KERESÉS search-close

Mentorház

78 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mentorház"

X-Stage Szabó Zsófival és ÉNB Lalival (6. rész) – X-Búcsú az Élő show előtt

Az X-Stage házigazdái kielemezték a Mentorházban zajlott vitákat, megnézték együtt az idei év legjobb 12 előadóját, Zsófi egy troll videóval is készült Lalinak. Az utolsó X-Stage adása pedig rendhagyó módon ért véget....

Öröm és csalódottság az X-Faktor Mentorházában

Mennyit árt vagy épp mennyit segít az izgalom a versenyzőknek? Komoly döntések és nehéz választások után megvannak a csapatok és irány az élő show! Mi számít majd igazán?

Páratlan hangú énekesekkel telt meg a Mentorház

Gáspár Laci és Gigi a jó hangokat, ByeAlex és Peti az egyéniségeket kereste a versenyzőkben. Ezen a ponton már nem egyszerű a döntés, ráadásul kategóriánként két versenyző közül egyet a más szempontokat képviselő mentortársakra kellett bízni.

Radics Gigi az X-Faktor Mentorházban vezette körbe a Story Extra stábját!

Az X-Faktor Mentorházban nehéz dolga lesz a zsűrinek, a székfoglalón megmaradt hat versenyzőből csak hárman mehetnek tovább kategóriánként. A hétvégén tehát kezdetét veszi az X-Faktor Mentorház!

Cuki, gömbölyödő pocakkal navigált minket Kiss Ramóna

Garázsbandák hangulatát idézi a Mentorház, de állnak mikrofonok a medence szélén is. Ramóna a forgatás helyszínén vezetett körbe minket, ahol találkozott a mentorokkal, majd megmutatta a Duna-parti ház pazar kertjét és kilátását.

Gáspár Laci hét lányversenyzővel fordul a Mentorházba

A tehetségkutató magyar történetében másodszor a Tábor végén 25 produkciót juttattak tovább a mentorok, mert Gáspár Laci 7 lánnyal érkezik a hétvégi a Mentorházba.

Nézz be Puskás Petiékkel a Mentorház forgatására!

Az X-Faktor dübörög, a mentorok javában válogatják az idei évad tehetségeit, annyira, hogy máris a Mentorházban kell meghozniuk a legnehezebb döntéseiket. Szerencsére, képeken dokumentálnak mindent.

Óriási kiborulások a Mentorház után!

A kiesett versenyzők szinte összeomlottak, amikor elmondták családjuknak az eredményt. Jelenetek, amelyek kimaradtak az X-Faktor hétvégi adásaiból!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Könnyek és veszekedés az X-Faktorban!

A hétvégén kiderült, ki az a 12 szerencsés énekes, aki bekerült az X-Faktor élő show-jába. Ott voltunk, és megmutatjuk a tovább jutók első perceit az eredményhirdetés után.

Kiss Ramóna is elérzékenyült a Radio Mobster telefonhívásától

A Mentorházból továbbjutó rock együttes tagjai legfőbb támogatójukat, Milán és Marci édesapját hívták fel először az örömhírrel, a telefonbeszélgetéstől pedig nemcsak a banda tagjai érzékenyültek el, hanem Kiss Ramóna is.

Ricco és Claudia fülig érő mosollyal mesélték a telefonba, hogy továbbjutottak

Az X-Faktor Élő show-ba jutó párosa először Claudia édesanyját értesítette az eseményekről, akibe úgy kellett belefojtani a szót örömében.

Tóth Betti barátnője el sem akarta hinni, hogy a rapper lány továbbjutott

Betti először egy barátnőjét hívta fel azzal, hogy bejutott az Élő show-ba, a lány hozzátartozója pedig annyira megörült a hírnek, hogy még abba is belezavarodott, éppen kivel beszél telefonon.

Lengyel Anna próbált vidám maradni az ítélet után is

A fiatal énekesnő anyukáját hívta fel miután kiesett a Mentorházból, és bár eleinte kereste a megfelelő szavakat, mosolyát végig megőrizte.

Oláh Szandra: „Szerinted ehhez túl kicsi vagyok?”

Szandra édesapját hívta fel, miután kiesett, aki biztosította róla a lányt, hogy habár most nem jutott tovább, készen áll arra, hogy énekesnő legyen.

