KERESÉS search-close

Nick Carter

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nick Carter"

Magyar lány csavarta el a világsztár Backstreet Boys tag Nick Carter fejét!

Júliát, a szőke bombázót nehéz nem észre venni, és a Backstreet Boys frontembere, Nick Carter sem tudott szó nélkül elmenni mellette. Vajon miért flörtölt a szőke bombázóval a nős énekes? 

Nick Carter bíróság elé kerülhet?

Egy éve számolt be a Fókusz arról, hogy a Backstreet Boys egykori tagjáról, Nick Carterről Melissa Schuman énekesnő azt állította, 18 éves korában akarata ellenére Carter az ágyra lökte és megerőszakolta őt. De állítólag nem ő az egyetlen, akivel ezt megtette.

Aaron Carter komoly bajba került

A Backstreet Boys szőkeségének, Nick Carternek öccse, Aaron Carter komoly bajba került. Ittas vezetés miatt vették elő a rendőrök, és kábítószert is találtak az énekesnél.

Nick Carter milliókat költött a babaszobára!


13.5 millió forintért újította fel és rendezte be újszülött babája szobáját, az egykori Backstreet Boy, Nick Carter és felesége. A fiúbanda szépfiúja külön celeb dizájnereket bérelt fel, hogy minél ízlésesebb legyen a szoba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való