KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Milán"

Ayse letagadta, hogy valaha is összejönne Milánnal

Milán visszatért, és úgy döntött Ayse-val tölti a napot. Kosarazni mentek, ahol aztán megjelent a lány bátyja is, aki egyből rájött, hogy a húga és Milán egy pár. Azért, hogy ne bukjanak le, Ayse hirtelen azt állította, hogy Murattal van együtt. Milán kikészült ettől a hazugságtól.

Joe teljesen szétcsúszott a nagy pillanata előtt

Eljött Joe nagy napja. Tamást kikészült az elmaradt esküvőjük napján. Milán féltékeny lett.

Lili Karesznak:

Lili továbbra is frusztrált volt, amiért Kareszé a baba. Mesivel felkerestek egy abortusz szakértőt, miközben Karesz és Guszti elhatározták, hogy egy kis bulival vidítják fel a lányt, de Lili ezt is rossz néven vette.

Guszti veszélybe sodorná Milán és Ayse kapcsolatát?

Amikor Milán reggel szerelmesen elhagyta a lakóhajót Aysével, egyenesen Gusztiba szaladtak bele. Guszti nagyon dühös volt, mert Milán eltitkolta előle az újdonsült kapcsolatát. Amikor Guszti később felbukkant a dönerezőben és Nihat előtt jelenetet rendezett, Milán attól félt, hogy Guszti kiszolgáltatta őt, és lebuktatta Ayse kettős életét.

Vajon Szofi képes lesz még visszaszerezni Tamást?

Joe reklámvideót készített Lalival. Guszti kiakadt Milánékra. Szofi meglepő helyről kapott segítséget.

Milánnak Ayse-nak: „Akkor most járunk?”

Szofi reggel a fodrászatban teljesen magán kívül volt. Nagyon aggódott a kapcsolatuk miatt Tamással, amiért az olyan rosszul vette, hogy lefújták az esküvőt. Tivadar hazaküldte, hogy tisztázza a dolgot vőlegényével, és aztán tiszta fejjel tudjon a munkára koncentrálni. De Tamás nagyon meg volt bántva, és Szofi nem tudott szót érteni vele.

Tamás szakított Szofival?

Ayse ignorálta Milánt. Szofi megpróbálta jóvá tenni a hibáit. Bécy-t átverték.

Guszti lemondott Milán barátságáról

Milán reggel elhatározta, hogy megszerzi a kisegítői állást Ayseék éttermében, de a terve csődöt mondott, mert Ayse apja elhajtotta őt. Nehezen, de végül megszerezte az állást, de hiába, mert mint kiderült Ayse elutazik egy hétre. Mikor aztán este Guszti is durván rátámadt, mert úgy érezte, hogy Milán hátba támadta, Karesz figyelmeztette, hogy talán nem kellene kockára tennie a Gusztival való barátságát egy nő miatt.

Evelin Daninak: „Gyűlölöm azt a napot, amikor megismertelek…”

Evelin kiosztotta Danit. Milán megtalálta a módját, hogy közelebb lehessen Aysehoz. Lali felkereste Bécy-t.

Ayse az apja miatt hagyta faképnél Milánt?

Amikor Ayse arra kérte Milánt, hogy öltsön magára egy furcsa ruhát, a fiú újra gyanakodni kezdett, hogy ez csak valami szivatás lehet. Kiderült azonban, hogy a lánynak nagy álma, hogy divattervező lehessen, és ezért kért szívességet Milántól. A ruhapróba alatt közelebb kerültek egymáshoz, de Ayse visszavonulót fújt, amikor apja rájött, hogy Milánnal találkozgat. Minden kapcsolatot megszakított a fiúval, aki teljesen kétségbe esett Ayse hirtelen felszívódásától.

Evelin újra az alkoholizmus felé sodródik a szakítás miatt?

Lili tudomást szerzett Daniék szakításáról. Gábor bajba került. Ayse szívességet kért Milántól.

Szofi: „Még soha az életben nem voltam ilyen mélyponton…”

Orsi féltékeny lett. Szofi felmondott. Milánon bosszút álltak.

