösen Aleskát borítja ki a parancsolgatás, de már a birkatürelmű Cooky is kijött a béketűréséből.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való