KERESÉS search-close

Miss World

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Miss World"

Ő a világ második legszebb hölgye

Büszkén mosolyoghatott Kulcsár Edina vasárnap, ugyanis a Miss World szépségverseny londoni döntőjében első udvarhölgyként végzett a dél-afrikai szépség mögött. Hasonló sikert eddig egy magyar lánynak sem sikerült elérnie!

Fókusz 14-12-16


szerző:
2014.12.16. 19:25
Fókusz 14-12-16

Fókusz: Szépségtitkok - Miben látja a sikerét Kulcsár Edina a Miss World második helyezettje, és mit változtatna meg magán? Kétségbeesve keresi - Anikó szeretné megtalálni azt, aki megkapta balesetben elhunyt párjának a szívét, szeretné átölelni őt. A legnépszerűbb - Aleska Diamondra és a VV6-ra kerestek rá a legtöbben az idén. De miért akart mindenki vakolni?

KULCSÁR EDINA: „Ez a legjobb helyezés, amit el lehet érni”

Edina vidám hangulatban adott interjút a Fókusz csapatának. Mesél arról, milyen élményekkel gazdagodott a verseny során, és róla is megtudhatunk egy picit többet.

Interjú a legszebb magyar hölggyel

Bár a Miss World 2014 versenyét Dél-Afrika nyerte, a magyar sajtót jelenleg inkább a második helyezett, Kulcsár Edina foglalkoztatja, aki hétfő este érkezett haza Londonból és semmi pénzért nem válna meg a koronájától.

Mit nem szeret magán a szépségkirálynő?

Bár a Miss World 2014 versenyét Dél-Afrika nyerte, a magyar sajtót jelenleg inkább a második helyezett, Kulcsár Edina foglalkoztatja, aki hétfő este érkezett haza Londonból és semmi pénzért nem válna meg a koronájától.

Meglepő felvételre bukkantunk Kulcsár Edináról

A gyönyörű magyar lány leragasztott orral, egy plasztikai beavatkozás után nyilatkozott nekünk öt éve. A felvétel ráadásul a Miss Plastic versenyen készült. Edina akkor szinte a műtőasztalról leugorva indult a válogatáson.

 

Így nézett ki 5 éve Kulcsár Edina

Őt választották vasárnap Londonban a világ második legszebb hölgyének. Ilyen sikert magyar szépség még soha nem ért el. Az archívumunkban talált régi felvételt látva pedig most azt is láthatják, honnan, hogyan jutott el Edina a világsikerig.


 

 Magyar lány lett a világ második legszebbje

Csak három órát aludt az éjjel, a szépségverseny után pedig első dolga volt, hogy egyen egy jót - ezt mondta Híradónknak Kulcsár Edina, aki második helyezett lett az idei Miss World-ön.

Dobó Ági összeszorult szívvel nézte a választást

A Királynő egy sérülés miatt nem vehetett részt a Miss World döntőjén, és már nem is indul több szépségversenyen.

Luxusszigeten gyülekeztek a legszebb nimfák

Ott voltunk a világszépe választáson, Kína luxusszigetén, a Hawaiihoz hasonlító földi paradicsomban. A Fókuszban láthatják az exkluzív felvételeket és Kaló Jennifer saját videóit is!

Fél Kettő 10-11-03


szerző:
2010.11.03. 14:35
Fél Kettő 10-11-03

Fél Kettő: Zenész dinasztia? - Hogyan képzeli lányai jövőjét Nyári Károly? Vendégünk a zongoraművész. Régi motoros - Külföldi sikerek és fesztiválgyőzelmek, évtizedek óta a pályán Poór Péter. Világverseny Kínában - Kaló Jennifer képviselte Magyarországot a Miss Worldön, élménybeszámoló elsőkézből.

Amerikai lett a világ legszebbje


szerző:
2010.10.30. 19:42
Amerikai lett a világ legszebbje

Alexandria Mills, az Egyesült Államok legszebbje lett a Miss World szépségverseny idei első helyezettje.

Fókusz 10-09-24


szerző:
2010.09.24. 20:40
Fókusz 10-09-24

Fókusz: Dávidok csatája az X-Faktorban! A nagyhegyesi Hegyi Dávid egész életében táncolt, a budapesti Nádor Dávid pedig különleges tehetségű jazzdobos. És mindketten beénekelték magukat a legjobb százötven közé. De a dráma csak most kezdődik! Az első felvételek az első magyarról, aki átúszta a Gibraltári-szorost. A mezőkövesdi vasemeber delfinek és teherhajók között hat órán belül teljesítette a távot.

Reggeli 10-09-22


szerző:
2010.09.22. 09:05
Reggeli 10-09-22

Reggeli: A mai Reggeliben jobban megismerhettük Szabó Elődöt, Demjén Rózsi hasonmását az X-Faktorból, de eljött hozzánk Dobó Ági is, aki csuklótörése miatt marad le a Miss World versenyről.

Dobó Ági álma darabokra tört


szerző:
2010.09.16. 16:45
Dobó Ági álma darabokra tört

A Királynő egy sérülés miatt nem utazhat a Miss World döntőjére, helyette Kaló Jennifer képviseli hazánkat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való