Ayse még a nadrágot is lecsalta Milánról

Milán meg volt győződve arról, hogy jól fog sikerülni a randi, amit úgy zsarolt ki Ayse-ből. Később azonban kiderült, hogy Ayse csak jó pofát vágott az ügyhöz azért, hogy egy egyszerű trükk segítségével lenyúlja Milántól a zsaroló fotókat és videót – valamint a fiú nadrágját és cipőjét. Milán megtörten, félmeztelenül tért vissza a lakóhajóra, ahol Karesz a lelkére beszélt. Ám Milán ahelyett, hogy végleg feladná Ayse-t, még tett egy utolsó közeledési kísérletet a lány felé és őszintén bocsánatot kért tőle. Ayse ettől meghatódott és kibékült Milánnal, aki erre ismét reménykedni kezdett, hogy övé lehet álmai nője.

Milán:

Milán hiába örült, hogy a pénteki kihívást ő nyerte, Ayse megint felültette. Mikor később meglátta Ayse-t egy kajáldában dolgozni, elfogta őt a kíváncsiság. A lány pánikszerűen próbálta lerázni az udvarlóját, és nagyon úgy festett, hogy teljesen a szigorú apja uralma alatt áll. Az újonnan szerzett tudásával megzsarolta a lányt és kicsikart belőle egy randit.

Ayse megmutatta valódi önmagát Milánnak

Milán megzsarolta Ayse-t. Szofi megpróbált talpra állni. Karola aggasztó hívást kapott.

Roland mélypontra ért és felmondott Bécy-nél

Roland felmondott. Gábor újra megbántotta Joe-t. Milán és Guszti a verseny utolsó feladatához értek.

Milán Aysenak: „Van az embernek méltósága, befejeztem…”

Milán a tegnapi veresége után annyira berágott Gusztira, hogy ki akarta dobni a hajóról. Ayse eközben bejelentette a végső kihívást: az a kívánsága, hogy a fiúk tetessenek piercinget a köldökükbe. Milánnál ez már kiverte a biztosítékot, de Guszti így is teljesítette a feladatot. Milánnak viszont éppen azzal sikerült Ayse kegyeit elnyernie, hogy kiderült róla, tökös gyerek, aki nem úgy táncol, ahogy mások fütyülnek. Ayse Guszti döbbenetére Milánt kiáltotta ki győztesnek, és megadta neki a telefonszámát.

Roland megverte a klub egyik vendégét

Roland tovább szenvedett Bori megtámadásától. Guszti átverte Milánt. Evi rájött, hogy mit is tett.

Ayse miatt érhet véget Milán és Guszti barátsága?

Reggel Milán motiváltnak érezte magát, eldöntötte, hogy ő nyeri a mai kihívást. Ayse közölte a fiúkkal, hogy nagyon szeretne egy olyan rókafarkat, ami egy rocker motorján van. Milánnak az élete kockáztatásával végül valóban sikerült megszereznie a rókafarkat. Amikor Milán büszkén megmutatta Gusztinak a zsákmányt, aki korábban már gyáván feladta a küzdelmet, Guszti egy csúnya trükkel ellopta azt Milántól, mire Ayse őt nevezte meg győztesnek. A dühös Milán bosszút esküdött barátja ellen.

Milán női ruhában zsonglőrködött Ayse számáért!

Miután Milánék újra felkeresték Ayset a teázóban, a lány megjelent a hajón, és egy pikáns kihívás elé állította két hódolóját. Milán először meghátrált, de mikor Guszti kiállta a próbát, ő sem akart beégni, és teljesítette a feladatot. Végül Ayse döntetlent hirdetett ki, ami nem tetszett a fiúknak.

Borit késes támadók fenyegették meg

Rolandot és Borit támadás érte. Evelin hazudott Daninak. Milán és Guszti újabb kihívást kapnak.

Milán és Guszti megcsókolták egymást Ayse kedvéért?

