KERESÉS search-close

Marie Claire

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Marie Claire"

Így lehetsz a mellrák elleni küzdelem hőse!

Az AVON és a Marie Claire 2019-ben is keresi a mellrák elleni küzdelem hőseit! A részleteket Kósa Anita, az Avon Magyarország szóvivője és László Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője osztják meg velünk!

Szabadságról szóló fotópályázattal talált új tehetségeket a Marie Claire

800 mű érkezett a magazinhoz, miután kihirdették a pályázatot. Nem különböztettek meg profi és amatőr kategóriát, mert az újságírók szerint a határ már nem olyan éles egy tanult és egy hobbifotós között.

Budapest lesz a divat fővárosa 2019-ben?

A hétvégén tartották az egyik legrangosabb hazai divatrendezvényt, ahol A Tanár új évadának egyik szereplője is kifutóra lépett!

Sztárok a kifutón a Marie Claire Fashion Days-en

A legkülönfélébb hangulatú ruhák hozták el újra a nyarat a hétvégi Marie Claire Fashion Days-re. Az élénk selyem pirosnak épp annyira helye van a 2019-es tavasz-nyári divatbemutatón, mint a játékosan hűvös rózsaszínnek, vagy a fekete-fehér outfitteknek.

Sztárokkal ünnepelt a Marie Claire

A Marie Claire nagyszabású eseményén nemcsak a tavaszi-nyári trendeknek járt utána a Story Extra stábja, hanem azt is kiderítettük, a sztárok szerint mi a legnagyobb divatbaki.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való