KERESÉS search-close

Michael Jackson

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Michael Jackson"

Slágerek, melyeket nem is annak szántak, aki sikerre vitte őket!

Világslágerek, melyek berobbantottak egy addig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadót a köztudatba és megalapozta karrierjüket. De talán sosem gondolták volna, hogy ezeknek a daloknak a nagy részét eredetileg teljesen más énekesek számára írták az alkotók.

La Toya Jackson molesztálással vádolja elhunyt apját!

Nem csak Michael Jackson forog a sírjában mostanában, de a pop királyának édesapja a 89 évesen elhunyt Joe Jackson is, ugyanis lánya, a most 62 éves La Toya Jackson azt állítja, hogy apja 11 éves korában szexuálisan molesztálta őt: többször megerőszakolta és mindannyiukat megverte.

Barbra Streisand nem is úgy gondolta

Barbra Streisand bocsánatot kért a Jackson botránnyal kapcsolatos kijelentése után. A színésznő szombaton ezt nyilatkozta:
„Olyanok voltak Michael Jackson szexuális szükségletei, amilyenek, bármilyen is volt a gyermekkora, vagy bármilyen is volt a DNS-e. Beszélhetünk molesztálásról, de azok a gyerekek – ahogy azt el is mondták – örültek, hogy Neverlandben lehettek. Most mindketten házasok, gyerekeik is vannak, szóval ez nem ölte meg őket.”

Bocsánatot kért Barbra Streisand a Jacko-ügy miatt

Botrány Barbra Streisand körül. A világsztár gyakorlatilag védelmébe vette a pedofíliát Michael Jacksonnal kapcsolatban. Azt mondta, a néhai énekes áldozatai nem haltak bele a zaklatásba. Most kénytelen volt bocsánatot kérni.

Van, aki szerint bűnös, más ártatlannak tartja a néhai popkirályt!

Tovább dagad a botrány Michael Jackson körül. A napokban egykori filmproducer kollégája, Rudi Dolezal is megszólalt a pedofil üggyel kapcsolatban. Ő minden szavát elhiszi a két áldozatnak. Szerinte egyértelmű, hogy a popkirály gyerekeket molesztált és azt is megérti, hogy Wade Robson és James Safechuch csak most beszélt az ügyről. Ehhez képest Michael Jackson testőre, Bill Withfield ennek az ellenkezőjét állítja.

Tovább dagad a Jackson-botrány!

Paris Jackson állítólagos öngyilkossági kísérlete, Janet Jackson hallgatása a súlyos vádakkal terhelt filmről, a brit X-Factorból kitiltott Michael Jackson dalok, és még lehetne sorolni a legfrissebb híreket. Mióta bemutatták a Neverland elhagyása című filmet, nem csitulnak a kedélyek!

Hogy él az a magyar férfi, aki Michael Jacksonnak köszönheti az életét?

A Fókusz felkereste azt a magyar fiatalembert, aki gyerekként a címlapokon szerepelt, amikor Michael Jackson kifizette a májátültetését. A sors furcsa fintora, hogy Tamás az egyik kisfiát elvesztette, mert ugyanaz a betegsége volt, mint neki, de nem volt pénze a műtétekre. A Fókusz arról is kérdezte a férfit, hogy mit szól ahhoz, hogy pedofíliával vádolják a pop királyát!

Valóban pedofil volt a Michael Jackson, a pop királya?

Ki volt Michael Jackson? Gyerekekre vadászó ragadozó, pedofil, vagy áldozat? Halála után tíz évvel nagyobb a botrány körülötte, mint valaha!

Michael Jackson ártatlanságát hangoztató plakátok jelentek meg a budapesti emlékfán!

Michael Jackson ártatlanságát hangoztató plakátok jelentek meg azon emlékfán, amit Budapesten állítottak az énekes rajongói. Néhány napja magyarul is elérhető a Michael Jackson állítólagos szexuális zaklatásairól szóló dokumentumfilm. A négyórás filmben két olyan férfi szólal meg, akik gyerekként kerültek közel az amerikai énekeshez. 