Orsi sokkot kap, mivel Marci elakarta küldeni az apjának azt a videót, amit a tegnapi bulin vettek fel. Teó elakarta küldeni a videót Tamarának, hogy így tegyen szert előnyre a lánynál. Orsi elcsórta a mobilt, hogy tönkre tegye, Joe azonban visszatartotta Orsit, és felszólította, hogy adja vissza. Orsi szót fogadott, majd megkérte Marcit, hogy törölje a videót a barátságuk kedvéért. Végül sikerült megpuhítania Marcit, ennek következménye viszont az volt, hogy a fiú összetűzésbe került az apjával.

Teó Marci felvételével járatná le Joe-t?

Szofi bevallotta az igazat Tivadarnak is. Marci leakarta járatni Joe-t. Guszti és Milán Ayse telefonszámáért versenyeztek.

Gáborból milliomos lett!

Gábor hatalmas örökségre tett szert. Teó és Joe durván összevesztek. Milán és Ayse újra összefutottak.

Ayse újra felültette Milánt?

Milán reggel véletlenül összefut Ayse-vel és sikerült elhívnia a lányt a lakóhajóra, hogy ott dicsekedjen neki egy kicsit. Ayse-re tényleg nagy hatással volt Milán otthona, és gyorsan sikerült is rábeszélnie a fiút, hogy este ott tarthassa meg az egyik barátnője szülinapi partiját. Kicsit közelebb is kerültek egymáshoz, Milánnak pedig meggyőződése volt, hogy meg fogja kapni a lányt. A buli azonban hamar elfajult, és Ayse a barátaival együtt elmenekült a rendőrség elől, míg Milán ottmaradt egyedül tartani a frontot.

Dani és Evelin újra együtt vannak?

Karesz osztálytalálkozóra ment. Dani kisegítette Evelint. Gábor rájött, hogy nincs miért itthon maradjon.

Margó Karesznak: „Ne gyere el az esküvőre, mert még mindig nem engedted el Sárit…”

Kareszék nyáridéző bulival készültek Sári esküvőjére, amikor Zsófika és Margó megjelentek a lakóhajón. Amikor később Karesz összeveszett Sári anyjával, Margó azt követelte a fiútól, hogy ne jöjjön el Sáriék esküvőjére. Karesz idővel belátta, hogy Budapesten kellene maradnia, mivel az esküvő kikészíti őt idegileg és esetleg még hülyeséget csinálna, ha elmenne. Milán csatlakozott barátjához, és úgy döntött itthon marad vele.

Lilit újra alkoholizmus fenyegeti?

Lili és Dani újra találkoztak. Joe és Tamara rájöttek Lali csapdájára. Karesz összeveszett Margóval.

Újabb barátot tiltottak el Kareszéktól

Kiderült, hogy Gusztit eltiltották Karesztól és Milántól, a fiúk azonban nem akarták annyiban hagyni a helyzetet, ezért elmentek barátjuk szüleihez. A szülőknél aztán csak még rosszabb színben sikerült feltüntetniük magukat, és kidobták őket a házból. Este azonban legnagyobb meglepetésükre megjelent Guszti, aki úgy döntött odaköltözik a lakóhajóra barátaihoz.

Teó: „Soha nem tudtam, hogy kell jó apának lenni…”

Teó összeomlott. Gusztit eltiltották a fiúktól. Bori és Roland szexbalesetet szenvedtek.

Milánt átverte álmai nője?

Milán Ayseval töltötte az éjszakát, és a mennyekben érezte magát. Ayse még a telefonszámát is megadta, úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben. A szám azonban hamis volt, Milán pedig elkezdett utánajárni a lány igazi elérhetőségének. Este Ayse jelentkezett és megbeszéltek egy randit a lakóhajón. Milán borzasztóan boldog volt, ám kiderült, hogy ez csak Ági bosszúja volt, mert Milán beárulta őt a szüleinél, hogy bulizni volt.

Tamás hazudott apja kilétéről?

Tamás megkapta a teszt eredményét. Milánt átverték. Lali megérkezett Budapestre.

