KERESÉS search-close

Németh Robi

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Németh Robi"

A versenyző bevállalta Sárközi Ákos helyett a gyilkos chilit

Robi egy egész chilit is tett az ételére, ami gyorsan visszaütött a kóstolásnál. Zé mindenképpen Sárközi Ákossal akarta megetetni, de Robi ezt nem hagyta...

A séfek mindenkit pörgettek - ilyen volt a rapid tálalás

Mielőtt bárki elkészült volna az ételével, a séfek még futottak egy gyors kört a pultoknál, hogy kiadhassák az utolsó utasításaikat is.

Tanulj a séfektől: így csinálj házitésztát és tintahalat

Miután kiderült, hogy liszttel és tintahallal kell dolgozniuk a versenyzőknek, a séfek gyorsan elmondták nekik a legfontosabb tudnivalókat.

Sárközi Ákos csapata máris egy nagy családdá változott

Az első elődöntő héten hat kék kötényes versenyző áll majd a pultok mögé. Yvett, Bea, Tomi, Patrik, Robi és Ricsi meséltek egy kicsit a kék csapatról és természetesen mentorukról is.

Németh Robi


szerző:
2019.05.03. 21:30
Németh Robi

Németh Robinak többször is bizonyítania kellett a Válogató héten, mielőtt meggyőzte volna Sárközi Ákost. Végül a Vigaszág napjáról jutott be a kék csapatba.

Az egyik versenyző visszaszólt a séfeknek?

A két séf lement a pultokhoz, hogy megnézzék, hogyan haladnak a versenyzők az ételeikkel. Az azonban még őket is meglepte, amikor a tanácsukkal azonnal szembement az egyik versenyző.

Ez az étel még a Konyhafőnök versenyzőjét is megszorongatta...

Németh Robi képtelen választani Sárközi Ákos és Rácz Jenő között, így bízik benne, hogy nem neki kell majd meghoznia a végső döntést. A versenyző alig várja a kihívásokat, és azt is elárulta, melyik étel fogott ki rajta egykor…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való