Kiderült, ByeAlex és Gáspár Laci kiket visz magával az X-Faktor Élő Show-jába

ByeAlex romantikus énjét mutatta meg a mentorházban. Gáspár Laci pedig kedvenc zenekarának sorsát mentortársaira bízta.

Kovács Pali könnyek között értesítette szeretteit kieséséről

A fiatal énekes a Mentorházig jutott. A történtekről sírva számolt be családjának, akik természetesen tartották benne a lelket a telefonon keresztül is.

Berta Dani még a Mentorház után is szerénykedett

Dani édesanyjával beszélt először, mikor megtudta, hogy továbbjutott, de - kemény rocker imázs ide vagy oda -, szerénységét végig megőrizte.

Rékasi Dezső: „Nem voltam jó, nem énekeltem jól…”

Dezső nem jutott tovább a Mentorházból. Édesanyjának elismerte, hogy teljesítményével ő sem volt most elégedett.

Nézz körbe a Mentorházban!


szerző:
2017.10.07. 22:20
Nézz körbe a Mentorházban!

Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetője kalauzol téged körbe az idei Mentorházban. Most te is megnézheted, hol dőlt el a 12 legtehetségesebb előadó sorsa.

Kiderült Radics Gigi és Puskás Peti kiket visz magával az X-Faktor Élő show-jába

Radics Giginek nehéz volt döntenie, mert a fiúk remekül teljesítettek. Puskás Peti mentorházas versenyzői közül azonban akadtak, akik hatalmas csalódást okoztak.

Mentorház: forradalmi magyar újítást tesztelnek először a világon

A magyar zenei világ krémje megfordult már az elmúlt években az X-Faktorban mentorsegédként. Idén azonban minden megváltozik...

A teljes adást ITT nézheti meg!

MENTOROK: Mit szólnak az új szabályokhoz?

A Mentorház szabályai idén  egy forradalmi magyar újítás miatt megváltoznak. Miután a mentorok meghallgatták a hat énekest, mindenki mondhat véleményt róluk. Ezek után az énekesek mentora két versenyzőt juttat az élő show-ba, kettőt pedig hazaküld. A megmaradt kettő sorsáról a három másik mentor dönt.

Hatalmas változás az X-Faktorban!

Az X-Faktorban először Magyarországon változtattak a Mentorház szabályain. Megkérdeztük:mit szólnak hozzá a mentorok, és mit várnak a mentorházba jutott versenyzőiktől.

X-Faktor: így énekelt Bozsek Márk a Mentorházban!

A Barátok közt egykori szereplője igazán jól meglepte a rajongókat, ugyanis kiderült róla, hogy a színpadon, mint énekes is tökéletesen megállja a helyét. Négy évvel ezelőtt a Mentorházban is fantasztikusan énekelt, amit Geszti Péter is igazán értékelt.

Ismerd meg a Mentorházba jutott lányokat!

Ők azok hatan, akiket ByeAlex kiválasztott, hogy továbbvigyen a Mentorházba. Nézd meg a lányokkal készült exkluzív interjút!

Ismerd meg a Mentorházba jutott 25 éven felülieket!

Ők azok hatan, akiket Puskás Peti kiválasztott, hogy továbbvigyen a Mentorházba. Nézd meg a 25 éven felüliekkel készült exkluzív interjút!

Megvannak az X-Faktor mentorházas versenyzői

Vasárnap este pattanásig feszült a hangulat a mentorok között, amikor eldöntötték, kiket visznek magukkal a Mentorházba.

Hatalmas volt a harc Radics Gigi Mentorházas székeiért

Újabb fontos állomáshoz érkezett a 2017-es X-Faktor, hiszen szombat este kiderült, melyik mentor melyik kategóriát kapja idén, és Radics Gigi már ki is választotta azt a hat énekest, akiket továbbvisz magával a mentorházába. 

Íme a 2016-os X-Faktor döntősei!

Hétvégén végre eldőlt, kik jutnak az élő show-ba. A 12 döntős már nagyon várja a megmérettetést. Lássuk, kik is ők!

Ők jutottak be a Mentorházba!

