KERESÉS search-close

Mata Richárd

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mata Richárd"

Fókusz 2016-12-20


szerző:
2016.12.20. 19:00

Fókusz Plusz 2016-12-17


szerző:
2016.12.17. 18:50
Melyik X-Faktor döntős a legstílusosabb?

Már csak egyet kell aludni, és kiderül, hogy 2016-ban kié Magyarország legjobb hangja! Most azonban arról dönthetsz, hogy a három versenyző közül kinek a stílusa tetszik a legjobban! Barbi hatalmas szőke hajkoronája és nőies, olykor vagány stílusa, Mata Ricsi laza és néha vicces szettjei, vagy Dmitrij egyedi és különc személyisége áll hozzád közel?

ByeAlex Mata Ricsinek:

Gáspár Laci és ByeAlex is jól szórakozott Ricsi produkciója alatt, Tóth Gabi azonban komolytalannak tartotta ezt a dalt, ahhoz képest, hogy a Fináléba jutás a tét.

Mata Ricsi: Ai Se Eu Te Pego (Michel Teló)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg Mata Ricsi második produkcióját!

Tóth Gabi:

Gáspár Laci szerint Ricsi egy igazi őstehetség. Tóth Gabinak egyáltalán nem tetszett a fiú produkciója a dal feléig, de utána katartikussá vált, amire Puskás Peti elmondhatatlanul büszke volt, mert igyekeztek megfogadni a mentorok múlt heti tanácsait. ByeAlex azonban nem dicsérte meg Ricsit, mert szerinte egy adással a Finálé előtt nem megengedhető, hogy csupán a felétől volt jó a produkció.

Mata Ricsi: Szállj fel magasra (Piramis)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg Mata Ricsi első produkcióját!

Mata Ricsi csajozni tanul mentorától

Mata Ricsi megelégelte, hogy nem állnak szóba vele azok a lányok, akiket kinéz magának, ezért tanácsokat kért mentorától. Azt döntsétek el Ti, hogyan sikerült a csajozós tanfolyam!

A négy döntős a Palladio Orchestrával nyitotta meg az X-Faktor hatodik élő show-ját!

A színpadon a négy döntős és száz gitár, vagyis a Palladio Orchestra zenélt! Micsoda nyitány!

MATA RICHÁRD:

A szombati élő adásnál ott lehetett a Fókusz stábja. Nemcsak a kulisszák mögé nézhettünk be, de az énekeseket is elcsíptük egy-egy mondat erejéig.

Tóth Gabi Ricsinek és Márkónak: „Srácok, ez nagyon ebben volt”

A mentoroknak átjött a fiúk közti összhang, örömzenélésnek vélték. Puskás Peti külön megköszönte Márkónak azt, hogy mennyire csodálatosan bánt Ricsivel. ByeAlex egyszerűen csak annyit mondott, hogy nagyon király volt.

Ham ko Ham és Mata Ricsi: Van valami a levegőben (Halott Pénz)

Izgalmas duettek váltották a Még mindig rólad írok dalt tematikát. A TOP 6 döntős három menő slágerrel tért vissza a színpadra.

„Ez a produkció most olyan erős lesz, mint Bud Spencer pofonjai”

Az énekesek nagyon várták a közös munkát, mert Peti szerint Márkó kicsit tudott apáskodni Ricsi felett, Ricsi pedig így sokkal nyugodtabban tudott készülni. Úgyhogy az összhang tökéletes volt a próbákon.

Gáspár Laci Mata Ricsinek:

Gáspár Laci bevallotta, hogy sokkal többet vár Ricsitől, és szerinte nem tette oda magát eléggé a srác. ByeAlex nem kertelt és megmondta Puskás Peti mentoráltjának, hogy a dal közepén majdnem elaludt, mire Tóth Gabi is beismerte, hogy unta a produkciót.

Mata Ricsi: Szükségem van rád / Keresem a lányt (VIP)

Még mindig rólad írok dalt! A negyedik élő show-ban a versenyzők az egyéni produkcióikban olyan múzsák előtt tisztelegtek, akik vagy amik megihlették a dalokat. Voltak érzelmes, szerelmes számok, de könnyedebb dallamok is felcsendültek.

Mata Ricsi megtanult tanulni


szerző:
2016.11.26. 20:50
Mata Ricsi megtanult tanulni

Ricsit legutóbb leszidták a mentorok, mert nem tanulta meg az élő show-ra a dalszöveget, ezért Puskás Peti úgy döntött, hogy megtanítja tanulni a fiút, aki mentorának köszönhetően mostanra mindent tud az Állami Operaházról.

Mata Ricsi: As Long As You Love Me (Justin Bieber)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

Petinél jobb mentort nem is kaphatott volna Mata Ricsi

A fiú úgy éli meg mentorával az énekórákat, mintha csak buliznának. Persze mindeközben komolyan veszi a próbákat. Peti is tudja, vigyáznia kell Ricsire, ne érezze úgy, hogy hátránnyal indult a versenyen.

