KERESÉS search-close

Nagytarcsa

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nagytarcsa"

Évek óta baj van a település vízellátásával, hétfőn sem volt víz Nagytarcsán

Bár a polgármester azt ígérte, megszűnik a vízhiány, hétfőn mégsem volt víz Nagytarcsán. Volt, aki ásványvízben mosakodott a nagy kánikulában. Az RTL Híradóban már korábban is beszámoltunk arról, hogy évek óta baj van a település vízellátásával. Még ma is akad olyan lakás, ahol épp csak csordogált a víz. A polgármester áprilisban örömmel tudatta, megoldották a gondot. A lakók most csalódottak.

Sokan költöztek Nagytarcsára, azóta mindennapi gond a vízhiány

Van, aki már három napja nem tudott mosakodni, mert nincs elég víz Nagytarcsán. A település egyes részein a helyiek szerint estére elfogy. Mindennapi gond a mosás, a főzés, vagy a wc-k öblítése. Az önkormányzat szerint mindig probléma volt vízhiánnyal a településen, de az elmúlt években az igény is nőtt, mert sokan költöztek oda. A vízmű új szivattyúkkal és kutakkal próbál enyhíteni a problémán.

Órákon át ömlött a szennyvíz a Szilas-patakba

Órákon át ömlött a szennyvíz a patakba Nagytarcsán. Erről nézőink felvételeket is készítettek. A helyiek azt mondják, nem először fordul elő, hogy a rendkívül büdös szennyvíz a közeli Szilas-patakba folyik.

Emésztőgödörbe betonozták

Megfojtottak, majd bebetonoztak egy emésztőgödörbe egy nagytarcsai férfit. A gyilkosság húsz éve történt és az ügyben már született egy ítélet. Három ember került börtönbe, de kettő már kiszabadult. Ma áldozatuk élettársa állt bíróság elé. Az ügyészség szerint nemrég kiderült, hogy a nő fogadta fel a bérgyilkosokat. Egy autót, ékszereket és egymillió forintot ígért, ha megölik élettársát.

 

Nem mernek inni a koszos vízből

Még a vízmű szerint is gusztustalan olykor a csapvíz a Pest megyei Nagytarcsán, mégis ihatónak tartják. A sárgás-barnás víz miatt sokan évek óta csak ásványvízzel főznek, mert féltik az egészségüket. A tisztiorvosi vizsgálat szerint időnként valóban túl magas a víz vas és mangántartalma. A vízmű vezetője még idén megoldást ígér a nagytarcsaiaknak.

Pénzszállítót raboltak ki


szerző:
2011.04.01. 11:00
Pénzszállítót raboltak ki

A biztonsági őrt két csuklyás fegyveres támadta meg. Miután megszerezték a pénzkazettát, elmenekültek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való