KERESÉS search-close

Majka

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Majka"

Király Viktor x Majka: Filter


szerző:
2019.02.12. 09:03
Király Viktor x Majka: Filter

Király Viktor a Dallamtapadásban mutatta be új dalát, a Filtert.

Tényleg elvonóra megy Curtis?

Amikor nyár végén Majka a nyilvánosság előtt szakított zenésztársával, annak drogfüggősége miatt, Curtis még mindent tagadott. Négy hónap elteltével ezen a héten azonban a nyilvánosság előtt beismerte, hogy zenésztársának, barátjának mindenben igaza volt.

Curtis beteg, elvonóra megy

Belátta, hogy beteg és elvonóra megy Curtis. A rapper ezt közösségi oldalán jelentette be. Arra is utalt, hogy egykori barátjának és fellépőtársának, Majkának - ahogy fogalmaz - mindenben igaza volt. Majka még augusztusban rakta ki a zenekarból Curtist a drogpeoblémái miatt. Most azt írta, szereti és sok sikert kíván neki.

Stolen Beat: U, u, u (Senkise x Majka)

A fiúk az ötödik Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen ma este kiderül, ki nyeri meg a 2018-as X-Faktort!

Curtis először nyilatkozott botránya óta a Fókusznak!

A zenész nemcsak fellépett, hanem játszott is Kabát Peti búcsúmeccsén!

Majka, Curtis és a kokain – érvek és ellenérvek

Van, aki szomorú, mert feloszlott a kedvenc együttese. Van, aki dühös, mert Majka az érintett akarata ellenére nyilvánosságra hozta, hogy Curtis a kokain rabja lett. Van, aki pedig örül, mert azt gondolja, hogy ha valaki nagyon belecsúszik a drogokba, segítségként bármi megengedett… Az ügy a zenésztársadalmat is megosztotta.

Miért drogozik sok zenész?

A siker és a túlzott elvárások miatt sok zenész, művész nyúlt már drogokhoz. Gondoljunk csak Jim Morrisonra, Jimi Hendrixre, Janis Joplinra vagy Amy Winehouse-ra… Keressük az okokat!

PUZSÉR SZÓKIMOND: A Majka-Curtis botrány

Majka és Curtis hangos szakításával került ismét rivaldafénybe a „sztárok drog-problémája” téma. Puzsér Róbert szerint a nyilvános lejáratás eszköze sosem segít. 

DopeMan keményen beleállt a Majka-Curtis ügybe!

DopeMan is megszólalt az utóbbi napokban kirobbant botrány ügyében!

„Egy függőnek kell a mélypont!”

Egy függőnek kell a mélypont, és ez minél rosszabb, annál jobb. Ezt mondta az RTL Híradónak egy drogfüggőkkel foglalkozó szakértő. Szerinte érthető, hogy Majka nyilvánosan beszél korábbi zenésztársa drogproblémáiról, de nem biztos, hogy helyes döntés volt. Az egykori valóságshow-sztár egy koncerten rúgta ki közös bandájukból Curtis-t, annak kokainfüggősége miatt.

CURTIS-ÜGY: „Élete végéig drogfüggő lesz, de nem kell használnia!”

Majka egy koncerten rúgta ki közös bandájukból Curtis-t, azaz Széki Attilát annak kokainfüggősége miatt. Vajon helyes döntés volt? Az RTL Híradó Bajzáth Sándor, addiktológiai konzultánst kérdezte –többek között-  arról, hogy mit kell csinálni, akkor ha szerettünk a drog csapdájába esik.

Videóban tálal ki Majka!

Az elmúlt évek legnagyobb botránya zajlik a magyar zenei életben. Majka elmondja, pontosan miért szakított Curtissel. Annyi biztos, hogy a kábítószer karriereket, barátságokat és életeket tehet tönkre…

Meglepő nyíltsággal beszélt Majka, miért bomlott fel zenekaruk

A drog miatt szakítottak - meglepő nyíltsággal beszélt Majka, azaz Majoros Péter arról, miért bomlott fel zenekaruk, a Majka és Curtis. Az egykori valósóságshow szereplő és az egykori focista még 2011-ben állt össze, az egyik legsikeresebb előadók lettek Magyarországon. Majka most arról beszélt évekig próbálták titkolni, hogy Curtis-nek, azaz Széki Attilának komoly drogproblémái vannak.