Milán a rendőrök kereszttüzében talált rá a szerelemre

Milán és Karesz unatkozott, ezért egyből rákattantak a lehetőségre, amikor Ági, Guszti húga, beszámolt nekik egy titkos partiról. Ági ugyan nem szerette volna, hogy a fiúk is vele tartsanak, azonban a két srác és Guszti kiderítették hol lesz a buli helyszíne. Odaérve Milán rögtön fülig szerelmes lett, amikor összefutott a csinos Ayseval. Hamarosan azonban megjelent a rendőrség, és véget vetett a szórakozásnak.

Tamás Ádámról:

Joe összehozta Orsit és a barátnőit. Tamás közös napot töltött el az apjával. Milán és Karesz bulizni indultak.

Milán undorító módon üldözte el a randipartnerét

Milán teljesen kikészült, amikor kiújult a bőrallergiája. Karesz eközben szerzett egy megbízást, aminek köszönhetően Milánra szemet vetett egy csinos lány. Mikor aztán összejött kettejük között egy randi, Milán nem bírta ki, és gátlástalanul vakarózni kezdett, amivel sikerült elüldöznie Petrát.

A semmiből tűntek elő Tamás szülei

Tamást meglátogatták szülei. Lali tervet eszelt ki, hogy segítsen Nikinek. Milán kellemetlen helyzetbe keveredett.

Karesz randija csúnya titokkal bukott le

Amikor Milán reggel megtalálta Sári esküvői meghívóját, pánikolni kezdett és el akarta dugni Karesz elől. Az az ötlete támad, hogy össze fogja hozni barátját valakivel. Egy internetes oldalon Milán rátalált a neten Klárira, akit Mesi barátnőjeként mutatott be Karesznek. Ők ketten valóban rögtön nagyon jól egymásra hangolódtak, de aztán kiderül, hogy Klári egyáltalán nem százas.

Karesz és Milán a rendőrségen kötöttek ki

Reggel Karesznek zseniális ötlete támadt. Mivel holnap születésnapja lesz, szerette volna újra átélni a 17. születésnapját, amikor Milánnal Lengyelország felé stoppoltak. Milán is benne volt és gyorsan találtak is egy sofőrt. Ám egy vita után a sofőr kidobta őket az autójából. Karesz és Milán hirtelen az utcán találták magukat és mindennek a tetejébe még a rendőrök is bevitték őket.

Gábor részegen kirúgatta Nikit

Gábor kiakadt. Tamás provokálni kezdte Teót. Karesz rendhagyó szülinapot eszelt ki.

Karesz ételre cserélte a szülinapi ajándékát

Karesz és Milán szörnyen éhesek voltak, pénzük azonban nem volt. Miután összevesztek, amiért Milán nem volt hajlandó pénzt kérni a szüleitől, Karesz elcserélte barátjától kapott szülinapi ajándékát ennivalóra. Végül Milán is szerzett ételt a szüleitől, majd amikor rájött arra, hogy Karesz mit csinált, csalódottan faképnél hagyta a barátját.

Roland elszánta magát Bori meghódítására

Roland eldöntötte, hogy küzd Boriért. Joe és Orsi közelebb kerültek egymáshoz. Karesz és Milán éheztek.

Karesz és Milán malacot loptak!

Karesz és Milán elloptak egy malacot Gusztiéktól, mivel azt gondolták, hogy levágásra ítélték a disznót. Guszti azonban megjelent a fiúknál, és ők kénytelenek voltak visszaadni az állatot, amiről ráadásul kiderült, hogy nem levágják majd, hanem ajándékba adják Guszti unokahúgának.

Zsuzsa felfedte miért tért vissza Joe életébe

Zsuzsa bevallotta bűneit Joe-nak. Teó állásinterjúra ment. Karesz és Milán elloptak egy malacot.

