KERESÉS search-close

Naprendszer

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Naprendszer"

Elhagyta a naprendszert az 1977-ben útnak indított űrszonda

Elhagyta a Naprendszert és csillagközi térben hajózik az 1977-ben útnak indított Voyager-2. Az amerikai űrszonda ikerpárja, a Voyager-1 mellett a másik ember alkotta eszköz, amely távozott csillagrendszerünkből. Mindkét Voyager egy különleges CD-t visz magával az emberiség üzenetével idegen civilizációk számára.

Nyolc bolygó a csillagrendszerben

Szenzációs hírt igért az amerikai űrkutatás hivatal, és bizonyos értelemben tartotta a szavát. Nem az idegen élet bizonyítékát találták meg, hanem a Naprendszer mását, 2 és fél ezer fényévre. Vagyis egy olyan csillagrendszert, amelyben ugyancsak 8 bolygó van. Az eddigi adatok szerint azonban valószínűtlen, hogy olyan élő bolygó is keringhet ott, mint a Föld.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való