KERESÉS search-close

Molnár Andrea

95 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Molnár Andrea"

Az utazók fele még mindig nem köt utasbiztosítást

Az utasbiztosításra minden utazónak szüksége lehet, és azért érdemes megkötni, hogy ha bármilyen balesettel, váratlan megbetegedéssel, esetleg lopással, rablással kapcsolatos gond felmerül külföldön, azt megoldják nekünk.

Molnár Andi megismételte nászútját!

Molnár Andi nemrég Olaszországban nyaralt - élményeiről és a táncparketten lévő generációs különbségekről is kikérdeztük!

Félelem és fóbia: ezektől rettegnek a sztárok!

Mindenki retteg valamitől! Ez az érzés az emberiséggel egyidős, így természetesen, hogy a félelem a sztárokat sem hagyja nyugodni.

Hol tartanak ma a Szombat esti láz táncosai?

Pár évvel ezelőtt szinte a semmiből váltak ismertté egy egész ország előtt a Szombat esti láz táncosai, de vajon mire használták a népszerűséget, és hol tartanak ma a karrierjükben?

Showder Klub 14. évad 3. rész

A Showder Klub színpadán: Csenki Attila, Orosz György, Gajdos Zoltán, Molnár Andrea. Az est házigazdája: Szobácsi Gergő. Jó szórakozást!

Fehér Tibit megihlették Molnár Andi gyönyörű lábai?

A Reggeli házigazdája és a Szombat esti láz gyönyörű táncosnője a Szeresd a lábad! világnap alkalmából egészen közel kerültek egymáshoz, sőt még a fétisek is felmerültek a közös edzés után.

Két keréken érkezik a lagziba!

Júniusban összeházasodik szerelmével Molnár Andi, de az esküvő részletei még nem biztosak. Az Édes otthon műsorvezetője az utolsó pillanatra hagyta a szervezést párjával. Bár esküvői ruhát még nem választott és a helyszín is csak nem rég lett végleges, egy dologban biztosak: biciklin fognak begurulni a buliba.

Molnár Andi újra műsorvezetői szerepben!

Október 30-án debütál Molnár Andi új műsora az RTL Klubon! Ha szereted szépítgetni az otthonodat, épp egy lakásfelújítás kellős közepén vagy, érdekel minden, ami az ingatlanokkal kapcsolatos, és kedveled Molnár Andit, az Édes Otthon neked szól!

Így bulizott Kiss Ramóna Istenes Bencéékkel a Szigeten!

Az nem kérdés, hogy a Sziget Európa egyik legmenőbb fesztiválja. Éppen ezért nem meglepő, hogy rengeteg híresség is megfordul az eseményen. De vajon kedvenceink milyen koncertre voltak kíváncsiak? Kivel buliztak? Lássuk!

Molnár Andi olyat mutatott, amit eddig csak kevesen láthattak!

A gyönyörű táncos nyara eddig eléggé eseménydúsan alakul: nyaralás, különc kerékpározás, egy kis fesztivál hangulat, sőt még egy izgalmas titok is belefért a sűrű hétköznapjaiba!

Alultápláltság: kiket fenyeget és mit jelent pontosan?

Azt gondoljuk, pontosan tudjuk mit jelent az alultáplált kifejezés, és kik tartozhatnak ebbe bele, de az alultápláltságnak két fajtája van: az egyik, amikor valaki szegénység, vagy éhínség miatt nem jut hozzá a megfelelő táplálékhoz, de olyan eset is van, amikor megfelelő táplálkozás mellett a szervezet nem képes megemészteni vagy felvenni az elfogyasztott táplálékot. Vendégünk volt Molnár Andrea dietetikus, aki pontosan tisztázza a fogalmakat.

Molnár Andi a tanítványába szeretett bele

A Celeb vagyok, ments ki innen! győztesének az év elején ért véget egy hosszú, többéves kapcsolata, ám nemrégiben ismét rátalált a szerelem.

Reflektor 15-08-28


szerző:
2015.08.29. 01:10
Reflektor 15-08-28

Reflektor: Új évaddal jelentkezik az 1 perc és nyersz! Csepregi Éva bombaformában van.

Genfi seregszemle


szerző:
2015.03.18. 14:15
Genfi seregszemle

Vasárnap a 85. Genfi autószalon csodáival, technikai újdonságaival, csillogásával kényeztetjük önöket, majd Molnár Andrea mutatja meg, hogy mire képes a Drivingcamp vezetéstechnikai pályáján.