Így költözött be Majka a ValóVilágba!

Az akkor 23 éves rapper közel tízezer szavazattal győzedelmeskedett, így ő lehetett a kilencedik villalakó!

Kollányi Zsuzsi nem akart hinni a fülének, amikor kihirdették a legjobb klipet

2017-ben Kollányi Zsuzsi x Lotfi Begi feat. Majka Valahonnan című dalához készült klip nyerte el a Comet díjat. Nézd meg, hogyan fogadta az elismerést az énekesnő!

Majka videóüzenetben mondott köszönetet a rajongóinak

Idén is Majkát választotta meg a közönség a legjobb férfi előadónak a Cometen! Nézd meg, mit üzent a rajongóknak a rapper!

A legjobb: social média szereplő, színésznő, férfi előadó, klip és dal

A legszorosabb kategória, a közösségi média szereplők versenye volt a Cometen. Ebben az ország legnépszerűbb facebookerei voltak. Köztük Hosszú Katinka, Sebestyén Balázs, Kasza Tibi, Majka, és Istenes Bence.

Ki lesz a legjobb férfi előadó a Cometen?

Elkezdődött a visszaszámlálás! Két nap múlva érkeznek a sztárok a vörös szőnyegre, és az is kiderül, ki viheti haza a Comet gömböt legjobb férfielőadó kategóriában. A Fókusz riportere a jelöltekkel készített interjút!

 

Kiélezett küzdelem a social média kategóriában

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Az Ti szavazataitokon múlik, hogy ki lesz idén a legjobb social média szereplő! Még mindig szavazhatsz kedvencedre az RTL24 applikáción keresztül és a www.cometlive.hu oldalon.

Király Viktor is számít a szavazataitokra!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Mit jelent Kollányi Zsuzsi számára a Comet?

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Majka:

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Lemezbemutató koncertre készül Király Viktor

Király Viktorral a próbateremben beszélgettünk az idei Comet jelölésről, a Hatodik emelet című dal születéséről, a Majkával közös munkáról, a hamarosan megjelenő új albumáról és a decemberi lemezbemutató koncertjéről. Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Megmutatjuk a szavazás állását a legjobb social média szereplő kategóriában!

Szoros a verseny az idei Comet legjobb social média szereplő jelöltjei között! A szavazók Hosszú Katinka, Istenes Bence, Kasza Tibi, Majka vagy Sebestyén Balázs mellett tehetik le a voksukat 2017-ben ebben a kategóriában. Most megmutatjuk a szavazás állását!

Kié lesz a legjobb klip?


szerző:
2017.11.29. 20:00
Kié lesz a legjobb klip?

Látványosabbnál látványosabb videók versengenek egymással a Comet legjobb videoklip kategóriájában. A zenészeket kérdezte arról a Fókusz riportere, hogy szerintük kié lesz a befutó!

Interjú a jelöltekkel - Melyik lesz a befutó dal a Cometen?

A legjobb dal kategóriában színes zenész paletta indul a Cometen: Honeybeast, Quimby, Király Viktor feat. Majka & Curtis, Pápai Joci, Soulwave. Vajon melyik dal lesz a befutó?

Melyik lesz a befutó dal a Cometen?

A legjobb dal kategóriában színes zenész paletta indul a Cometen: Honeybeast, Quimby, Majka és Király Viktor, Pápai Joci, Soulwave. Vajon melyik dal lesz a befutó?

Király Viktorék dala a befutó Gulyás Rolandnál!

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje, Gulyás Roland!

Comet 2017: Melyik Gulyás Roland kedvenc dala?

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje!

Ezekre a klipekre szavazhatsz idén a Cometen!

Mindennap leadhatod a voksodat kedvenceidre a cometlive.hu oldalon, illetve az RTL24 applikáción keresztül! Elhoztuk nektek a legjobb klip kategória jelöltjeit, hogy könnyebb legyen a választás!

Itt a Hatodik emelet eddig még sohasem hallott változata!

Király Viktor, Majka és Curtis közös slágere, a Hatodik emelet is jelölt idén a Cometen, méghozzá a legjobb dal kategóriában.

Kollányi Zsuzsi beavatott minket a Valahonnan kulisszatitkaiba!