Pontosan két évvel ezelőtt ez történt az X-Faktorban: „Drámai könnyek, elkeseredett énekesek, gondterhelt mentorok – hétfőn bemutattuk a Tábor egyik arcát. Most pedig jöjjön a 24 legjobb énekes, akik önfeledten ünnepeltek rokonaikkal a döntés után. És megmutatjuk hogyan készítette fel őket a mentoruk a következő fordulóra.”

Örömkönnyek és dráma a Mentorok házában

A Tábor után idén a mentorok háza is tartogatott meglepetéseket. A Fókusz pedig ott volt mind a négy helyszínen. Lássuk mi történt az eredményhirdetések után. 

Összeállt az X-Faktor döntőseinek idei mezőnye

A Reflektor riportere ott volt a mentorok házában, amikor a versenyzők megtudták, továbbjutottak-e, vagy tisztalaposként kaptak-e még egy utolsó esélyt.

KRISZTIÁN: „Örülök is, meg nem is”

Isten ajándékaként tekint a tiszta lapra, az utolsó lehetőségére. Mégis, kettős érzelmekkel fogadta a hírt.

ROSEWOOD: „Bizalmat keltett bennünk”

Élni akarnak a bizalommal, melyet Tóth Gabitól kaptak a tiszta lappal. Legfőbb céljuk, hogy a nézők megkapják az üzenetüket: a szeretet a legfontosabb dolog a világon.

BENJI: „Még nem ülhetek nyugodtan”

Benji nemcsak a tiszta lapról, de Alföldi Róbert szigorú elvárásairól és Stohl Andrásról is mesélt. 

GWENDOLIN: „Ez egy plusz lehetőség nekünk”

Egy utolsó lehetőség, egy utolsó esély. Gwendolin Szikora Róberttől kapta meg a tiszta lapot, amelynek mindenképpen örült, mégis benne a félelme, hiszen a kiesés veszélye is ott lebeg felette.

Örömkönnyek és dráma a Mentorok házában

A Tábor után idén a mentorok háza is tartogatott meglepetéseket. A Fókusz pedig ott volt mind a négy helyszínen. Lássuk mi történt az eredményhirdetések után. 
 

Várják tizenharmadik társukat az élő show-ba jutott versenyzők

Kialakult az X-Faktor 2014 tizenkettes mezőnye, a tiszta lapok miatt azonban még nem teljes a létszám, a nézők az első élő show-ig dönthetnek arról, hogy melyik mentor indulhasson négy mentorálttal a versenyben.

Nagy Richárd


szerző:
2014.10.12. 22:05

Karacs Balázs


szerző:
2014.10.12. 22:00

Borbély Richárd


szerző:
2014.10.12. 21:55

Szabó Richárd


szerző:
2014.10.12. 21:50

Le Quang Huy - Benji


szerző:
2014.10.12. 21:45

Sallai László


szerző:
2014.10.12. 21:40

Tha Shudras


szerző:
2014.10.12. 20:55

Rock-Inger


szerző:
2014.10.12. 20:50

Spoon


szerző:
2014.10.12. 20:45

Phoenix Rt.


szerző:
2014.10.12. 20:45

Rosewood


szerző:
2014.10.12. 20:40

Pálinka Republik


szerző:
2014.10.12. 20:35
Egy mentor négy versenyzővel is harcba szállhat a végső győzelemért

Az X-Faktor 2014 legnagyobb újítása, hogy a Mentorházból a három biztos továbbjutón kívül minden mentor kijelölhet még egy versenyzőt, a négy tiszta lapos közül pedig a nézők dönthetik majd el, hogy ki lesz az élő show-k tizenharmadik résztvevője.

