KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Milán"

Karesz és Milán a rendőrségen kötöttek ki

Reggel Karesznek zseniális ötlete támadt. Mivel holnap születésnapja lesz, szerette volna újra átélni a 17. születésnapját, amikor Milánnal Lengyelország felé stoppoltak. Milán is benne volt és gyorsan találtak is egy sofőrt. Ám egy vita után a sofőr kidobta őket az autójából. Karesz és Milán hirtelen az utcán találták magukat és mindennek a tetejébe még a rendőrök is bevitték őket.

Gábor részegen kirúgatta Nikit

Gábor kiakadt. Tamás provokálni kezdte Teót. Karesz rendhagyó szülinapot eszelt ki.

Karesz ételre cserélte a szülinapi ajándékát

Karesz és Milán szörnyen éhesek voltak, pénzük azonban nem volt. Miután összevesztek, amiért Milán nem volt hajlandó pénzt kérni a szüleitől, Karesz elcserélte barátjától kapott szülinapi ajándékát ennivalóra. Végül Milán is szerzett ételt a szüleitől, majd amikor rájött arra, hogy Karesz mit csinált, csalódottan faképnél hagyta a barátját.

Roland elszánta magát Bori meghódítására

Roland eldöntötte, hogy küzd Boriért. Joe és Orsi közelebb kerültek egymáshoz. Karesz és Milán éheztek.

Karesz és Milán malacot loptak!

Karesz és Milán elloptak egy malacot Gusztiéktól, mivel azt gondolták, hogy levágásra ítélték a disznót. Guszti azonban megjelent a fiúknál, és ők kénytelenek voltak visszaadni az állatot, amiről ráadásul kiderült, hogy nem levágják majd, hanem ajándékba adják Guszti unokahúgának.

Zsuzsa felfedte miért tért vissza Joe életébe

Zsuzsa bevallotta bűneit Joe-nak. Teó állásinterjúra ment. Karesz és Milán elloptak egy malacot.

Karesz és Milán minden pénzüket elvesztették

Karesz és Milán gokartozni indultak, hogy elköltsék a parti-szervezéssel megkeresett pénzüket, amikor két lány kihívta őket egy léghoki-versenyre. Miután azt könnyűszerrel megnyerték a fiúk, visszavágót ajánlottak nekik a gokart pályán, amit azonban már csúfosan elbuktak, így elveszítve minden pénzüket.

Joe:

Joe-nak váratlan vendége érkezett. Teót megvádolta egy volt kalandja. Kareszt és Milány gokart versenyre hívták ki.

Puskás Peti menti meg Milánt és Kareszt az újabb kínos bukástól?

Karesz és Milán új megbízást kaptak: egy kislány nyolcadik születésnapját kellett megszervezniük. Amikor azonban találkoztak a lánnyal, rájöttek, hogy félreértették a megrendelő apukát, Fióna ugyanis nem nyolc, hanem tizennyolc éves lesz. A srácoknak improvizálniuk kellett valamit, ezért megkérték barátjukat, Puskás Petit, hogy lépjen fel az együttesével a szülinapon.

Joe még érez valamit Tamara iránt?

Joe megpróbálta távoltartani Tamarát Teótól. Karola lesújtó híreket kapott a kezéről. Karesz és Milán szülinapot szerveztek.

Karesz Milánnak: “Csináljunk egy problémamegoldó vállalkozást…”

Karesz és Milán, Mesi unszolására, létrehozták új vállalkozásukat, az Ötletbazárt, amivel megoldóemberekként szerettek volna tevékenykedni. Hamar meg is kapták első megbízásukat, amivel azonban csúfos kudarcot vallottak. Este aztán, épp mikor már feladták volna, újabb megrendelésük érkezett.

Dávid Borinak: „Életed legnagyobb meglepetésében lesz részed…”

Tamara tisztázta kapcsolatukat Joe-val. Dávid meglepte Borit. Karesz és Milán vállalkozást indítottak.

