KERESÉS search-close

Mohamed Fatima

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mohamed Fatima"

Mohamed Fatima külföldön kezdi újra az életét

A Fekete vonattal, 16 évesen ismertté vált énekesnő nemrég elvesztette édesanyját, amit úgy fog fel, hogy anyukája hazament, mert nem hisz a halálban. Ma már újra tud örülni apró dolgoknak is. De nemsokára elhagyja az országot.

Dallamtapadás: Mohamed Fatima - A bizalom a tét

Mohamed Fatima az RTL Reggeliben mutatta be legújabb klipjét, amit különleges technikával forgattak!

Klippremier: FATIMA feat. MISSH - Szükségem van rád

Nézd meg Mohamed Fatima legújabb videoklipjét, amiben Misshel dolgozott együtt! A Szükségem van rád című dalt pár nap alatt több mint 150 ezren nézték meg!

Hamarosan megjelenik Mohamed Fatima új lemeze!

Mohamed Fatima a Reggeliben mesélt nemrég megjelent új videoklipjéről, amit Márióval közösen készített. Az énekesnőnek ráadásul néhány hét múlva a lemezboltok polcaira kerül vadiúj albuma!

Plus size modell lett Mohamed Fatima!

Az énekesnő rengeteget fogyott és remekül érzi magát a bőrében. Hogy pontosan honnan hova jutott el a teltkarcsú énekesnő, az most Önök is láthatják! Egy tóparti fotózásra kísértük el Fatimát, ahol szebbnél-szebb darabokat próbált fel.

Mohamed Fatima is fellép a Kicsi Óriások színpadán!

A műsor tehetséges gyerekeivel ezen a héten is sztárvendégek lépnek majd színpadra.

Kérdések és tesztek sortüzével támadtuk le Mohamed Fatimát

Az énekesnő még zenekari próbáját is megszakította, hogy pár perc alatt kifaggathassuk zenéről, pihenésről és szokásairól. De nekünk ez nem volt elég! Leteszteltük matekból, megtudtuk ki a legfontosabb az életében, milyen arcot vág, amikor mérges, és hogy tud-e egyszerre két dologra figyelni.

Sztárjaink elárulják, mi a fontosabb: tehetség vagy szorgalom?

Létezik az egyik a másik nélkül? Homonnay Zsolt, Mohamed Fatima, Fresh Andi és Viki, Marjai Judit, Deniz, Nótár Mary, Molnár Anikó és Náksi Attila megválaszolják…

Magyarok a világ gasztronómia krémjében!

A Konyhafőnök zsűritagjával, Bernáth Józseffel beszélgettünk Molnár Gábor és csapata sikeréről. Szóba kerültek még a rossz álmok, a szőrös férfiak, és a zugevés is a csütörtöki 8:08-ban. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Mikor jöhet az új kapcsolat?

Nem könnyű kérdés, hogy mennyi időnek kell eltelnie szakítás után, hogy új kapcsolatot kezdjünk, ezért hívtuk meg Mohamed Fatimát és Kocsis Tibort, hogy választ találjunk erre a kérdésre.

Öt hatásos gyakorlat az önelfogadáshoz

Valószínűleg nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a nők 99%-a elégedetlen valamelyik testrészével és sokan még a tükör láttán is homlokegyenest elindulnak a másik irányba, csak, hogy ne kelljen belenéznie. A legnagyobb baj, hogy amíg egy ember nem fogadja el magát a hibáival együtt, addig nem élhet teljes életet. Az önelfogadás tanulható. Ehhez adott gyakorlati tippeket plus-size bloggerünk, Mohamed Fatmiát pedig arról faggattuk, ő holt tart az önelfogadás felé vezető úton.

Honnan tudjuk, hogy ő a Nagy Ő?

Valóban létezik-e a másik felünk? Miből tudhatjuk, hogy megtaláltuk? Wolf Katit, Mohamed Fatimát és Hajdu Steve-et faggatjuk saját tapasztalataikról.
 

Mohamed Fatima és Varga Feri a női-férfi játszmákról

Fatima mindig az összhangra törekszik, Feri szerint fontos, hogy megbeszéljenek mindent párjával. Műsorvezetőinkkel a párkapcsolati taktikák előnyeiről és hátrányairól beszélgettek.

Vallásos magyar sztárok meglepő és megrázó vallomása

Szikora Róbert, Mohamed Fatima, Laár András, és a Bergendy énekese, Balogh Ferenc mondja el, hogyan, miért és mióta lett hívő. Van, aki boldogtalan volt, lelki beteg és fizikailag is gyenge, más a sorozatos családi dráma, gyerekei elvesztése után lett vallásos.

Fókusz Plusz 13-11-30


szerző:
2013.11.30. 20:00
Fókusz Plusz 13-11-30

Fókusz Plusz: Tabuk nélkül - Hit és show-biznisz. Vallásos magyar sztárok megrázó vallomásai. Veszélyes küldetés - Halálfélelme volt, de bevállalta. Egy férfi története, aki beépült a legvadabb futballhuligánok közé.

Fókusz Plusz 12-04-14


szerző:
2012.04.14. 19:30
Fókusz Plusz 12-04-14

Fókusz Plusz: A kifutók királyai - Világsztárok ruháit viselik, sok pénzt keresnek. Magyar férfi modellek, akik már a nemzetközi piacon is keresettek. Álom és valóság - Londoni magyarok, akik szerencsét próbáltak. Kinek sikerült és kinek nem? Exkluzív riport a szigetországból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való