Akár hasonmásversenyen is indulhatnának az X-Faktor döntősei

Szombaton ismét bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői! Addig is eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik ismert énekesre emlékeztetnek a tehetségkutató 2016-os szériájának döntősei. Megdöbbentő hasonlóságokra bukkantunk!

A nézők döntöttek: Mata Ricsit hallhatják élőben a WestEnd megújult Deichmann üzletében!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

A szavazást lezártuk: hamarosan kiderül, melyik produkciót hallhatjátok élőben!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében! A szavazást lezártuk, azt azonban egyelőre nem áruljuk el, hogy ki győzött!

Így tért vissza Mata Ricsi!


szerző:
2016.11.05. 22:00
Így tért vissza Mata Ricsi!

Az X-Faktor énekese elmesélte, hogyan élte meg kiesését, és Puskás Peti szavait az új esélyét illetően.

Előtte-utána fotókon az X-Faktor 12 döntősének átalakulása

November 5-én az X-Faktor első élő show-jának keretein belül állt újra színpadra a 12 döntős versenyző, akik ezúttal profi fodrászok, sminkesek és stylistok kezei között alakultak át. A megdöbbentő átváltozásokért olvasd el cikkünket!

Mata Richárd


szerző:
2016.11.05. 20:17
MentorKvíz: Kiderült, a fiúk mennyit tudnak Puskás Petiről!

Mata Ricsi, Petics Kristóf, Dánielfy Gergő, Gorbunov Dmitrij, Berki József és Türk Máté is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

MentorKvíz: Te mennyit tudsz Puskás Petiről?

Mata Ricsi, Petics Kristóf, Dánielfy Gergő, Gorbunov Dmitrij, Berki József és Türk Máté is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

 Mit jelent a zene Puskás Peti, Puskás Dani és a fiúk számára?

A fiúk és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Istenes Bence továbbvitte volna Mata Ricsit

Amíg Petics Kristóf alig tudott szóhoz jutni a boldogságtól, Mata Ricsi könnyek között beszélt arról, hogy mit érez most. Bence próbálta vígasztalni a fiút, és elmondta neki, hogy őt lenyűgözte Ricsi hangja.

A különcség győzedelmeskedett a tiszta hang felett

Puskás Peti elmondta Mata Ricsinek, hogy ritka nagy hangja van, és imádja, hogy a dalai üzenetet adnak át az embereknek. Petics Kristóf annak ellenére, hogy a Táborban nem győzte meg Petit, a Mentor Házas produkciója annyira lenyűgözte a fiú mentorát, hogy megkapta tőle az élő show-t jelentő igent.

Mata Richárd: Faded (Alan Walker)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentor Házhoz. Íme Mata Richárd produkciója!

Mata Ricsi produkciójától rázta a hideg Istenes Bencét

Természetesen jó értelemben! A 15 éves fiú ezúttal is hatalmas sikert aratott az X-Faktor színpadán. De kinek a helyére üljön?

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Mata Richárd: Csillagok (Puskás Peti)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Mata Richárd produkciója!

Szupernégyesek és kegyelem továbbjutások a Táborban

A Tábor rengeteg csalódást okozott, de szerencsére akadtak olyan csapatok is, akik nem véreztek el a csoportos feladatokban, és mind a négyen továbbjutottak a következő fordulóba!

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Horváth Colette, Karamyan Karina, Mata Richárd, Rébék-Nagy Dávid: Treat You Better (Shawn Mendes)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Horváth Colette, Karamyan Karina, Mata Richárd és Rébék-Nagy Dávid produkciója!

Kiabálás, veszekedés és szívszorító dalok az X-Faktorban

Puskás Peti megkönnyezte, ByeAlexet önvizsgálatra késztette, a tizenöt éves Viki produkciója és története megrendítette a mentorokat. A lányról egymás után mondtak le a szülei, a nagymama pedig hiába szerette volna, nem tudta felnevelni. Az X-Faktor utolsó válogatóján több katartikus pillanatot is átéltek a nézők.

Mata Ricsi énekesi pályája egy hangfalban kezdődött

A fiatal fiú két éves kora óta foglalkozik az énekléssel. Eleinte csak dúdolással kezdte, majd szépen lassan fejlesztette a hangját. Ricsi szeretné megmutatni a tehetségét, hogy fellépéseivel támogathassa családját.

Puskás Peti Ricsinek:

A mentorok nem sok jövőt jósoltak első látásra Mata Richinek, így érthető, hogy a döbbenet teljesen eluralkodott rajtuk a 15 éves fiú produkciója hallatán. Tóth Gabi szerint világszínvonalú, ahogy énekelt a fiatal előadó.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Sokkolta a mentorokat Mata Richárd produkciója

A 15 éves srác elárulta, hogy ő bizony már két éves kora óta énekel. A mentorok szeme már ekkor kikerekedett. A második nagy megdöbbenést számukra az okozta, amikor Mata Richárd elkezdett énekelni az X-Faktor színpadán.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Mata Richárd: Jealous (Labrinth)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Mata Richárd produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való