Karesz és Milán csajozni tanították Gusztit

Karesz és Milán megismerték Gusztit, Endre unokatestvérét, aki el volt tiltva a két sráctól ezért ők hazudtak a kilétükről hogy beszélgessenek Gusztival. A fiúról kiderült, hogy szerelmi bánata van, Karesz és Milán pedig úgy döntöttek, kisegítik őt.

Tamara nyomozni kezdett Teó után!

Tamara nyomozni kezdett Teó után. Lili féltette újdonsült kapcsolatát. Milán és Karesz új barátot találtak.

Karesz, a bikinis mosómedve!

Milán és Karesz azzal töltötték a napot, hogy minél durvább ugratással álljanak elő a másiknak. Mikor aztán Karesz főnöke kiakadt a srácokra, egy utolsó esélyt adott alkalmazottjának. Karesz azonban úgy döntött, ideje tovább állnia, Milánnal pedig megfogadták, hogy soha nem nőnek fel!

Szofi döntött: vajon igent mond Tamásnak?

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Előző rész (2017. november 14.)

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Teó tönkretette Tamás lánykérésről szőtt terveit?

Teó elárulta Szofinak Tamás tervét. Gábornak balszerencsés napja volt. Lili még mélyebbre süllyedt a hazugságaiban.

Lili újabb hazugsággal verte ét Danit

Miután a Bécy-házban megüresedett egy szoba, Lia és Lili is pályázni kezdtek rá. Annak érdekében, hogy Lili kapja meg a szobát, a lány kiötlött egy újabb hazugságot, amihez szüksége volt Mesiék segítségére is. Barátai vonakodva, de belementek a tervbe, végül pedig Dani beköltöztette Lilit a házba.

Lili átköltözik Daniékhoz?

Tamara és Tamás elkezdték szervezni a lánykérést. Karola rossz híreket kapott. Lili megpróbált minden eddiginél közelebb kerülni Danihoz.

Elemér Győzőről: „Felejtsétek őt el egy életre…”

Mesi és Lili felkeresték Milán egy régi barátját, hogy felvidítsák a fiút. Rakéta és Milán elindultak a hentesboltba, hogy megkeressék Győzőt. Mint végül kiderült, Győzőt bentlakásos iskolába küldték, részben Milán rossz hatása miatt. Milán rájött, hogy ideje megváltoznia.

Milán „Inkább leszek csóró, minthogy embereket kelljen átvernem…”

Milán nagyon boldog volt, amikor az új autója segítségével felszedte a szexi Melindát. A bűntudata azonban visszatért, amikor az irodában összetalálkozott a Tóth családdal, akiknek eladta a penészes házat. A szülők ráadásul bemutatták kislányukat is, ami csak még inkább kellemetlen helyzetbe hozta Milánt, ezért elmondta nekik az igazat a házról. Tóthék visszaléptek a vásárlástól, Milánt kirúgták, ráadásul még az apja is elvette a kocsiját.

Bemutatkozott Dávid, az új lakó

Tamara rájött, hogy tovább kell lépnie Joe-n. Roland egy barátjával, Dáviddal tért haza. Milán úgy döntött ideje őszintének lennie.

Mesi Milánnak: „Teljesen kifordultál magadból…”

Milánon hatalmas volt a nyomás, mivel már csak két napja maradt, hogy bizonyítson a főnökének, és megkapja apja autóját. Kínjában trükkel lenyúlta Ádám ügyfeleit, majd rájuk sózott egy penészedő falú házat. Amikor Mesi és Lili megtudták ezt, végtelenül nagyot csalódtak Milánban, akit ráadásul még saját bűntudata is mardosott.

Bori: „Jobban kell vigyáznom magamra…”

Tamara és Teó közelebb kerültek egymáshoz. Karola segített Borinak bosszút állni. Milán olyan döntést hozott, ami a saját lelkiismeretét is kikezdte.