Krizsma Gwendolin


szerző:
2014.10.11. 22:15

Ilyés Jenifer


szerző:
2014.10.11. 22:15

Bordás Anasztázia


szerző:
2014.10.11. 22:10

Tóth Andi


szerző:
2014.10.11. 22:05

Jakab-Péter Izabella


szerző:
2014.10.11. 22:00

Cseh Andrea


szerző:
2014.10.11. 21:55

Kállai-Kiss Zsófi


szerző:
2014.10.11. 21:10

Andelic Jonathan


szerző:
2014.10.11. 21:05

Horváth Ági


szerző:
2014.10.11. 20:55

Horányi Juli


szerző:
2014.10.11. 20:50

Erika Albero


szerző:
2014.10.11. 20:50

Horváth Krisztián


szerző:
2014.10.11. 20:45

Fókusz 14-10-10


szerző:
2014.10.10. 18:00
Fókusz 14-10-10

Fókusz: Élve eltemetve - Gáspár Laci barátai majdnem belehaltak, amikor meglátták az énekest a föld alatti koporsóban. Ő vizsgálta az ebolát! - Megszólal a magyar orvosnő, aki a fertőzöttek mintáival dolgozott Afrika legveszélyeztettebb országában! Nyílik a Mentorok háza - De kik segítenek a döntésben? Stohl András már biztosan visszatér az RTL KLub képernyőjére!

Ők segítik idén a mentorok munkáját

Az utolsó, minden eldöntő forduló. 24 kiváló énekes, közülük azonban csak 12-nek szurkolhatunk majd egész ősszel az X-Faktor élő adásaiban. Alig több, mint 24 óra múlva kinyílnak a Mentorok Házának kapui, ahol minden eldől. De vajon idén kik lesznek az ítészek segítői?

Bemutatjuk a mentorsegédeket!


szerző:
2014.10.10. 16:00
Bemutatjuk a mentorsegédeket!

Az utolsó, minden eldöntő forduló. 24 kiváló énekes, közülük azonban csak 12-nek szurkolhatunk majd egész ősszel az X-Faktor élő adásaiban. Alig több, mint 24 óra múlva kinyílnak a Mentorok Házának kapui, ahol minden eldől. De vajon idén kik lesznek az ítészek segítői?    
 

Benji és Andi az X-Faktorhoz fűzött reményeikről

Hétvégén ért véget Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának tábora. A 8:08 – Minden reggel stúdiójában két mentorházba jutott versenyzőt láttunk vendégül, Cseh Andit és Benjit, akik a versenyben eddig nyújtott teljesítményükről meséltek, és azt is megosztották műsorvezetőinkkel, hogy mit várnak az X-Faktortól.

Fókusz 14-10-07


szerző:
2014.10.07. 18:00
Fókusz 14-10-07

Fókusz: Előre retteg - Aurelio már a bátorságpróbára menet elsírta magát. A csapat étele a tét. Bejutottak - Megvan a 24 Mentorházas, de a mentorok előre félnek attól, hogy választaniuk kell. Rosszalkodó négylábúak - Ne dőljünk be a kutyusok bűnbánó tekintetének! Tanácsok csibész-gazdiknak.

Szikora Robinak volt a legtöbb gondja a Táborban

A lányok mezőnye annyira erős volt, hogy Robi szíve szerint akár kétszer annyi énekest is továbbjuttatott volna a Mentorházba, mint a lehetséges létszám, de végül mégis meghozta a döntését, így pedig kialakult a 2014-es X-Faktor legjobb 24-es mezőnye.

Összeállt Little G Mentorházas csapata

Újdonság az X-Faktor Táborában, hogy a mentorok választhatják ki, hogy melyik kategóriával szeretnének foglalkozni, a kategóriák mezőnyéről pedig már a Tábor második körétől kizárólag egy-egy mentor dönt.

NAGY RICHÁRD: „Ez a pofon erősebbé tett”

Ricsit, Tóth Gabi küldte haza a 2013-as Mentorházból. A fiú szerint ez a pofon kellett neki ahhoz, hogy ráébredjen, mit is akar valójában és hogy megerősödjön.

Mentorok háza előtt: Vajon kiben van meg az X?

Énekelhetsz tökéletesen, a végén úgyis az utolsó dal dönti el, mi lesz a sorsod. Összegyűjtöttük az eddigi legdrámaibb pillanatokat, amelyeket a korábbi években láthatták már a mentorok házában.

Fél kettő 11-10-11


szerző:
2011.10.11. 14:15
Fél kettő 11-10-11

Fél kettő: Testvérféltékenység - Hogyan hat a felnőttkori életre az, hogy valaki hányadik testvérnek születik? Mi történt a mentorházban? - Geszti Péternek Kiki segített a csapatok kiválasztásában, vendégünk volt az Első emelet frontembere. Brad Pitt Budapesten - Angelina és a gyerekek is itt vannak és már megvolt az első botrány is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való