A legjobb női előadó kategóriában jelölt Kollányi Zsuzsi, a legjobb férfi előadónak járó díjra jelölt Majka és Lotfi Begi Valahonnan című dalához egy fantasztikus videó is készült, ami a legjobb klip kategóriában lett jelölve a 2017-es Cometen. Mit jelent Zsuzsi számára ez a díjátadó? Hogyan készült a videoklip? Mi a közös a Valahonnanban és az Elégleszben? Minden fontos kérdést feltettünk az előadónak! Szavazz kedvencedre a cometlive.hu/szavazas oldalon vagy az RTL24 applikáció segítségével!

Megjelent Majka legújabb klipje!


szerző:
2017.10.27. 20:00
Megjelent Majka legújabb klipje!

A Mindenki táncol péntek este debütált. Megmutatjuk a Comet legjobb férfi előadó kategóriájában jelölt Majka vadiúj dalát és a hozzá készült klipet!

Kollányi Zsuzsi x Lotfi Begi feat. Majka - Valahonnan

Előadó: Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi, Majka
Dal címe: Valahonnan
Zene: Bartalos Jenő, Lotfi Begi, Nagy Dávid
Szöveg: Bartalos Jenő, Majoros Péter
Rendező: Galler András Indián
D.O.P: Mayer Zoltán
Gyártás: Hollay Lóránt
Haj/Smink: Huszár Kata
Style: Korpics
YouTube megtekintések száma: 5 113 207
További kategóriák: Legjobb női előadó (Kollányi Zsuzsi), Legjobb férfi előadó (Majka), Legjobb social média szereplő (Majka), Legjobb dal (Hatodik emelet)

Király Viktor feat. Majka & Curtis - Hatodik emelet

Előadó: Király Viktor feat. Majka & Curtis
Dal címe: Hatodik emelet
Zene: Király Viktor
Szöveg: Király Viktor, Majoros Péter, Széki Attila
Hangszerelés: Schrank Doma, Majoros Péter
Mix, master: Gresicki Tamás
További kategóriák: Legjobb férfi előadó (Majka), Legjobb social média szereplő (Majka), Legjobb klip (Valahonnan)
 

Majka


szerző:
2017.10.25. 12:00
Majka

Születési név: Majoros Péter
Becenév: Majka, Majka Papa
Születési idő: 1979. augusztus 05.
Születési hely: Ózd, Magyarország
Csillagjegy: oroszlán
Foglalkozás: rapper, műsorvezető
Legismertebb dala: Hatodik emelet, Eléglesz, Supersonal, Csak te létezel, Belehalok, Nekem ez jár
Hogyan vált ismertté? A 2002-es ValóVilágban tűnt fel, majd a Cool műsorvezetője lett. 2010 óta a TV2 műsorvezetője.
További kategóriák: Legjobb social média szereplő, Legjobb klip (Valahonnan), Legjobb dal (Hatodik emelet)


2016-ban ő nyerte a legjobb férfi előadónak járó díjat a Cometen!

Majka


szerző:
2017.10.25. 12:00
Majka

Születési név: Majoros Péter
Becenév: Majka, Majka Papa
Születési idő: 1979. augusztus 05.
Születési hely: Ózd, Magyarország
Csillagjegy: oroszlán
Hogyan vált ismertté? A 2002-es ValóVilágban tűnt fel, majd a Cool műsorvezetője lett. 2010 óta a TV2 műsorvezetője.
Facebook like-ok száma: 408 739
Instagram követők száma: 181 000
További kategóriák: Legjobb férfi előadó, Legjobb klip (Valahonnan), Legjobb dal (Hatodik emelet)


Kövesd Facebookon és Instagramon!

Kiss Ramóna: Belehalok (Majka)

Nézd meg, hogyan alakította Kiss Ramóna Majkát, miközben a Belehalok című slágert rappelte!

Kiss Ramóna testközelből sajátíthatta el Majka gesztusait

A színésznő első produkciójában Majkát utánozza, ami állítása szerint nem lesz nehéz feladat, hisz még anno volt lehetősége közelebbről is tanulmányozni a rapper arckifejezéseit...

Majka telefonon keresztül értesült győzelméről

A legjobb férfi előadónak járó díjat Curtis vette át Majka nevében, aki telefonon keresztül köszönte meg mindenkinek a sok-sok szavazatot!

