KERESÉS search-close

Michelle Obama

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Michelle Obama"

Ilyen egy igazi kidobós verseny

Kidobós versenyen mérkőztek meg az Egyesült Államok és Nagy-Britannia sztárjai. A James Corden által rendezett meccsen az amerikai csapat tagja volt Michelle Obama, Mila Kunis, Kate Hudson és Melissa McCarthy is, míg a briteket többek között Harry Styles, Benedict Cumberbatch és John Bradley képviselte.

Hogyan lett Michelle Obama milliók példaképe?

Hogyan lett nők és a fiatal generáció millióinak példaképe? Hogyan lett szupersztár, amikor sokáig még first ladynek sem akarták elfogadni? Miért érdekes számunkra itt Magyarországon? Talán mert ő az a bátor és okos nő, aki minden határt túllépett. Ez Michelle Obama története.

Michelle Obamáék Beyonce koncerten

Michelle Obama a lányát vitte eredetileg Beyonce koncertre, de ha már ott volt, hát ő is táncra perdült.

Igazán személyes emléket osztott meg Michelle Obama

Szokatlanul személyes emléket osztott meg Michelle Obama esküvőjéről az Instagramján.

 

Pizza party-val búcsúztak!


szerző:
2017.05.03. 17:25
Pizza party-val búcsúztak!

Sasha és Malia Obama idén januárban költözött el a Fehér Házból, ahol mindig is laktak a regnáló elnök lányaiként, a búcsú pedig méltóra sikerült. Michelle Obama egy interjúban mesélte el, hogy bár nagylányai világszerte ismertek, igazán hétköznapi módon töltötték utolsó estéjüket. Hat barátnőjüket hívták át az 1800 körül épített, neoklasszicista stílusú épületbe, majd rengeteg pizzát és csirkefalatkát rendeltek, majd igazi csaj-bulit csaptak.

Barack Obama nyolc éve az Amerikai Egyesült Államok elnökeként

Nem kérdés, hogy Barack Obama volt az amerikai történelem egyik legjobban várt, és legnépszerűbb elnöke. Nem csoda, hogy duplázni tudott. Igaz második ciklusában sokkal nehezebb dolga volt, és jelentősen csökkent is a tetszési indexe, de még mindig sokkal többen kedvelik, mint az új elnököt. Tegyük hozzá, hogy sokat köszönhet, hihetetlenül elragadó, és okos feleségének, Michelle-nek is.

A First Lady búcsúja!


szerző:
2017.01.20. 17:25
A First Lady búcsúja!

Nyolc év után az Egyesült Államok elnökével együtt Michelle Obama is búcsúzik a Fehér Háztól, ami az otthonuk volt két nagylányukkal együtt. Hivatalos Instagram-oldalán megosztotta utolsó sétáját a tizennyolcadik század végén épített falak között. Kutyái tartottak vele útján, akikkel persze közös fotó is készült. Utolsó képét az erkélyen készítették, férjébe karolva azon gondolkozhatnak, vajon méltó lesz-e az új elnök és felesége arra az öröksége, amit hátrahagynak.

 

24 éve együtt az Obama házaspár

Az amerikai elnöki pár évfordulót ünnepelt: Barack Obama 24 éve vette el feleségét, Michelle Obamát. Mindketten a Harvard jogi karán tanultak, de csak ez első, közös munkahelyükön szerettek egymásba. Három éven belül össze is házasodtak, azóta már két lány is született az Obama-családban: Malia és a Natasha.

Michelle Obama is üdvözletét küldte a pandának

Egyéves lett a washingtoni állatkert óriáspandája. A gondozók fagyasztott gyümölcsökből készült tortát ajándékoztak a bocsnak, akinek első születésnapjára még Michelle Obama is üdvözletét küldte. Bei Bei egyébként a harmadik óriáspanda, aki a Washingtoni Nemzeti Állatkertben született.

Michelle Obama újra bebizonyította, hogy mennyire jófej

A first lady ezúttal James Corden, a Carpool Karaoke házigazdájának autójával tett néhány kört a Fehér ház udvarán, és közösen elénekelték Beyoncé egyik leghíresebb számát, de az amerikai elnök feleségének kedvencétől Stevie Wondertől is előadtak egy slágert. Végül Michelle Obamához és alkalmi sofőrjéhez Missy Elliot csatlakozott, aki még tovább fokozta a hangulatot. 

Obama nagyobbik lánya rápihen az egyetemre!

Barack és Michelle Obama nagyobbik lánya, Malia nem csak amerika, hanem az egész világ egyik legjobb és leghíresebb egyetemére nyert felvételt: a Harvardra. Jogi tanulmányait már ősszel elkezdhetné, de ő nem sieti el a dolgot: egy évet egyelőre pihenéssel fog tölteni.

Michelle Obama földre kényszerítette a műsorvezetőt

A First Lady Conan O’Briannel utazott Katarba, hogy meglátogassák az amerikai katonákat. Michelle Obama viszont meglepte a tévés műsorvezetőt, aki azonnal fekvőtámaszozni kezdett a parancs hallatán. De nemcsak ők utaztak manapság: Ariana Grande féltestvérével ünnepelt Disneylandben.

400 gyerek ugrabugrált Obama feleségével

Az egészséges életmódot hirdető Jumping Jacks nevű rekordkísérlet mozdulatsora egy ugrásból és egy fej feletti tapsból állt.

Fél Kettő 11-03-23


szerző:
2011.03.23. 14:15
Fél Kettő 11-03-23

Fél Kettő: Elkábított csecsemők - Franciaországba akarták csempészni az ukrán-magyar határon megtalált babákat. Nemzetközi elismerés - Hillary Clintontól és Michelle Obamától vehetett át díjat Osztolykán Ágnes. Lírai kapcsolatok - A nyugatos írók feleségeiről szóló darabban szerepel Für Anikó.

Tevékeny first lady


szerző:
2009.04.29. 14:15
Tevékeny first lady

Videós összeállításunk az elmúlt 100 nap legérdekesebb eseményeit idézi.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való