Molnár Andi nehezen viselte a szerelme hiányát

Miközben Molnár Andi a celebek táborában küzdött a dzsungel királynője címért, itthon nem csak a barátja, de az édesanyja és a nagymamája is aggódva ült le esténként a tévé elé, és hüledezve nézte, Andinak mi minden kell keresztül mennie. Az embertpróbáló kaland végül Andi győzelmével zárult, így ma már mindannyian boldogan idézik fel az elmúlt hetek viszontagságait.

MOLNÁR ANDI:

Molnár Andrea kétségkívül megérdemelte a dzsungel királynője címet, ugyanis nem csak a bátorságpróbákon kellett bizonyítania, hanem gyakran Baukó Éva célpontjává vált. Hogyan bírta mégis lelkileg a játékot és hogyan küzdött meg a saját démonjaival a játék során, kiderül az alábbi interjúból.

A dzsungel királynője: Molnár Andi vallomása

Molnár Andrea végtelen türelemmel viselte az őket ért támadásokat, amely végül meghozta gyümölcsét,a táncos hölgy ugyanis bezsebelhette a dzsungelkirálynői címet.  Hazaérkezése után rengeteg üzenet várta, sokan rajonganak az újdonsült celebért.
 

Molnár Andrea: hogyan tovább a dzsungel után?

Molnár Andrea végtelen türelemmel viselte az őket ért támadásokat, amely végül meghozta gyümölcsét,a táncos hölgy ugyanis bezsebelhette a dzsungelkirálynői címet.  Hazaérkezése után rengeteg üzenet várta, sokan rajonganak az újdonsült celebért.
 

Velünk történt


szerző:
2014.11.17. 11:34
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Fókusz 14-11-11


szerző:
2014.11.11. 18:00
Fókusz 14-11-11

Fókusz: Celeb-amazonok - Kiesett az utolsó férfi is Dél-Afrikában, már csak dzsungelkirálynőt avathatunk holnap. Igazi csoda történt! - Rengetegen segítettek Gábornak, aki a kutyájával került az utcára, volt, aki a házát ajánlotta fel. Vérengző vadállat - Bárki találkozhat a nógrádi erdőkben a gyilkos medvével. Mit tegyünk ilyenkor, hogyan védekezzünk ellene?

Hősnők a dzsungelben


szerző:
2014.09.19. 12:32
Hősnők a dzsungelben

Bódy Sylvi, Molnár Andrea, és Novák Angéla Dél-Afrikába utaznak, hiszen hamarosan újra indul a Celeb vagyok, ments ki innen! A három szépség izgatottan várja a megpróbáltatásokat. Mindenki vihet magával valamilyen személyes tárgyat, azonban a lányok nagyon titokzatosak, egyedül Molnár Andrea árulta el, hogy egy párnát visz magával. A műsor október 6-án tér vissza az RTL Klub képernyőjére

Reflektor 14-07-24


szerző:
2014.07.25. 00:15
Reflektor 14-07-24

Reflektor: Gyúrós Józsit elkísértük az edzőterembe. Molnár Andi már az anyaságra készül.

A Döntő dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

A Hetedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Végéhez közeledik a Szombat Esti Láz

A Szombat Esti Láz sztárpárosai hamarosan az utolsó táncukat mutatják be az RTL Klub színpadán. Bárdos Andrást és Molnár Andit kérdeztük, ők hogyan készülnek az utolsó fellépésekre.

Csökkent Rezesék szavazótábora

Múlt héten a szavazatok 36%-át gyűjtötték be, a szokatlan keringőjükre viszont csak a netezők 30%-a voksolt.

Az Ötödik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Rezes Judit elszívta a többiek szavazatait

Képtelenség letaszítani a trónról őket Lehoczky Gyurival, így csak arra tudunk gondolni, hogy vámpírok módjára szívják el a szavazatokat a többi versenyzőtől.

A Negyedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Legyőzhetetlen Rezes Judit és Lehocky György párosa!

Úgy tűnik a netezők megingathatatlanok: nincs jobb táncos pár a Szombat Esti Lázban Rezes Juditnál és Lehoczky Györgynél.

A Második Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Döntöttek a netezők: Rezesék voltak a legjobbak!

Lezárult az első igazi megmérettetés a Szombat Esti Láz oldalán, és úgy tűnik egyelőre nagy az egyetértés az internetezők és a zsűri között.