Kollányi Zsuzsi szerint az őszinteségükkel nyerték el a legjobb klipnek járó díjat

A legjobb klipnek járó díjat Majka és Kollányi Zsuzsi közös videója, az Eléglesz kapta, amit Galler András Indián rendezett.

Hogyan születtek meg a Comet slágerei?

Megkérdeztük a Comet fellépőit, hogy hogyan születnek meg a legegyedibb klipek és dalok. Majka, Puskás Peti, Freddie, Tóth Gabi, a Brains énekese és Bye Alex pedig készséggel elárulta a Fókusz stábjának, hogy honnan jön az ihlet dalírás közben.

Nézd meg a Comet-jelölt klipeket!


szerző:
2016.11.14. 17:30
Nézd meg a Comet-jelölt klipeket!

Most egy cikkben megnézheted mind az öt videót, ami esélyes a november 25-én átadásra kerülő Comet-díjra a legjobb klip kategóriában!

Majka három kategóriában is jelölt a Cometen

A rapper a legjobb férfi előadó, a legjobb social média szereplő és a legjobb klip kategóriában is jelölt a 2016-os Comet díjátadón.

Comet 2016: Íme a social média jelöltjei!

A Story Extrában minden nap bemutatjuk a megújult Comet gála jelöltjeit, ugye összesen 45-en vannak, akik esélyesek a díjra. Lássuk, kikre lehet szavazni a Social média kategóriában!

Comet 2016: Íme a social média jelöltjei!

A Story Extrában minden nap bemutatjuk a megújult Comet gála jelöltjeit, ugye összesen 45-en vannak, akik esélyesek a díjra. Lássuk, kikre lehet szavazni a Social média kategóriában!

Majka


szerző:
2016.09.12. 18:09
Majka

Születési név: Majoros Péter
Becenév: Majka, Majka Papa
Születési idő: 1979. augusztus 05.
Születési hely: Ózd, Magyarország
Csillagjegy: oroszlán
Hogyan vált ismertté? A 2002-es ValóVilágban tűnt fel, majd a Cool műsorvezetője lett
Facebook like-ok száma: 365 257
Kategória: Legjobb social média szereplő, Legjobb férfi előadó, Legjobb klip

Majka feat. Kollányi Zsuzsi -

Előadó: Majka feat. Kollányi Zsuzsi
Dal címe: "Eléglesz"
Zene: S. Mills ,Vámos "Nazbeat" Andris, BLR
Szöveg: Majoros Péter Majka 
Rendező: Indián
Vágó: Fekete Balázs Feka
Gyàrtás: Vellai Ká
Operatőr: Szín Róbert 
Hangmérnök: Gresicki Totyó
Felvétel: Grestamastering
YouTube megtekintések száma: 8 728 835
Kategória: Legjobb klip, Legjobb férfi előadó, Legjobb social média szereplő

Majka


szerző:
2016.09.12. 15:27
Majka

Születési név: Majoros Péter
Becenév: Majka, Majka Papa
Születési idő: 1979. augusztus 05.
Születési hely: Ózd, Magyarország
Csillagjegy: oroszlán
Foglalkozás: rapper, műsorvezető
Legismertebb dala: "Eléglesz", Supersonal, Csak te létezel, Belehalok, Nekem ez jár
Hogyan vált ismertté? A 2002-es ValóVilágban tűnt fel, majd a Cool műsorvezetője lett
Kategória: Legjobb férfi előadó, Legjobb klip, Legjobb social média szereplő

HH best of: Elfogtunk egy levelet

Nem engedélyezte a hatóság egy jótékonysági nyugdíjas est megrendezését biztonsági őrök nélkül. A hír beindította Kern András fantáziáját és tollát. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

HH best of 2012: Gyarmatosítják az állatkertet?

Felújították, átalakították az állatok lakhelyeit – a hírnek egy emberként örült az egész asztaltársaság, majd jöttek az állatos-randevús sztorik szépen sorjában. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - IV. rész - 15-06-28

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Heti hetes Best of 14-06-15


szerző:
2014.06.15. 19:00
Heti hetes Best of 14-06-15

Heti hetes Best of: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

ValóVilág 1.


szerző:
2013.12.16. 10:45
ValóVilág 1.

