KERESÉS search-close

New York Times

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "New York Times"

Egyen Orbán-interjú a lapokban

Ugyanazt az Orbán Viktorral készült interjút közölte december 24-ei számában az összes, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz tartozó megyei napilap. Urbán Ágnes médiakutató szerint a kormányközeli médiaholdinghoz tartozó 476 sajtótermékben a jövőben egyre gyakrabban olvashatják ugyanazt az olvasók. A New York Times az Orbán-kormányról szóló karácsonyi cikkében azt írta: a miniszterelnök irányítása alatt működő média hamis valóságot teremt. A miniszterelnök kabinetfőnöke szerint ezt a cikket Soros György pénzén írták.

Megelőzi a letartóztatást Harvey Weinstein

Harvey Weinstein ma önként feladja magát és besétál a rendőrségre kihallgatásra - írta meg elsőként a New York Times. A vád a producer ellen nemi erőszak.

 

Bírálják a magyar kormányt

Szerkesztőségi vezércikkben ítélte el Magyarország menekültpolitikáját a New York Times. A világ egyik legtekintélyesebb amerikai napilapja szégyennek nevezte, hogy miközben 1989-ben Magyarország még megnyitotta a határait, addig ma elzárkózik a menekültek befogadásától. A kormányszóvivő szerint a New York Times mögött is Soros György áll, ezért támadják az országot. A DK attól tart, hogy a kormány eljátssza legfőbb szövetségesei bizalmát.

Oscar-gyanús filmben kapott szerepet a Foglalkozásuk: Amerikai sztárja!

Sarah Paulson, Matthew Rhys és Bradley Whitford is csatlakozik a Pentagon-iratokról szóló Steven Spielberg rendezte film stábjához, így Tom Hanks és Mery Streep mellett sorozatsztárokkal is erősít a történelmi drámai alkotás.

Tízezreket várnak a tüntetésre

Barcelonában, New Yorkban, és Prágában is tüntettek a budapesti Közép-Európai Egyetem megmaradásáért. Az amerikaihoz Colleen Bell, volt amerikai nagykövet is csatlakozott. Közben már több tízezren jelezték, hogy részt vesznek a vasárnapi budapesti megmozduláson, ezért a szervezők megváltoztatták a helyszínt. Az egyik legtekintélyesebb napilap, a New York Times vezércikkben írt arról, hogy a magyar kormány támadást indított a szabadságjogok ellen. A kormányszóvivő szerint nincs CEU-ügy, és nem a botrány rontja az ország hírnevét, hanem a tiltakozók.

CEU: Nemzetközi botrány lett

Újra Magyarországgal foglalkozik a világsajtó, ezúttal a Közép-Európai Egyetem, vagyis a CEU sorsa miatt. A BBC-től a New York Timesig rengeteg helyen számolnak be a magyar kormány terveiről, ami CEU rektora szerint ellehetetlenítené a budapesti működésüket. A rektor emiatt Wahingtonba utazik segítséget kérni. Lázár János szerint politikai hisztériakeltésről van szó és az új magyar feltételek teljesíthetőek.

A csecsemő Hitler elpusztításán elmélkedik az internet - szavazzon, hogy Ön mit gondol!

A New York Times magazinja súlyos morális problémákat feszegető kérdést szegezett az olvasóinak: ha visszamehetnének az időben abba a korba, amikor Hitler még csecsemő volt, képesek lennének végezni vele, hogy megakadályozzák későbbi tetteit? Most itt a lehetőség, Ön is válaszolhat, hogy mit tenne a nehéz helyzetben!

Újabb pofon a médiatörvénynek


szerző:
2011.01.04. 13:59
Újabb pofon a médiatörvénynek

A New York Times szerkesztőségi cikkének megfogalmazása szerint „ilyennek nincs helye a demokratikus Európában.”

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való