KERESÉS search-close

Mayer Ottó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mayer Ottó"

Ismerd meg Pribelszki Norbi társát!

A Barátok közt egykori szereplője eddig egyedül töltötte a mindennapjait, azonban ez megváltozott. Hogy kire esett a választása, azt a Reggeliben árulta el.

Barátok közt: Ez történt a 41. héten

Vajon Júlia hogyan viseli, hogy Attila végre hivatalossá tenné a válást? Gizella és Aliz tovább vetélkednek az „igazi” üzletvezető címért. Vajon mit tesz Kristóf, amikor megtudja, hogy Tóbiás élete veszélyben van? Ottó érzékeny búcsút vesz a Mátyás király téri barátaitól, és Japánba utazik. László Gizella védelmére kel a könyvbemutatón és hatalmas botrányt okoz. Nóra észrevesz egy gyanús alakot a biztonsági felvételeken, a hírre Szonja pánikba esik. Natasa újra megdobogtatja Rudi szívét.

Mayer Ottó elbúcsúzik a Mátyás király tértől

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. október 09-i epizódjaiból!

Szomorú búcsút vesz Mayer Ottó a Mátyás király tértől

A fiatal fiú Berényi Timitől is szomorú búcsút vesz, ugyanis egy időre el kell hagynia az otthonát, a családját és a barátait.

Előző rész: (2018. október 09.)

Vajon megússzák Alizék, hogy szörnyű kritikát kapjon a Rózsa bisztró? Ottó érzékeny búcsút vesz a Mátyás király téri barátaitól, és Japánba utazik. Vajon mit tesz Kristóf, amikor megtudja, hogy Tóbiás élete veszélyben van?

Következő rész: (2018. október 09.)

Vajon megússzák Alizék, hogy szörnyű kritikát kapjon a Rózsa bisztró? Ottó érzékeny búcsút vesz a Mátyás király téri barátaitól, és Japánba utazik. Vajon mit tesz Kristóf, amikor megtudja, hogy Tóbiás élete veszélyben van?

Ottó lebukott Timi előtt


szerző:
2018.09.14. 20:55
Ottó lebukott Timi előtt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. szeptember 14-i epizódjaiból!

Ottó szenvedélyesen megcsókolja Timit

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. szeptember 03-i epizódjaiból!

Timi nem bír ellenállni Ottónak?

A fiatal lány körül elég nagy a zűrzavar, és úgy tűnik, ezt még tetézni is tudja.

Csúnyán lebukott Timi és Ottó

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. május 22-i epizódjaiból!

Vége! Berényi Timi nem hazudhat többé!

Amióta itthon van Miki és Nóra lánya, nem áll másból az élete csak hazugságból…

Laci rátámad Ottóra


szerző:
2018.05.09. 21:50
Laci rátámad Ottóra

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. május 09-i epizódjaiból!

Döbbenet: Novák Laci kiütötte Mayer Ottót!

Mint egy őrült, úgy viselkedett Laci, mikor meglátta andalogni Gizit és „szeretőjét”.

Gizi ismét Ottóról fantáziál?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. május 07-i epizódjaiból!

Életre kel Gizi erotikus fantáziálása?

Úgy tűnik, Gizellának egyre jobban megy a naplóírás…

Barátok közt: Ez történt a 17. héten

Vajon hogy kezeli Miklós és Júlia az egymás iránti fellángolásukat? Luca fájdalmas időszakon megy keresztül, de Zsolt is maga alatt van Andrea miatt. Urbán újra betámadja Vilmost, aki egészen meglepő helyről kér segítséget. Gigi és Ádám szomorú ténnyel kénytelen szembesülni. Nórát az orránál fogva vezeti valaki, aki egyben Ottót is az ujja köré csavarja. Hanna szembekerül Miklóssal, és ennek Balázs issza meg a levét.

Barátok közt: ez volt az egyik legszebb szerelmi vallomás!

A híres sorozat egyik legromantikusabb és legcukibb szerelmi vallomását pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon láthatták a nézők. Ottó és Liza között egyre szorosabbá vált a kapcsolat, aztán a fiú egyszer csak kiöntötte Lizának a lelkét, és forrón megcsókolta a lányt.

Gizi Ottóról fantáziál?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 10-i epizódjaiból!

Gizi titokban Ottóról fantáziál?

