KERESÉS search-close

Miskolci Nemezeti Szíház

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Miskolci Nemezeti Szíház"

Minifesztivállal mutatták be az új évadot Miskolcon

Drámai monológok helyett gyümölcsös desszerttel és banánturmix-szal fogadták ma a miskolci színház látogatóit. A teátrumban és környékén minifesztivált rendeztek, hogy így harangozzák be az augusztusban induló évad bemutatóit. A következő szezonban a színház 3 játszóhelyén 17 darabot láthat majd a közönség.

Rabok szavaltak a színházban

Eredetileg a 12 dühös embert akarták színpadra állítani, végül a versek mellett döntöttek. Rabokból alakult színi társulat lépett fel csütörtökön a Miskolci Nemezeti Szíházban. A hónapokon át csiszolt produkciót először csak a rabtársak látták, később a családtagoknak is bemutatták. Műsorukkal jártak már templomban és idősek otthonában is. Mindenhol nagy volt a sikerük.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való