Karesz és Milán minden pénzüket elvesztették

Karesz és Milán gokartozni indultak, hogy elköltsék a parti-szervezéssel megkeresett pénzüket, amikor két lány kihívta őket egy léghoki-versenyre. Miután azt könnyűszerrel megnyerték a fiúk, visszavágót ajánlottak nekik a gokart pályán, amit azonban már csúfosan elbuktak, így elveszítve minden pénzüket.

Joe:

Joe-nak váratlan vendége érkezett. Teót megvádolta egy volt kalandja. Kareszt és Milány gokart versenyre hívták ki.

Puskás Peti menti meg Milánt és Kareszt az újabb kínos bukástól?

Karesz és Milán új megbízást kaptak: egy kislány nyolcadik születésnapját kellett megszervezniük. Amikor azonban találkoztak a lánnyal, rájöttek, hogy félreértették a megrendelő apukát, Fióna ugyanis nem nyolc, hanem tizennyolc éves lesz. A srácoknak improvizálniuk kellett valamit, ezért megkérték barátjukat, Puskás Petit, hogy lépjen fel az együttesével a szülinapon.

Joe még érez valamit Tamara iránt?

Joe megpróbálta távoltartani Tamarát Teótól. Karola lesújtó híreket kapott a kezéről. Karesz és Milán szülinapot szerveztek.

Karesz Milánnak: “Csináljunk egy problémamegoldó vállalkozást…”

Karesz és Milán, Mesi unszolására, létrehozták új vállalkozásukat, az Ötletbazárt, amivel megoldóemberekként szerettek volna tevékenykedni. Hamar meg is kapták első megbízásukat, amivel azonban csúfos kudarcot vallottak. Este aztán, épp mikor már feladták volna, újabb megrendelésük érkezett.

Dávid Borinak: „Életed legnagyobb meglepetésében lesz részed…”

Tamara tisztázta kapcsolatukat Joe-val. Dávid meglepte Borit. Karesz és Milán vállalkozást indítottak.

Karesz és Milán csajozni tanították Gusztit

Karesz és Milán megismerték Gusztit, Endre unokatestvérét, aki el volt tiltva a két sráctól ezért ők hazudtak a kilétükről hogy beszélgessenek Gusztival. A fiúról kiderült, hogy szerelmi bánata van, Karesz és Milán pedig úgy döntöttek, kisegítik őt.

Tamara nyomozni kezdett Teó után!

Tamara nyomozni kezdett Teó után. Lili féltette újdonsült kapcsolatát. Milán és Karesz új barátot találtak.

Karesz, a bikinis mosómedve!

Milán és Karesz azzal töltötték a napot, hogy minél durvább ugratással álljanak elő a másiknak. Mikor aztán Karesz főnöke kiakadt a srácokra, egy utolsó esélyt adott alkalmazottjának. Karesz azonban úgy döntött, ideje tovább állnia, Milánnal pedig megfogadták, hogy soha nem nőnek fel!

Szofi döntött: vajon igent mond Tamásnak?

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Előző rész (2017. november 14.)

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Teó tönkretette Tamás lánykérésről szőtt terveit?

Teó elárulta Szofinak Tamás tervét. Gábornak balszerencsés napja volt. Lili még mélyebbre süllyedt a hazugságaiban.

Lili újabb hazugsággal verte ét Danit

Miután a Bécy-házban megüresedett egy szoba, Lia és Lili is pályázni kezdtek rá. Annak érdekében, hogy Lili kapja meg a szobát, a lány kiötlött egy újabb hazugságot, amihez szüksége volt Mesiék segítségére is. Barátai vonakodva, de belementek a tervbe, végül pedig Dani beköltöztette Lilit a házba.

Lili átköltözik Daniékhoz?

Tamara és Tamás elkezdték szervezni a lánykérést. Karola rossz híreket kapott. Lili megpróbált minden eddiginél közelebb kerülni Danihoz.

Elemér Győzőről: „Felejtsétek őt el egy életre…”

Mesi és Lili felkeresték Milán egy régi barátját, hogy felvidítsák a fiút. Rakéta és Milán elindultak a hentesboltba, hogy megkeressék Győzőt. Mint végül kiderült, Győzőt bentlakásos iskolába küldték, részben Milán rossz hatása miatt. Milán rájött, hogy ideje megváltoznia.

