KERESÉS search-close

Mentor Ház

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mentor Ház"

Puskás Danit váratlanul érte trollvideójának sikere? - VIDEÓ!

A fiatal zenészről több hete kering egy igen furcsa felvétel, amiről nem tudtuk eldönteni, hogy ugratás-e vagy csak simán nincs jól a fiú. Hát itt is van a magyarázat, ő maga meséli el, mi is történt vele azon a napon. 

Gáspár Laci egy tündéri videót posztolt kisfiáról

Az X-Faktor mentora imádja a zenét és ez életében is mindenhol jelen van. Nincs ez másképp családjában sem. Kisfia most olyat mutatott, amitől mindenkinek leesett az álla!

12 énekes bukott el az utolsó pillanatban

Csak egy hajszál választotta el azt a tizenkét énekest az élő showtól, akiknek hétvégén búcsúznia kellett az X-Faktor műsorától. A hétvégén kialakult az X-Faktor döntősök mezőnye, a Fókusz pedig ott volt mind a négy mentorházban. Megmutatjuk Önöknek azokat a pillanatokat, amelyeket biztos, hogy nem láthattak.

Story Extra 2016-11-02


szerző:
2016.11.02. 16:55
X-Faktor kvíz: Idézzük fel együtt a Mentor Házban történteket!

Ha rajongsz az X-Faktorért, és nyomon követed az adásokat, ezt a kvízt pont neked találták ki! Imádod a műsort, és úgy érzed, mindent tudsz a mentorokról és a versenyzőkről? Ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire vagy képben!

Jáger Kinga:

A Tábor Kinga számára pozitív csalódás volt, emellett pedig sok barátra sikerült szert tennie. Habár Lacira számított, de örült, hogy Gabi lett a mentora. Sőt, azt is elárulta, hogy Mentor Házas produkciója után egyáltalán nem érezte magát biztonságban...

Opitz Barbi:

A lány úgy érzi, tényleg elrontotta produkcióját a Táborban, most viszont úgy véli, sikerült bizonyítani mentorának.

Lotfi Begi:

Tóth Gabi mentorsegédje az alapján ítélte meg az énekeseket, hogy milyen volt a teljesítményük a Mentor Házban. Szerinte ez az ő előnye, hiszen a lányok mentorát már sok impulzus érte korábban.

Sorbán Fanni új nyelven kezdett el énekelni

Az X-Faktor versenyzője bevallotta, hogy elfelejtette a szöveget, és hogy egy pillanatig se érezte biztonságban magát a Táborban. Annak viszont örült, hogy Mentor Házbant nem kellett "bevonszolni" a színpadra.

Girl power az X-Faktorban!


szerző:
2016.10.30. 20:50
Girl power az X-Faktorban!

Az X-Faktorban ilyen még nem volt, hogy női mentor kapja a lányokat. Tóth Gabi nagyon örül ennek a felállásnak, ugyanis két éve is őket szerette volna mentorálni.

László Cintia:

Nagy élmény volt Cintia számára a Tábor, és alig hitt el, hogy bekerült a Mentor Házba. Úgy gondolja, hogy idáig eljutni, főleg 17 évesen, nagyon nagy dolog...

Közös számot csinálnak a továbbjutó fiúk?

Gergő, Dmitrij és Kristóf nagyon örülnek egymásnak. Sőt, már tervük is van a közös jövőjüket illetően.

Berki József feladja az éneklést kislányáért?

Számára az X-Faktor most véget ért, de biztos benne, hogy Istentől kap majd lehetőséget arra, hogy valóra váljon az álma.

The Crossroads:

A zenekar tagjainak időre van szükségük, hogy átéljék a továbbjutás élményét. Azt azonban elárulták, hogy milyen kellemes meglepetések érték őket, és hogy kinek a kiesése okozott csalódást számukra.

ByeAlex teljesen összezavarta a Soulbreakers tagjait

A zenekar nagyon pozitívan állt a versenyhez a produkciójuk után is. Azt is elárulták, hogy ők mindenképpen győztesen mennek haza...

ByeAlex:

A zenekarok mentora elégedett volt az énekeseivel, ugyanis a Mentor Házban senki sem a kettesaláért küzdött. 

Lábas Viki:

A Margaret Island énekesnője hálás ByeAlexnek, amiért mentorsegédként megismerhette az X-Faktor zenekarait.