Elszabadultak az indulatok a hajón

Maja szerette volna elérni, hogy Mesi visszaköltözhessen a hajóra, de Milán csak úgy engedte ezt meg, ha Karesz véleményét is kikérik. Később az ingatlanirodában felbukkant Klaudia, aki kiadó lakást keresett. A sikeres üzletkötést követően, Milán felvitte a lakóhajóra a lányt, és lefeküdtek. Amikor Ilona, Milán anyja rájött erre, hatalmas balhét csapott, ráadásul Mesi, Maja és Győző is ekkor érkeztek meg. A veszekedés közepette Milán végül beleegyezett, hogy Karesz ex-barátnője visszaköltözzön.

Klaudia Milánnak: „Felnőtt férfi lettél…”

Zoé a bűntudatával küszködött. Tamara bizonyítani akart Tamásnak. Maja megpróbálta visszaköltöztetni Mesit a hajóra.

Milán veszélyes alakokkal került összetűzésbe

Győzőnek hála úgy tűnik, Milán végre kiadhat egy lakást. A bérlőkről azonban kiderül, hogy nem épp tisztességes alakok, még a bérleti szerződést sem akarják aláírni. Végül Karesznak eszébe jut egy mentőötlet, amivel aztán sikerült kiadni a lakást.

Joe: „Engem ne korlátozzon senki…”

Zoé nem tudta eldönteni, hogy mit akar Gábortól. Tamara napja egyre rosszabbra fordult. Milán még mindig a lakás kiadásával küszködött.

Virág Milánnak: „Nekem nem az ilyen fiúk jönnek be, hanem az igazi férfiak…”

Milán reggel vigasztalni próbálta a szerelmi bánatától sínylődő Kareszt. Később Virág szexet ígért Milánnak, ha segít neki eladni egy lakást. A fiú segített is munkatársának, viszont amikor bepróbálkozott nála, Virág lekoptatta őt. Mindeközben ráadásul Milán cserbenhagyta Kareszt egy nő miatt.

Gábor és Joe felidézték megismerkedésüket

Gábor kételkedni kezdett. Bori főzni tanította Rolandot. Milán cserbenhagyta Kareszt.

Következő rész (2017. október 10.)

Gábor kételkedni kezd. Bori főzni tanítja Rolandot. Milán cserbenhagyja Kareszt.

Új lakó érkezett a hajóra, Lili személyében

Milán végre megszabadult az albérletfoglalóktól, és nagy nehezen bérlőt is talált, Győző személyében. Győzőnek viszont ötlete sincs még arról, hogyan fizesse ki a kibérelt lakást. Eközben a hajóra költözött Lili, Klaudia keresztlánya.

Joe: „Vége lett a kapcsolatomnak, egyetlenegy barátom sincsen…”

Joe mindenkit elveszített. Milán segítséget kapott Győzőtől.

Előző rész (2017. október 3.)

Joe mindenkit elveszített. Milán segítséget kapott Győzőtől.

Következő rész (2017. október 3.)

Joe mindenkit elveszít. Milán segítséget kap.

Milán Karesznak: „Gondolkozz el, hogy tényleg te vagy-e a legjobb barátom…”

Milán kapott egy lehetőséget, hogy kijavítsa korábbi hibáját, amikor Ádám átengedett neki egy látszólag könnyen eladható lakást. Később azonban rájött, hogy az ott élő bérlőket, nem lesz annyira könnyű kitenni az albérletből, ezért Kareszt hívta segítségül, aki azonban inkább ártott, mintsem segített.

Joe megmentette Evelint

Evelint és Szilvit kirakták a hostelből. Rolandnak megtetszett az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kérte a munkájában.

Előző rész (2017. szeptember 29.)

Evelint és Szilvit kirakták a hostelből. Rolandnak megtetszett az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kérte a munkájában.

Következő rész (2017. szeptember 29.)

Evelint és Szilvit kirakják a hostelből. Rolandnak megtetszik az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kéri a munkájában.

Milán máris ultimátumot kapott az új munkahelyén

Milán első munkanapján megpróbálta lazán kezelni a dolgokat, azonban amikor kollégájával, Ádámmal összevesztek, feléledt benne a versenyszellem. Milán ezért belevetette magát a munkába, és eladott egy lakást, de később kiderült, hogy tettével többet ártott, mint segített.