A Való Világ minden idők egyik legsikeresebb műsorának bizonyult. Az RTL Klubon eddig három szériát láthattak a nézők, és hamarosan startol a negyedik!

Fókusz 13-05-29


szerző:
2013.05.29. 19:50
Fókusz 13-05-29

Fókusz: Energiabomba - Tapolcán kitört az X-Faktor-láz, amikor hazakísértük Tóth Gabit. A gyerekek szétszedték a népszerű énekesnőt. Éjjel-Nappal Majka - Hogyan került a rapper a népszerű sorozatba? És kik azok, akik önmagukat alakították a filmvásznon? A pusztító - Vastag Csaba vette át a Bruce Willist üldöző autómonstrum irányítását. Vajon hogyan boldogult vele?

Majkáék Éjjel-Nappal rappelnének

A legtöbb tini Éjjel-Nappal erről álmodik! Hannáékat most biztosan sokan irigyelik, hiszen egy véletlen folytán Majka és csapata saját turnébuszával vitte haza őket Budapestre.

Reflektor 13-05-07


szerző:
2013.05.08. 00:30
Reflektor 13-05-07

Reflektor: Majkáért aggódnak a rajongói. Dévényi Tibor meg akar gyógyulni.

Majkáért aggódnak a rajongói


szerző:
2013.05.08. 00:05
Majkáért aggódnak a rajongói

Talán Dundika sem aggódik annyira a férjéért, mint azok a rajongók, akik a Republic énekese, Cipő sajnálatos tragédiája után Majka szívbetegségében látják a visszafordíthatatlant. Az ifjú apuka ezúttal szeretne megnyugtatni mindenkit.

Fókusz 13-05-03


szerző:
2013.05.03. 19:50
Fókusz 13-05-03

Fókusz: Összeállt a csapat - Együtt az X-Faktor új generációs mentorcsapata, az első fotózáson már elindult a csipkelődés. Hullámok hátán - Bódi Sylvi szörfdeszkára cserélte a Hugh Hefner-villát, a tengerparton több férfit talált. „Ráérsz este?” - Mit szabad és mit nem az első randin? Mást mond Majka, mást Vastag Csaba, de Istenes Bence lóg ki legjobban a sorból.

Első randi: hogyan taktikáznak a sztárok?

Felkerestünk négy különböző, de hasonlóképpen szívtipró férfit, akik az első randijukról meséltek nekünk. Pontosabban arról, hogy szerintük mit szabad és mit nem a legelső találkozón.

Fókusz 13-04-11


szerző:
2013.04.11. 19:50
Fókusz 13-04-11

Fókusz: Életkorteszt - Mikor vagyunk a legszexisebbek vagy a legvonzóbbak? Hírességek az évek múlásáról. Terrorban tartva - Testi és lelki erőszak a családon belül. Mit gondol Kiss Ramóna és Rékasi Károly saját szerepéről? Hozzánk nőtt - Azelőtt csak bunkofonnak hívtuk, ma pedig már mindenkinek van. A mobiltelefon negyven éve.

Nem csak a húszéveseké világ?

Nők és férfiak milliói lélegezhetnek fel. Egy amerikai magazin kutatása végre bebizonyította: a szépség belülről fakad, mindenki annyi, amennyinek érzi magát. És ezen még az idő sem változtathat.

Dundika lázasan készül az esküvői táncra

Majoros Hajnalka és Mészáros Máté búcsúzott a Szombat Esti Láztól, ám Dundika nem esett kétségbe, hiszen végre lesz ideje, hogy elég időt töltsön kisfiával.

Fókusz 13-03-14


szerző:
2013.03.14. 19:55
Fókusz 13-03-14

Fókusz: Kettévágja magát - Mindenkit sokkol a mutatványával. Szabolcs a legendás autóstrükköt is leleplezi. Lesz esküvő? - Megleptük Dundikát a táncpróbán, amibe Majka is bekapcsolódott. A mennyegző is szóba került. Szereti a focit - És metróval közlekedik. Buenos Airesben élő magyarok, és itt élő argentinok mesélnek a pápáról.

Lesz, vagy nem lesz esküvő Dundikáéknál?