A BBC levette Michael Jackson dalait a lejátszási listáról

Óriási botrányt kavart a Michael Jackson gyermekmolesztálási ügyeiről megjelent dokumentumfilm, a Leaving Neverland. Mióta a filmet bemutatták, a BBC levette a popsztár dalait a lejátszási listáról. Utoljára február 23-án adtak le egy Jackson dalt, azóta semmit. A BBC nem erősítette meg, hogy a botrány miatt mellőzik a Jackson dalokat.

Testvérei védik Michael Jacksont a vádaktól

Mintha kést döftek volna a hátukba - ezt nyilatkozta Michael Jackson unokaöccse arról a dokumentumfilmről, amelyet vasárnap mutat be az HBO az Egyesült Államokban. A filmben két ma már felnőtt férfi állítja: a popsztár gyerekként szexuálisan bántalmazta őket. Az énekes három bátyja és unokaöccse azért állt a nyilvánosság elé, hogy megvédjék a tíz éve elhunyt Michael Jacksont. 

Top 4: A Pop királya, aki sosem volt képes megbékélni külsejével

Élete öt évtizede alatt egészen elképesztő változáson ment keresztül - egyik nagy slágerének szövegével ellentétben neki egyáltalán nem volt mindegy, hogy fekete vagy fehér.

A színpadon Adri Jackson és Roli Spears!

A két párbajozó, Adri és Roli ikonokká alakultak. Miközben Adri Michael Jackson egyik dalát adta elő, Roliból Britney Spears lett.

HATALMAS BOTRÁNY: bemutatták a Micheal Jackson dokumentumfilmet!

Az alkotás olyannyira felkavaró, hogy a premieren ügyeletes orvosok álltak készenlétben, arra az esetre, ha valaki rosszul lenne…

Mindenkit sokkoltak a Michael Jackson film részletei

Michael Jackson magyar rajongói legalább annyira kiborultak, mint a popkirály családtagjai. Jackson halála után tíz évvel két férfi egy filmben azt állítja, hogy gyerekkorukban molesztálta őket a sztár. Lehet alapja az eddig soha nem bizonyított vádaknak? Ha pusztán újabb rágalomhadjárat, akkor miért és kinek az érdeke?

Botrányos dokumentumfilm Michael Jacksonról

Nyilvános lincselésnek, szenzációhajhász karaktergyilkosságnak nevezte Michael Jackson családja azt a múlt héten bemutatott dokumentumfilmet, amelyben két, ma már felnőtt férfi állítja: gyerekként szexuálisan bántalmazta őket az énekes. Sokkoló és zavarba ejtő - ezt már a kritikusok írták a négy órás alkotásról, amelyben elhangzik az is, hogy a 10 éve meghalt sztár az egyik fiúnak ékszereket adott a szexért.

Érkezik az újabb Michael Jackson dokumentumfilm!

Már most kétkedve várja a közönség az alkotást, ami korántsem a csillogásról fog szólni…

Michael Jacksont ismét gyerekmolesztálással vádolják

Két férfi azt állítja, a 10 éve elhunyt sztár karrierje csúcsán hosszú távú szexuális kapcsolatba került velük, melyek kezdetén ők még csak 7 és 10 évesek voltak. Most a harmincas éveikben járnak, és egy dokumentumfilmben mesélik el, hogy Jackson hogyan zaklatta őket.

Felnőtt a kisfiú, akinek Michael Jackson mentette meg az életét

Három éve mutatta be a Fókusz Farkas Bélát, akinek a popkirály finanszírozta életmentő műtétét a 90-es években. Michael Jackson budapesti forgatása idején több gyermekkórházat is meglátogatott feleségével, és a beteg gyerekek között rengeteg ajándékot osztottak szét, Béla azonban sokkal többet kapott ennél.

Puskás Peti Takának: „Voltak az énekben hiányosságok”

Taka Michael Jackson egyik klasszikusát énekelte, de sokszor tévesztett, amit ő maga sem tagadott - a mentorok azonban így is imádták!

Taka: The Way You Make Me Feel (Michael Jackson)

Az X-Faktor énekesei a harmadik Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén a közönségnek ismét két versenyzőtől kell búcsút vennie. Vajon kik lesznek azok?

 

Elképesztő! Csoki olyat mutatott, amilyet talán még soha

Csokitól már láthattunk megmagyarázhatatlan és extrém dolgokat, de most valami olyasmit tett, amit tőle még soha nem láthattunk. Amikor azt gondolta, hogy éppen nem figyeli senki, teljesen elengedte magát…

VV Csokinak is helye lenne Jacko klipjében?

