KERESÉS search-close

Nagy Krisztián

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nagy Krisztián"

PUSKÁS PETI:

Nagy Krisztián hiába kapott egy újabb esélyt, egy héttel az első élő show előtt ismét feladta álmait és hazament. Puskás Peti elárulta a Fókusz stábjának, hogy ez is közrejátszott abban, amikor Kovács Pali első produkciója végén elsírta magát.    

Megtörtént, amire senki nem számított: Krisztián újra feladta a versenyt

Drámai bejelentéssel indult az X-Faktor szerda délelőtti sajtótájékoztatója. Puskás Peti már csak két versenyzővel, Gergővel és Palival ment fel a színpadra. Mentoráltja, a fiúk csapatát erősítő Nagy Krisztián az élő show kapujában döntött úgy, hogy feladja a versenyt. Így szombaton 11-en lépnek majd színpadra, és csak Önökön múlik majd, hogy ki nyeri  meg a 2018-as X-Faktort!
Puskás Petivel készült interjút ide kattintva nézheted meg hosszabban.

 

Nagy Krisztián feladta az X-Faktort!

Puskás Peti versenyzője hétfőn úgy döntött, hogy nem képes tovább folytatni a versenyt. Mentorával hosszas beszélgetés után jutottak erre a döntésre, akinek elmondta: nyomasztották a kommentek és a kritikák, amiket nem tudott kezelni.

Irány az Élő show! - Puskás Peti és a fiúk

Puskás Peti elvitte egy körre mentoráltjait. Nézd meg Szekér Gergő, Nagy Krisztián és Kovács Pali útját az élő show-ig!

Nagy Krisztián: Mondd, miért szeretsz te mást (Máté Péter)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Nagy Krisztián produkciója!

Így állt össze Puskás Peti csapata az élő show-ra!

Puskás Petinek két olyan versenyzője is volt, akik már a tavalyi Mentorházban is megmutatták tudásukat. Idén azonban újra bizonyítaniuk kellett, így végül kiderült, kik azok a fiúk közül, akik az élő show-ban küzdhetnek tovább a 2018-as X-Faktor legtehetségesebb előadója címért. Kovács Pál, Szekér Gergő, Nagy Krisztián, Erdélyi Barnabás, Váradi Krisztián és Balogh Krisztofer László mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak. Peti először csak Gergőt és Krisztiánt vitte magával, két versenyzője számára véget ért a verseny, a másik kettő sorsáról pedig a mentorok döntöttek.

 

Kattints ide az összes produkcióért!

Szeretném veled megnyerni az X-Faktort ebben az évben!

Úgy tűnik, a nagy visszatérés nem volt hiábavaló. Egy újabb lépéssel közelebb került Krisztián ahhoz a lépcsőfokhoz, ahova tavaly is eljutott.

 

Nézd meg a produkciót!

Nagy Krisztián: A boldogság Te vagy (Takács Nikolas)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Nagy Krisztián produkciója!

X-Faktor Tábor: A hatalmas a feszültség és az óriási a tét mindenkit próbára tesz

A legkeményebb megmérettetéshez érkezett az X-Faktor, ami próbára teszi a versenyzőket, de mentorok számára is izgalmas, hiszen itt tudják meg, milyen kategóriáért lesznek felelősek 2018-ban. Idén több mint 100 produkció jutott be a táborba. A Fókusz a versenyzőkkel együtt töltötte a tábor hetét, akik eleinte még jókedvűen várták, hogy végre kiderüljön, kikkel együtt és milyen dalokkal kell teljesíteniük a csoportos feladatokat, a feszültség csak később jött ki rajtuk.

Tök jól startolt az idei Tábor!

"Kicsit nem volt annyira jó azért!" - a mentorok csak 75%-ban voltak elégedettek az idei felhozatallal. ByeAlex ezúttal is más véleményen volt...

Feladta, most visszatért az X-Faktorba!

Nagy Krisztián, a 2017-es X-Faktor nagy reménysége még az élő show-k indulása előtt feladta a versenyt az előző évadban. Most azonban újult erővel tért vissza a tehetségkutató színpadára. Vajon ezúttal meddig juthat el a srác?

 

Nézd meg újra Krisztián produkcióját!

Nagy Krisztián: Cry Me A River (Michael Bublé)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nagy Krisztián produkciója!

Nagy Krisztián nem adja fel az X-Faktort

Nagy Krisztián idén újra megméretteti magát az X-Faktorban. Tavaly az élő show előtt szállt ki a küzdelmekből - de mennyi esélye van most?

Új esélyt kapott: Bereznay Dani visszatért az X-Faktorba!

Múlt héten váratlanul ért mindenkit a hír, hogy Radics Gigi egyik játékosa, Nagy Krisztián, feladta a versenyt. A helyébe Bereznay Dani lépett, aki még fel sem fogta, mi zajlik körülötte.

X-Faktor: a csaptok és a fiúk útja az első meghallgatástól az élő show-ig!