Úgy tűnik, kezd rendbe jönni Laci és Gizi házassága, habár valami furcsa dolog mégiscsak történik a Novák családban.

Itt a vége, Milán már nem rejtőzködhet többé!

A fiatal fiú még a bujkálást is bevállalta, csakhogy ne kelljen örökre elválnia Lucától és a Mátyás király tértől.

Neked bejön a Barátok közt színészének új stílusa?

Pribelszki Norbi úgy gondolta, ha új év, akkor új külső, amit ma meg is mutatott a nagyvilágnak.

Videó: Nyári Dia hatalmasat esett az egyik forgatáson!

A Barátok közt színésznője a bakiról készült felvételt saját maga osztotta meg.

Barátok közt: Ez történt a 46. héten

Emília szeretne kimászni az ékszerbizniszből, de az események nem feltétlenül úgy alakulnak, ahogy ő elképzeli. Luca rendkívül kellemetlen dolgot tud meg Milánról. Lehet, hogy Ábel fia miatt vége lesz Nóra karrierjének? Péter sokkoló dologgal szembesül Hannával és Ottóval kapcsolatban. Barna nagyon jó úton halad, hogy sarokba szorítsa a Berényieket. Gizella tettei nem feltétlenül azzal az eredménnyel záródnak az új iskolában, amire Stella számítana. Nóra olyan kéréssel fordul Ábel felé, amely vízválasztó lehet a kapcsolatukban. Attila megtudja, hogy azt a földterületet akarják használatba venni, ahol Ludwig teste van.

Vége a titkolózásnak: Hanna és Ottó lebukott!

Egy váratlan helyzetben Peti olyasmivel szembesül, amivel sosem akart volna.

Péter rányit a csókolózó Hannára és Ottóra

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. november 14-i epizódjaiból!

Előző rész: (2017. november 14.)

Ezúttal is egyedül Miklósra számíthat-e Nóra? Az illegális ékszerbiznisz nem várt hasznot hoz Emíliának. Hanna és Ottó számára meglepő lehetőség adódik, hogy bevallják a kapcsolatukat Péternek.

Következő rész: (2017. november 14.)

Ezúttal is egyedül Miklósra számíthat-e Nóra? Az illegális ékszerbiznisz nem várt hasznot hoz Emíliának. Hanna és Ottó számára meglepő lehetőség adódik, hogy bevallják a kapcsolatukat Péternek.

Barátok közt: Ez történt a 45. héten

Gizelláék üzleti ügye megoldódni látszik, viszont Lászlónak komoly erkölcsi problémája akad Gizellával. Gigi nehéz lépésre szánja el magát, csak hogy sógora békén hagyja. Vajon Bandi tényleg a javulás útjára lépett? Úgy tűnik, Milán cserbenhagyja a KisSzéket, és ezzel Pétert és Ottót is. Ábel fia nem hagy nyugtot Nórának, és ebből számos félreértés és feszültség adódik. Emília és Rudi mindent megtesz Krisztián érdekében. A kérdés csak az, hogy vajon sikerrel járnak-e.

Előző rész: (2017. november 07.)

Vajon hogy kezeli Ottó és Hanna a köztük kialakult új helyzetet? Vajon sikerül-e Lászlónak és Gizellának jobb belátásra bírnia Szlobodánét? Júlia meglepő felfedezést tesz Bandival kapcsolatban. Barna egy megdöbbentő kéréssel áll elő Giginek.

Hanna és Ottó nem tudnak ellenállni a mindent elsöprő szenvedélynek

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. november 6-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. november 07.)

Vajon hogy kezeli Ottó és Hanna a köztük kialakult új helyzetet? Vajon sikerül-e Lászlónak és Gizellának jobb belátásra bírnia Szlobodánét? Júlia meglepő felfedezést tesz Bandival kapcsolatban. Barna egy megdöbbentő kéréssel áll elő Giginek.

Előző rész: (2017. november 06.)

Vajon László orvosolni tudja a ballépését? Gigi döntésre szánja el magát Barnával kapcsolatban. Bandi egy sorsfordító felfedezést tesz. Ottó és Hanna meglepő helyzetben találják magukat.

Micsoda: Ottó és Hanna egymáséi lettek?

A két fiatal egyszerűen nem tudott ellenállni a váratlan és a mindent elsöprő szenvedélynek…

Az összetört szívű Ottó felfigyel a csinos Huszti Laurára

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. november 03-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. november 06.)

