KERESÉS search-close

Mezőcsát

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mezőcsát"

A sztráda felett lógott a kamion

Átszakította a szalagkorlátot, majd félig a levegőben lógva állt meg egy kamion az M30-as autópálya felüljáróján Mezőcsátnál reggel. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopterrel megfigyelésre kórházba szállították. Úgy tudjuk, az ijedtségen kívül más baja nem lett. A kamion műszaki mentése egész nap tartott. Eközben hatalmas dugók alakultak ki a környéken.

Lelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta ismerősét

Megrázta a látvány, ezért jelentette a rendőrségen - ezt mondta a bíróságon a tanú, aki látta, ahogy ismerőse az utcán szíjjal fojtogatott és vert egy embert Mezőcsáton, 2017 nyarán. A vád szerint a támadó előzőleg lelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta ismerősét, aki menekülni próbált. Az emberölés kísérletével vádolt férfi a bíróságon hétfőn mindent tagadott.

Életfogytig börtönbe küldenék a gyújtogatót

Három gyerekre nem gyújtotta volna rá a házat - ezzel érvelt ártatlansága mellett az utolsó szó jogán a mezőcsáti gyújtogatás vádlottja. A tűzben a férfi sógora és annak legkisebb gyereke, egy másfél éves kislány halt meg 2017 nyarán. A két nagyobb gyerek még ki tudott menekülni. Ma a perbeszédek hangzottak el, az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést kért, az ügyvéd viszont felmentést.

Felgyújtotta az ismerősét

Lelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta ismerősét egy férfi Mezőcsáton szombat este. Az áldozat súlyosan megsérült. A gyújtogató pár nappal korábban befogadta a házába a férfit, nem tudni, min veszhettek össze. Amikor észrevette, hogy lángol a ruhája, a férfi belefeküdt a kerti medencébe, így tudta eloltani a tüzet. A vendéglátó azonban nem hagyta ennyiben. A menekülő vendéget az utcán elkapta, szíjjal fojtogatta, és verte. A támadó előzetes letartóztatásban van.

Részeg volt a mezőcsáti gyújtogató

Azt akarta, hogy költözzenek ki a házából, ezért gyújthatta rokonaira az épületet egy férfi tegnap hajnalban Mezőcsáton. A apa és másfél éves kislánya bennégett. A gyújtogató beismerte tettét, és azt mondta információink szerint a rendőröknek, hogy részeg volt. Két gyerek még ki tudott menekülni az égő házból, ők most rokonoknál laknak, mert édesanyjuk is meghalt évekkel ezelőtt. Az egyik nagymama Híradónknak azt mondta, képtelen megbocsátani a gyújtogatónak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való