Szinetárék nyerték a szimpátiaszavazást!

Sokszor halljuk, hogy egy szavazás során minden voks nagyon sokat számít, s ez most ismét bibozonyosodott. Hatalmas hajrágyőzelmet láthattunk!

Bárdosék a negyedik sztárpár!

Teljes lett a fellépők sora, hiszen kiderült, hogy Bárdos András és Máté Krisztina is megméretteti magát a Szombat Esti Lázban.

Reflektor 14-03-07


szerző:
2014.03.08. 00:15
Reflektor 14-03-07

Reflektor: Pásztor Anna megmutatja a kisfiát. Rúdtáncra perdültek a sztárok.

Lali még a tánctanárával is kikezdett

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, aki nemrég debütált első klipjével, tisztában van vele, hogy a tánctudása hagy némi kívánnivalót maga után, ezért elment Molnár Andreához, hogy órát vegyen tőle.

Reflektor 14-01-23


szerző:
2014.01.23. 23:40
Reflektor 14-01-23

Reflektor: VV Alexát a keblére ölelte az édesanyja. Lali még a tánctanárával is kikezdett.

8:08 – Minden reggel 13-10-08

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Exkluzív sztárnyaralások


szerző:
2013.08.14. 15:08
Exkluzív sztárnyaralások

Mindenkinek jár a kikapcsolódás, még a sztároknak is. Utánajártunk, hírességeink hol és kivel eresztették ki a fáradt gőzt idén. A paletta rendkívül színes. Csobot Adél, SP és sokan mások számoltak be álomnyaralásukról.

Reflektor 13-07-15


szerző:
2013.07.16. 00:55
Reflektor 13-07-15

Reflektor: Szingli sztárok a Soundon. Tóth Szabiék a második gyereket tervezik.

Fókusz 13-06-18


szerző:
2013.06.18. 19:45
Fókusz 13-06-18

Fókusz: Izzik a levegő! - Tóth Gabi és Markó Róbert nem bujkál tovább. Először mesélnek szerelmükről és terveikről. Eltitkolt képek? - Istenes Bence alig találta meg magát iskolás videóján, Molnár Andi a legcikisebb szitut mutatta meg. Lex ex - Létezik-e barátság a szakítás után? Miért sikerült Anikónak és Marcinak, és miért nem hisz benne Lali és Joe?

Sztárjaink legviccesebb ballagási videói

A vén diákok idén is elballagtak, ki-ki az általános iskolából, mások pedig a középiskolákból. De hírességeink is voltak ám egyszer végzősök. Jöjjenek most a legmeglepőbb fotók és legviccesebb videók sztárjainkról, úgy ahogy még sohasem láttuk őket.

Reflektor 13-06-07


szerző:
2013.06.08. 00:35
Reflektor 13-06-07

Reflektor: Molnár Andrea feleséget keres Szilveszternek. Galambos Lajos életveszélyes állapotba került.

Molnár Andrea nem hagyja cserben Szilvesztert

A szerelemre éhes gazda esténként még mindig egyedül hajtja álomra a fejét, pedig a Szombat Esti Láz óta szinte sorban állnak az ajtaja előtt a kérők.

Szombat Esti Láz 2013 - Best of 13-05-01

Szombat Esti Láz 2013 - Best of: A nagy sikerrel futott 2013-as Szombat Esti Láz legszebb pillanatai.

Fókusz 13-04-24


szerző:
2013.04.24. 19:50
Fókusz 13-04-24

Fókusz: Vége a találgatásnak - Kovács Ákos megelégelte az újsághíreket, kiderül, mentor lesz-e az X-Faktorban. Megtörtént a csoda - Anikó és Dia lovagolni indultak, de végül egy csikó születésénél kellett segédkezniük. A szépség titka - Szépségkirálynőkkel kerestük a választ a kérdésre. Miért nem látja magát szépnek a nők nagy része?

Fókusz 13-04-17


szerző:
2013.04.17. 19:50
Fókusz 13-04-17

Fókusz: Siker után sorscsapás - Szilveszter gazda birtokát elöntötte az árvíz! Az élet szép - Karok és lábak nélkül született, az anyja is lemondott róla. De hol az arany? - Sokan hónapok óta a pénzüket követelik, de a cég még mindig hirdeti a befektetést.