Múlt szombaton Dundika és párja, Mészáros Máté betáncolta magát a nézők szívébe, és továbbjutottak a Szombat Esti Lázban. Azóta rendületlenül gyakorolnak, hogy ezúttal még jobban sikerüljön a produkciójuk. De az ózdi rapper is betévedt a táncórára.

Így becézik egymást a celebek


szerző:
2013.03.13. 19:00
Így becézik egymást a celebek

Nagy a vidámság a nyuszikák, bogyók és tücskök háza táján. Híres szerelmes párjaink ugyanis zavarukban csak nevetni tudtak, amikor feltettük nekik a kérdést, hogy hogyan is becézik egymást a négy fal között.

Kutya-baba barátság


szerző:
2013.03.07. 19:00
Kutya-baba barátság

Kiskutya, kisgyerekkel, a legtutibb páros. A négylábúak látszólag mindent elviselnek. De vajon ez tényleg így van? Mennyire lehet megbízni bennük? Egyedül hagyhatjuk-e őket, akár játék, akár alvás közben?

Dundika először mutatta meg kisfiát

Csak nekünk mutatta meg féltve őrzött kincsét, 15 hónapos kisbabáját Dundika, azaz Hornyák Hajnalka. A pici le sem tagadhatja, hogy az ózdi rapper, Majka az apukája

Teddy „pinty-kóddal” vásárolt…

Farkasházy Tivadar nemcsak ahhoz ért, hogy hány évig él egy varjú, hanem hogy hogyan kell az egyik pintyet a másik után lecserélni úgy, hogy azt a gyerek még véletlenül se vegye észre.

Heti hetes 13-02-17


szerző:
2013.02.17. 23:00
Heti hetes 13-02-17

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Majka mégsem veszi feleségül Dundikát?

A Heti hetes újoncát Ábel Anita hozta szorult helyzetbe akaratán kívül. Majka elmesélte, miért nem akar nősülni.

Heti hetes 13-02-10


szerző:
2013.02.10. 23:00
Heti hetes 13-02-10

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Dundika a férfiak gyűrűjében


szerző:
2013.02.08. 08:15
Dundika a férfiak gyűrűjében

A Szombat Esti Lázra készülő Dundikát az otthonában látogattuk meg, ahol élete két legfontosabb férfijáról, Majkáról és közös fiukról, a másfél éves Mariánról mesélt.

Kecske a bíróság előtt és szoftmese szex nélkül

A Grimm-testvérek eredeti történeteiről rántották le a leplet a Hetek, és ausztrál sorozatot készítettek a kis híján elítélt haszonállatról.

Majka a stúdióban nézett szembe a diákokkal

A tüntető diákok a Heti hetes felvételén válaszoltak a Hetek kérdéseire. Azokra is, melyek kétségbe vonják a szándékaikat vagy a tüntetés komolyságát.

Heti hetes 13-01-20


szerző:
2013.01.20. 23:00
Heti hetes 13-01-20

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 12-12-30


szerző:
2012.12.30. 23:00
Heti hetes 12-12-30

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Teddy dühöngött, a pápa interneten csiripel

Farkasházy felháborodott, amiért megszólták pulcsis öltözködését, miközben ő már 3 évesen farmert hordott és neki volt először baseball sapkája Budapesten. Kern hozott egy jelenetet a twitterező pápáról.

Rossz példát mutat a Mikulás a pipázással

Amerikában már a Mikulás-versből is kiírtották a pipázást, mert szerintük a fehérszakállú a legbefolyásosabb figura és ha ő dohányzik, a fiatalok is fognak. A Hetek szerint ez az intézkedés képmutatás.

Heti hetes 12-12-02


szerző:
2012.12.02. 23:00
Heti hetes 12-12-02

Heti Hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Fókusz 2012-11-29


szerző:
2012.11.29. 20:55
Fókusz 2012-11-29

Fókusz: Ebbe belehalunk?- Kiderült, hogy Majka slágerének ötletét egy szerb zeneszerző adta, aki megdöbbent, hogy nálunk ekkora sikere van. Botrányos kiruccanás - Az Irigy Hónaljmirigy Beatlesnek képzelte magát, és mindenkibe belekötött Londonban. Itt a vége!- Gáspár Győző befejezi médiaszerepléseit, a Fókuszban végleg elbúcsúzik a nézőktől.

Majka más zenéjével csinált slágert?

