KERESÉS search-close

Mezei Léda

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mezei Léda"

Ezért hagyta ott a Barátok köztöt Mezei Léda

Három évet töltött a sorozatban a színésznő, aki egyszercsak azon kapta magát, hogy se szabadideje nincs, még aludni sem tud eleget, így eljött a rangsorolás ideje.

A Barátok közt színésznőjének valóra vált az álma!

Görgényi Fruzsina egyszerűen nem tudta abbahagyni a sírást, amikor kiderült, milyen ajándékot kapott karácsonyra párjától, Vastag Csabától...

Mezei Léda mindenkit visszautasított

A Barátok közt színésznője válogathatott az ajánlatok közül szilveszterkor, de úgy döntött, buli helyett inkább takarítással tölti az év utolsó napját.

A Barátok közt szereplői életük fordulópontjairól meséltek nekünk!

A híres sorozat szereplői őszintén vallottak a felnőtté válásuk nehézségeiről és annak szépségeiről is...

Nézd csak! így mesélnek viccet a Barátok közt szereplői!

A Story Extra stábja a 20 éves sorozat színészeit kérdezte arról, hogy szerintük milyen a Barátok köztös humora, azaz mondjanak egy jó viccet.

Mennyire mered elengedni magad?

Sokan esnek abba a hibába, hogy mindig szeretnének megfelelni mindenkinek. Ez lehetetlen, hisz van az a határ, amikor már érdemesebb önmagunkat adni. A Barátok közt színészeinek is van erről a véleményük!

Két rajongóval elemeztük a Survivor játékosok taktikázását!

Két Survivor rajongóval beszélgetünk a Survivor nagy jeleneteiről. Elemeztük a játékosok taktikáját, vajon ez alapján kiderülhet ki lesz a befutó? A Survivor háttérműsorát vezető Sixx-et is kérdeztük. Vajon ő hogyan csinálná jobban? Miért is rajong ezért a játékért, és természetesen elég-e az ügyes taktika, ha a győzelem a cél?

Rékasi Károly: „Az életemmel egyáltalán nem vagyok elégedett”

Azt gondolhatnánk, hogy az egyik legsikeresebb és legrégebb óta futó magyar sorozat színészei biztosan elégedettek életükkel. De ez tényleg így van? A Story Extra a Barátok közt sztárjait kérdezte erről.

Még keresi az igazit a Barátok közt színésznője

Mezei Léda nem tartja magát karrieristának, egyedül él egy kislakásban és igyekszik annyi feladatot elvállalni, amennyi az idejébe belefér. Nem érti, miért bélyegzik máris karrieristának azt, aki szereti a munkáját.

Jelesre vizsgáztak túlélésből a Barátok közt színészei

Mezei Léda és Kiss Péter Balázs akár a Survivor-ben is megállnák a helyüket. A Barátok közt színészei egy nem mindennapi akadálypályán tesztelték ügyességüket.

A Barátok közt két fiatal sztárja indulhatna a Survivorben?

Mezei Léda, és Kiss Péter Balázs vállalkozott arra, hogy végigcsinálja a Survivor kegyetlen akadálypályáját. Hogy a túlélő jelöltek hogyan teljesítették ezt a pályát, és kik azok, akik végül utazhatnak a Fülöp-szigetekre, az kiderül hamarosan a Fókuszban! Survivor szeptember 24-től az RTL képernyőjén!

Görgényi Fruzsi és Mezei Léda árva kutyusokon segített

A Barátok közt sztárjai pórázra cserélték a szövegkönyvet és kifutóra a stúdiót! Ez így első hallásra kicsit furcsa lehet, azonban csupán arról van szó, hogy Görgényi Fruzsi és Mezei Léda egy jótékonysági divatbemutató sztárvendégeiként léptek a színpadra.

Mezei Léda Pisában szexiskedik

Már javában vakációznak a Barátok közt színészei, Mezei Léda a napsütötte Olaszországot, azon belül is Pisát választotta nyaralása célpontjául.

A BARÁTOK KÖZT SZÍNÉSZNŐI: az önbizalomról

Mitől magabiztos egy nő és milyen praktikákkal tud annak látszani? Erről mesélnek a Barátok közt csinos színésznői.

Mezei Léda megunta a fiúk dumáját

A Barátok közt szövegösszemondó próbáján Csórics Balázs és Seprenyi László volt kénytelen elviselni, hogy Léda viccesen befogta a szájukat - Lédának persze nagyon tetszett, hogy végre ő van a középpontban!