Előző rész (2017. szeptember 27.)

Zoé ultimátumot adott Totónak. Milán belevetette magát az új munkájába. Alexa megpróbálta elindítani énekesnői karrierjét.

Alexa új támogatót talált zenei karrierjéhez

Zoé ultimátumot adott Totónak. Milán belevetette magát az új munkájába. Alexa megpróbálta elindítani énekesnői karrierjét.

Milán csellel szerzett magának új munkát

Milánnak még mindig az a vágya, hogy megszerezze apja kocsiját. Meglepetésére, az apja fel is ajánlja neki, hogy ha elfogad egy ingatlanközvetítői állást, és sikeresen teljesíti a gyakornoki idejét, akkor megkapja az autót. Milán először mérgesen reagált apja ötletére, de később összekapott Bandival, ezért felmondott és elfogadta az ajánlatot, és a problémás kezdés ellenére, végül megszerezte az állást.

Joe végre maga mögött tudhatja balszerencséjét?

Joe móresre tanította Ildikót. Dani és Roland megpróbáltak békét kötni. Milán új állásajánlatot kapott.

Következő rész (2017. szeptember 26.)

Joe móresre tanítja Ildikót. Dani és Roland megpróbálnak békét kötni. Milán megpróbálja megszerezni apja autóját.

Milán apja belerondított fia tüzes randijába

Milánt megbízta az apja azzal, hogy vigye el egy autómosóba a Porschéját, de a fiú inkább egy próbakörre vitte az autót. Eközben megismerkedett egy csinos lánnyal, akinek azt hazudta, hogy övé a járgány, így összehozva egy randit. A találka egy szexi tánccal végződött, amit aztán Milán apja szakított meg.

Karola képtelen megváltozni

Tamara megrémült Joe-val közös kapcsolatától. Karola szexi játszmába kezdett Igorral. Milán hazugságokkal szerzett magának randit.

Előző rész (2017. szeptember 20.)

Tamara megrémült Joe-val közös kapcsolatától. Karola szexi játszmába kezdett Igorral. Milán hazugságokkal szerzett magának randit.

Hármasikrek születtek Miskolcon

Egy gyereket várt a család, három lett belőle. Hármasikrek születtek Miskolcon. Milán, Dávid és Márk érkezése az orvosoknak is különlegesség. A kisbabák spontán fogantak, ez pedig hármasikreknél nagyon ritka. Csak minden tízezredik terhesség ilyen. Ez is kettős ikerterhességnek indult, de aztán az egyik embrió kettévált.

Milán és Villő sós derelyéi

Izgalmas étel várt a kicsikre az első feladatban is: csapatban dolgozva sós derelyéket készítettek. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz zöldektől, nézd meg a receptjét.

Robert Downey Jr. vagy éppen Jamie Oliver? Kivel főznének a juniorok?

Nem mindegy, hogy kinek főz az ember, az pedig pláne nem, hogy kivel eszik. A gyerekeket most a nagy kedvenceikről kérdeztük, és persze arról is, milyen menüt készítenének. Vajon színészekkel, sportolókkal vagy éppen séfekkel töltetenének el egy vacsit?

Milán: „Nagy álmom volt bekerülni a versenybe”

Milán 12 éves és a versenybe nagymamái és barátai miatt jelentkezett, akik szerint van érzéke a főzéshez.

Maja Győzőnek: „Én csak barátként nézek rád…”

Győző teljesen odavan Majáért, és eldönti, hogy megszerzi magának a lányt. Meggyőzi Milánt és Kareszt, hogy szervezzenek estére egy bulit, aminek igazából az lesz a lényege, hogy ő végre összejöhessen Majával, de amikor megpróbálja megcsókolni őt, a lány visszautasítja.

Milán újragondolt káposztás tésztája

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban is: újra kellett gondolniuk a káposztás tésztát. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Milántól, nézd meg a receptjét.