Magyarországon több mint 16 millió megtekintés nagyon sokat jelent. Ennyien látták Majka, Curtis és BLR Belehalok című videoklipjét a legnépszerűbb videómegosztón. A Fókusz utánajárt, igaz-e a legenda, hogy a rapper plagizált.

Merész esküvői bevetésen Majkáékkal

Bár egyelőre még csak a leánykérésen vannak túl, Majoros Péter és Dundika már ruhát, ékszert, tortát és pezsgőt válogat.

Farkasházy Teddy átalakult Majkává

A Heti hetes veteránja szeretett volna jobban beépülni a fiatal kollégák, a süldőlány és az ózdi fohász közé. Egy kis segítséggel imidzset váltott.

Fókusz 12-11-13


szerző:
2012.11.13. 20:50
Fókusz 12-11-13

Fókusz: Rapháború - Vajon Majka ellen irányul Geszti Péter legújabb szerzeménye? Mit mondanak az érintettek? Hálószobatitkok - Kásás Tamás őszintén vall magánélete legféltettebb titkairól: szerelmeiről és őt zaklató nőkről. Londonban, sej!- Csepregi Éva párizsi lányt, Kasza Tibi pedig új művésznevet keresett a brit fővárosban egy forró éjszakán.

Majka-Geszti rapháború


szerző:
2012.11.13. 19:01
Majka-Geszti rapháború

Miért vette magára Majka az X-Faktor mentorának kritikáit? Geszti állítja, nem személyeskedett, az ózdi rapper mégsem tudja szó nélkül hagyni a szerinte róla szóló sorokat.

Fókusz 12-11-07


szerző:
2012.11.07. 20:50
Fókusz 12-11-07

Fókusz: Vége a titkolózásnak - Ördög Nóri beismerte, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Már túl van a 12. héten! Curtiz Majkával fogadott és vesztett, a nyílt utcán kellett levetkőznie. A gazdák választottak, de hogyan élték meg ezt azok a hölgyek, akik nem nyerték el a tetszésüket?

Curtis és a meztelen igazság


szerző:
2012.11.07. 19:23
Curtis és a meztelen igazság

Curtis a Fókusz stábja és Majka előtt ledobta ruháit és lerótta tartozását. A legőrültebb fogadások tétjei között meglepően sokszor szerepel, hogy a vesztesnek mindent le kell vetkőznie.

A tehénben felejtett mobil és a telefontól nyúló hüvelykujj

Furcsa kárbejelentéseket és még furcsább mobilos szokásokat tárgyaltak ki a Hetek. Szerintük a telefon hamarosan az evolúció részévé válik.

Fókusz 12-10-11


szerző:
2012.10.11. 20:50
Fókusz 12-10-11

Fókusz: Lemeztelenítve - Krisztián és Stone önként dobták le ruháikat, Szabó Dávidnak más problémája akadt az orvosnál. MajKaland - A rapper dala klasszikussá vált, már egy asszonykórus is feldolgozta. Összehoztuk őket. Van remény? - Pákó továbbra is gyermekéért küzd, de Ágica még a bíróságon sem hajlandó szóba állni vele.

Hagyományőrző kórus adta elő Majkáék slágerét

Majka és hűséges fegyverhordozója, Curtis Mátraterenye felé vette az irányt, az itteni hagyományőrző kórus ugyanis feldolgozta slágerré vált nótájukat.

Reflektor 12-08-14


szerző:
2012.08.14. 23:35
Reflektor 12-08-14

Reflektor: Sziget: A hazai sztárok féltett titkaikról vallanak. Janicsák Veca falba véste féltett kívánságait.

Fókusz 12-08-09


szerző:
2012.08.09. 20:05
Fókusz 12-08-09

Fókusz: „Barátunk volt” - Lorenzo halálhíre megdöbbentette az egykori Villalakókat. Majka, Elvis és Oki idézik fel a közös emlékeket. Hihetetlen bravúr! - Bemutatjuk Risztov Évát, akit 13 éve követ a Fókusz. De itt lesznek Kozák Danuta barátai és Kammerer Zoltán családja. A földönkívüli - Cseh Lacit is méltatta. Magyar stábként csak a Fókusz rögzítette Michael Phelps visszavonulása előtti utolsó interjúját Londonban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való