KERESÉS search-close

Magyar Telekom

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Magyar Telekom"

Börtönbe kerülhet a hacker

Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész arra a hackerre, aki még 2017 nyarán feltörte a Magyar Telekom informatikai rendszerét. A cég azért tett feljelentést, mert szerintük a fiatal férfi átlépte azt a határt, amit még etikus hackelésnek, vagyis egy informatikai hiba kijavítására irányuló jószándékú támadásnak lehet nevezni. Védői szerint azonban a hackelés nem volt veszélyes a társadalomra.

A Telekom hálózatát is feltörték

A BKK után újabb cégről derült ki, hogy sebezhető az informatikai rendszere. A Magyar Telekom hálózatát egy huszonéves fiatalember törte fel. Jelezte a hibát, állítása szerint segíteni akart, de az eset után néhány héttel házkutatást tartottak nála a rendőrök, és rabosították. A Telekom szerint az előfizetők személyes adatai teljes biztonságban voltak és a hibát kijavították.

Telekom: Ákos miatt büntet a kormány?

A kormány úgy döntött, hogy minden minisztérium és háttérintézmény mondja fel telekomos mobilnet-szerződését. A Telekom részvényárfolyama majdnem 2%-kal csökkent csütörtökön. Az előzmények: Kovács Ákos énekes egy interjúban azt mondta, a nők azzal teljesednek ki, ha tartoznak valakihez, és gyereket szülnek, és megerősítette egy korábbi kijelentését, hogy nem hisz az emancipációban, azaz a nők egyenjogúságában. Válaszul a Magyar Telekom bejelentette, hogy a továbbiakban nem szponzorálja az énekest, mivel a maga részéről az a meggyőződése, hogy nőket és férfiakat egyenlő esélyekkel foglalkoztasson. Válaszul a kormány - a legutolsó állás szerint – felmondja a minisztériumok mobilnet szerződéseit. Egyelőre nem tudható, hogy ez pontosan mit jelent, és mekkora kár éri a Telekomot és a magyar adófizetőket. Ugyancsak nem tudható, pontosan hogyan támogatta a Telekom Kovács Ákost. Valamint: sem a magyar kormány, sem a Telekom nem kíván műsorunkban beszélni.

Szerződést bont a kormány a Telekommal

Az összes minisztérium felmondja a mobilinternetes szerződéseit a Telekommal - ezt a kormányszóvivő jelentette be. Kovács Zoltán szerint a kormány szerdai ülésén döntött így, miután a cég szerződést bontott Ákossal. A zenészt azért nem szponzorálja tovább a Telekom, mert nem értenek egyet azzal, amit Ákos az Echo Tv-nek nyilatkozott. Az énekes egy interjúban azt mondta: a nők életcéljának a valakihez tartozásnak és a gyerekszülésnek kell lennie. Ez pedig - szerinte- egyben azt is jelenti, hogy nem kereshetnek annyit, mint a férfiak. A kormány szerint a Telekom döntése, hogy nem szponzorálja Ákost, ellentétes az alkotmánnyal.

A Telekom szerződést bontott Ákossal – elindult a lavina?

A Magyar Telekom magáncég bejelenti, hogy a továbbiakban nem szponzorál egy magyar énekest, mert mást gondol a nemek egyenlőségéről, mint az énekes egy interjúban. A lépésen Lázár János nyilvánosan felháborodik, majd a magyar kormány ma bejelenti, hogy utasították a minisztériumokat és a háttérintézményeket, hogy bontsák fel valamennyi szerződésüket a Telekommal. Micsoda?

Szerződést bontott Ákossal a Telekom

Szerződést bontott Ákossal a Magyar Telekom, miután a zenész egy Echo tévének adott interjúban arról beszélt, hogy a nők feladata valakihez tartozni és gyereket szülni, nem pedig az, hogy ugyanannyi pénzt keressenek mint a férfiak.

Az előző közműcégnél kell rendezni a számlát

Mától a Főgáz szolgáltat a gázpiacról kivonuló Magyar Telekom ügyfeleinek. Mindenkit átvesznek, azt is, akinek tartozása van. Az adósságokat viszont a piacról távozó cég hajthatja be.

Eladja a Magyar Telekom az Origót


szerző:
2015.06.29. 18:44
Eladja a Magyar Telekom az Origót

A hírportálnál ma rendkívüli szerkesztőségi értekezletet tartottak. Sem az Origo, sem a Magyar Telekom nem akart nyilatkozni. Úgy tudjuk a dolgozóknak megerősítették: valóban árulják az céget. A lehetséges vevőknek már ki is küldték az ajánlatot. Úgy tudjuk, ezek között szerepel Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó új médiavállalkozása is.

A nagy márkák mindent megtesznek az elégedett ügyfelekért

A brandek számára fontos az elegedett ügyfél, hiszen akkor megvásárolja a termékeket, melynek köszönhetően jelentős bevételhez jutnak a tulajdonosok. Ennek elérése érdekében a cégek rengeteg figyelmet fordítanak az ügyfélszolgálatatokra.

Sajtódíjjal jutalmazták az RTL riporterét

Az RTL miskolci és debreceni tudósítója, Nagy Zsófia nyerte meg a Magyar Telekom helló holnap nevű sajtódíját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való