KERESÉS search-close

Nyékládháza

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nyékládháza"

Nyékládházi tragédia: anya és fia végignézte, ahogy családtagjaikkal együtt elsüllyed az autó!

Anya és fia végignézte, ahogy családtagjaikkal együtt elsüllyed az autójuk a tóban. A pénteki tragédiával kapcsolatban a Blikk írta meg, hogy a család valószínűleg nyaralni ment a nyékládházi bányatóhoz. A lap szerint az anya és a fiú a sátorban aludtak, az apa és 10 év körüli kislánya pedig az autóban. Mindketten a vízbe fulladtak.

Autójukkal bányatóba gurultak, apa és kislánya halt meg

Meghalt egy 10 év körüli kislány és egy 40 év körüli férfi, miután autójukkal bányatóba gurultak a Borsod megyei Nyékládházán. A tragédia tegnap éjszaka valamivel 11 óra után történt. Egyelőre nem tudni, hogy az autó mitől szabadult el. A két áldozat, valószínűleg apa és lánya, aludhatott, amikor a kocsi a vízbe gurult.

Forró nyomon 13-12-07


szerző:
2013.12.07. 19:55
Forró nyomon 13-12-07

Forró nyomon: Bemutatunk egy fiatalembert, akitől egy éjszaka ellopták a telefonját, majd pár nap múlva mégis a kezében foghatta régi készülékét. Mindez egy számítástechnikai újdonságnak köszönhető. Aztán egy lőtéren kipróbáltuk a nyékládházi bácsi puskáját, utána megkerestünk több mulatóhelyet, hogy megtudjuk, tényleg jó marketingfogás, ha a lányoknak nem kell belépőt fizetniük. Végül rejtett kamerás felvételeink bizonyítják, hogy a legelképesztőbb butaságokkal lehet gyanútlan embereket arra rávenni, hogy sok százezer forintot adjanak ki nem túl hasznos termékekért.

Fizetős lett a szakrendelés


szerző:
2011.02.15. 17:45
Fizetős lett a szakrendelés

A vérvételért és a nőgyógyászati vizsgálatért 500 forintot, egy tíz alkalmas fizikoterápiás kezelésért háromezer forintot kell fizetni Nyékládházán.

Két halott, három sérült a balesetben

Az autó lesodródott az útról az árokba. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való