Vajon László orvosolni tudja a ballépését? Gigi döntésre szánja el magát Barnával kapcsolatban. Bandi egy sorsfordító felfedezést tesz. Ottó és Hanna meglepő helyzetben találják magukat.

Barátok közt: Ez történt a 44. héten

Nikol ügye többekre veszélyt hoz. Úgy tűnik, Ábel gyerekei kezdenek megenyhülni Nóra felé. A kérdés csak az, hogy ez valós közeledés, vagy csapda? Bandit nagyon keményen megleckézteti a családja. Ádám döntést hoz Lucával való kapcsolatában, ami komoly megrázkódtatást okoz számos személynek. Lehet, hogy Laciék új vállalkozásba kezdenek Stella iskolájában? Ottó a munkába akar temetkezni Liza miatt. Ádám újabb bosszantó alakba botlik, aki nem csak az ő életét próbálja megkeseríteni, de a Kft. számára is gondot okoz.

Előző rész: (2017. november 03.)

Tóbiás nem sejti, hogy egy veszélyes kapcsolat gondolatával kacérkodik. Sikerül-e Lászlónak megkennie Szlobodánét az iskolabüfé pályázaton? Ottó szemet vet Laurára. Veintraub Barna megtámadja Ádámot az utcán.

Következő rész: (2017. november 03.)

Tóbiás nem sejti, hogy egy veszélyes kapcsolat gondolatával kacérkodik. Sikerül-e Lászlónak megkennie Szlobodánét az iskolabüfé pályázaton? Ottó szemet vet Laurára. Veintraub Barna megtámadja Ádámot a liftben.

Barátok közt: Ez történt a 43. héten

Ottó egyik rossz hírt kapja a másik után, de legalább Hannára számíthat. Gigi nem hajlandó lépéseket tenni egy családi ügyben, ami hosszútávon komoly problémákat okozhat. Ádám nem úgy bánik Lucával, ahogy azt a lány szeretné, és Luca szomorúságán Milán sem tud segíteni.  Nóra élete hirtelen drasztikusan megváltozik, amikor új lakók költöznek be hozzá. Úgy tűnik, Krisztián élete veszélybe kerül az eltűnt fülbevaló miatt. Bandi döbbenetes dolgot művel.

Előző rész: (2017. október 26.)

Mit talál ki Rudi, hogy kiszabadítsa Krisztiánt? Elutazik-e Ottó Lizához Berlinbe? Nórának meggyűlik a baja Ábel gyerekeivel. Végleg véget ér-e Ádám és Luca románca?

Következő rész: (2017. október 26.)

Mit talál ki Rudi, hogy kiszabadítsa Krisztiánt? Elutazik-e Ottó Lizához Berlinbe? Nórának meggyűlik a baja Ábel gyerekeivel. Végleg véget ér-e Ádám és Luca románca?

Előző rész: (2017. október 25.)

Nóra megismerkedik Ábel gyerekeivel. Ádám véget vet a Lucával folytatott viszonyának. Hanna hatalmas áldozatot hoz Ottó érdekében. Krisztián veszélybe kerül az elvesztett fülbevaló miatt.

Következő rész: (2017. október 25.)

Nóra megismerkedik Ábel gyerekeivel. Ádám véget vet a Lucával folytatott viszonyának. Hanna hatalmas áldozatot hoz Ottó érdekében. Krisztián veszélybe kerül az elvesztett fülbevaló miatt.

Előző rész: (2017. október 24.)

Hanna megdöbbentő hírrel keresi fel Ottót. Vajon Krisztián és Rudi visszaszerzik a fülbevalót Natasától? Ádám és Luca majdnem lefekszenek egymással. Ábel és a gyerekei beköltöznek Nórához.

Következő rész: (2017. október 24.)

Hanna megdöbbentő hírrel keresi fel Ottót. Vajon Krisztián és Rudi visszaszerzik a fülbevalót Natasától? Ádám és Luca majdnem lefekszenek egymással. Ábel és a gyerekei beköltöznek Nórához.