Milán „Inkább leszek csóró, minthogy embereket kelljen átvernem…”

Milán nagyon boldog volt, amikor az új autója segítségével felszedte a szexi Melindát. A bűntudata azonban visszatért, amikor az irodában összetalálkozott a Tóth családdal, akiknek eladta a penészes házat. A szülők ráadásul bemutatták kislányukat is, ami csak még inkább kellemetlen helyzetbe hozta Milánt, ezért elmondta nekik az igazat a házról. Tóthék visszaléptek a vásárlástól, Milánt kirúgták, ráadásul még az apja is elvette a kocsiját.

Bemutatkozott Dávid, az új lakó

Tamara rájött, hogy tovább kell lépnie Joe-n. Roland egy barátjával, Dáviddal tért haza. Milán úgy döntött ideje őszintének lennie.

Mesi Milánnak: „Teljesen kifordultál magadból…”

Milánon hatalmas volt a nyomás, mivel már csak két napja maradt, hogy bizonyítson a főnökének, és megkapja apja autóját. Kínjában trükkel lenyúlta Ádám ügyfeleit, majd rájuk sózott egy penészedő falú házat. Amikor Mesi és Lili megtudták ezt, végtelenül nagyot csalódtak Milánban, akit ráadásul még saját bűntudata is mardosott.

Bori: „Jobban kell vigyáznom magamra…”

Tamara és Teó közelebb kerültek egymáshoz. Karola segített Borinak bosszút állni. Milán olyan döntést hozott, ami a saját lelkiismeretét is kikezdte.

Elszabadultak az indulatok a hajón

Maja szerette volna elérni, hogy Mesi visszaköltözhessen a hajóra, de Milán csak úgy engedte ezt meg, ha Karesz véleményét is kikérik. Később az ingatlanirodában felbukkant Klaudia, aki kiadó lakást keresett. A sikeres üzletkötést követően, Milán felvitte a lakóhajóra a lányt, és lefeküdtek. Amikor Ilona, Milán anyja rájött erre, hatalmas balhét csapott, ráadásul Mesi, Maja és Győző is ekkor érkeztek meg. A veszekedés közepette Milán végül beleegyezett, hogy Karesz ex-barátnője visszaköltözzön.

Klaudia Milánnak: „Felnőtt férfi lettél…”

Zoé a bűntudatával küszködött. Tamara bizonyítani akart Tamásnak. Maja megpróbálta visszaköltöztetni Mesit a hajóra.

Milán veszélyes alakokkal került összetűzésbe

Győzőnek hála úgy tűnik, Milán végre kiadhat egy lakást. A bérlőkről azonban kiderül, hogy nem épp tisztességes alakok, még a bérleti szerződést sem akarják aláírni. Végül Karesznak eszébe jut egy mentőötlet, amivel aztán sikerült kiadni a lakást.

Joe: „Engem ne korlátozzon senki…”

Zoé nem tudta eldönteni, hogy mit akar Gábortól. Tamara napja egyre rosszabbra fordult. Milán még mindig a lakás kiadásával küszködött.

Virág Milánnak: „Nekem nem az ilyen fiúk jönnek be, hanem az igazi férfiak…”

Milán reggel vigasztalni próbálta a szerelmi bánatától sínylődő Kareszt. Később Virág szexet ígért Milánnak, ha segít neki eladni egy lakást. A fiú segített is munkatársának, viszont amikor bepróbálkozott nála, Virág lekoptatta őt. Mindeközben ráadásul Milán cserbenhagyta Kareszt egy nő miatt.

Gábor és Joe felidézték megismerkedésüket

Gábor kételkedni kezdett. Bori főzni tanította Rolandot. Milán cserbenhagyta Kareszt.

Következő rész (2017. október 10.)

Gábor kételkedni kezd. Bori főzni tanítja Rolandot. Milán cserbenhagyja Kareszt.

