KERESÉS search-close

Molnár Anikó

62 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Molnár Anikó"

Ettől néz ki ilyen jól Molnár Anikó

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: az egykori ValóVilág szereplő, Molnár Anikó régóta küzdött a plusz kilókkal, de most úgy néz ki, hogy újra bombaformába került.

Neked melyik valóságshow pillanat volt a kedvenced?

A tegnap esti Toplista gyűjtötte össze, melyek voltak azok a reality események, amik a leginkább megmaradtak az emlékezetünkben?

Rajzoló - 5. évad 6. rész

A sztárok ismét megcsillogtatták kézügyességüket a Rajzolóban, ahol még a komisz tevepata is csúnyán kifogott rajtuk.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Rajzoló játékot is!

Olvass a számról! - 5. évad 6. rész

VV Csokira és VV Somára esett a választás, akik kisebb-nagyobb sikerrel küzdötték le az akadályt.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

Hirtelen halál - 5. évad 6. rész

A sztárok Szopolcsán és Farkadon is kalandoztak, majd Baukó Éva élvezeteiről is megtudhattunk egy kis apróságot…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Öt másodperc - 5. évad 6. rész

Az Öt másodperc játékban ezúttal is a hasunkat fogtuk a nevetéstől. Többek között fény derült Baukó Éva titkos szeretőjére, és bizony VV Soma is megcsillogtatta nyelvtani tudását.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Molnár Anikó szerint ez a három testrésze a legnagyobb

Te mit mondtál volna az egykori villalakó helyében?

Az Öt másodperc játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Zaklatójáról mesélt Molnár Anikó

Anikó villaléte alatt egy elvetemült rajongó írt levelet édesanyjának, aki nem kis megdöbbenéssel bontotta fel a látszólag ártalmatlan borítékot…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Molnár Anikó Sebestyén Balázsnak: ˝Te még akkor kávét főztél az RTL-ben…˝

Az ex-villalakó nem kerülgette a forró kását, és kapásból visszaszólt a műsorvezetőnek.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Csoki Balázs nappalijában is ˝parittyázik˝?

A fiú szerint tökéletes lesz az összhang közte és VV Gombi között, és reméli, hogy a lányokkal sem lesz ez másképp. Sőt, talán többről is szó lehet...?

VV Zsófika csapata (Hatodik adás)

Balázs nappalijában összecsaptak a ValóVilág legnagyobb sztárjai! Íme VV Zsófika csapata!

Top 8 - A valóságshow-hős, aki az összes létező férfimagazinban szerepelt

Listánk nyolcadik helyén egy olyan hölgy áll, aki 142 napot töltött a ValóVilágban, szerepelt az összes létező férfimagazinban. A magyar Brigitte Nielsen-ként is emlegetett hölgyből a Villában már mindent láttunk, ráadásul már a valóságshow alatt lefotózta egy férfimagazin. Sosem volt szégyenlős, de azért meghúzott bizonyos határvonalakat.

Csodáld meg újra Molnár Anikó bemutatkozó kisfilmjét!

Az akkor 27 éves Anikó azzal a céllal jelentkezett a műsorba, hogy bebizonyítsa: a szőke nők nem mindig olyanok, mint amilyennek az emberek gondolják... 

 

Molnár Anikó sohasem gondolta volna, hogy emiatt nem tud lefogyni

Molnár Anikó médiaszereplései az elmúlt 6 évben többnyire arról szóltak, hogy szeretne megszabadulni túlsúlyától, de ez nem megy. Úgy tűnt, ő egy főállású fogyókúrázó, aki sosem fogy le. Evési kényszere és hatalmas étvágya mögött nem sejtett semmilyen egészségügyi problémát. Véletlenül került orvoshoz. A terheléses cukor vizsgálat azonban kimutatta, hogy inzulinrezisztenciája van.

MOLNÁR ANIKÓ: Inzulinrezisztenciája miatt hízott 105 kilósra

Az egykori ValóVilág hős az utóbbi években főként túlsúlya miatt és sikertelen fogyókúrái miatt került az érdeklődés középpontjába. Anikónak mindig is testkép zavara volt, sohasem látta magát reálisan. Véletlenül került orvoshoz, ahol kiderült inzulinrezisztanciája van, emiatt jöttek rá falási rohamok.

“Bánathájat” szedett fel magára Molnár Anikó

Bánatában hízott 100 kiló fölé Molnár Anikó. Az ex-villalakó kitálalt mérgező kapcsolatáról, és elmesélte, hogy öt éven keresztül rakódtak rá a plusz kilók megállíthatatlanul, ami több betegséget hozott az életébe. Állítja: emiatt nem lehet már gyereke sem.

Molnár Anikó újra bombaformában

Az egykori ValóVilág szereplő, Molnár Anikó régóta küzdött a plusz kilókkal, de most úgy néz ki, hogy újra bombaformába kerül.

