KERESÉS search-close

Miklauzic Bence

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Miklauzic Bence"

Apai örömök Berki Krisztiánéknál

Apás napot tartottunk, hiszen a tornász mellett vendégünk volt Bárdosi Sanyi, és Klausmann Viktor is, akik a szülőszobai élményüket osztották meg velünk. De felhívtuk a figyelmet a netes gyógyszervásárlás veszélyeire, és beszélgettünk a felvételiről is. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Miért ragaszkodunk sok esetben a meggyőződésünkhöz?

Ha valamiről határozott véleményünk, vagy elképzelésünk van, rendkívül nehezen változtatunk rajta, hiszen alapjaiban ingathatja meg a személyiségünket, az önmagunkba vetett hitünket. Miért van ez így és milyen töréseket okozhat, ha az ember nem képes elismerni, hogy nincs igaza?

Parkoló - A magyar Drive

Izgalmas mentális sakkjátszma, erős alakítások és drámai hangulat jellemzi a Parkolót, melynek forgatókönyvét Cannes-ban különdíjjal is jutalmazták.

A Parkoló díszbemutatóján jártunk

Két férfi modern párbajáról szól Miklauzic Bence sajátos hangulatú filmje, amelyben olyan színészek játsszák a főbb szerepeket, mint például Szervét Tibor, Pokorny Lia vagy Lengyel Ferenc.

A Parkoló hamarosan a mozikban!


szerző:
2015.01.08. 16:26
A Parkoló hamarosan a mozikban!

Január végén mozikba kerül Miklauzic Bence új filmje, melyről még több információt, és a hivatalos posztert is megtaláljátok, ha tovább olvastok!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való