A villalakó kedvét mázsás büntetése sem ronthatja el. Makroporttal a derekán, kávéval a kezében perdült táncra a Villa nappalijában.

Stolen Beat a tinilányok új kedvence?

A két fiatal srác letargikusan besétált, majd olyan Jackót nyomtak, hogy a mentoroknak is leesett az álluk...

˝Justin Timberlake-nek vagyok az eltitkolt fia!˝

Ez az a videó, ami az X-Stage adásából kimaradt, de mindenképp látnod kell!

Nézd meg az X-Stage teljes adását!

Michael Jackson lett a 20+-os generációból

A fiataloknak és a maszkmestereknek köszönhetően nyomonkövethettük Jacko átalakulását. Ráadásul leghíresebb videoklipjei is megelevenedtek Zsófi, Juli, Bence és Gergő jóvoltából.

Oláh Gergő 20+-os csapata nagyon megcsinálja!

A csapatkapitány példaképe ihlette a generáció első produkcióját. Az biztos, hogy Gergő és Jacko ezzel feladta a leckét a 20+-osoknak...

Madonna megható fotókkal emlékezett meg Michael Jacksonról!

A világsztár a héten ünnepelte volna 60. születésnapját, amit az énekesnő természetesen nem felejtett el.

Michael Jackson ma lenne 60 éves

Jackson magyarországi látogatásán rengeteg pénzzel segített egy beteg kisfiúnak, akit most megkerestünk. Ő meséli el, milyen volt találkozni a világsztárral.

60 éves lenne Michael Jackson

Az egykori popkirály minden idők egyik legsikeresebb énekese volt, karrierjét viszont 2005-ben állítólagos molesztálási ügye törte ketté. 2009-ben halt meg, miután túladagolta magát az orvosa által felírt erős altatóból.Michael Jackson születésének évfordulójára világszerte különleges eseményekkel készülnek.

Exkluzív videó: Rió egyik nyomornegyedében jártunk

Amikor Michael Jackson a Santa Marta favellában forgatta egyik szenzációs klipjét, a helyi drogbanda vezetője személyesen szavatolta a biztonságát. A zenész később meghálálta a szíveslátást, és megajándékozta őket. Két évvel ezelőtt pedig riporterünket egy helyi öt gyerekes férfi vezette ott körbe, ott, ahol a rendőrök ma is csak kibiztosított fegyverrel mernek megjelenni.

Meghalt Michael Jackson apja

Meghalt Joe Jackson, a híres amerikai zenész klán alapítója. A néhai Michael Jackson apja hosszú betegség után halt meg 89 évesen. Vasszigorral, időnként verésekkel indította el a pályán a gyermekeit, akikre később is komoly befolyása volt.

Puskás Peti Michael Jackson bőrébe bújt

Bár Puskás Peti összes mentoráltja kiesett, a mentor nem tétlenkedett, és egy fergeteges táncprodukcióval készült a hatodik élő show-ra!

Újabb családtaggal bővült a Peller-família!

Évek óta dédelgetett álma vált valóra Lukács Mikinek, de vajon mit szólnak az új jövevényhez a családtagok?

Berta Dániel és Gulyás Roland: Say Say Say (Paul McCartney & Michael Jackson)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ban duetteztek is egymással, így két produkcióval is színpadra kellett állniuk az este során!

Berta Dániel: They Don't Care About Us (Michael Jackson)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Ó jajj! Megható köszöntővel emlékezett meg az elhunyt világsztár lánya!

A pop királya, Michael Jackson kerek évfordulót ünnepelne ma. Éppen ezért nemcsak rajongói, hanem családja is felköszöntötte a legendát!

Fókusz 2017-07-27


szerző:
2017.07.27. 19:00
A legfanatikusabb rajongók szerint a legendák még ma is élnek!

Voltak legendás előadók, és közéleti személyiségek, akiknek temetését világszerte közvetítették. Mindegyikük halálát szakorvos erősítette meg. Milliók gyászolták őket, mégis vannak, akik szerint nem haltak meg. Rajongóik között sok olyat találni, akik eljutottak a fanatizmus egy olyan szintjére, ahol tényszerűen jelentik ki, hogy kedvencük nem halt meg, csak eltűnt a kamerák elől, mert nyugalomra vágyott.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Milyenek voltak a kilencvenes évek a hírességek szemével?

