KERESÉS search-close

Nizza

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nizza"

Ez történt júliusban


szerző:
2016.12.26. 18:45
Ez történt júliusban

Több merénylet is megrázta a világot júliusban; először Nizzában hajtott a tömegbe egy férfi a tengerparti sétányon, Münchenben pedig egy 18 éves fiú lövöldözött egy bevásárlóközpontnál. A magyar kultúrát pedig súlyos veszteség érte: elhunyt Esterházy Péter és Somló Tamás.

A sötét ötven árnyalata sztárjának szívbemarkoló vallomása

A botrányfilm második részének forgatásai Franciaországban zajlanak még jelenleg is, ám nem egészen úgy, ahogyan azt a készítők tervezték. A Mr. Grey-t alakító színész ugyanis elgondolkodott azon, hogy otthagyja az egészet.

Prostituált lehetett a merénylő

Prostituált lehetett a nizzai merénylő. Egy francia lap szerint Mohamed Bouhlel nőkkel és férfiakkal is randizott az elmúlt években, és volt egy 73 éves férfi szeretője is. Egyértelmű bizonyíték még nincs, de a számítógépének és mobiljának átvizsgálása után egy szexfüggő ember képe rajzolódik ki. Nizzában időközben felszínre törtek az indulatok a merénylet miatt.

A terror után: Nizza még mindig sokkos állapotban

Az olyan terrortámadást, mint amilyen Nizzában történt múlt péntek éjjel, soha nem lehet elfelejteni. Persze az idővel tompul majd az emléke, de mostantól ez a város is egy olyan hely lesz, ahol egyszer egy őrült merénylő megölt 84 ártatlan embert a tengerparton. Az ott élők szemmel láthatóan még nagyon félnek és tele vannak haraggal is.

Mi történt tegnap Nizzában?

Július 14-én tűzijátékkal ünnepelték a franciák nemzeti ünnepüket, amikor egyszer csak több ezer ember kezdett sikítozva menekülni, mert egy hatalmas teherautó száguldott végig az embereken.

Lexus NX200t


szerző:
2015.04.26. 12:10
Lexus NX200t

Helyszínünk Nizza prémium, fényűző, tengerrel, extrákkal. Tesztalanyunk a Lexus pedig szintén prémium, fényűző tengernyi extrával!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való