KERESÉS search-close

Markó Robi

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Markó Robi"

Markó Robi a táncon keresztül fejti meg a párkapcsolatokat

A profi versenytáncos és oktató szerint a tánc a hagyományos szerepekre épül és olyan, mint egy aktív meditáció. Ha egy párt oktat, azonnal tudja, ki milyen szerepet vett fel a kapcsolatban.

Ki kap egy utolsó utáni esélyt a leggyengébbek közül?

A nap végén Markó Robi és Som-Balogh Edina állt a zsűri előtt, hogy megkapják a végső döntést. Vajon melyikük maradhat?

Tanulj a séftől: így kell feldolgozni egy malacot!

A versenyzők egy egész malacot kaptak séfüktől, azonban Sárközi Ákos nem hagyta őket sokkos állapotban, alaposan elmagyarázta nekik, hogyan kell szétszedniük és felhasználniuk az állatot.

A Konyhafőnök VIP: Mit ígér a séfnek Sárközi Ákos csapata?

Ezen a héten Sárközi Ákos csapata küzdhet meg a Konyhafőnök VIP-a séfek csatájában a középdöntőbe jutásért! De mit szóltak a kiválasztott sztárok, hogy bekerülhettek a Michelin-csillagos séf csapatába, mire számítanak, és mi az, amit biztosan megígérnek mesterüknek?

Markó Robi kísérleti konyhát nyitott a kecskelábával

A táncos nem tudta, mihez is kezdjen a kecses kecskelábakkal. Zavarában még Sárközi Ákos tanácsait is elfelejtette... a próbálkozása sikerrel is zárulhat?

Zé hentesnek állt, és pult alól osztotta a húsokat

A második feladat középpontjában a friss húsok, ennél is pontosabban pedig Zé állt. A zsűritag olasz nagypapáját megidézve, bepattant a hentes pult mögé, és eladta az áruját.

Markó Robi betegsége miatt ragadott fakanalat

Miután a táncos megtudta, hogy gluténérzékeny, rájött, hogy saját magának sokkal takarékosabban tud ételeket készíteni. Emellett azonban azt várja a Konyhafőnök VIP-től, mint a táncos edzőtáboroktól is.

Tóth Gabi és Markó Robi külön utakon folytatják

Szerelmük a szemünk láttára született, úgy tűnt, az ő szenvedélyes találkozásuk egy egész életre szól. Az énekesnő és a táncos tökéletes párt alkotott, mégis szakítottak. Úgy döntöttek, szétválásukról először és utoljára a Fókuszban beszélnek.

Tóth Gabi megbízik a szerelmében

Az X-Faktor mentora, Tóth Gabi és táncos párja, Markó Robi még csak most ismerkednek igazán, ugyanis az elmúlt csaknem egy évben távkapcsolatban éltek. Még össze sem költöztek egymással, de mindketten remélik, hogy egyszer annak is eljön az ideje.

Reflektor 14-02-28


szerző:
2014.03.01. 00:10
Reflektor 14-02-28

Reflektor: Tóth Gabi megbízik a szerelmében. Az X-Faktor mentora, Tóth Gabi és táncos párja, Markó Robi még csak most ismerkednek igazán, ugyanis az elmúlt csaknem egy évben távkapcsolatban éltek. Fábián Juli őszintén vall a betegségéről. Csaknem két évvel ezelőtt, 2012 májusában az énekesnő a sikerei csúcsán bejelentette, hogy egy időre visszavonul.

Tóth Gabi és Markó Robi: két fél egy egész

Az összhang már a Szombat Esti Lázban is működött köztük. Tóth Gabi és Markó Robi immár három hónapja vannak együtt és az első perctől kezdve félszavakból is megértik egymást.

Tóth Gabi életébe betáncolt a szerelem

Vége a találgatásoknak! Miközben a teljes magyar sajtó rohamozza őket, Tóth Gabi a Fókuszban leplezi le új szerelméhez fűződő érzéseit.

SZEL: könnyek és érzelmi viharok az ötödik show-ban

Voltak, akik felhördültek a végeredmény hallatán, de hát nincs mese: az ország Szilveszter gazdát akarja látni a Szombat Esti Láz döntőjében. Ehhez viszont a virtuóz Tóth Gabinak kellett távoznia, amit az énekesnő rajongói el sem akartak hinni.

Az egész stúdió állva tapsolt Tóth Gabiéknak

Tóth Gabi és Markó Robi könnyes búcsút vett a Szombat Esti Láztól. A döntőben, utoljára táncolhat Varga Iza, Vastag Csaba és Szilveszter gazda a trófeáért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való