KERESÉS search-close

Nagypál Gábor

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nagypál Gábor"

A színész, aki két bombariadó között csinált színházat

Az Alvilág című magyar krimi sorozat nyomozója, Nagypál Gábor lesz a Portré vendége. A színész, aki háborús övezetből érkezett, aki két bombariadó között csinált színházat, s aki nem a félelemre emlékszik mindebből, hanem egy elképesztően sajnálatos állapotra. Gábor 10 éve a független szférában tevékenykedik, így érthető, hogy Tom Hanks és Ron Howard neve is felmerül a portréban, mert Gábor bizony amerikai sztárokkal is dolgozott már együtt, ráadásul a nagynevű sztárok alkalmazkodtak ő hozzá, amiről igen kedves kis történeteket mesél...

Megvan a kultúra újabb 50 arca!


szerző:
2019.04.17. 19:50
Megvan a kultúra újabb 50 arca!

A Fidelio magazin harmadik éve készít összeállítás azokról a művészekről, akikre az elmúlt egy évben különösen érdemes volt odafigyelni a magyar kulturális élet legkülönbözőbb területein.

Nóra lelövi a saját testvérét?

Az egész család Mariannt gyászolja. Ervint kiengedik a börtönből. A férfi meglátogatja Steve-et, a találkozót egy nem várt rokon felbukkanása zavarja meg. Nóra színt vall az apjának és megtudja a család szörnyű titkát.

Jön az Alvilág évadzáró epizódja!

Ujj Mészáros Károly sorozata kedd este 21:40-kor elérezik a nagy fináléjához. Kíváncsi vagy, mi vár még Balsai Móni hősnőjére? Segítünk!

Nóra: „Ha valami történne velem…”

Lipták sejti, hogy Nórát zsarolják. A nő beavatja Mátét és Natasát a családi titokba. Bence felismerni véli apja gyilkosát. Schneider és Nóra kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a család életét pedig újabb tragédia árnyékolja be.

Bence felismeri apja gyilkosát?


szerző:
2019.04.02. 21:40
Bence felismeri apja gyilkosát?

Lipták sejti, hogy Nórát zsarolják. A nő beavatja Mátét és Natasát a családi titokba. Bence felismerni véli apja gyilkosát. Schneider és Nóra kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a család életét pedig újabb tragédia árnyékolja be.

Így alakult volna az Alvilág eredeti szereposztása

A sorozat szereplői elárulták, hogy a kezdeti fázisban még teljesen máshogy nézett ki az Alvilág szereposztása.

Szerepet cserélt az Alvilág jó- és rosszfiúja?

A Reggeli stúdiójában járt az Alvilág nyomozója és maffiózója. A két színész elmesélte, mit szeretnek a karakterükben és a forgatásokról is elárultak érdekességeket.

Steve: „Képes lettél volna megöletni?!”

Nóra kétségbeesve próbálja megtalálni Natasát. Liptáknak sikerül megtörnie a család egyik tagját. Jozsó Nóráék segítségére siet. Schneider komoly bajba kerül.

Ervin megfenyegette Lipták nyomozó családját

Elszabadultak az indulatok Lipták és Ervin beszélgetése közben.

Alvilág - Kibeszélő 5. rész


szerző:
2019.03.19. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 5. rész

Az Alvilág kibeszélő ötödik epizódjának vendége Nagypál Gábor, aki Lipták nyomozót alakítja a sorozatban.

NAGYPÁL GÁBOR: „A hatalom csúcsán magányos lesz az ember!”

Shakespeare egyik legismertebb tragédiája elevenedik meg a Szkénében. A címszerepet Nagypál Gábor alakítja, aki az RTL Klub jövő kedden induló új krimisorozatában, az Alvilágban is szerepel. A színésszel készült bővebb interjút megnézhetik ITT

Lipták


szerző:
2019.02.07. 14:13
Lipták

Negyvenes, munkamániás nyomozó. Pontosan tudja, hogy Nóra azért utasítja vissza a rendőri védelmet, mert egyedül vívja az alvilággal való küzdelmét, és védi a család érdekeit. Egy igazi konok, fáradhatatlan kopó.

Szokatlan szerepben tér vissza a mozivásznakra Thuróczy Szabolcs

A színész a legújabb, ígéretesnek tűnő magyar vígjátékban mutatja meg egy új oldalát.

Itt az Argo 2 első előzetese!

A kedvcsináló alapján hasonlóan elborult alkotásra számíthatunk, mint az előző rész esetében, részletekért kattanjatok ránk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való