Megmutatjuk, hogy Gáspár Laci mentoráltjai, vagyis a csapatok, illetve Radics Gigi fiai hogyan jutottak el az élő show-ig!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Nagy Krisztián más volt, mint a többiek

A beköltözéskor még nem is sejtettük, hogy Nagy Krisztián feladja majd a versenyt. Szobatársával, Gulyás Rolanddal nagyon hamar összebarátkoztak, de úgy tűnik, a fiúnak ez sem volt elég, hogy kibírja a versennyel járó terheket.

Így élte meg Radics Gigi Krisztián távozását...

Nagy Krisztián feladta a versenyt. Mentora a sajtótájékoztatón mesélt arról, mit gondol a váratlan fordulatról és egykori mentoráltjáról.

Miért adta fel Nagy Krisztián az X-Faktort?

Az X-Faktor szerdai sajtótájékoztatója óta mindenkinek az jár a fejében, hogy miért adta fel Nagy Krisztián a tehetségkutatót. Hogy, miért érzi úgy Krisztián, hogy túl nagy falat volt neki az X-Faktor azt ő maga mondta el a Fókusz kamerájának!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Sokkoló hír az X-Faktor sajtótájékoztatóján

Drámai bejelentéssel ért végett az X-Faktor szerda délelőtti sajtótájékoztatója. Radics Gigi ugyanis már csak két versenyzőjével, Rolanddal és Norberttel jött fel a színpadra. Nem ez az első alkalom, hogy az első élő show előtt egy versenyző kiesik a műsorból. Tavaly Petics Kristóf verekedésbe keveredett és le is tartóztatták a rendőrök.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-10-11


szerző:
2017.10.11. 17:20
RADICS GIGI:

Radics Gigi  már csak két versenyzőjével, Rolanddal és Norberttel folytattja az X-Faktort. Nagy Krisztián ugyanis nem bírta a közel másfél hónapos felkészülést és az azzal járó stresszt. Hogy, mit szólt a mentor ahhoz, hogy mostmár csak két versenyzővel folytatja a tehetségkutatót, és lesz-e harmadik énekes? Azt ő maga mondta el a Fókusz riporterének!

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Nagy Krisztián feladta az X-Faktort

Az X-Faktor szerdai sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy Nagy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó nehézségeket, ezért feladta a versenyt. Radics Gigi a hétvégén egyenes ágon juttatta tovább a fiút az élő show-ba, aki egyébként hamar összebarátkozott társaival.

Nagy Krisztián feladta az X-Faktort!

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere kedd este jelentette be a versenyzőknek, hogy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért önszántából feladta a versenyt. Így Radics Gigi csapatában két fiú maradt, Roland és Norbi. Ha kíváncsi vagy, hogy mit szólt a két srác Krisztián döntéséhez, nézd meg exkluzív videónkat!

Az, hogy mi történt Krisztiánnal a mentorház óta, kiderül ma délután 17:25-től a Fókuszban!

Ismerd meg Radics Gigi csapatát!

Gulyás Rolanddal, Mézes Norberttel és Nagy Krisztiánnal találkozhatsz jövő héten az Élő show-ban.

Nagy Krisztián:

A Mentorházban nyújtott teljesítménye után Krisztián boldognak érezte magát, bizonyíthatott azoknak, akik nem hittek benne. A mezőny többi tagjától azonban továbbra is tart, hiszen tudja, hogy ők is hasonlóan tehetségesek.

 

Eldőlt Nagy Krisztián sorsa!

Gigi biztos volt döntésében. A srác azonban sírva fakadt, amikor meghallotta mentora szavait…

 

Nagy Krisztiánt előre viszik a hisztijei?

Remegve és levegő után kapkodva lépett Krisztián a mentorok elé. Peti szerint a fiú labilis, és nem biztos benne, hogy a műsor jó irányba viszi majd. Vajon ez befolyásolni fogja Gigi döntését?

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Nagy Krisztián: Me And Mrs. Jones (Billy Paul)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Nagy Krisztián produkciója!

Nagy Krisztián: Feeling Good (Michael Bublé)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Nagy Krisztián produkciója!

Nagy Krisztiánnak itt a helye az X-Faktorban?

Újabb előadó érkezett a mentorok elé, aki komoly fejtörést okozott Giginek. De vajon ki az, aki megérdemli a széket a színpad szélén?

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

ByeAlex: ˝Ez a csávó egy primadonna˝

Nagy Krisztián, Izsó Bogi, Aczél Zsolt és Nemes Tibor csapata állt elsőként a mentorok elé a Tábor színpadán. Vajon ki az, aki megérdemel egy újabb esélyt közülük?

 

Nagy Krisztián: Belehalok (Majka, Curtis, BLR)

Szeptember első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nagy Krisztián produkciója!

Radics Gigi Krisztiánnak: ˝Nagyon szeretlek!˝

Nagy Krisztián Majka Belehalok című számával szerette volna meggyőzni a mentorokat arról, hogy neki itt a helye az X-Faktorban. Úgy tűnik, ez sikerült is neki: Peti szerint ő a legkülönlegesebb ebben az évben.

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Nagy Krisztián titokban tartja, hogy továbbjutott az X-Faktorban

Az énekes senkinek nem fogja elárulni környezetében, hogy milyen eredményt ért el a műsorban.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való