Új lakó érkezett a hajóra, Lili személyében

Milán végre megszabadult az albérletfoglalóktól, és nagy nehezen bérlőt is talált, Győző személyében. Győzőnek viszont ötlete sincs még arról, hogyan fizesse ki a kibérelt lakást. Eközben a hajóra költözött Lili, Klaudia keresztlánya.

Joe: „Vége lett a kapcsolatomnak, egyetlenegy barátom sincsen…”

Joe mindenkit elveszített. Milán segítséget kapott Győzőtől.

Előző rész (2017. október 3.)

Joe mindenkit elveszített. Milán segítséget kapott Győzőtől.

Következő rész (2017. október 3.)

Joe mindenkit elveszít. Milán segítséget kap.

Milán Karesznak: „Gondolkozz el, hogy tényleg te vagy-e a legjobb barátom…”

Milán kapott egy lehetőséget, hogy kijavítsa korábbi hibáját, amikor Ádám átengedett neki egy látszólag könnyen eladható lakást. Később azonban rájött, hogy az ott élő bérlőket, nem lesz annyira könnyű kitenni az albérletből, ezért Kareszt hívta segítségül, aki azonban inkább ártott, mintsem segített.

Joe megmentette Evelint

Evelint és Szilvit kirakták a hostelből. Rolandnak megtetszett az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kérte a munkájában.

Előző rész (2017. szeptember 29.)

Evelint és Szilvit kirakták a hostelből. Rolandnak megtetszett az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kérte a munkájában.

Következő rész (2017. szeptember 29.)

Evelint és Szilvit kirakják a hostelből. Rolandnak megtetszik az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kéri a munkájában.

Milán máris ultimátumot kapott az új munkahelyén

Milán első munkanapján megpróbálta lazán kezelni a dolgokat, azonban amikor kollégájával, Ádámmal összevesztek, feléledt benne a versenyszellem. Milán ezért belevetette magát a munkába, és eladott egy lakást, de később kiderült, hogy tettével többet ártott, mint segített.

Előző rész (2017. szeptember 27.)

Zoé ultimátumot adott Totónak. Milán belevetette magát az új munkájába. Alexa megpróbálta elindítani énekesnői karrierjét.

Alexa új támogatót talált zenei karrierjéhez

Zoé ultimátumot adott Totónak. Milán belevetette magát az új munkájába. Alexa megpróbálta elindítani énekesnői karrierjét.

Milán csellel szerzett magának új munkát

Milánnak még mindig az a vágya, hogy megszerezze apja kocsiját. Meglepetésére, az apja fel is ajánlja neki, hogy ha elfogad egy ingatlanközvetítői állást, és sikeresen teljesíti a gyakornoki idejét, akkor megkapja az autót. Milán először mérgesen reagált apja ötletére, de később összekapott Bandival, ezért felmondott és elfogadta az ajánlatot, és a problémás kezdés ellenére, végül megszerezte az állást.

Joe végre maga mögött tudhatja balszerencséjét?

Joe móresre tanította Ildikót. Dani és Roland megpróbáltak békét kötni. Milán új állásajánlatot kapott.

Következő rész (2017. szeptember 26.)

Joe móresre tanítja Ildikót. Dani és Roland megpróbálnak békét kötni. Milán megpróbálja megszerezni apja autóját.

Milán apja belerondított fia tüzes randijába

Milánt megbízta az apja azzal, hogy vigye el egy autómosóba a Porschéját, de a fiú inkább egy próbakörre vitte az autót. Eközben megismerkedett egy csinos lánnyal, akinek azt hazudta, hogy övé a járgány, így összehozva egy randit. A találka egy szexi tánccal végződött, amit aztán Milán apja szakított meg.

Karola képtelen megváltozni

Tamara megrémült Joe-val közös kapcsolatától. Karola szexi játszmába kezdett Igorral. Milán hazugságokkal szerzett magának randit.

Előző rész (2017. szeptember 20.)