Barátok közt: Ez történt a 32. héten

Hanna és Ottó akciója meglehetősen fordulatosra sikeredik, de a legnagyobb meglepetéssel csak akkor kell szembenézniük, amikor azt hiszik, hogy már minden nehézségen túljutottak. Ágnesre újabb kellemetlenségek várnak. Sári odaköltözik Kristófékhoz, akiknek a legújabb feladata az, hogy elhitessék Sárival, hogy Krisztián és Tóbiás egy pár. Júliának nem várt üzleti nehézségekkel kell szembenéznie, amihez olyan személytől kap segítséget, akire egyáltalán nem is gondolt. Bözsi és Vilmos kirándulni mennek, de a séta fájdalmas végeredménnyel zárul, és kiderül, hogy a halastóval is komoly gondok vannak.

Hanna, és az ápolónak öltözött Ottó elindul a kijárat felé Judittal

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. augusztus 7-i epizódjaiból!

A nagy szabadítás: Ottó és Hanna őrült tervet eszelt ki!

Egy jó álca, egy jó elterelési hadművelet csodákra képes. A fiataloknak vajon sikerül megmenteni Juditot?

Előző rész (2017. augusztus 07.)

Vajon Ottó és Hanna kimenekíti Juditot? Vajon beköltözik Sári Kristófhoz és Tóbiáshoz? Vajon Ágnes közelebb jut Liza megmentéséhez? Miklós újra magához ragadja az irányítást a Berényi Kft.-ben.

Előző rész (2017. augusztus 04.)

Ágnes sajátos módon akar pénzt szerezni Ludwignak. Vajon Emília ad egy új esélyt Félixnek? Kristóf ledöbben, mikor Sári bejelenti, hogy egy időre ideköltözne. Vajon sikerül Hannának és Ottónak kiszabadítania Juditot?

Barátok közt: Ez történt a 31. héten

Ágnes mindent megtesz, és minden áldozatot meghoz, hogy a dolgok ne forduljanak még rosszabbra. Vilmost olyanok sértik vérig, akikről sosem gondolta volna. Natasa és Peti megállapodnak a kapcsolatukat illetően. Hanna szörnyű hírt közöl Ottóval, majd nem mindennapi titkos akcióba kezdenek. Piros bajba kerül a bisztróban. Emília döntést hoz Félixszel kapcsolatban. Sári meglepő hírrel állít be Kristófékhoz.

Következő rész (2017. augusztus 04.)

Ágnes sajátos módon akar pénzt szerezni Ludwignak. Vajon Emília ad egy új esélyt Félixnek? Kristóf ledöbben, mikor Sári bejelenti, hogy egy időre ideköltözne. Vajon sikerül Hannának és Ottónak kiszabadítania Juditot?

Hanna közli Ottóval, hogy amióta hazatért rá vár, ugyanis hatalmas baj van, amiről Ottónak tudnia kell

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. augusztus 01-i epizódjaiból!

Vajon mit titkol Hanna?


szerző:
2017.08.01. 21:40
Vajon mit titkol Hanna?

Jól éreztük, hogy a fiatal lánnyal valami nem stimmel…

Előző rész (2017. július 31.)

Vajon hogyan reagál Ágnes Ludwig zsarolására? Miért költözött haza Hanna ilyen hirtelen? Hogy alakul Vilmos békítő akciója? Az őszintesége bajba sodorja Pirost.

Hűha! Te már láttad a Barátok közt színészének szexi fotóját?

Pribelszki Norbi pontosan tudja, milyen képpel kell megörvendeztetni a rajongókat…

Barátok közt: Ez történt a 18. héten

Ottó kapcsolata Lizával, a Bandival és Renátával kapcsolatos események miatt másképp alakul, mint ahogy azt elképzelte. Emília, Irma és Natasa megdöbbentő történések áldozatai lesznek. Stellát felveszik a Wittenbergbe. Krisztián rájön, hogy vissza akarja kapni Alizt. Júlia újabb összeütközésbe kerül Miklóssal Bandi miatt. Mindenkinek rossz érzése van Gigivel kapcsolatban – Zsófi kivételével. Bandinak nagyon komoly gondja akad, amihez Nóra jogi segítségére van szüksége.

Előző rész (2017. május 02.)

Vajon kinek hisz Ottó a KisSzékben történtekkel kapcsolatban? Rudihoz ismét látogatóba jönnek a fiai. Emíliáéknak megdöbbentő élményben lesz részük. Vajon Ágnes örökre megszabadult Ludwigtól?

Lizára rátör egy roham, amikor észreveszi, hogy Bandiék ügyeskednek a KisSzék bevételével

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. április 28-i epizódjaiból!