Szombat Esti Láz 2013 - Döntő

Szombat Esti Láz 2013 - Döntő: A trófeáért a döntőbe jutott három pár, Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Vastag Csaba és Mármarosi Tünde, valamint Szilveszter gazda és Molnár Andrea küzdöttek. A dobogósok ezúttal is két tánccal készültek: slowfoxot és paso doblét adtak elő.

Ki Mit Tudban teszteltük a SZEL-finalistákat

A Szombat Esti Láz táncosai hosszú hónapok óta napi 6-8 órát izzadtak együtt. Szinte minden mást félretettek: gyereket, férjet, családot, csak azért, hogy most itt állhassanak Önök előtt. Lefogytak, és már- már profi táncosokká váltak.

Reflektor 13-04-08


szerző:
2013.04.09. 01:00
Reflektor 13-04-08

Reflektor: A Vaya Con Dios énekesnője elbúcsúzott a színpadtól. Szilveszter gazda megtáltosodott.

Fókusz 13-04-08


szerző:
2013.04.08. 19:50
Fókusz 13-04-08

Fókusz: Érzelmek viharában - Tóth Gabi zokogott, Szilveszter gazda meglepődött. Hihetetlen fordulatok a Szombat Esti Lázban. Micsoda nő! - Jennifer Lopezzel is fellépett. Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija különös kalandjairól mesél. Rejtélyes gyilkosság - SP nemrég őt fotózta. Hírességek arról, ki is volt Király Tamás.

Havazin 13-03-10


szerző:
2013.03.10. 13:05
Havazin 13-03-10

Havazin: Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget.

Szombat Esti Láz 13-03-09

Szombat Esti Láz: Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban. Voltak ott vadmacskaként táncoló, „szeretkező” párok, szexuális kisülés, egyszóval fülledt erotika uralkodott.

Fókusz Plusz 13-03-09


szerző:
2013.03.09. 19:24
Fókusz Plusz 13-03-09

Fókusz Plusz: Őrült tempó - Nagy kiborulások, sérülések és határtalan szorgalom. A Szombat Esti Láz versenyzői már két hónapja a táncparketten készülnek a rajtra. Árgus szemmel - Mivel lehet elbűvölni őket és milyen szempontok szerint pontoznak? Meglestük a zsűrit, akik mindannyian különleges módon készülnek a versenyre.

Havazin 13-03-03


szerző:
2013.03.03. 13:15
Havazin 13-03-03

Havazin: Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget.

Molnár Andrea a birtokára is követte Szilveszter gazdát

Már csak másfél hét, és kezdődik a Szombat Esti Láz, úgyhogy Andrea egy perc nyugalmat sem hagy a táncpartnerének. A tiszajenői férfi talán most már nem is bánja, hogy a Házasodna a gazdában nem talált magának feleséget.

Reflektor 13-02-26


szerző:
2013.02.27. 00:15
Reflektor 13-02-26

Reflektor: Molnár Andrea a birtokára is követte Szilveszter gazdát. Balla Eszter a második gyermekét várja.

Havazin 13-02-24


szerző:
2013.02.24. 13:25
Havazin 13-02-24

Havazin: Őrült rádiósok a pályán. Rafting a hóban, hatalmas esések, eszelős motoros szánozás és siklóernyőzés 2000 méterről a 89.5 Music Fm két rádiósával, Fittivel és Balogh Tamással.

Havazin 13-02-17


szerző:
2013.02.17. 13:15
Havazin 13-02-17

Havazin: Az Alacsony-Tátrába látogattunk el Tóth Timi és Varga Viktor társaságában. Sztárvendégeink nemcsak a síelésbe kóstolhattak bele, hanem kipróbálták a snowbike-ot és a motoros szánt. A Havazinban beszámolunk az alpesisí-világbajnokságon versenyző magyarok eredményeiről is.

Havazin 13-02-10


szerző:
2013.02.10. 13:10
Havazin 13-02-10

Havazin: Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget.

Havazin 13-02-03


szerző:
2013.02.03. 13:10
Havazin 13-02-03

Havazin: Autós száguldás a hóban Michelisz Norberttel. A legnépszerűbb autóversenyzőt, privát túraautó-világbajnokot a Havazin az ausztriai Obertauernbe vitte, ahol a félméteres hóban egy négykerék-meghajtású autóval mutatott be látványos technikai bravúrokat. Az extrém autózás után Obertauern lejtőit vettük célba. Norbi 7 év szünet után síelt ismét, de a sípályán is megmutatta, hogy a sebesség igazi megszállottja.