Molnár Anikó leadott 10 kilót

10 kilót adott le Molnár Anikó és még további 15-től szabadulna meg szívesen. A ValóVilág egykori szereplője egy 5 éven át tartó, boldogtalan párkapcsolatból lépett ki nemrég, szerinte ez volt a fordulópont.

 

Felfüggesztették Havas Henriket

Felfüggesztette Havas Henriket az ATV. Addig nem lehet képernyőn, amíg le nem zárul a zaklatási ügye miatt indított vizsgálat. Havas Henriket még egy hete vádolta meg zaklatással Baukó Éva, egykori ValóVilág játékos, majd néhány napja a viharos szerelmi életéről ismertté vált Molnár Anikó is.

Már két nő vádolja Havas Henriket zaklatással

Havas Henriket az egykori valóságshow szereplő Baukó Éva vádolta meg, majd a hétvégén Molnár Anikó is nyilvánosságra hozta egykori élményeit. Hogy miért vártak eddig, mi indította őket arra, hogy most beszéljenek arról amit átéltek- ez a kérdés sokakban felmerült…

TABU! – Sztárok, akik önként lemondtak az anyai örömökről?!

Hazánkban még mindig nem beszélünk eleget a témáról, főleg nyíltan, pedig egyáltalán nem biztos, hogy minden nő erre a szerepre született. Az okokról és a miértekről pedig maguk az érintettek mesélnek.

Molnár Anikó feladná itthoni életét!

A sminkeléssel foglalkozó volt valóságshow-hős itthon úgy érzi, hogy éjt nappallá téve dolgozik, mégsem jut egyről a kettőre. Jövője kulcsát Németországban látja, ráadásul óriási adósságát is csak így lenne képes visszafizetni.

Story Extra 2016-06-20


szerző:
2016.06.20. 17:25
Elhagyná Magyarországot Molnár Anikó!

Anikó éjt nappallá téve dolgozik, de mégsem tud tervezni hosszabb távon. Németországot nézte ki magának, ahol sminktetoválóként dolgozna, de több tényező is nehezíti elhatározását.

Story Extra 2016-06-10


szerző:
2016.06.10. 17:25
Molnár Anikó büszkén vállalja a testét

Az ex villalakó állítása szerint ő az akiről a súlya miatt cikkeztek a legtöbbet. Persze valahol érthető, hiszen sokan nem szívesen beszélnek a testük változásáról. Anikó viszont mindig őszintén mesélt arról, hogy őt bizony még a levegő is hizlalja. És bár tavaly még duci modell karrierje kezdett szárnyalni, fél év alatt jelentős, mintegy 17 kiló feleslegtől szabadult meg.

Story Extra 2016-03-24


szerző:
2016.03.24. 16:55

Kié legyen az utolsó szó?


szerző:
2016.02.02. 17:57
Kié legyen az utolsó szó?

A nemek harca nem új keletű dolog. Most viszont sztárok árulják el, hogy náluk általában melyik fél áll nyerésre, ha vitára kerül a sor.

Sztárjaink elárulják, mi a fontosabb: tehetség vagy szorgalom?

Létezik az egyik a másik nélkül? Homonnay Zsolt, Mohamed Fatima, Fresh Andi és Viki, Marjai Judit, Deniz, Nótár Mary, Molnár Anikó és Náksi Attila megválaszolják…

Molnár Anikó szívét egyszerre többen is elrabolták

Molnár Anikót a ValóVilág második szériájában ismerhettük meg még 2003-ban, azóta folyamatosan hallunk felőle, leginkább a súlyproblémáiról. Arról, például kevesebbet, hogy az utóbbi időben, az állatok megbecsüléséért küzd. Mi több, állatmenhelyet szeretne alapítani.

Molnár Anikó stand-up fellépőként járja az országot

Első hallásra talán meglepőnek tűnik, a hír azonban igaz: a nemrégiben még plus size modellként tevékenykedő Anikó a Showder Klubból ismert Orosz György oldalán igyekszik megnevettetni az embereket.

Reflektor 15-05-06


szerző:
2015.05.07. 01:00
Reflektor 15-05-06

Reflektor: Kareszék hajóján lép fel a Children of Distance. Molnár Anikó stand uposként járja az országot.

Nők, akik nemet mondtak a gyerekvállalásra

Rados Virág írónő, és az egykori valóságshow szereplő, Molnár Anikó is vall döntése okairól. Miért nem akartak szülni, és nem akarnak gyereket nevelni? Azt mondják furcsa, hogy ha egy férfi dönt így, őket soha senki nem veti meg ezért.

