KERESÉS search-close

Michelin-csillagos séf

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Michelin-csillagos séf"

Így robbant be a köztudatba Rácz Jenő, a Michelin-csillagos séf

Tavaly ezen a napon mutatta be a Fókusz a Konyhafőnök új ítészét, aki már akkor két Michelin-csillag birtokosa volt.

A Michelin-csillagok mögött Rácz Jenő élete sem mindig csillogó

Rácz Jenő meglepte festőművész apukáját! A tegnap esti Konyhafőnökben utolsó feladatként a séf édesapjának kedvenc tortáit kellett a középdöntősöknek elkészíteniük. Jenő pedig - a mi segítségünkkel- ezt el is vitte hozzá! Most láthatják, honnan örökölte kritikai érzékét, de az is kiderült, hogy a Michelin-csillagok mögött Jenő élete sem mindig csillogó, és cukormázas! Mesélt élete legnehezebb időszakáról, és az elmúlt egy évtized legnagyobb megpróbáltatásairól!

Az ország legfiatalabb Michelin-csillagos séfje

Rácz Jenő éhezett a sikerre, ez az oka vadregényes utazásának. Csepelről Sanghajba, vasárnap a Portréban.

Peller Anna:

Ezúttal Papadimitriu Athina főzött ebédet, Heiszler Olivér Michelin csillagos séf alapanyagaiból. A színésznő otthonosan mozgott a konyhában, szinte percek alatt varázsolt egy fogást, ám hiába a ráolvasás és az ügyes kezek a színésznő már nem kóstolhatta meg a végeredményt! Vajon mi történhetett?

Kameránk előtt varratott új tetoválást Sárközi Ákos

Sárközi Ákos a Konyhafőnök sztárja, Michelin-csillagos séf bepillantást engedett egy napjába, sőt, kameránk előtt új tetoválást is varratott. És hogy milyen szöveget véstek Ákos bőrére? Nézzék meg!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való