Tamara megrémült Joe-val közös kapcsolatától. Karola szexi játszmába kezdett Igorral. Milán hazugságokkal szerzett magának randit.

Hármasikrek születtek Miskolcon

Egy gyereket várt a család, három lett belőle. Hármasikrek születtek Miskolcon. Milán, Dávid és Márk érkezése az orvosoknak is különlegesség. A kisbabák spontán fogantak, ez pedig hármasikreknél nagyon ritka. Csak minden tízezredik terhesség ilyen. Ez is kettős ikerterhességnek indult, de aztán az egyik embrió kettévált.

Milán és Villő sós derelyéi

Izgalmas étel várt a kicsikre az első feladatban is: csapatban dolgozva sós derelyéket készítettek. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz zöldektől, nézd meg a receptjét.

Robert Downey Jr. vagy éppen Jamie Oliver? Kivel főznének a juniorok?

Nem mindegy, hogy kinek főz az ember, az pedig pláne nem, hogy kivel eszik. A gyerekeket most a nagy kedvenceikről kérdeztük, és persze arról is, milyen menüt készítenének. Vajon színészekkel, sportolókkal vagy éppen séfekkel töltetenének el egy vacsit?

Milán: „Nagy álmom volt bekerülni a versenybe”

Milán 12 éves és a versenybe nagymamái és barátai miatt jelentkezett, akik szerint van érzéke a főzéshez.

Maja Győzőnek: „Én csak barátként nézek rád…”

Győző teljesen odavan Majáért, és eldönti, hogy megszerzi magának a lányt. Meggyőzi Milánt és Kareszt, hogy szervezzenek estére egy bulit, aminek igazából az lesz a lényege, hogy ő végre összejöhessen Majával, de amikor megpróbálja megcsókolni őt, a lány visszautasítja.

Milán újragondolt káposztás tésztája

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban is: újra kellett gondolniuk a káposztás tésztát. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Milántól, nézd meg a receptjét.

Milán és Karesz leitatják Győző unokahúgát

Milán és Karesz szülinapi bulit szerveznek Győzőnek, akinek viszont vigyáznia kell az idegesítő unokahúgára, Anitára. A fiúk, hogy elcsitítsák a kellemetlenkedő Anitát, leitatják a lányt, aki viszont vállalhatatlanul részeg lesz.

Előző rész (2017. szeptember 08.)

Roland és Szilvi reggel aggódnak, mert egész éjjel nem sikerült elérniük Evelint. Joe-ék montenegrói vizes partit terveznek. Milán és Karesz pedig Győző bulijára készülnek, mikor megtudják, hogy Győzőre rásózták az idegesítő unokatestvérét, Anitát. A lány ünneprontó, és nagy veszélyt jelent a bulira!

Karesz és Milán elrontották Győző szülinapi ajándékát

Karesz és Milán kihívásként tekintenek arra, hogy jó ajándékot szerezzenek Győzőnek. Mikor nagy nehezen szereznek egy játékasztalt barátjuknak, azonnal tönkre is teszik azt.

Karesz és Milán cserbenhagyták Győzőt

Karesz és Milán pasis napját Győző szakította meg, aki bajba került. A fiúk megpróbálták kisegíteni barátjukat, viszont hülyéskedésüknek hála, csak még nagyobb bajba keverték őt.

Következő rész (2017. szeptember 06.)

Bori elmondja az igazat Daninak, de ő nem hisz neki. Gábor és Zoé pásztoróráját folyton megzavarják az albérlet lakói. Karesz egy pasis napot tölt el Milánnal.

Előző rész (2017. augusztus 30.)

Evelin elszörnyed, mikor Dani a hazatérése után közli vele, hogy Hawaiira szeretne költözni. Milán megalázkodik Bécy előtt, hogy adja vissza neki a lakóhajó. Reggel Tamara Joe szobájában ébred.

Milán örökre búcsút int Kírának

Kíra akciójának hála Bécy visszaengedi a srácokat a hajóra. Milán nagyon boldog, de a visszaköltözés után örökre búcsút kell vennie Kírától.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!