Havazin 13-01-27


szerző:
2013.01.27. 13:20
Havazin 13-01-27

Havazin: Németh Kristóffal és fiával, Lőrinccel Murau hegyoldalain vettünk síleckéket. Lefelé száguldottunk a meredek tubing pályán, és kipróbáltuk az osztrákok egyik téli nemzeti játékát, a jégtekét is.

Havazin 13-01-20


szerző:
2013.01.20. 13:05
Havazin 13-01-20

Havazin: Istenes Bence Innerkremsben rendesen megmozgatta a havat és Csobot Adélt, akinek már a sícipő felhúzása is kisebb gondot jelentett.

Havazin 13-01-13


szerző:
2013.01.13. 12:50
Havazin 13-01-13

Havazin: Két felpörgetett nap az X-Faktor mentorával és fiával Stájerországban! Nagy Feróéknak izgalmas sítúrában volt részük, amely hókvadozással és foximobil-mentéssel kezdődött, de olyasmibe is belevetették magukat, amire soha nem gondoltak volna.

Havazin 13-01-06


szerző:
2013.01.06. 12:55
Havazin 13-01-06

Havazin: Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget.

Havazin 12-12-16


szerző:
2012.12.16. 12:45
Havazin 12-12-16

Havazin: Már csak egy jéghegy hiányzott a díszletből: Lass Bea a lomnici csúcson engedte ki a hangját egy kávézó teraszán, alatta a mélység. Majd a sípályán némi zűrzavart okozott, a szálló konyhában pedig derelyefőzéssel vigasztalódott. A Havazinból az is kiderült, sikerült-e megfejtenie a Yeti- rejtélyt.

Havazin 12-12-02


szerző:
2012.12.02. 12:40
Havazin 12-12-02

Havazin: Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget.

Havazin 12-03-25


szerző:
2012.03.25. 12:25
Havazin 12-03-25

Havazin: Molnár Andi és olimpiai bajnok kenusunk, Pulai Imre meghódítják a mesebeli síparadicsomot, St. Antont. Tánc a jégen és a vízben, szédítő lejtők, óriási hokicsata a Havazinban!

Havazin 12-03-18


szerző:
2012.03.18. 12:25
Havazin 12-03-18

Havazin: 70 méteres magasság, 150 kilométer/órás tempó, 6 G gyorsulás: Fluor Tomi és Világi Péter katapultált Ausztriában. A következő megmérettetés pedig a havas lejtőkön következett. Fluor snowboardot kapott a lábára. Hogy hogyan lavírozott és mekkorákat bukott a pályán, kiderül a Havazin adásából.

Havazin 12-03-11


szerző:
2012.03.11. 12:25
Havazin 12-03-11

Havazin: Varnus Xavér gyerekpályán tanulta a síelés alapjait Gasteinben. Vigyáznia kellett magára, mert egyetlen apró rándulás is hónapokra visszavetheti zenei karrierjét, de esés nélkül vette az akadályokat. A világhírű orgonaművész hihetetlen kalandokat is átélt. Lámákkal túrázott a gasteini hegyekben, céltáblára és művadakra lőtt, később pedig a helyi katolikus templom orgonájához ült, és lenyűgözte játékával a helybelieket.

Havazin 12-03-04


szerző:
2012.03.04. 12:30
Havazin 12-03-04

Havazin: Felejthetetlen síélmények és extrém kalandok! Molnár Andi és Nagy Feró felpörgetik a hangulatot Ausztria egyik legnagyobb síterepén, Nassfelden.

Reggeli - Csak csajok 12-02-28

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Havazin 12-02-19


szerző:
2012.02.19. 12:25
Havazin 12-02-19

Havazin: Természetfeletti havas élmények a világ legnagyobb deszkásaival, egy profi sízőnő pedig megmutatja, hogy nem csak a pályán verhetetlen. Bemutatjuk Hajdu Steve jeges bukásait is, majd hótalpas iszkolását Ausztriából.

Havazin 12-02-12


szerző:
2012.02.12. 12:50
Havazin 12-02-12

Havazin: Amíg az alpesi sízők a Világkupán küzdenek, addig sztárjaink a Weltautó Média Kupán kerülgették lelkesen a kapukat. Versenybe szállt például Mádai Vivien, a Reflektor magazin műsorvezetője és Molnár Andrea, a Havazin egyik házigazdája. Világi Péter, a símagazin férfi műsorvezetője ezúttal is kommentátorként tevékenykedett. Debreczeni Zita, a népszerű modell pedig fotósként örökítette meg a rendezvény érdekesebb pillanatait.