Milán és Karesz leitatják Győző unokahúgát

Milán és Karesz szülinapi bulit szerveznek Győzőnek, akinek viszont vigyáznia kell az idegesítő unokahúgára, Anitára. A fiúk, hogy elcsitítsák a kellemetlenkedő Anitát, leitatják a lányt, aki viszont vállalhatatlanul részeg lesz.

Előző rész (2017. szeptember 08.)

Roland és Szilvi reggel aggódnak, mert egész éjjel nem sikerült elérniük Evelint. Joe-ék montenegrói vizes partit terveznek. Milán és Karesz pedig Győző bulijára készülnek, mikor megtudják, hogy Győzőre rásózták az idegesítő unokatestvérét, Anitát. A lány ünneprontó, és nagy veszélyt jelent a bulira!

Karesz és Milán elrontották Győző szülinapi ajándékát

Karesz és Milán kihívásként tekintenek arra, hogy jó ajándékot szerezzenek Győzőnek. Mikor nagy nehezen szereznek egy játékasztalt barátjuknak, azonnal tönkre is teszik azt.

Karesz és Milán cserbenhagyták Győzőt

Karesz és Milán pasis napját Győző szakította meg, aki bajba került. A fiúk megpróbálták kisegíteni barátjukat, viszont hülyéskedésüknek hála, csak még nagyobb bajba keverték őt.

Következő rész (2017. szeptember 06.)

Bori elmondja az igazat Daninak, de ő nem hisz neki. Gábor és Zoé pásztoróráját folyton megzavarják az albérlet lakói. Karesz egy pasis napot tölt el Milánnal.

Előző rész (2017. augusztus 30.)

Evelin elszörnyed, mikor Dani a hazatérése után közli vele, hogy Hawaiira szeretne költözni. Milán megalázkodik Bécy előtt, hogy adja vissza neki a lakóhajó. Reggel Tamara Joe szobájában ébred.

Milán örökre búcsút int Kírának

Kíra akciójának hála Bécy visszaengedi a srácokat a hajóra. Milán nagyon boldog, de a visszaköltözés után örökre búcsút kell vennie Kírától.

Következő rész (2017. augusztus 30.)

Evelin elszörnyed, mikor Dani a hazatérése után közli vele, hogy Hawaiira szeretne költözni. Milán megalázkodik Bécy előtt, hogy adja vissza neki a lakóhajó.

Bécy:

Kíra felbukkanását követően Bécy és Milán szövetséget kötnek, és közösen számolnak le a lánnyal. Ezután Milán már-már azt gondolja, hogy Bécy mégsem olyan rossz ember, mint azt feltételezte, de csalódnia kell...

Előző rész (2017. augusztus 28.)

Joe, Tamara, Alexa, Lali és Gábor Montenegróba utaznak. Milán reggel még mindig meg akarja akadályozni Kíra és Bécy házasságát. Maja teljesen lejáratja magát a lakók szemében. 

Bécy:

Kíra ismét visszautasítja Milánt, de a srác nem adja fel és össze-vissza kezd el beszélni, amit végül Bécy is meghall. Bécy számára világossá válik, hogy Kíra és Milán valóban lefeküdtek egymással, és lefújja az esküvőt!

Következő rész (2017. augusztus 28.)

Joe, Tamara, Alexa, Lali és Gábor Montenegróba utaznak. Milán reggel még mindig meg akarja akadályozni Kíra és Bécy házasságát. Maja teljesen lejáratja magát a lakók szemében. 

 

Előző rész (2017. augusztus 25.)

Milán egy romantikus séta során egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Máté váratlanul meglátogatja Karolát a szalonban. Alexát reggel felhívják a stúdióból, hogy estére szerveztek neki egy kis dedikálást.

Kíra kimagyarázza eltűnését, és kibékül Bécyvel

Milán egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Milán már azt hiszi, a lány őt választotta, de a lány végül elhagyja, és visszamenekül Bécy karjaiba.

Előző rész (2017. augusztus 24.)

Milán teljesen lemond Kíráról. Joe-t és Zoét bezárják a pincébe és a lány félelmében a férfi karjában keres menedéket. Dani bejelenti, hogy elfogadja az apja ajánlatát és elutazik vele Hawaiira.