Nők, akik lemondtak a gyerekvállalásról

Önzőség vagy sem gyereket vállalni, vagy éppen nem vállalni? Meglehetősen provokatív a kérdés, hiszen a legtöbb nő - és a legtöbb férfi számára is - egy kisbaba érkezése az élet kiteljesedését jelenti. Most olyan hölgyek vallanak erről a témáról, akik életük egy szakaszában úgy döntöttek, nem akarnak gyereket. Temesvári Csilla riportja.

MOLNÁR ANIKÓ: „Senki ne akarja a másik diétáját átvenni!”

Molnár Anikónál senki nem tudja jobban, hogy nem szabad ész nélkül bármilyen diétát elkezdeni. Az ex-villalakónak például a saláta is inkább ártott, mint használt.

Fókusz 14-07-04


szerző:
2014.07.04. 19:30
Fókusz 14-07-04

Fókusz: Vírusveszély? - A lépfene miatt teljes a készültség. Kell-e félnünk a járványoktól: az ebolától, a tífusztól, vagy a madárinfluenzától? Nagyra nőttek - Gátolja a sportteljesítményt a nagyméretű mell? Segít-e a mellkicsinyítő műtét, és ki az, aki bevállalja? Árva kölykök - Aranyos szőrmókok, akiknek eddig szenvedniük kellett. Hogyan segít Molnár Anikó a megkínzott, de szeretetre éhes állatokon?

Fókusz 14-07-02


szerző:
2014.07.02. 19:30
Fókusz 14-07-02

Fókusz: Hamburgerdiéta - Szilvás gombócot eszik, Molnár Anikó mégis fogy. Hogyan lehet fogyózni fagyival, vattával vagy kék tányérral? Bogaras fotózás - Ízeltlábúak lepték el Hanna dekoltázsát. Extrém környezetben az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. Mégis bunda a bunda? - Megbundázták a vb meccseit? És mi köze ehhez a magyar labdarúgóknak? Egy szövevényes ügy titokzatos részletei.

Őrült fogyasztó trükkök!


szerző:
2014.07.02. 17:09
Őrült fogyasztó trükkök!

A nők szinte bármit képesek megtenni azért, hogy bátran viselhessék a bikinit a strandon. A kellemes csoki diétától az alkorexián át a hipnodiétáig, vagy egészen az önkínzó vattadiétáig.

Reflektor 14-03-10


szerző:
2014.03.11. 00:15
Reflektor 14-03-10

Reflektor: Molnár Anikó végre egyenesbe jot. Gregor Bernadett versenyre kel a szerelmével.

Molnár Anikó végre egyenesbe jött

A ValóVilág egykori játékosa az elmúlt évek során sokat szenvedett pánikbetegsége, párkapcsolati problémái és a súlyfeleslege miatt. Most úgy érzi, végre megtalálta a helyét az életben.

Fókusz 14-01-07


szerző:
2014.01.07. 19:45
Fókusz 14-01-07

Fókusz: Hang a túlvilágról - Exkluzív interjút adott a Fókusznak Amy Winehouse egykori párja, akivel már a házasságot tervezték. Lehull a lepel - Molnár Anikó megtörte a csöndet, őszintén mesél a gyermekeiről és arról, mire készül a párjával. A nagy szembesítés - VV Attila magánnyomozóhoz fordult, Béres Anett zaklatóját viszont mi hívtuk fel. A férfi feladta.

Molnár Anikó újra válaszút előtt áll

Szinte napra pontosan 11 éve, 2003. január 17-én egy 27 éves pomázi lány nagy álma teljesült: bejutott ValóVilágba, és egy csapásra sztár lett. Az azóta eltelt több mint egy évtizedben sok minden történt vele, de még ma is beszédtéma.

Fókusz 14-01-02


szerző:
2014.01.02. 19:50
Fókusz 14-01-02

Fókusz: Micsoda buli - Repülő zongora, egyszerre ötszáz művész a színpadon. Ilyen volt Mága Zoltán újévi koncertje. Nem iszom, lefogyok! - Az új év legszürreálisabb fogadalmai Lalitól a ByTheWay-en át Mihalik Enikőig. A gumigyilkos - Magyar fiú lett Európa driftkirálya. A füstölve kanyarodás életveszélyes fogásai.

Molnár Anikó szerelmével menti a kutyákat

Anikónak nagyon fontos az állatszeretet, az állatok segítése és a kutyák mentése. Párjával is az állatoknak köszönhetően találtak egymásra, otthonukban pedig négy kutyát, egy cicát és öt halat tartanak. A stúdióba egy gazdira váró kutyával, Mázlival érkezett.

8:08 – Minden reggel 13-07-15

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Fókusz 13-05-27


szerző:
2013.05.27. 19:50
Fókusz 13-05-27

Fókusz: Felszökött a láz! - Mindenkit elsöpört az X-Faktor-őrület. A válogatóra több ezren gyűltek össze, még Tanzániából is érkeztek. Fő az önbizalom! - Dögös dundi szépségek tették közszemlére bájaikat a kifutón. De mit keresett ott Molnár Anikó?