Mindenkinek más maradt igazán emlékezetes a 90-es évekből. De milyen volt az akkori sztároknak? Mit gondoltak ezekről az évekről akkor és mit gondolnak róla most, húsz évvel később? A 90-es éveket idéző riportsorozatunk első részéből ez is kiderül.

X-Faktorosok Jackoról


szerző:
2017.06.23. 18:00
X-Faktorosok Jackoról

Michael Jackson 8 éve ment el, ám a popzene királyáról halála óta is újabb és újabb érdekes információkat tudtunk meg. A szomorú évforduló alkalmából az X-Faktor mentorait teszteltük, ki tud többet az énekesről. Radics Gigi és Gáspár Laci is nagy rajongója volt.

A mesés vagyon sem tart örökké - sztárok a csőd szélén

Elúszott vagyon! A hírnév mellé általában jómód, gyakran fényűző gazdagság társul - legalább is egy darabig. Johny Depp több mint félmilliárd forintot költ havonta, amit már ő is megérez, vagyis kezdenek kiapadni a tartalékok. De Michael Jackson is pénzügyi problémákkal küzdött utolsó éveiben.

Michael Jacksont meggyilkolhatták?

Michael Jackson már majdnem 8 éve nincs közöttünk, de még mindig van olyan, aki meggyőződéssel állítja, meggyilkolták a világsztárt. Az orvos szakértők szerint fatális baleset történt véletlen gyógyszer túladagolás következtében – Jackson jó barátja szerint ez tévedés. Michael Jacobshagen állítja, az zenész többször rettegve vallott neki attól, hogy félti az életét a koncertjeit szervező cég embereitől.

Nyomorban él Michael Jackson pártfogoltja

Szinte felsorolni is nehéz, hogy hány születési rendellenességgel jött világra Farkas Tamás második gyereke. Ő az a férfi, akinek Michael Jackson mentette meg az életét még kiskorában azzal, hogy finanszírozta a májátültetését. Tamás kisfia két hét után feladta a küzdelmet a betegségek ellen. A család most próbálja feldolgozni a tragédiát.

Engedtek az árból!


szerző:
2017.03.03. 18:00
Engedtek az árból!

Mivel egy éven át nem találtak vevőt Michael Jackson neverlandi birtokára, elengedték az ár egyharmadát. Persze az ár így is borsos: A Californiában fekvő hatalmas birtok hatvanhét millió dollárért találhat új gazdát – az induló ár száz millió volt.

CelebKvíz - Mennyire emlékszel decemberre?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

Madonna: „Megcsókoltam Michael Jacksont” – VIDEÓ!

Lélegzet-visszafojtva vártuk a Carpool Karaoke következő részét, ugyanis már előre tudtuk, maga a popkirálynő lesz James Corden legújabb utasa. Az 58 éves énekesnő hozta a formáját, hatalmas show-t adott, és rengeteg érdekes sztorira is fényderült.

WC-ben megy a moonwalk


2016.12.02. 19:49
WC-ben megy a moonwalk

Egy csapásra az internet sztárja lett egy kínai vécésbácsi. Vang úr ugyanis Michael Jackson imitátor, méghozzá nem is akármilyen. Mivel nincs próbaterme, hol máshol gyakorolna, mint a munkahelyén.

Soulbreakers: Bad (Michael Jackson)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

Tóth Andi titkai testközelből!


szerző:
2016.08.04. 18:00
Tóth Andi titkai testközelből!

A fiatal lány nemrég Facebookján livestream videóval kedveskedett rajongóinak. Így megtudhattuk, melyik énekeseket utálja, kit tart a példaképének, min dolgozik éppen, illetve, hogy mik a jövőbeli tervei.

Ismerd meg Sofia Boutella-t a Star Trek legújabb harcosát!

Az algériai származású színésznő Madonna háttértáncosaként kezdte, majd egészen a csillagokig jutott a Star Trek: Mindenen túl című filmmel! Lássuk, mit érdemes róla és a szerepéről tudni!

Story Extra 2016-06-24


szerző:
2016.06.24. 17:25
Apjának állított emléket Michael Jackson lánya

Önmagát lepte meg Jacko lánya születésnapja alkalmából. Paris Jackson egy tetoválással állított emléket a popzene koronázatlan királyának, az édesapjának.