Következő rész (2017. május 02.)

Vajon kinek hisz Ottó a KisSzékben történtekkel kapcsolatban? Rudihoz ismét látogatóba jönnek a fiai. Emíliáéknak megdöbbentő élményben lesz részük. Vajon Ágnes örökre megszabadult Ludwigtól?

Barátok közt: Ez történt a 17. héten

Liza megvádolja Bandit és Renátát, míg Ottó is beszáll a pár megfigyelésébe. Stella csalódik egy számára nagyon fontos személyben. Félixet megfenyegeti egy volt alkalmazottja. Miklós és Attila elhatározzák, hogy miként kezeljék Szörényit. Fény derül Vilmos szörnyű titkára. Miklósnak egyre komolyabb elvárásai vannak Bandival szemben. A kérdés csak az, hogy miként kezeli ezeket a fiú. Kristófot kellemetlen meglepetés éri. Rudit az anyagiak döntésre kényszerítik. Tóbiásnak jó oka van arra, hogy nem akarja Gigire bízni Bencét. Liza állapotában sokkoló változás áll be.

Ottó szerelmet vall Lizának

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. április 20-i epizódjaiból!

Ottó: „Szeretlek!”


szerző:
2017.04.20. 22:40
Ottó: „Szeretlek!”

Miután kiderült, hogy Ludwig valóban meghalt, Lizának teljesen kinyílt a világ, és végre normális életet élhet. Természetesen ennek Ottó is rendkívül örül.

Ottó ugráltatni kezdi Bandit az egér miatt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. március 24-i epizódjaiból!

Előző rész (2017. március 03.)

Hogyan boldogul Zsófi a Gigi-problémával? Nóra megbékél Vilmosék döntésével. Milán bajba keveri Ottót. Hanna egy, a korábbinál is érdekesebb hírt kap.

Következő rész (2017. március 03.)

Hogyan boldogul Zsófi a Gigi-problémával? Nóra megbékél Vilmosék döntésével. Milán bajba keveri Ottót. Hanna egy, a korábbinál is érdekesebb hírt kap.

Előző rész (2017. március 02.)

Vajon képes Bözsi és Vilmos felhőtlenül örülni az új szerzeményüknek? Mit lép Milán Ottó szívatására? Hanna megdöbbentő levelet kap. Vajon kibékül-e Zsófi Ádámmal?

Következő rész (2017. március 02.)

Vajon képes Bözsi és Vilmos felhőtlenül örülni az új szerzeményüknek? Mit lép Milán Ottó szívatására? Hanna megdöbbentő levelet kap. Vajon kibékül-e Zsófi Ádámmal?

Előző rész (2017. február 20.)

Vajon jelentkezik Hanna a külföldi ösztöndíjra? Hogyan viseli Ottó Judit távozását? Hogyan sikerül Rudi délutánja a gyerekeivel? Sas kommunikálni tanítja Ludwigot.

Következő rész (2017. február 20.)

Vajon jelentkezik Hanna a külföldi ösztöndíjra? Hogyan viseli Ottó Judit távozását? Hogyan sikerül Rudi délutánja a gyerekeivel? Sas kommunikálni tanítja Ludwigot.

Barátok közt: Ez történt a 7. héten

Ágnes folyamatosan, különböző módokon elégtételt vesz a magatehetetlen Ludwigon, ám nem sejti, hogy a valójában milyen a férfi állapota. Ottó tesztelteti magát, hogy egészségügyileg mire számítson. Zsófi csalódott, mert Ádám nem úgy dönt, ahogy elképzelte. Bözsiék hiszékenységük miatt nagy árat fizetnek. Attila és Júlia kirándulása izgalmas kalanddá válik. Hanna befejezi a cikkét, és az is kiderül, hogy az ő és Péter elképzelése a jövőjükről nagyon eltérő.

Ottó bevallja Lizának, hogy nagyon aggódik a genetikai Alzheimer-szűrés eredménye miatt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. február 16-i epizódjaiból!

Mayer Ottó: „Mi van, ha én is beteg vagyok?”

Mióta kiderült, hogy Judit gyógyíthatatlan betegségben szenved, azóta a fia rettegésben él, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy örökletes dologról van szó…

Előző rész (2017. február 16.)

Vajon Ádám jó döntést hoz a költözéssel? Vajon sikerül-e Nórának kimentenie Vilmosékat a csaló cég markából? Júlia és Attila kirándulása nem várt izgalmakat tartogat. Vajon mi Ottó genetikai tesztjének az eredménye?