Molnár Anikó az igaz szerelemre vár

Az egykori villalakó mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, de tervei is bőven akadnak. Első és legfontosabb célja most az, hogy megszabaduljon a fölös kilóitól.

Reflektor 13-04-02


szerző:
2013.04.03. 00:30
Reflektor 13-04-02

Reflektor: Nevetés és könnyek a Szombat Esti Lázban. Molnár Anikó az igaz szerelemre vár.

Fókusz 13-01-02


szerző:
2013.01.02. 20:40
Fókusz 13-01-02

Fókusz: Különös szilveszter - X-faktoros videonapló. Hogyan bulizott Csobot Adél, Kocsis Tibor és Muri Enikő? Babadömping - Összegyűjtöttük 2012 legcukibb csecsemőit és legszexibb kismamáit. Mellbedobással - Molnár Anikó ismét elégedetlen volt magával, elkísértük egy plasztikai sebészhez.

Molnár Anikó újra kés alá feküdt

Molnár Anikó úgy döntött, harmadszorra is átszabatja mellét. Fél éve érkezett haza Amerikából és azt mondja, szeretné újra a régi Anikót látni a tükörben. A műtét az első lépcső, amint felépült, újra elkezd rendszeresen sportolni.

Molnár Anikó a felhők felett járt

Az egykori valóságshow-hősnő néhány éve azért hagyta el az országot, hogy pánikbetegségét kezelje és új életet kezdjen: úgy tűnik, a nagy feladat első része teljesült. Pániknak ugyanis nyoma sem volt, mikor a pomázi bombázó szó szerint berobbant a budaörsi repülőtér légterébe.

Fókusz 12-09-24


szerző:
2012.09.24. 20:50
Fókusz 12-09-24

Fókusz: Végetért a válogató, irány a tábor. Jöjjenek a szombat esti X -Faktor legújabb hősei! Puzsér bekérdez -És Oliver Stone válaszol. A kritikus a világ egyik leghíresebb rendezőjét sem kímélte. Kik azok a minglik? - Szeretik egymást, de nem költöznek össze? A legújabb divat, amiről mindenkinek megvan a véleménye.

Reggeli - Csak csajok 12-08-10

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Molnár Anikó újra itthon


szerző:
2012.08.03. 07:30
Molnár Anikó újra itthon

A volt VV-s szereplő meglepő hirtelenséggel tért haza Amerikából, a Reflektor élményeiről és a férfiakról kérdezte.

Fókusz 12-08-02


szerző:
2012.08.02. 20:05
Fókusz 12-08-02

Fókusz: A világ tetején - Interjú Gyurta Danival Londonból. Hogyan töltötte a verseny előtti éjszakát, mivel ünnepelt és mire készül? Megszólalt - Hosszú rejtőzködés után kamera elé állt VV Anikó, aki nagy átalakuláson ment keresztül. Elmeséli, hogy mi történt vele Amerikában. Az alvilág királya - Kemény bűnöző volt, ma már tisztességes családapa. Megdöbbentő vallomás egy férfitól, aki képes volt egy egészen új életet kezdeni.

Gábor újra bevállalná


szerző:
2010.11.07. 15:37
Gábor újra bevállalná

A VV 2-ben szereplő fotós szívesen emlékszik vissza a műsorra és alig várja, hogy ismét benépesüljön a villa.

Fél Kettő 10-08-26


szerző:
2010.08.26. 14:02
Fél Kettő 10-08-26

Ezrek költöznének a Való Világ-villába. Milliárdosok, adjatok! Diabétesz, a settenkedő kór. Mit tegyen, akinek hitele van?

Reggeli 10-07-27


szerző:
2010.07.27. 09:05
Reggeli 10-07-27

Reggeli: Végzetes fordulat a Barátok köztben? Zsolt tényleg lelövi Gézát? Szabi megkéri a terhességet hazudó Vanda kezét? Vajon Miki tényleg elrabolja a kislányát Nóritól? Hogyan folytatódik az izgalmas történet? Ördög Nóri személyesen kezdett nyomozásba: interjút készített az érintettekkel a Mátyás király téren.

Reggeli 10-07-14


szerző:
2010.07.14. 09:00
Reggeli 10-07-14

Zimány Linda tiszta vizet öntött a pohárba álláskeresési járulékával kapcsolatban, Molnár Anikó pedig évekkel ezelőtti hamisításáról mesélt.

Reggeli 10-05-21


szerző:
2010.05.21. 08:28
Reggeli 10-05-21

Máté Kriszta először a Reggeliben! Molnár Anikó nálunk mesélt utazásáról és élményeiről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való