Lenny Kravitz folyton celebekkel fotózkodik

A fellépések előtt és után mindig megtalálja az alkalmat, hogy a legnagyobb sztárokkal fotózkodjon egyet. Alkotott már párost Kevin Spacey-vel, Rihannával, David Bowie-val, és Michael Jacksonnal is. Legutóbb a Guns N’ Roses koncertjén járt.

Fókusz 2015-12-02


szerző:
2015.12.02. 18:55
Fókusz 2015-12-02

Aurélió teljesen összetört fájdalmában. Michael Jackson megmentette az életét, a kisfiút mégis elhagyták a szülei. Mivel etetik a gyerekeinket az óvodákban, iskolákban? Jótékony gazdagok. Még mindig keveset tudunk az AIDS-ről, vallják azok a sztárok, akik felléptek egy tegnap esti kampányrendezvényen.

A pop királya megmentette Béluska életét

Michael Jackson budapesti forgatása idején több gyermekkórházat is meglátogatott feleségével, és a beteg gyerekek között rengeteg ajándékot osztottak szét, egy valaki azonban sokkal többet kapott ennél.

Béla Michael Jacksonnak köszönheti az életét

Michael Jackson budapesti forgatása idején több gyermekkórházat is meglátogatott feleségével, és a beteg gyerekek között rengeteg ajándékot osztottak szét, egy valaki azonban sokkal többet kapott ennél.

Pleszkán Écska - Thriller


szerző:
2015.10.22. 17:05
Pleszkán Écska - Thriller

Écska első produkcióját Ági csillagos huszasra értékelte, így nehéz dolga volt a házigazdának, hiszen magasra tette a lécet a kedvenc dalával. Lássuk hogy sikerült neki a moonwalkos Thriller!

A nemzetközi tánctanár és Jackson

 Michael Jackson, Beyoncé, Mick Jagger, vagy Ricky Martin. Csak néhány név azok közül, akiket a most következő férfi táncolni tanított. Jackoval 23 éven át dolgozott együtt, azt mondja, ők ketten jóbarátok is voltak.

Fókusz 2015-10-12


szerző:
2015.10.12. 17:25
Magyarországon járt Michael Jackson koreográfusa

Michael Jackson  koreográfusa és egyben legjobb barátja, Lavelle Smith Jr. a hétvégén Magyarországon járt, hogy pár napra csupán, de megelevenítse Jacko-t és az ő páratlan tánctudását.
 

Magyarországra érkezett Michael Jackson koreográfusa!

Rihanna, Jay-Z, a The Rolling Stones, Ricky Martin, Victoria Beckham, Rod Stewart, George Michael, csak néhány név azok közül, akikkel együt dolgozott és akiket világszínvonalú produkcióik segítségével hozzásegített a világhírnévhez, de mindenképpen ki kell emelnünk egy nevet, Michael Jackson, a pop koronázatlan királyának nevét a sorból, akivel 23 éven át volt szerencséje együttdolgozni LaVelle Smith jr., táncos korográfusnak. Egy nem mindennapi embert köszönthettünk a stúdióban!

Meghaltak, mégis köztünk járnak?

DNS vizsgálattal is bizonyítja igazát Elvis Presley egyik rokona, aki állítja a király Brazíliában él. Michael Jackson új személyazonosságot kapott és Kanadában telepedett le. A rapsztár Tupacet sem lőtték le, igazából csak ez volt az elterelő hadművelet a világ előtt. Ilyen, és ehhez hasonló elképesztő összeesküvés-elméletek kelnek szárnyra időről-időre halott világsztárjainkról, de hogy miért, na erre is kíváncsiak voltunk.

Fókusz 2015-09-21


szerző:
2015.09.21. 17:25
Fókusz 2015-09-21

Mesés fizetések - Országok, ahol a magyar ápolók akár a nyolcszázötvenezret is megkeresik, és ahol a szakmunkások bére félmilliónál kezdődik. Élnek és virulnak! - Mit csinál ma Elvis, Michael Jackson, vagy Tupac. A rajongók biztosra veszik, hogy nem haltak meg bálványaik. Nincs megállás - A kerítés ellenére folyamatosan érkeznek a menekültek Magyarországra. Az elmúlt 24 óra eseményei és a legfrissebb fejlemények.