Ott voltunk: a Barátok közt színészei szomorú sorsú kutyákon segítettek!

A Monor és Környéke Csellengők Állatotthon vezetője, Baranyai Erika az egész életét arra szentelte, hogy megkínzott, kidobott, megtalált és elhagyott - sajnos még sorolhatnánk – kutyusokat mentsen. A Barátok közt színészei nem először segítettek az otthonnak, és annak lakóinak, ugyanis szívükön viselik a kis szőrösök sorsát. Szívfacsaró pillanatok következnek!

Ki a legszebb a vidéken? Szavazzatok! Ki a leggyönyörűbb hölgy a Barátok köztben!

Bájosak, gyönyörűek és mindenkit levesznek a lábukról! Mi egyszerűen nem tudunk választani, így döntsetek ti! Szerintetek ki a legszebb hölgyemény a Mátyás király téren!

Így motiválnak a Barátok közt sztárjai

Ha egy kis lelkesítésre vágysz, most megkaphatod. Méghozzá az RTL Klub nagysikerű sorozatának szereplőitől!

Ijesztő fenyegetés a Mátyás király téren

Jobb félni, mint megijedni! A felbukkant telefonos zaklatót lehet, hogy komolyabban kellett volna venni?

Vajon mi lesz Natasa óvatlanságának eredménye?

A pszichológusok élete nem könnyű, ugyanis a munkájuk nagy felelősséggel jár. Emellett pedig úgy tűnik, a páciensek elégedetlen hozzátartozóitól nem csak önmagukat kell félteniük…

Ma mindenképp barátok közt ünnepelj!

Egyre több világnapot tartunk számon, amikor is a rohanó időt megállítva átgondolhatjuk az éppen aktuálisan ünnepelt, az életünket befolyásoló tényezőket. Sokan feleslegesnek tartják ezeket a bizonyos napokat, mondván, az évnek nem csak ez az egy alkalma van az értékelésükre. Mi mégis úgy gondoltuk, fontos felhívni a figyelmet július 30-ra, a barátság világnapjára!

Így telt a nyári szünet Barátok közt!

Újra forognak a kamerák a Mátyás király téren. De mielőtt tovább futnának a szálák, biztosan mindenki kíváncsi, hogy mivel töltötték szabadidejüket kedvenc sztárjaink. Íme!

Így telt a nyári szünet Barátok közt!

Újra forognak a kamerák a Mátyás király téren. De mielőtt tovább futnának a szálak, biztosan mindenki kíváncsi, hogy mivel töltötték szabadidejüket kedvenc sztárjaink. Íme!

Kulisszafotók – Így búcsúztak a Barátok közt sztárjai!

Csak semmi pánik, mindenki nyugodjon meg! Valóban elköszöntek egymástól a sorozat sztárjai, de csak egy hónapos különlétről van szó. Az elválást megelőző partiról pedig rendkívül izgalmas képeink vannak. A nézők viszont egész nyáron láthatják kedvenceiket a sorozatban.

A Barátok közt sztárjai igazi jó barátok!

Anya-lánya-unokája. Borbáth Ottilia, Sztárek Andrea és Mezei Léda nem csak a sorozatban alkotnak jó csapatot. A közös munka olyannyira összekovácsolta őket, hogy szívesen töltenek együtt időt a magánéletben is. Már, ha tehetik természetesen.

Mezei Léda meglepetése


szerző:
2016.05.01. 13:00
Mezei Léda meglepetése

Léda ritkán tud hazautazni, de ha megteszi, akkor bizony olyan meglepetéssel készül, hogy mindenkinek tátva marad a szája.

Meglepetéssel készültünk – Boldog anyák napját!

A Barátok közt szereplői összefogtak, és nagy titokban készítettek egy kedves kis köszöntőt az anyukák számára, amit nektek is megmutatunk.

Boldog anyák napját kívánunk!

Ezzel a kedves köszöntéssel szeretnénk nagyon boldog anyák napját kívánni!

Barátok közt: „Boldog Anyák napját”

Végre elérkezett az év egyik legszebb napja. A szeretetteli ünnep alkalmából mi is készültünk egy kis meglepetéssel.

Új és már jól ismert szereplők! Barátok közt!

Új év, új karakterek! Börtönpszichológus, elbűvölő fiatal lány, izgága cellatárs és ismét megjelenik a sorozat a rosszfiúja is. Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való