„Egy színfolt voltunk a hat zenekarból”

A The Weddig At The Slaughterhouse frontembere elárulta, hogy egyetértenek ByeAlex döntésével, és örülnek, hogy itt lehettek az X-Faktor Mentor Házában…

Kiderült, hogy milyen hatással volt az X-Fakot az Atomic Playboyzra. Erre biztos, hogy sokan nem számítottak...

Mi történt a  Dynamite Dudes zenekarral?

Tagcserével állt a Mentor Ház színpadára a zenekar. A korábbi fordulókból jól ismert énekes elárulta, hogy mi történt velük a Tábor óta.

Gáspár Laci csúnya tréfát űzött az énekesekkel?

Eszter, Szandra és János jutott tovább az élő show-ba Gáspár Laci döntése alapján. Az énekesek elárulták, hogyan élték meg a nagy pillanatot.

Colette:

Öt éves kora óta szerette volna elérni az álmát, hogy táncoljon és énekeljen a tévében. Úgy érzi, neki nincs semmije, csak a szíve és e lelke...

Stephanie alig hitte el, hogy bejutott a Mentor Házba

Az X-Faktor énekese elmesélte, hogy hogyan élte meg a Tábort, és hogy milyen volt a toppon és mélyponton lenni.

Stephanie:

Kiesése után, könnyeivel küszködve mesélt érzéseiről és gondolataról az X-Faktor Mentor Házas versenyzője.

Ács Cintia könnyeivel küszködve mesélt érzéseiről

Az X-Faktor most Cintia számára véget ért, de nagyon pozitívan gondol a jövőre. 

Gáspár Laci szívfájdalmat és kellemes meglepetést is kapott énekeseitől

Nagyon meghatározó volt Laci számára az a pillanat, amikor benyitott mentoráltjaihoz a Táborban. Az énekesek szemében látta azt, hogy bíznak benne, ezért különösen nehéz lesz számára, amikor meg kell mondania nekik döntését.

Sorbán Fanni:

Az énekes lány úgy érzi, közülük mindenki megérdemelte volna, hogy bekerüljön az élő show-ba, hiszen mindannyian jók voltak, csak különbözőek.

Gáspár Laci büntiben van?


szerző:
2016.09.09. 22:00
Gáspár Laci büntiben van?

Az énekes olyat tett, amiért komolyan meg kellett fizetnie. Rajongóinak elárulta, miben is hibázott. Lássuk!

Keresztes Ildikó megihlette Alföldi Róbertet

Az X-Faktor mentora nem tagadja, hogy az ő szeme is könnybe lábad egy-egy megható produkció hatására, így most már tökéletesen megérti, Ildikó miért érzékenyült el oly gyakran az elmúlt években.

A Mentor ház kulisszatitkai!


szerző:
2013.10.07. 16:00
A Mentor ház kulisszatitkai!

4 csodálatos helyszín, 4 mentor és 25 feszült versenyző. A hétvégén kialakult a 2013-as X-Faktor élő adásainak mezőnye. Megmutatjuk hogyan fogadták egymást a kiesettek, a továbbjutottak pedig az örömteli sokk után nekünk nyilatkoztak először.

Fókusz 13-10-04


szerző:
2013.10.04. 19:45
Fókusz 13-10-04

Fókusz: Sírás és dráma - Az utolsó dal dönt el mindent, de vajon bírják-e ezt idegekkel a versenyzők? Nagy fába vágta - Korda György hatalmas vállalkozásba fogott, megmutatjuk a kulisszatitkokat. Felgyorsult idő - Hogyan készülnek a világ leglátványosabb felvételei az olvadó hóról és a World Trade Center építéséről.

Az X-Faktor kiesők szomorú percei


szerző:
2012.10.09. 19:00
Az X-Faktor kiesők szomorú percei

Idén a szokásosnál is fájdalmasabb volt a búcsú, hiszen a mentoroknak 12 helyett 13-szor kellett nemet mondaniuk. Akiknek ez szólt, azok számára véget ért egy álom. A nagy felébredést nem mindenki viselte jól, így a Mentor Házakat nem csak az örömkönnyek áztatták.

Fókusz 12-10-08


szerző:
2012.10.08. 20:50
Fókusz 12-10-08

Fókusz: Az utolsó akadályt is leküzdötték az X-Faktor élő adásának főszereplői.Vajon ki lesz a befutó? Kondigéppel erősít Gyuri bácsi a súlyos betegsége után. Hogyan tudja rávenni erre Klárika? Delhusa Gjoni elárulja, milyen nők jönnek be neki és mi alapján választja ki az igazit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való