Következő rész (2017. augusztus 25.)

Milán egy romantikus séta során egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Máté váratlanul meglátogatja Karolát a szalonban. Alexát reggel felhívják a stúdióból, hogy estére szerveztek neki egy kis dedikálást.

Kíra elmenekül Bécy gyerekvállalási terveit hallva

Milán teljesen lemond Kíráról, amikor a lány az előesküvői buli előtt megint egyértelműen visszautasítja a lakóhajón. Amikor Bécy kijelenti a vendégek előtt, hogy amilyen gyorsan csak lehet, családot szeretne alapítani Kírával, a lány pánikba esik, és elmenekül.

Előző rész (2017. augusztus 23.)

Milánt szerelmi bánat gyötri, mert Kíra feleségül akar menni Bécyhez. Gábor véletlenül megsebesül, Zoé ápolja és kórházba viszi. Evelin próbálja elérni Bécynél, hogy valami komolyabb munkát kapjon a klubban.

Következő rész (2017. augusztus 24.)

Milán teljesen lemond Kíráról. Joe-t és Zoét bezárják a pincébe és a lány félelmében a férfi karjában keres menedéket. Dani bejelenti, hogy elfogadja az apja ajánlatát és elutazik vele Hawaiira.

Kíra:

Milánnak véletlenül sikerül egy kompromittáló videót készítenie Bécyről, amitől újra feltámad benne a remény, de mikor megmutatja a felvételt Kírának, a lány nem úgy reagál, ahogy Milán várta...

Következő rész (2017. augusztus 23.)

Milánt szerelmi bánat gyötri, mert Kíra feleségül akar menni Bécyhez. Gábor véletlenül megsebesül, Zoé ápolja és kórházba viszi. Evelin próbálja elérni Bécynél, hogy valami komolyabb munkát kapjon a klubban.

Előző rész (2017. augusztus 18.)

Gábor és Zoé lefekszenek egymással. Szilárd egy rövid utazással lepi meg Karolát. Milán felkeresi Kírát a hotelben, és kertelés nélkül elmondja neki a véleményét.

Milán alaposan beolvas Kírának

Miután Kíra csúnyán megalázza Milánt Bécy előtt, a srác felkeresi Kírát a hotelben, és kertelés nélkül elmondja neki a véleményét. Kíra mélységesen megbántódik, és lekever egy pofont Milánnak.

Következő rész (2017. augusztus 18.)

Gábor és Zoé lefekszenek egymással. Szilárd egy rövid utazással lepi meg Karolát. Milán felkeresi Kírát a hotelben, és kertelés nélkül elmondja neki a véleményét.

Előző rész (2017. augusztus 14.)

Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz, és elköltözik a lakóhajóról. Reggel Tamás és Lali összevesznek, Laller pedig bosszút eküszik.

Milán:

Milán mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmét, de semmi sem segít és végül Bécy elé áll és elárulja, hogy lefeküdt Kírával, azonban Bécy Milán egy szavát sem hiszi el és kineveti a fiút.

Milán előáll az igazsággal, de Bécy kineveti őt

Milán reggel elhatározta, hogy lebeszéli Kírát arról, hogy hozzámenjen Bécyhez...

Következő rész (2017. augusztus 14.)

Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz, és elköltözik a lakóhajóról. Reggel Tamás és Lali összevesznek, Laller pedig bosszút eküszik.

Bécy térden állva kéri meg Kíra kezét

Bécy a Magdától megkapja a magáét: Bécynek úgy fog elmúlni az élete, hogy örökké magányos marad! Bécyt nem hagyja nyugodni a jóslat, és mivel nem szeretné Kírát elveszíteni, házassági ajánlatot tesz neki, amit Kíra boldogan el is fogad.

Előző rész (2017. augusztus 10.)

A Bécy klub munkatársai reggel a munkahelyi bulit tervezik, de Bori tüntetőleg kizárja Evelint és Rolandot. Kíra hálája jeléül lefekszik Milánnal. Barbi reggel látogatóba érkezik az albérletbe, ahonnan kirándulni indulnak Joe-val.