Jackóként táncol a kiselefánt


szerző:
2015.07.11. 19:00
Jackóként táncol a kiselefánt

Úgy táncol a Nyíregyházi Állatpark kiselefántja, mint Michael Jackson. A néhány hetes afrikai elefánt lépéseit az egyik látogató vette videóra és töltötte fel az internetre. Azóta több ezren bizonyosodhattak meg róla, hogy járása valóban a pop királyára emlékeztet. Az elefántbébinek még nem adtak nevet, a látogatóktól várják az ötleteket.

MOONWALK: Így ropja a kiselefánt


szerző:
2015.07.11. 16:16
MOONWALK: Így ropja a kiselefánt

A Nyíregyházi Állatpark kis elefántja így szokta szórakoztatni a gondozókat a színfalak mögött. A látogatók közül csak néhányan csíphették el a fura tánclépéseket. Egyikük nemcsak látta, hanem videóra is vette és feltöltötte az internetre. Ő figyelt fel rá, hogy mozdulatai a pop királyának híres táncára, a moonwalk-ra emlékeztetnek.

A feldolgozás, ami felrobbantotta az internetet

A felvétel, amely felrobbantotta az internetet. Michael Jackson számát egy magyar tehetség, Péter Bence dolgozta fel, nem mindennapi módon. Néhány nap alatt, több mint két millióan látták a felvételt. Itt az ideje megismerni a fiatal fiút, aki már 20 évesen Guinness rekorder volt. Polyák Alexandra riportja.

Fókusz 15-06-24


szerző:
2015.06.24. 19:25
Fókusz 15-06-24

Fókusz: Nincs visszaút? - Ezrével küldhetik vissza hozzánk a menekülteket az Európai Unióból? Magyarország megtelt vagy sem? Szakértők elemzik a helyzetet. Különös egybeesés - Miért keressük a szüleinket a kapcsolatainkban? Mennyire igaz, hogy a nők az apjukra, a fiúk az anyjukra hasonlító párt választanak maguknak? Felvállalja - Michael Jackson titkolta. Egy kanadai modell után azonban most egy magyar lány is levetkőzött, hogy véget vessen a támadásoknak. A vitiligo áldozatai.

Fókusz 14-03-06


szerző:
2014.03.06. 18:30
Fókusz 14-03-06

Fókusz: Bilincsben a sztárügyvéd - Stohlt, Damut és Oláh Ibolyát védte az ismert jogász, nagy értékű sikkasztással gyanúsítják. Indul a Szombat Esti Láz! - Eszményi Viktória és Heilig Gábor egymás ellen küzdenek majd a parketten.

Fókusz 13-06-27


szerző:
2013.06.27. 19:45
Fókusz 13-06-27

Fókusz: Nicsak, ki beszél? - Zseniális felvételekre bukkantunk az Éjjel-Nappal Budapest szereplőinek gyerekkorából. Joe már alsóban is alfahím volt. Felháborodott - Csala Zsuzsa tagadja, hogy alamizsnán él. Úgy érzi, lejáratták és nincstelennek állították be. Kőkorszaki szaki - Fából bármit összetákol. István legutóbb biciklit és működő autót faragott magának.

Fókusz 13-06-11


szerző:
2013.06.11. 19:45
Fókusz 13-06-11

Fókusz: Megmenekültek - A Fókusz nézői valóra váltották az árva testvérpár álmait! Egy férfi pótpapának jelentkezett és lakást adott nekik. Megszólal - Az átigazolási botrányok óta nem adott interjút, Janics Natasa először a Fókuszban mesél a zűrös időszakról.

Fókusz 13-05-08


szerző:
2013.05.08. 19:50
Fókusz 13-05-08

Fókusz: Fura fazon- Először beszél nálunk ByeAlex. Hogyan éli meg a kritikákat? És mit gondolnak róla a zenészek? Kortalan szerelem - 41 év van köztük, de boldogok együtt. Mi a titka a híres magyar művészházaspárnak? Mr. Forrónaci - Sokkoló látvány, de az interneten rajonganak érte. Gábor őrülete és a legtrendibb rövidnadrágok.