Szerelmes párok a Barátok köztben!

Hiába, a Mátyás király tér nem mindig a balhéktól hangos. Sokszor a szeretet és a szerelem kerekedik felül... 

Szerelmes pillanatoknak lehetünk tanúi a Barátok közt mai részében!

Mostanában rengeteg szörnyűség érte a Mátyás király tér lakóit, volt robbanás, verekedés, baleset, hazugság, betegség, gyilkosság, de ami végül felülírja ezeket a tragédiákat, az nem más, mint a szerelem.

Natasának nem megy a pasizás!

A fiatal lány egyelőre nem tudja kiverni Petit a fejéből, így Ottó ajánlotta módszerhez tér át. Regisztrált egy internetes társkereső oldalon, ahol az első fiú, akit feldobott neki a rendszer, nem más, mint Peti! 

Mayer Ottó: „Neked még a gép is Petit dobja ki”

Natasa egyáltalán nincs könnyű helyzetben, egyre jobban tetszik neki Peti, aki viszont csak barátként tekint a fiatal lányra.

Miután megnézik a felvételeket, melyeket Judit Ottónak készített, Miklós és Ottó megtudják, hogy Judit beteg.

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. február 9-i epizódjaiból!

Ottó összeomlik? – Megtudta, hogy édesanyja beteg!

Judit hátrahagyta fiát és Miklóst is, aki iránt már jóval többet érez, mint barátság. A fiúk közben megtalálták a nő videofelvételeit, melyből kiderült, komoly betegségben szenved...

Előző rész (2017. február 09.)

Vajon látja-e még Ottó az édesanyját? Mit vesz észre Aliz Kristóffal kapcsolatban? Natasa elhatározza, hogy kiveri a fejéből Pétert. Milyen alkut ajánl Tóbiás Ágnesnek?

Következő rész (2017. február 09.)

Vajon látja-e még Ottó az édesanyját? Mit vesz észre Aliz Kristóffal kapcsolatban? Natasa elhatározza, hogy kiveri a fejéből Pétert. Milyen alkut ajánl Tóbiás Ágnesnek?

Fény derül Judit titkára?

Ottó sosem volt oda édesanyjáért, hiszen a múltban történt dolgokat a fiú nem tudja egyhamar elfelejteni. Judit most is nagyon furcsán viselkedik, így fiát még jobban elbizonytalanítja abban, hogy talán megváltozott. Mi lehet a háttérben? Judit talán súlyos beteg? 

Mayer Judit: „Nem tudom, meddig lehetek veled?” - Szavazzatok!

Eddig is nagyon furcsán viselkedett Ottó édesanyja, de amit most tett a gyanús nő, arra nincsenek szavak. Mi lehet Judit súlyos titka? Szörnyű betegségben szenved?

Ottó számon kéri az anyját, hogy miben mesterkedik már megint

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. február 1-i epizódjaiból!

Következő rész (2017. február 02.)

Hanna veszélyes helyzetben találja magát. Vajon milyen fenyegetést kap Rudi? Judit egy videóban fedi fel szándékait Ottónak. Júlia és Attila kapcsolata meglepő fordulatot vesz.

Mayer Ottó:„Sajnos veled kapcsolatban én már nem hiszek az ilyen kis véletlenekben”

Juditnak eddig sikerült Miklóst átejtenie és az ártatlan, zavarodott nőt eljátszania. Fia már jobban át lát rajta, és úgy tűnik, nem is dől be a mesének. 

Barátok közt: Ez történt a 3. héten

Ádám azt hiszi, hogy nem kell többet színlelnie és a Veintraib üggyel kapcsolatban minden kérdésre választ kaptak, de a sértett Gigi nem így gondolja. Vajon mire készül a fiatal nő? A Vilmosék kocsijában talált csomag felbolygatja a ház lakóinak életét. Rudi kockázatos módon próbálja megsokszorozni a kétes ügylettel szerzett pénzt. Ottó és Liza végre együtt lehetnek. Gizellának döntenie kell Ágnes ügyével kapcsolatban. Emília újabb sokkoló felfedezést tesz Milánnal kapcsolatban. Nóra arra gyanakszik, hogy Judit valami rosszban sántikál, de Miklóst teljesen elbűvöli a nő.