Havazin 12-02-05


szerző:
2012.02.05. 12:25
Havazin 12-02-05

Havazin: Pasik párbaja a csúcson! Müller Attila és Istenes Bence speciális módon fedezi fel Donovalyt. A két műsorvezető Szlovákia népszerű síterepén nemcsak snowboardtudását, hanem bátorságát is összeméri.

Havazin 12-01-29


szerző:
2012.01.29. 12:20
Havazin 12-01-29

Havazin: Lovász Laci három síedzőt „fogyasztott el” Alsó-Ausztriában, de végül ráérzett a síelés ízére és elsajátította a téli sportot. A Light Night műsorvezetőjét a sok esés és az olykor -15 fokos hideg sem hátráltatta a tanulásban. Miközben Laci a gyerekpályán edzett, Világi Péter, a Havazin műsorvezetője egy különleges sporttal ismerkedett. Lovász Laci és Molnár Andi egy kalandos lovas szánozásban is részt vettek az ausztriai Mostviertel régióban.

Havazin 12-01-15


szerző:
2012.01.15. 12:30
Havazin 12-01-15

Havazin: Müller Attila levadászta Lindsey Vonnt. Élelmes riporterünk mikrofonvégre kapta a népszerű síversenyzőt Bad Kleinkirchheimben, de testközelből szemléltük az Alpesi Sí Világkupa szinte valamennyi női sztárját, majd a magyar fitnesz világbajnokkal, Németh Dorottyával hoztuk formába magunkat, Innerkremsben.

Havazin 12-01-08


szerző:
2012.01.08. 12:20
Havazin 12-01-08

Havazin: Világi Péter vakmerő síeléssel, Molnár Andi Svájcban hangol az újévre. Egy bravúros helikopteres mentési gyakorlatot is láthatnak, és beszámolunk a legutóbbi Alpesi Sí Világkupa legizgalmasabb eseményeiről is.

Havazin 11-12-18


szerző:
2011.12.18. 12:25
Havazin 11-12-18

Havazin: Csajok a csúcson a Havazinban! Molnár Andi és Mádai Vivien, a Reflektor műsorvezetője ezúttal pasik nélkül szeli a havat. A táncparkett ördöge, aki a snowboardra esküszik, sílécre váltott, Vivien pedig teljesen felszabadult a sípályákon.

Havazin 11-12-11


szerző:
2011.12.11. 12:40
Havazin 11-12-11

Havazin: Takács Nikolas kutyaszánon, Tóth Gabi a szaunában élvezi a telet. Buza Sándor minilécen egyensúlyoz, Czollner Gyula pedig azt is megmutatja, hogyan kell a jég hátán vezetni, de tanúi lehetnek Brasch Bence lehengerlő küzdelmének a völgyben és a hegyen.

Havazin 11-12-04


szerző:
2011.12.04. 12:35
Havazin 11-12-04

Havazin: Túl van élete első repülős útján az X-Faktor szívtiprója, Gyurcsík Tibor. A Havazin síműsorában bemutatjuk, hogy küzdött meg Svájc legismertebb síparadicsomának lejtőivel az RTL Klub tehetségkutatójának első kiesője. Tibi nemcsak a pályák ördöge volt, hanem több svájci „Heidi” szívét is meghódította a világ legtöbbet fényképezett hegycsúcsa, a Matterhorn lábánál.

Havazin 11-02-27


szerző:
2011.02.27. 12:30
Havazin 11-02-27

Havazin: Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget. A Havazin izgalmas újdonság, hiszen sportról szakmai szempontok alapján készülő szórakoztató magazinműsor.

Csak csajok 11-01-18


szerző:
2011.01.18. 09:05
Csak csajok 11-01-18

Csak csajok: Szótár kell a pasikhoz? A Csak csajokban Éva, Andi és Berni értelmezi a férfiakat.

Új műsorvezetők a Havazinban!


szerző:
2010.10.16. 03:00
Új műsorvezetők a Havazinban!

A Királynőből ismert Ayree Claudia Dedei és Molnár Andi is sílécet csatolnak a lábukra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való