KERESÉS search-close

Minden a miénk

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Minden a miénk"

Íme, a The Biebers pizsamás koncertje!

A The Biebers zenekar rendhagyó módon adta elő a Minden a miénk című slágerét, mely a 2016-os Comet hivatalos dala volt. Az átütő siker pedig ezúttal sem maradhatott el!

Így Cometeztek hírességeink!


szerző:
2016.11.26. 12:17
Így Cometeztek hírességeink!

A tegnap este különleges volt, hiszen a díjátadó gála keretein belül átadták az idei győzteseknek a Comet gömböt! Kivel érkeztek a hírességek, mit viseltek a vörös szőnyegen és hogyan ünnepeltek? Mutatjuk!

Átírták a Comet hivatalos dalát a villalakók

November 25-én kerül megrendezésre a 2016-os Comet díjátadó gála, aminek hivatalos dala is van. Ezt dolgozták fel a villalakók, akik egészen új értelmet adtak a The Biebers és Herrer Sári Minden a miénk című közös slágerének.

A Comet hivatalos dalával indult az X-Faktor első élő show-ja!

Az X-Faktor 11 döntőse az idei Comet gála hivatalos dalát, a The Biebers és Herrer Sári közös, Minden a miénk című slágerét adták elő.

Így nyitották meg a versenyzők az X-Faktor első élő show-ját!

A 11 döntős a The Biebers és Herrer Sári új slágerét, a Minden a miénk című dalt adták elő, ami az idei Comet gála hivatalos dala is.

Pixa készítette el a Comet dal remixét

A The Biebers és Herrer Sári közös dalából, a Minden a miénkből Pixa készített remixet. Hallgass bele a dalba, és nézd meg a DJ-vel készített interjúnkat!

Comet dal remixed by Pixa


szerző:
2016.10.28. 16:47
Comet dal remixed by Pixa

A The Biebers és Herrer Sári közös dalából, a Minden a miénkből Pixa készített remixet. Hallgass bele a dalba, és nézd meg a DJ-vel készített interjúnkat!

Így készült a The Biebers és Herrer Sári vadiúj klipje!

A Comet dalhoz nemrég elkészült a videoklip is, melynek mi is ott voltunk a forgatásán. Nézd meg kulisszavideónkat, amiből kiderül, hogy milyen kapcsolatban áll Herrer Sári a futással, és Puskás Peti a sütés-főzéssel!

Így készült a The Biebers és Herrer Sári vadiúj klipje!

A Comet dalhoz nemrég elkészült a videoklip is, melynek mi is ott voltunk a forgatásán. Nézd meg kulisszavideónkat, amiből kiderül, hogy milyen kapcsolatban áll Herrer Sári a futással, és Puskás Peti a sütés-főzéssel!

Itt a vadonatúj Comet klip!


szerző:
2016.10.20. 09:00
Itt a vadonatúj Comet klip!

Az RTL Magyarország és a Viacom idén közösen rendezi a Comet gálát november 25-én. A teljes egészében megújuló díjátadóhoz új dalt is készített a The Biebers, valamint a Mary Popkids énekesnője, Herrer Sári. A dalhoz készült klipet most Ti is megnézhetitek!

The Biebers feat. Herrer Sári – Minden a miénk

Hallgasd meg a Comet hivatalos dalát!

Klip előzetes: The Biebers feat. Herrer Sári - Minden a miénk

Október 20-án exkluzív klippremier keretein belül láthatjátok a Comet dalhoz készült klipet! Addig is íme egy kis kedvcsináló a The Biebers feat. Herrer Sári - Minden a miénk hivatalos videójából! Tartsatok velünk csütörtökön!

Csütörtökön debütál a The Biebers és Herrer Sári vadiúj klipje!

Október 20-án exkluzív klippremier keretein belül láthatjátok a Comet dalhoz készült klipet! Addig is íme egy kis kedvcsináló a The Biebers feat. Herrer Sári - Minden a miénk hivatalos videójából! Tartsatok velünk holnap reggel a www.comet2016.hu oldalon!

Itt a Comet dal eddig még nem hallott verziója!

A The Biebers és Herrer Sári a Music FM stúdiójában adták elő a 2016-os Comet dal akusztikus változatát. Ha kíváncsi vagy, hogyan szól Puskás Petiéktől a Minden a miénk élőben, nézd meg a videót! Ha pedig nem szeretnél lemaradni a dalhoz készült vadonatúj klipről, tarts velünk október 20-án (csütörtökön), mert exkluzív klippremierrel készülünk!

Itt a Comet dal eddig még nem hallott verziója!

A The Biebers és Herrer Sári a Music Fm stúdiójában adták elő a 2016-os Comet dal akusztikus változatát. Ha kíváncsi vagy, hogyan szól Puskás Petiéktől a Minden a miénk élőben, nézd meg a videót! Ha pedig nem szeretnél lemaradni a dalhoz készült vadonatúj klipről, tarts velünk október 20-án (csütörtökön), mert exkluzív klippremierrel készülünk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való