Előző rész (2017. január 18.)

Mihez kezd Kristóf és Tóbiás a zacskó fehér porral? Végre minden akadály elhárul az elől, hogy Ottó és Liza együtt lehessenek. Attila Júlia segítségére siet. Sikerül Ádámnak lezárnia a Gigi ügyet?

Előző rész (2017. január 13.)

Ottó attól tart, hogy Judit hirtelen felbukkanása körül nincs minden rendben. Sikerül-e Cukinak barátnőt szerezni Rudinak? Emília megdöbbentő dolgot talál a lakásában. Vajon mire bukkan Hanna és Ádám?

Következő rész (2017. január 13.)

Ottó attól tart, hogy Judit hirtelen felbukkanása körül nincs minden rendben. Sikerül-e Cukinak barátnőt szerezni Rudinak? Emília megdöbbentő dolgot talál a lakásában. Vajon mire bukkan Hanna és Ádám?

Előző rész (2016. október 26.)

Vajon hogyan reagál Zsófi a perben Petrik által felhozott bizonyítékokra? Vajon elmondja Péter Ottónak, amit megtudott Erikáról? Miklós elhatározza, hogy mindenáron visszaszerzi a vízprojektet. A Parkinson-sétás közösségi gyűjtés tartogat egy nagy meglepetést Aliznak.

Következő rész (2016. október 26.)

Vajon hogyan reagál Zsófi a perben Petrik által felhozott bizonyítékokra? Vajon elmondja Péter Ottónak, amit megtudott Erikáról? Miklós elhatározza, hogy mindenáron visszaszerzi a vízprojektet. A Parkinson-sétás közösségi gyűjtés tartogat egy nagy meglepetést Aliznak.

Máté rátámad Ottóra


szerző:
2016.10.24. 22:10
Máté rátámad Ottóra

Stellának mostanában csillog a szeme, ha Ottóra néz, vagy a fiúval beszél. Ez Máténak is feltűnik, akinek több sem kell, és gyorsan el is dönti, személyesen beszél erről Ottóval. 

Következő rész (2016. október 25.)

Vajon mi történik, miután Attila kiszabadítja Miklóst? Vajon lesz kedve Bözsinek részt venni a Parkinson-túrán? Péter egy online társkeresőn rátalál Ottó barátnőjére. Vajon Ádám Zsófi vagy Tóbiás mellett tesz vallomást a bíróságon?

Ottó: „Mitől vadultál így be?”

Ha szerelmes az ember, akkor a féltés érzete teljesen normális. Ebben az esetben a kor sem számít, így nem csoda, hogy a kis Máté teljesen odavan, hiszen jól látja, Stella fülig belezúgott Ottóba.

Barátok közt: Ez történt a 39. héten

Ágnes és Attila nyomozni kezdenek a történtek ügyében. Aliz és Rudi meghozzák a döntést kapcsolatukról. Stella másfajta szabadidős foglalkozást választana, és ezért olyat tesz, amiből később akár problémái is adódhatnak. Kristófot súlyos trauma éri, de nem mer beszélni róla Tóbiásnak. Ottó szégyelli elmondani Erikának, hogy mi az új munkája. A ház több lakója nehéz helyzetbe kerül a történtek miatt, és ez kihat az egész ház hangulatára. Miklós és Ágnes is rájön, hogy Júlia milyen döntést hozott a terhességével kapcsolatban.

Előző rész (2016. szeptember 29.)

Vajon Kristóf elmondja Tóbiásnak, mi nyomja a lelkét? Képes lesz Ottó felvállalni a munkáját Erika előtt? Hiba csúszik Bözsi fogadásának a tervébe. Attila belevág a Miklós elleni bosszúhadjáratába.

Következő rész (2016. szeptember 29.)

Vajon Kristóf elmondja Tóbiásnak, mi nyomja a lelkét? Képes lesz Ottó felvállalni a munkáját Erika előtt? Hiba csúszik Bözsi fogadásának a tervébe. Attila belevág a Miklós elleni bosszúhadjáratába.

Előző rész (2016. szeptember 28.)

Vajon milyen következményekkel jár Stella lebukása? Kiderül, hogy Nóra feleslegesen félti Rolandot. Ottó komoly áldozatot hoz, hogy elvihesse nyaralni Erikát. Kristóf elárulja Zsófinak, hogy milyen hibát követett el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való