KERESÉS search-close

Németh Gábor

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Németh Gábor"

Párbaj: Sárközi Ákosnak két versenyzője csapott össze

Miután Dani és Gábor kettőse volt a leggyengébb a csapatos feladatokban, egy Párbajon kellett összemérniük a tudásukat.

Sárközi Ákos: „Rohadjak meg, karácsonyra kérek öt kilót ebből!”

Dani és Gábor öngyilkos kifliket, autóbalesetet szenvedett zserbókat és sugárfertőzött kosárkákat vitt a zsűri elé… a séfek és Zé nem bírták ki nevetés nélkül a kóstolást.

Rácz Jenő: „A golyóitok szétestek és szottyadtak…”

A szuvidált májgolyók mindegyike a séfre várt a Kóstoláson, azonban a kitálalt bonbonok egy idő után már teljesen kicsinálták Jenőt.

A csapatok szétestek a véghajrában?

Mindegyik csapat őrületes harcot vívott az ételekkel, ezek közül is kifejezetten a májgolyókkal. Vajon időben elkészültek velük?

A séfek alakították ki a két fős csapatokat

Most először Sárközi Ákos és Rácz Jenő döntötték el, kiket látnának szívesen egy csapatban a versenyzőik közül.

Kvíz: cápa, ördöghal vagy éppen varjú? A versenyzők megküzdöttek az alapanyagokkal!

Az Elődöntő első hetén is teszteltük a versenyzők alapanyagismeretét, ezt most sem maradhatott ki. Szerintetek a piros és a kék csapat tagjai mindent eltaláltak?

Zé pszichológushoz küldte Ákos egyik versenyzőjét

Németh Gábor étele kapcsán újra előtört Zéből a római kömény undora. Vajon honnan ered a fűszer imádata Ákos versenyzőjének?

Tanulj a séfektől: így dolgozz egy egész báránnyal

Az első feladatban újra meglepő látvány fogadta a versenyzőket: egész bárányok vártak rájuk. A séfek persze segítettek benne, hogyan is kell dolgozni egy ilyen zsenge hússal.

A meglepetés polipok sokkolták a versenyzőket

Az első feladatban űrlényként lebegő polipokkal és karfiollal kellett dolgoznia a versenyzőknek. Az ötletelésben nem maradtak egyedül, a séfek tuti tippeket adtak nekik.

Sárközi Ákos megmenti versenyőit az ötleteivel?

Indul a második elődöntő hét, ahol Berni, Ági, Ágó, Gergő, Dani és Gábor küzdenek majd Sárközi Ákos színeiben. Vajon mit gondolnak mentorukról és mit várnak az elődöntőtől?

Németh Gábor


szerző:
2019.05.03. 21:30
Németh Gábor

Németh Gábor A Válogató hét harmadik napján érkezett a versenybe, ahol a zsűri két főzés után még nem volt biztos a versenyzőben. A Vigaszág feladatában azonban már kék kötényt érdemelt ki.

Rácz Jenő lett Fördős Zé asszisztense!

Miközben a zsűri megküzdött Gábor római kömény függőségével, Zé rájött, hogy Jenőnek egy új munkát is adhat... csak bírja fizetni a séf magas órabérét!

Ennyire undorító látvány még sosem fogadta a versenyzőket

A második feladatban nemcsak vérrel és malacfüllel kellett dolgozniuk a versenyzőjelölteknek, de még egy óriási láda is alá szállt az égből, hogy még több ajándékot kapjanak.

A séfek minden pulton agyvelőt kerestek

A versenyzőknek be kellett építenie egy agyvelőt az ételükbe, a séfek pedig kíváncsian néztek körbe a pultokon. Vajon megtalálják a jól elrejtett alapanyagot?

Mi lehet a Konyhafőnökben a legnagyobb parafaktor?

Németh Gábor még lámpalázas egy kicsit, főleg, mivel jól tudja: a séfek tutira lenéznek majd a pultokhoz, hogy rendet tegyenek.

A bűvészettel bárkit lenyűgözhetünk, még a csajokat is!

Vannak olyan szakmák, amelyeket nem nagyon lehet iskolában tanulni, ilyen például a bűvészkedés is. Anna és Miki Németh Gábor bűvésszel és Iszak Esztivel beszélgettek az izgalmas munkáról.

Houdini veszélyes trükkjével bizonyított a bűvész

Houdini jellegzetes kényszerzubbonyos trükkjét bizonyára kevesen mernék kipróbálni. Nem úgy Németh Gábor bűvész, aki nem rettent vissza sem a megkötözéstől, sem a 40 méteres mélységtől, ahová a zubbonyban eresztették. Sőt, egy plusz veszélyességi faktort is belecsempészett a mutatványba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való