Fókusz 12-08-09


szerző:
2012.08.09. 20:05
Fókusz 12-08-09

Fókusz: „Barátunk volt” - Lorenzo halálhíre megdöbbentette az egykori Villalakókat. Majka, Elvis és Oki idézik fel a közös emlékeket. Hihetetlen bravúr! - Bemutatjuk Risztov Évát, akit 13 éve követ a Fókusz. De itt lesznek Kozák Danuta barátai és Kammerer Zoltán családja. A földönkívüli - Cseh Lacit is méltatta. Magyar stábként csak a Fókusz rögzítette Michael Phelps visszavonulása előtti utolsó interjúját Londonban.

Mozart rejtélyes halála


szerző:
2012.08.09. 18:30
Mozart rejtélyes halála

Elvis él, Michael Jackson sem halt meg, és Tupac Shakur még mindig ontja a lemezeket. Sokan feltételezik róluk, hogy haláluk csak kitaláció volt, egy megoldás, hogy egy másik, szabadabb életet élhessenek rajongók és felhajtás nélkül.

Fókusz 12-06-05


szerző:
2012.06.05. 20:55
Fókusz 12-06-05

Fókusz: „Szép volt, Jani!” - Rajongók százai fogadták Mészáros Jánost. Hogyan töltötte első napjait a nyertes a Csillag Születik után? Rendbe jött az életük - Valóra váltak az 1 perc és nyersz! győzteseinek álmai, Balázs pedig a show visszatéréséről mesél. Mi a titkuk? - Péter a világ legnagyobb bankjának brókere, Zoltán saját magyar cukrászdát nyit. Hihetetlen karrier New Yorkban!

Utánozhatatlanul utánozza Michael Jacksont

A világ egyik legjobb Michael Jackson megszemélyesítője, aki nem csupán a popikon mozdulatait, arcjátékát utánozza le, hanem lelki habitusát is visszaadja a színpadon.

Szólókarrier: mélységes bukás vagy hihetetlen siker?

Sok népszerű együttes karizmatikus tagja gondolta már, hogy egyedül jobban boldogul, azonban ez nem mindenkinek sikerül. Viszont akadnak kiemelkedő próbálkozók is, akik azóta is a zenei élet húrjain üldögélnek, gondoljunk akár Ákosra, Zsédára vagy éppen Kasza Tiborra.

Fókusz 12-05-17


szerző:
2012.05.17. 20:45
Fókusz 12-05-17

Fókusz: Örök nyertesek - Mertek kilépni a sikercsapatból, és egyedül is felértek a csúcsra. Ákos, Zséda, Kasza Tibi vallomása. Szakított az álompár - Baricz Gergő és Kováts Vera nem tudta megmenteni az X-Faktor óta lángoló szerelmüket. Tragédia eladó! - Kulcs, Tényő, Mór. Kinek kellenek a hírhedt ingatlanok? Visszatértünk a családi tragédiák helyszínére.

A zene történelme Magyarországon nyugszik

Hogyan kerülhet Michael Jackson kalapja, Jimmy Hendrix poncsója, Janis Joplin bukszája, Bob Dylan herflije, Prince bíbor nyaklánca, vagy Madonna magánlevele hozzánk? Egy megszállott gyűjtő négyszáz zenélő tárgynak álmodott új életet Budapesten.

Fókusz 11-11-29


szerző:
2011.11.29. 20:20
Fókusz 11-11-29

Fókusz: Akik az X-Faktor versenyzőiről azt is tudják, amit azok nem is sejtettek magukról. Kinek mi van a torkában, még mekkora meglepetésekre lehet képes Muri Enikő vagy Kováts Vera? Miért szakítottak? Tóth Gabi megtöri csendfogadalmát a Fókuszban véget vet a találgatásoknak! Kiderül, mi igaz a futótűzként terjedő pletykákból, hogy két és fél év után egy harmadik miatt szakított volna szerelmével!

Jackson körül még mindig áll a bál

Michael Jackson, minden idők legnagyobb popsztárja már több mint két éve elhunyt, a halála körülményeivel kapcsolatos per azonban még a mai napig tart. És ki tudja, mikor ér véget.