Kíra: „Végeztem Bécy-vel!”

Miután Kíra csalódott Bécy-ben, úgy döntött elköltözik. Milán megpróbálta maradásra bírni őt, aminek először ugyan nem volt hatása, de később meggyőzte a lányt, aki az érzelmes beszélgetés lefeküdt Milánnal.

Következő rész (2017. augusztus 10.)

A Bécy klub munkatársai reggel a munkahelyi bulit tervezik, de Bori tüntetőleg kizárja Evelint és Rolandot. Kíra hálája jeléül lefekszik Milánnal. Barbi reggel látogatóba érkezik az albérletbe, ahonnan kirándulni indulnak Joe-val.

Karesz Mesinek: „Ki a jobb, Milán vagy én?”

Karesz boldog Mesivel, ám amikor észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást, és nem sokkal korábban még mennyire közel álltak egymáshoz, kínozni kezdi a féltékenység. Karesz végül szex után próbálja kifaggatni barátnőjét, ami veszekedésbe torkollik.

Előző rész (2017. augusztus 09.)

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését. Karola megbocsát Borinak. Karesz észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást.

Következő rész (2017. augusztus 09.)

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését. Karola megbocsát Borinak. Karesz észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást.

Kíra:

Kíra egy csodálatos napot tölt el Milánnal, és megnyílik a fiú előtt. Bár nagyon meghitt, érzelmes pillanatra kerül sor kettőjük között, Milánnak sikerül el is rontania ezt a pillanatot azzal, hogy megpróbálja megcsókolni Kírát.

Előző rész (2017. augusztus 03.)

Dani és Gréti szakítanak, és a lány lelép a Bécy házból. Kíra csodálatos napot tölt el Milánnal, és megnyílik a fiú előtt. Szilvi és Andor között bensőséges pillanat alakul ki.

Mesi mégis ad egy esélyt Karesznak!

Karesz elkezd reménykedni, hogy mégis lehet esélye Mesinél, amikor SMS-t kap a lánytól. Karesz és Milán kiderítik, hol lakik Mesi, de a lány apja megnehezíti a Mesivel való kapcsolatfelvételt.

Következő rész (2017. augusztus 03.)

Dani és Gréti szakítanak, és a lány lelép a Bécy házból. Kíra csodálatos napot tölt el Milánnal, és megnyílik a fiú előtt. Szilvi és Andor között bensőséges pillanat alakul ki.

Mesi:

A randin Karesz totális túlzásokba esik, Mesi pedig megint egyből bekorlátozva érzi magát és kétségbeesetten lelép. Mikor Mesi este közli, hogy neki ez egyszerűen nem megy, Karesz teljesen padlót fog.

 

Kíra szexi rúdtánccal kényeztette Milánt

Míg Karesz megpróbálja szorosabbra fűzni kapcsolatát Mesivel, addig Milánt rúdtánccal villanyozza fel Kíra, ezzel kizökkentve őt Hajni miatti rosszkedvéből.

Előző rész (2017. július 26.)

Lali nem hagyja, hogy elvegyék a kedvét az erotikus filmforgatástól. Milán reggel még mindig nagyon szomorú amiatt, hogy Hajni átverte őt. Tamás nem akarja tovább eltűrni, hogy megmondják neki, mit tegyen.

Előző rész (2017. július 25.)

Képes-e Tóbiás megbocsátani Ádámnak? Hogyan engeszteli ki Milán a csalódott Lucát? Tóbiás már nem csak a cégben segít Júliának. Natasa meglátja, hogy Félix elcseni a Rudinál őrzött festményt.

Milánt sokkolja Hajni vallomása

Milán az utolsó pillanatban Hajni helyett Karesz mellett dönt, mert a testvére mindennél fontosabb neki. Hajni kiborul és megmutatja valódi arcát, Milán pedig nagyon elszomorodik, mikor világossá válik számára, hogy Hajni egész idő alatt csak játszott vele.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!