KERESÉS search-close

Noel

26 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Noel"

Noel bárkája

Lacika ismét bebizonyította milyen magasfokú műveltséggel rendelkezik. Lazán felidézi a világ egyik legismertebb bibliai történetét, a „Noel bárkáját”.

Gáspár Laci kisfia kétéves lett

Az X-Faktor mentora Instagramján hétről-hétre mutat róla cukibbnál cukibb fotókat. Most nagy napról számolt be Laci: Noel kétéves lett.

Gáspár Laci legkisebb fia a főszereplő

Az X-Faktor mentora már többször is becsempészte szeretteit a dalaiba. Volt, hogy kislányáról énekelt, legutóbb pedig a felesége tűnt fel a klipjében. Most pedig egy igazán rendhagyó videoklip készült, amiben eddig, soha nem látott fotókkal a legkisebb fia a főszereplő.

GÁSPÁR LACI: legkisebb fia ihlette legújabb dalát

Meghitt intim családi pillanatok Gáspár Laci és kisfia, Noel életéből. Rendhagyó dalt és videoklipet készített az X-Faktor mentora legkisebb fiáról.

Sebestyén Balázs:

Az RTL Klub műsorvezetője bevallotta, hogy annyi rossz dolog történt vele és családjával múlt hétvégén, hogy már nagyon várta a hétfőt.

Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs újra bebizonyította, milyen jó apa, ugyanis vasárnap gokartozni vitte nagyobbik fiát, Benit.

Sebestyén Balázs megmutatta tündéri fiait!

Bár az RTL Klub műsorvezetője, Sebestyén Balázs épp jól megérdemelt szabadságát tölti, így sem feledkezett meg rajongóiról, és cuki képet posztolt Facebook-oldalán.

 

 Nézd meg Gáspár Laci legkisebb csemetéjének „szupererejét”!

Az X-Faktor mentora amellett, hogy a versenyzőit készíti fel adásról adásra, otthon is helytáll apaként, így kisfiával Noellel is elbohóckodtak egy különleges felvételen.

Gáspár Laci egy tündéri videót posztolt kisfiáról

Az X-Faktor mentora imádja a zenét és ez életében is mindenhol jelen van. Nincs ez másképp családjában sem. Kisfia most olyat mutatott, amitől mindenkinek leesett az álla!

NAPI CUKI - Gáspár Laci megmutatta 2 hónapos kisfiát!

Az X-Faktor mentora, Gáspár Laci megosztott egy képet Noelről, harmadik gyermekéről, aki mindössze néhány hónapja látta meg a napvilágot.

Váratlan bejelentést tett a Barátok közt egykori sztárja!

A csinos híresség örömhírrel lepte meg követőit. Som-Balogh Edinának ugyanis régi vágya teljesült. Mi lehet ez a nagy hír? Eláruljuk!

Megszületett Gáspár Laci kisfia!

Az énekeshez harmadik alkalommal érkezett meg a gólya. A legkisebb trónörököst pedig felhőtlen boldogságban várták szülei. A büszke kispapa kamerák előtt mesélt a babavárás utolsó pillanatairól.

Cuki videót mutatott Som-Balogh Edina kisfiáról

A Barátok közt gyönyörű színésznője egy ideje eltűnt a sorozatból, de a nézők örömére néha még felbukkan egy-egy rész erejéig. Edina báját szemlátomást kisfia is örökölte. Noel valószínűleg rengeteg női szívet fog meghódítani a nem is olyan távoli jövőben.

NOEL: Imádja a kémiát a túlélő kisfiú

Másfél év felfüggesztett börtönt kapott annak a terepjárónak a sofőrje, aki nem adta meg az elsőbbséget és belerohant az óvodásokat szállító kisbuszba. A baleset az egész országot megrázta és vitákat is gerjesztett. Egy kisfiú napokig élet halál között lebegett. Ma tanulni is egy speciális módszerrel tud csak. A kisfiú reál beállítottságú: kedvence a fizika és a matematika. Noel felépülésért édesanyja máig emberfeletti harcot vív.

Sebestyén Balázs és Noel együtt álltak kameránk elé

Sebestyén Balázs most mutatja meg először a kamerának nemrég született kisfiát, Noelt. Lassan egy éve, hogy a RTL Klub műsorvezetője két gyermekes apuka lett, pedig párjával, Vikivel Benett születése után úgy gondolták, nem lesz több gyermekük.

Fókusz 2015-12-04


szerző:
2015.12.04. 18:55
Fókusz 2015-12-04

A nagy találkozás - Egy éve született, de most mutatta meg második kisfiát Sebestyén Balázs! Hogyan forgatta fel a mindennapokat a kis Noel érkezése? Apró séfek- Főzőtudásukkal meglepték, hihetetlen dumáikkal pedig egy hónapon át nevettették az országot. Megmutatjuk a Konyhafőnök Junior legviccesebb pillanatait. Rejtélyes ügyek- Egy eltűnt kőtábla, egy megtalált benzinkút. De mi köze mindezeknek Galambos Lajoshoz, aki most lecserélte ügyvédeit is?

Sebestyén Balázs megmutatja a kis Noelt

Sebestyén Balázs most mutatja meg először a kamerának nemrég született kisfiát, Noelt. Lassan egy éve, hogy az RTL Klub műsorvezetője két gyermekes apuka lett, pedig párjával, Vikivel Benett születése után úgy gondolták, nem lesz több gyermekük.

Oláh Gergő 3 gyermekes apuka lett!

Ma hajnalban megszületett Oláh Gergőék harmadik gyermeke, a kis Nolen. Gergő egy fellépés közben értesült a hírről, hogy feleségénél beindult a szülés, de szerencsére időben ért vissza, így ő is jelen volt a szülőszobában.

Egy család szívszorító története

Noel 17 éves. Autista. Emellett középsúlyos értelmi fogyatékos. Beszélni, írni, olvasni nem tud. Most viszonylag nyugodt. De váratlanul ki tud zökkenni ebből az állapotból. Noel esetében szükség van a folyamatos odafigyelésre, nehogy felhergelje magát, és dühöngeni kezdjen. Temesvári Csilla riportja.

Hujber Feri kisfia belevaló srác lett

A Valami Amerika, az S.O.S. szerelem! és a Magic Boys sztárja, Hujber Ferenc mostanában sokkal kevesebb időt tud tölteni a családjával, mint azt szeretné. Pedig a kisfia, Noel a világ egyik legcukibb gyereke – amiről most önök is meggyőződhetnek.

Szaltó éjjel-nappal, utcán, téren és parkban

A parkour, azaz a városi ugrálás tulajdonképpen egy extrém sport, legalábbis Noel szerint. A fiút egy újságíró fedezte fel a nagynyilvánosság számára, úgy, hogy átugrott a feje fölött.

Növényi feleségül veszi gyermeke anyját

Két óra alatt jött világra a kis Nándor Noel, aki májusban ott lehet szülei esküvőjén.

Hujber Feri kisfia nem lesz celeb-gyerek

A színész szülei szerint nagyon nehéz eset volt kiskorában. A legkisebbik Hujber most visszavág.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való