Reflektor 11-11-25


szerző:
2011.11.26. 00:20
Reflektor 11-11-25

Reflektor: Csepregi Éva mostanában új hobbinak hódol: galambokat tart az otthonában. Filmet forgattak a világszerte népszerű dj, David Guetta életéről. Bródy János dalokat ír, lemezt készít, koncertre készül, pedig tíz évvel ezelőtt úgy tűnt, vége mindennek.

Fókusz 11-11-09


szerző:
2011.11.09. 20:10
Fókusz 11-11-09

Fókusz: A Fókuszban megszólal az az apuka, aki a hatalmas ütéstől szinte semmire sem emlékszik az egyiptomi buszbalesetből. Csütörtökre minden sérült megérkezik Budapestre, és az áldozatokért is elindult egy katonai repülő. Slágerek, amelyek feldolgozásuk után váltak híressé, és előadók, akikről megfeledkezett a világ! Vajon kitől lett híres Alexa Mizuja, hányan írták át a Quimby slágerét? Megtaláltuk az eredeti szerzeményeket!

Jacko családja dokumentumfilmben tálal ki

Újabb kincset érő, gyerekkori felvételek kerültek elő Michael Jacksonról. Az ezeket bemutató dokumentumfilm az első, ahol Jacko szerettei elmondják véleményüket az elmúlt két év megrázkódtatásairól.

Sztárság élve vagy halva?


szerző:
2011.11.03. 19:00
Sztárság élve vagy halva?

Miért élnek a leghíresebb énekesek jó módban, a zeneszerzők és a szövegírók pedig általában szerény körülmények között?

Jacko a legtöbb pénzt hozó halott

Ismét elkészült a legtöbbet kereső, halott hírességek listája. Az idei rangsort - csakúgy mint tavaly - Michael Jackson vezeti.

Hatalmas siker volt a Jacko emlékkoncert

A Cardiffban megtartott eseményen számos világsztár és a Jackson-család három nemzedéke idézte fel a popkirály életművét.

Megdöbbentő tanúvallomás Jackson orvosának perén

A mentős elmondta, hogy Conrad Murray csak egy másik szerről beszélt, a később végzetesnek bizonyuló altatóról viszont nem.

Jackson gyerekei látták apjukat meghalni

Michael Jackson gyerekei végignézték, ahogy az orvos megpróbálta újraéleszteni az apjukat.

Jacko-per: Szörnyű felvételek a nyitónapon

Jacko altatóktól bódult hangja hallható azon a felvételen, amit a zenész orvosa elleni per nyitónapján mutattak be az esküdteknek.

Jacko életébe került, hogy nem mert nemet mondani

Több mint két évvel Michael Jackson halála után kedden kezdődik meg a per az Egyesült Államokban.

Jackson tegnap lett volna 53 éves


szerző:
2011.08.30. 12:17
Jackson tegnap lett volna 53 éves

Több tucatnyian táncoltak egyszerre hétfő este Budapesten, több helyszínen, hogy így emlékezzenek Michael Jackson születésnapjára.

Fény derült Jacko titkos hobbijára

A világ a pop királyaként ismerte, de a művészetek közül nemcsak a zene érdekelte.

Családi vita a Jacko-emlékkoncertről

Az októberre szervezett rendezvényt, a 2 évvel ezelőtt 50 éves korában elhunyt sztár anyja, 4 testvére és a szervező cég jelentette be.

Tánccal idézték meg Jacko „szellemét”

Flashmobot tartottak Michael Jackson emlékére az Egyesült Államokban.

Nem akart levelet írni Michael Jacksonnak

Újabb büntető eljárás indult a kiskunhalasi pszichiátria ellen.

Az egész világ láthatja Jacko utolsó napjait?

Az amerikai ügyészség nyilvánosságra hozná a 2009-ben elhunyt Michael Jackson utolsó napjairól készült videó-felvételeket.

Jackson-dalra ébrednek a nebulók


szerző:
2011.04.19. 08:27
Jackson-dalra ébrednek a nebulók

Kína középső részén egy falusi iskolában úgy döntöttek, hogy reggeli ébresztőként a diákok Michael Jackson dalára táncolnak.

Botrányos emléket állítottak Jackónak

Szobrot készítettek Londonban a két éve meghalt Michael Jacksonról.

Jacko „énekel” a londoni Fulham stadionnál

Michael Jackson szobrot avattak Londonban Gera Zoltán futballcsapata a Fulham stadionja előtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való