KERESÉS search-close

Martin Schultz

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Martin Schultz"

Magyarul írt az Európai Parlament elnöke a Népszabadságról

Tökéletes magyarsággal posztolt az Európai Parlament elnöke a Népszabadság ügyében. Martin Schultz aggasztónak nevezte a lap bezárását. A szociáldemokrata frakció vezetője pedig úgy fogalmazott: antidemokratikus rendszerekben szokták elhallgattatni a korrupciós ügyeket feltáró újságokat. A Népszabadság kiadásának felfüggesztéséből világszerte hír lett. A legtöbb tudósításban a lap utolsó nagy leleplezéseit, például a Rogán Antal miniszterrel és a jegybankelnökkel kapcsolatos cikkeket emelik ki.

Bekiabálásokkal zavarták Orbán beszédét

Bekiabálásokkal zavarták meg baloldali képviselők Orbán Viktor szezonnyitó beszédét az Országgyűlésben. A miniszterelnök éppen arról beszélt, hogy szerinte Brüsszel, ha Magyarországgal nem tudja elfogadtatni a kvótát, a baloldali vezetésű városokkal, Szegeddel, Zuglóval és Salgótarjánnal fogja leboltolni, hogy menekülteket fogadjanak be. A kormányfő azt mondta, hogy erről Martin Schultz, az Európai Parlament baloldali elnöke nyilatkozott korábban. Az MSZP frakcióvezetője a kijelentést aljas hazugságnak nevezte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való